Szecsődi Karcsi & Nkuya Sonia - Hányszor mondjam Captures
2010. szeptember 16. 19:19
Ohh, köszönöm, ez olyan megható
Hát, akkor kezdem is: tömören például az összes borzasztó, de akkor ki is fejtem, ha már én kértem és kaptam
Tehát az a kék-zöld párosítás szerintem katasztrófa, mert lehet néhány árnyalatban megy a két szín egymáshoz, de ami a mi Karcsikánk fején van...na az nem
Az a felül fekete, alul fehér...hm... érdekes, max a fehér nem kellene alulra, így inkább az artistaképzőbe küldeném, mint a színpadra
És ha már a mi Sonia drágánk is megjelenik mellette: ugyan kicsivel fiatalabb vagyok, de azt én is tudom, hogy a fekete rúzs már elég régóta nem menő
A szeme meg az a Taylor Momsenek "bevertek" feeling
Ja, van egy másik Sonia smink is, az a Ke$ha-s...no lám, már megint a majmolás megy csak...és őszintén szólva elég sz*rul
Köszönöm kedves prézli, hogy bajlódtál vele

Hát, akkor kezdem is: tömören például az összes borzasztó, de akkor ki is fejtem, ha már én kértem és kaptam

Tehát az a kék-zöld párosítás szerintem katasztrófa, mert lehet néhány árnyalatban megy a két szín egymáshoz, de ami a mi Karcsikánk fején van...na az nem

Az a felül fekete, alul fehér...hm... érdekes, max a fehér nem kellene alulra, így inkább az artistaképzőbe küldeném, mint a színpadra

Ja, van egy másik Sonia smink is, az a Ke$ha-s...no lám, már megint a majmolás megy csak...és őszintén szólva elég sz*rul

2010. szeptember 16. 19:22
![]() |
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 ![]() |
Idézet (Cynthia @ 2010.09.16. 19:19)
Ohh, köszönöm, ez olyan megható
És ha már a mi Sonia drágánk is megjelenik mellette: ugyan kicsivel fiatalabb vagyok, de azt én is tudom, hogy a fekete rúzs már elég régóta nem menő
A szeme meg az a Taylor Momsenek "bevertek" feeling

Ilyenkor nyomtatott betűkkel, kérlek. Ha én nem lennék, talán a büdös életbe nem láttad volna ezt a remekművet. Katasztrófa? Ugyan kérlek, csak nem tudod értékelni egy a "művészetet". Olvasd el Karcsi üzeneteit a Facebookon, és megtudod, miről beszélek

2010. szeptember 16. 19:29
Idézet (prézli @ 2010.09.16. 19:22)
Ilyenkor nyomtatott betűkkel, kérlek. Ha én nem lennék, talán a büdös életbe nem láttad volna ezt a remekművet. Katasztrófa? Ugyan kérlek, csak nem tudod értékelni egy a "művészetet". Olvasd el Karcsi üzeneteit a Facebookon, és megtudod, miről beszélek 

Igeen? PM-be küldd már el

Szíves üdvözletem néki, ajánlom, keresse fel a kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha dühtúltengésben szenvedne az igazság láttán

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.