2010. július 11-e óta most először léptek pályára a spanyol nemzet legjobb focistái, méghozzá Mexikó ellen. A mérkőzés kezdete előtt, a jelenlévők megemlékeztek a mexikói forradalomról és a függetlenség kikiáltásáról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ikszelt a világbajnok Mexikóval
2010. augusztus 12. 11:25
2010. augusztus 12. 11:30
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4452 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |

2010. augusztus 12. 14:46
![]() |
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 ![]() |
Szerintem nem olyan nagy gáz, hogy nem játszottak annyit a nagy nevek, mivel barátságos, tét nélküli mérkőzés volt, és én is azokat engedtem volna játszani, akik nem kapnak annyi figyelmet egy tétmeccsen.Viszont az óriási hülyeség volt, hogy a sok Barcelonást elhozta Del Bosque, és eléggé keveset játszottak, vagy éppen Villa esetében egy percet sem.Pedig igazán hagyhatta volna őket spanyol honban edzeni... azért remélem a szombati Szuperkupa odavágón ennek ellenére is jól teljesítenek

2010. augusztus 12. 23:00
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4452 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |
szerintem sem gáz, hogy David nem játszott (bár imádom
), mert így esélyt adtak kibontakozni másoknak is

2010. augusztus 13. 07:43
Idézet (Evie @ 2010.08.12. 14:46)
Szerintem nem olyan nagy gáz, hogy nem játszottak annyit a nagy nevek, mivel barátságos, tét nélküli mérkőzés volt, és én is azokat engedtem volna játszani, akik nem kapnak annyi figyelmet egy tétmeccsen.Viszont az óriási hülyeség volt, hogy a sok Barcelonást elhozta Del Bosque, és eléggé keveset játszottak, vagy éppen Villa esetében egy percet sem.Pedig igazán hagyhatta volna őket spanyol honban edzeni... azért remélem a szombati Szuperkupa odavágón ennek ellenére is jól teljesítenek 

Viszont a Sevillás Jesús Navast eléggé megjátszatta, pedig rá is szüksége lesz a Sevillának a Barcelona ellen.

2014. február 23. 15:29
![]() |
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3320 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 ![]() |
Nem nagy szám előfordul,ha nem veszik komolyan.
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Együtt töltötték a Hálaadást.

Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kirobbant a botrány.

Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Mindenkit meglepett az örökösnő.

Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Újabb posztban emlékezett meg róla.