Furcsa és meglehetősen abszurd magyarázatot adott Kevin Federline túlsúlyára.Volt feleségét teszi felelőssé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kevin Britney-t hibáztatja kövérségéért.
2010. április 01. 15:45
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15678 Csatolások: 66998 Azonosító: 27941 ![]() |
Ez nem komplett! Britney tehetne róla, hogy nem emelte fel a hátsóját? Egyébként meg 2 gyerekkel nem értem hogy hízhatott meg. A kisgyerekek után mindig kell szaladgálni, stb...

2010. április 01. 15:51
![]() |
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 ![]() |
Ez érdekes elmélet... szóval szegény Britney a hibás azért, hogy elhízot... persze, hogyne, végül is biztos nem az a napi 24 doboz cukros üdítő és a lustaság tehet róla...
2010. április 01. 17:17
Jesszusom hogy néz ki...de hogy őszinte legyek,magának köszönheti,nem britney hibája.
2010. április 01. 18:33
![]() |
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4953 Csatolások: 54821 Azonosító: 58811 ![]() |
24 doboz cukros üdítő?? ha fizetnének, se tudnám meginni, ezt meg csak úgy bevedel annyit.. uhhh -.-
2010. április 04. 14:22
![]() |
gracielitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 124016 ![]() |
szerintem ez akkora kamu mint ide lacháza...
persze mért brit tehetne rola ő zabál hejete vagy ő issza a cukros üditőtt???? szerintem is az van benne hogy nem foglalkozott vele a média figyelem felkeltés .....
persze mért brit tehetne rola ő zabál hejete vagy ő issza a cukros üditőtt???? szerintem is az van benne hogy nem foglalkozott vele a média figyelem felkeltés .....
Kapcsolódó sztárok

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.

Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Túlságosan izgult a modell.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Merész fotósorozat készült róla.

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül.

BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
Így ragyogtak a sztárok.

Megházasodott Ariana Grande testvére, Frankie!
Megházasodott Ariana Grande testvére, Frankie!
Kimondta a boldogító igent.