Te mennyire szereted magad sminkelni?
2014. május 17. 14:23
Nem szoktam magam sminkelni, néha kihúzom a szemem, de azt is csak visszafogottan.
2014. május 17. 15:34
Nagyon ritkán sminkelek, suli miatt általában nem szoktam, de ha megyünk valahova, akkor használok alapozót, korrektort, és szemspirált. Nem igazán szoktam mást, ezeket is csak visszafogottan, mértékkel.
2014. június 20. 16:13
Én nagyon szeretem magam sminkelni, bár nem teszek fel nagyon sokat, inkább alapozót használok és egy nagyon kicsi szempillaspirált (sokszor elhagyom), különleges alkalmakkor szájfényt is használok:)
2014. június 20. 17:13
![]() |
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 ![]() |
Szeretni szeretem a sminkelést,de ritkán szoktam.Ha valahová megyek, pl koncert, fellépés, stb. Alapozó+fekete szemceruza. Korrektort viszont szinte minden nap használok.

2014. június 24. 14:29
őszintén szólva.. nem szeretem, ha úgy adódik néha-néha, de.. nem szeretem
2014. június 24. 18:36
Mindig is úgy voltam vele,hogy a természetes szépség a legjobb.Viszont néha én is festem magam persze az is csak egy alapozó és egy szemceruza na meg persze a szempillaspirál.

2014. június 25. 16:27
Nyilván a természetes szépség a fontos de imádok sminkelni. Hiszen rengetegfélét készíthetsz, színeket variálhatsz és persze sokkal csinosabbnak érzed magad ha fent van ^^ Persze én csupán az egyzserű sminkeket szeretem, a visszafogottat.^^
2014. július 03. 22:32
magamat sminkelni nagyon szeretem, de nem szoktam sose olyan durván
csak a szemöldököm szoktam kihúzni barnával, a számat kifesteni a ruhámhoz illő színnel, szempillaspirál meg szemcerka néha tus

csak a szemöldököm szoktam kihúzni barnával, a számat kifesteni a ruhámhoz illő színnel, szempillaspirál meg szemcerka néha tus

2014. július 23. 22:26
![]() |
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 ![]() |
Nah, most lehet, hogy kapok náhány negatív véleményt, de nem érdekel...
Én személy szerint erősebb smink párti vagyok. Mivel a sulinkban semmilyen sminkre vonatkozó szabály nincs, ott is így szoktam sminkelni:
Alapozó vagy korrektor csak a bőrhibákra, púder, középvastag tusvonal lekerekített véggel (véletlenül sem cicafarokkal), egy lehelletnyi szempillaspirál (ki nem állhatom, ha valakinek csomóban állnak a szempillái a sok spirál miatt) és a alsó vízvonal kihúzva fekete szemcerkával.
Nagyon nagy, kerek szemeim vannak, kihúzhatom alul-felül őket, hogy kisebbnek tűnjenek, dehát nem sokat használ még ez a sok fekete sem...
Suliba, bevásárolni, buliba, ünnepkor, stb mindig ilyen sminket hordok. Tudom, nem vagyok túl kreatív, de ez van...
Én személy szerint erősebb smink párti vagyok. Mivel a sulinkban semmilyen sminkre vonatkozó szabály nincs, ott is így szoktam sminkelni:
Alapozó vagy korrektor csak a bőrhibákra, púder, középvastag tusvonal lekerekített véggel (véletlenül sem cicafarokkal), egy lehelletnyi szempillaspirál (ki nem állhatom, ha valakinek csomóban állnak a szempillái a sok spirál miatt) és a alsó vízvonal kihúzva fekete szemcerkával.
Nagyon nagy, kerek szemeim vannak, kihúzhatom alul-felül őket, hogy kisebbnek tűnjenek, dehát nem sokat használ még ez a sok fekete sem...
Suliba, bevásárolni, buliba, ünnepkor, stb mindig ilyen sminket hordok. Tudom, nem vagyok túl kreatív, de ez van...

2014. július 28. 20:27
![]() |
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 ![]() |
Én régen sokat sminkeltem magam, de rájöttem, hogy egy csomó időt megspórolok azzal, ha nem teszem. Negyed óra plusz alvás, ez egy hozzám hasonló bagolynak nagy kincs hétköznap reggelente.
Persze, azért a karikákat (sajnos akkor is ott vannak, ha kialszom magam, családi dolog a karikás szem) eltűntetem korrektorral, amennyire tudom. Meg egy kis szempillaspirál, megigazítom a szemöldököm, és indulhatok is.
De azért néha, ha van valamilyen alkalom vagy nagyon kedvem van hozzá, kihúzom a szemem tussal. Pár év alatt végre megtanultam, hogy hogyan kell szépen csinálni.

De azért néha, ha van valamilyen alkalom vagy nagyon kedvem van hozzá, kihúzom a szemem tussal. Pár év alatt végre megtanultam, hogy hogyan kell szépen csinálni.

2014. július 30. 09:09
![]() |
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 ![]() |
Én nem szoktam sminkelni, csak szájfényt szoktam használni de amúgy semmit, fellépéseken voltam igazán kisminkelve. Isten mentsen hogy magamra kenjek mindenféle cuccot és úgy menjek suliba, soha nem fogok úgy kinézni mint azok az agyonsminkelt kis ki nem mondom mik. Suliba szerintem teljesen felesleges kisminkelni magunkat, a matek kettesem nem lesz tőle ötös sajnos és amúgy is frászt kapok azoktól a lányoktól akik agyonkenve jönnek be órára.
2014. július 31. 08:39
![]() |
Angie- Endzsi-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 221728 ![]() |
Csak természetesen...
2014. augusztus 19. 16:39
Szoktam spirált, alapozót, korrektort, púdert, és halványbarna, krémszínű szemhéjfestékeket használni. De nem egybe.
2014. szeptember 07. 09:24
![]() |
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 ![]() |
Igazán természetesen szoktam magam sminkelni, egy kis korrektort a szemem alá, valamint barna szemöldökceruzát használok:) Szeretem magam sminkelni, mert sokkal nőiesebbnek érzem magam:)
2014. szeptember 07. 19:52
![]() |
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 982 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 ![]() |
Szeretem ha ki vagyok sminkelve, de mondjuk csak úgy, ha egy tánc fellépésen vagyok. Suliba egyáltalán nem sminkelek. Se korrektor, se szempillaspirál, se semmi

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.

Ő lehet Jared Leto barátnője? 27 éves modellel látták
Ő lehet Jared Leto barátnője? 27 éves modellel látták
Németországba ruccantak ki együtt.

Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Viszály alakult ki köztük?