A Muse már bánja a Twilight filmzenét
2010. július 30. 17:53
![]() |
armaniprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 131532 ![]() |
az Alkonyatba a számuk nagyon tetszik:D
2010. augusztus 01. 16:07
Tény, h a fő ismertséget a Twilight saga hozta nekik, úgyhogy sztem ez a kijelentés azért kicsit hálátlan :S
2010. augusztus 11. 20:38
![]() |
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 ![]() |
Igazad van Blanszii Szentem a Twilight-tnél nincs jobb a világon... Akárhogy is próbálja más legyőzni őket mint a VD nem fog nagyon sikerülni..
2010. augusztus 11. 20:51
![]() |
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3345 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 ![]() |
Idézet (pearl224 @ 2010.07.25. 09:01)
Én nem ismerném őket,ha nem lenne a Twilight.
Én is úgy ismertem meg őket.Azóta a Twilight filmet utálom,de a Muse zene iránti szeretetem megmaradt,és nem csak egy két számukat ismerem hanem az összeset

[i]MUSE[/i]
2010. augusztus 11. 20:54
Nekem sántít ez a dolog. Ha ezt tényleg ők mondták, rossz fényt vet rájuk. Persze a jövőjük sem lesz már olyan mint eddig volt, de azt is ők cseszték el, késő bánat.
2010. augusztus 14. 17:05
hu,hat en a Twilight elott,azt sem tudtam kik:))
de az utan amikor megneztem a filmet,rogton megszerettem..szal,nagyon elbasztak sztem:))
de az utan amikor megneztem a filmet,rogton megszerettem..szal,nagyon elbasztak sztem:))
2010. augusztus 20. 18:27
![]() |
muraimandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 105821 ![]() |
Idézet (Robsten @ 2010.07.25. 08:56)
Én is csak a Twilight-os számaikat ismerem, de szerintem azok nagyon jók lettek. Én a Twilight Saga rajongóihoz tartozok, és ha ketté válna akkor is a Twilight Saga-t választanám.
Ezeket a hozzászólásokat bocs de nem teljesen értem. Mintha a Muse és a Twilight kéz a kézben járnának!
Szerintem amúgy Chrisnek igaza van, és remélem ettől lekopik néhány Twilighter.
Ez mindenkinek szól: Az meg mi akar lenni hogy a Twilightnak köszönhetik a rajongótáborukat? Mikor a Twilightnak még se híre se hamva nem volt, az ő koncertjükre a Wembley stadionban 90 perc alatt fogyott el 75 ezer jegy.
2010. augusztus 20. 18:28
![]() |
muraimandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 105821 ![]() |
Idézet (N.k @ 2010.08.11. 20:51)
Én is úgy ismertem meg őket.Azóta a Twilight filmet utálom,de a Muse zene iránti szeretetem megmaradt,és nem csak egy két számukat ismerem hanem az összeset
[i]MUSE[/i]

[i]MUSE[/i]
Kár hogy ilyenekből csak 1-2 akad, a többiek meg csak az SMBH-ra gerjednek.
2010. szeptember 10. 14:38
![]() |
szanykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 134563 ![]() |
Én is a Twilight által ismertem meg a Muse-t, de azóta a távjlájtot már megutáltam és ők lettek a mindenem
Volt szerencsém ott lenni a Szigeten is.
Nem értem, mi olyan nagy szám a Twilightban. Az egész egy igénytelen csajról szól, akibe mindenki szerelmes, Edward meg csak azt tudja folyton hajtogatni, hogy "ne félj, soha nem hagylak el, blablabla...", és ez meg NÉGY kerek könyvön keresztül.
És mielőtt a fanok elkezdenek okoskodni, hogy a Vampire Diaries koppintotta az alapsztorit, akkor ahhoz is legyetek elég okosak, hogy utánanézzetek, hogy a VD egy 13 kötetes könyv, az első részét 1991-ben adták ki...

Nem értem, mi olyan nagy szám a Twilightban. Az egész egy igénytelen csajról szól, akibe mindenki szerelmes, Edward meg csak azt tudja folyton hajtogatni, hogy "ne félj, soha nem hagylak el, blablabla...", és ez meg NÉGY kerek könyvön keresztül.
És mielőtt a fanok elkezdenek okoskodni, hogy a Vampire Diaries koppintotta az alapsztorit, akkor ahhoz is legyetek elég okosak, hogy utánanézzetek, hogy a VD egy 13 kötetes könyv, az első részét 1991-ben adták ki...

2011. március 31. 20:07
![]() |
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 ![]() |
én mindkettőt szeretem
2011. június 21. 23:09
![]() |
mattaszivtiproúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 153565 ![]() |
Igazuk különben a barátnőmmel megnéztük az eclipse-t és egy max.10másodperces hely volt oda adva az egész számnak .
2011. június 22. 20:42
![]() |
fangirl0120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 134974 ![]() |
én régebben is szerettem a muse-t és nem változtatott a véleményemen az h benne van pár számuk az alkonyatban.az alkonyatot és a muse-t is egyaránt szeretem,szerintem jól bele illenek a számaik afilmbe!!!!!!!!!!!! :)rem a breaking down-ban is benne lesznek!!!!

2011. július 14. 11:44
![]() |
wwwpont007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 105810 ![]() |
Szeretem az alkonyatot, de az engem is felháborított, hogy az eclipse-be alig lehetett hallani a dal, és mégis ez lett a "főcímdal". Én is az alkonyatban hallottam őket először, de függetlenítettem őket a filmtől, és egy csomó számukat szeretem. Attól mert a film feljebb vitte őket a híresebbek közé, az nem jelenti azt, hogy eddig se voltak ismertek.
A nyilatkozat meg azért durva, de ha ők így érzik akkor istenem! Aki szereti őket, azt ezzel együtt tegyék, és ne azért mert hallották az alkonyatban őket, és csak ott tetszik a zenéjük.
A nyilatkozat meg azért durva, de ha ők így érzik akkor istenem! Aki szereti őket, azt ezzel együtt tegyék, és ne azért mert hallották az alkonyatban őket, és csak ott tetszik a zenéjük.

Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Együtt fotózták őket.

Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Hivatalos lett a hír.

Cuki fotóval ünnepli házasságát Justin Bieber és Hailey Bieber
Cuki fotóval ünnepli házasságát Justin Bieber és Hailey Bieber
A pár 2018-ban kelt egybe.

Jennifer Aniston fura szokásán megdöbbent az internet
Jennifer Aniston fura szokásán megdöbbent az internet
A Jóbarátokban folyton ezt csinálja.

Regé-Jean Page megmutatta fantasztikus énekhangját az SNL műsorában
Regé-Jean Page megmutatta fantasztikus énekhangját az SNL műsorában
Ő volt a műsor sztárfellépője.

Újabb, eddig nem látott terhesfotókat posztolt Gigi Hadid
Újabb, eddig nem látott terhesfotókat posztolt Gigi Hadid
A modell ismét nosztalgiázott.

Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja
Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja
Elárulta hogyan kapcsolódik a karakterhez.

Halsey elárulta, hogyan hat rá terhessége
Halsey elárulta, hogyan hat rá terhessége
Az énekesnő megvallotta érzéseit.