Te mennyire szereted magad sminkelni?
2013. december 31. 13:43
Én csak szempillaspirált használok, nekem ennyi bőven elég.
2013. december 31. 14:19
![]() |
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 ![]() |
Nem szeretem magam annyira sminkelni. Egyrészről nem tartom túlságosan egészségesnek, másrészről pedig szeretem a természetes énemet adni az embereknek, nem pedig a két kiló vakolattal kifestettet. Azt nem tagadom, hogy szoktam használni sminket, de nagyon minimálisat. Néha még eszembe se jut sminkelni, mert annyira sietek.
Nálam a szempillaspirálnál és a szemceruzánál kifújt. Megesik, hogy használok egy kis alapozót, de abból is szigorúan folyékonyat, mert a por alapú nagyon csúnyán meglátszik közelről. Szemhéjtus is nagy ritkán felkerül, de tényleg nagyon ritkán.
Nálam a szempillaspirálnál és a szemceruzánál kifújt. Megesik, hogy használok egy kis alapozót, de abból is szigorúan folyékonyat, mert a por alapú nagyon csúnyán meglátszik közelről. Szemhéjtus is nagy ritkán felkerül, de tényleg nagyon ritkán.
2013. december 31. 14:27
![]() |
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8607 Csatolások: 202627 Azonosító: 59785 ![]() |
Nem sminkelem magam sohasem, mert:
- utálom,
- nem vagyok annyira öreg, hogy szükségem legyen rá,
- inkább a természetes énemet mutatom, még ha ez sokaknak nem is tetszik. Így nincs csalódás, ha esetleg bepasiznék és azokat a perceket, amiket pepecseléssel töltök el, hasznosabb dolgokra is fordíthatom.
Maximum egy kis szájfényt teszek fel, abból is átlátszót.
- utálom,
- nem vagyok annyira öreg, hogy szükségem legyen rá,
- inkább a természetes énemet mutatom, még ha ez sokaknak nem is tetszik. Így nincs csalódás, ha esetleg bepasiznék és azokat a perceket, amiket pepecseléssel töltök el, hasznosabb dolgokra is fordíthatom.
Maximum egy kis szájfényt teszek fel, abból is átlátszót.
2014. január 03. 10:36
Nem nagyon szoktam, és nem is szeretem. Csak szempillaspirál, és annyi. Esetleg ha olyan helyre megyek, körbe rajzolom szemceruzával a szemem, vagy ilyen füstös szemfestékkel picit...
2014. január 03. 11:05
![]() |
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 ![]() |
Én egyáltalán nem szoktam, csak egyszer-kétszer teszek magamra egy kis kevés alapozót.
2014. január 03. 11:28
Idézet (Pinky Lili @ 2014.01.03. 11:05)
Én egyáltalán nem szoktam, csak egyszer-kétszer teszek magamra egy kis kevés alapozót.
Csak akkor amikor anyáékkal megyek valahova, vagy akkor amikor fontos dologra megyek. Pl: színház, hangverseny.

2014. január 08. 20:26
Nem is tudom.. Néhanapján használok sminket, például amikor hosszabb időre kiruccanok és idegenek közé megyek, de akkor is alapozót, szemceruzát vagy tust és szempillaspirált használok. Máskor viszont rühellem, mert kényelmetlenül érzem magam miatta, de alapvetően néha szoktam használni. Sokan mondják, hogy smink nélkül sokkal szebb vagyok; hát nem tudom.
Azért még nincs akkora önbizalmam, hogy egyáltalán ne sminkeljem magam.

2014. január 12. 15:24
Nem igazán szoktam és nem is tudom magam kifesteni.Egy nagyon kevés BB krém ,ha kell.Spirált pedig nem használok ,csak ritkán

2014. január 12. 15:27
![]() |
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 ![]() |
Én szeretek sminkelni, de nem szoktam feltűnőre. Alapozó, púder, szemceruza vagy szemhéjtus, szempillaspirál, pirosító. Alkalmakkor kicsit jobban kifestem magam.
2014. január 19. 12:21
![]() |
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 ![]() |
Szépnek tartom a sminket, és néha nagyobb alkalmakra jó, de én inkább a természetesség híve vagyok. Bizonyos nőkön nagyon szép, meg minden, de magamon nem igazán szeretem ><
2014. április 11. 13:40
![]() |
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 ![]() |
Nem szeretek sminkelni, mert olyankor mindig eszembe jut (jókislányhoz híven
), hogy mit szoktak mondani a sok sminkelésre. (Elhasználódik az arcod stb.) Ennek ellenére ritkán, néha szoktam.

2014. április 25. 17:26
Nem nagyon szoktam, csak talán szempillaspirál, meg néha egy kis szájfény a mindennapokra, de persze, itthonra semmi

2014. április 25. 17:31
Nem nagyon szoktam, csak néha-néha. A suliban meg pláne nem engedik.
2014. április 26. 15:50
én mindennap kifestem magam, én Coco Chanel-el értek egyet "I can't understand how can a woman go out without fix it"
és szeretem festeni magam de csak természetesen, tehát a műszempilla már túlzás. a szemöldököm szoktam kihúzni mivel a hajamhoz képest sokkal halványabb, meg a szemem kihúzni néha tus, púder, szempillaspirál meg szájfény
néha rúzs

2014. május 05. 05:07
Csak korrektort, és alapozót használok, mert karikásak a szemeim.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Blake Lively elolvad férje, Ryan Reynolds izmaitól
Blake Lively elolvad férje, Ryan Reynolds izmaitól
Nem győz posztolni róla.