Starity

Búcsúzik az X-Faktortól Mimi és Gergő

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 17. 13:55 #81
- törölt felhasználó -    
mindenki tudta h ők fognak kiesni
1 felhasználónak tetszik: agicaa9412
2010. október 17. 14:08 #82
szegedcsaj
szegedcsaj
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 72
Csatolások: 3
Azonosító: 128533
[quote=Sally Sparrow,2010.10.17. 11:39~1157220]Hát sajna lemaradtam a végéről, mert olyan 21:45 körül beütött nálunk a krach, vagyis a totális áramszünet. De örülök, hogy azok estek ki, akik kiestek.
Nekem az egész műsor sokkal szimpatikusabb volt, mint a Megasztár. Úgy összhatásilag, meg úgy általában mindenhogyan.
Nekem egyébként AZ ÖSSZES produkció nagyon tetszett, még ha akadtak is hibák. Nem voltak benne olyan orbitális hamis hangok, mint a Megában például. Külön szimpi nekem, hogy itt nem akarják teljesen átgyúrni az énekeseket, hanem meghagyják a saját stílusukat, és azon belül alakítanak egy kicsit. És hogy a dalokat is a mentorok igyekeznek úgy kiválogatni, hogy tényleg passzoljon az előadóhoz. Mind stílusban, mind pedig előadásmódban. Tehát nem adnak oda nekik olyat, amiről tudják, hogy biztosan nem fog menni. (A Megában meg erre magasról sz*rnak, legalábbis nekem úgy tűnik.)

Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Tegnap este úgy ültem oda a tv elé, hogy most biztosan valami szuper dolgot fogunk látni, mert sokan istenítik az x-faktort és fikázzák a megasztárt. Már az első benyomás is ahogy elkezdődött, (szegény Ördög Nórinak levágták a haját és hát nem lett valami jó) nem igazán jött át hogy ez egy élő műsor, ellentétben a Megasztárral. Utána pedig az hogy a mentorok konferálták fel a saját emberüket (hát nagyon gáz volt). A mentorok (mert nem nevezném őket zsűrinek) amit műveltek az botrányos volt: nem oviban vagyunk hogy azon veszekedjünk, hogy az én versenyzőm cukibb, meg ügyesebb, mint a tied, + pacsizgatok össze-vissza. Szerintem azért kell ott ülniük, hogy szakmai véleményt halljunk a produkciók után, nem pedig azért, hogy jajj hát ez olyan nagyszerű volt, meg hogy hát szelektív a hallásom és nem is hallottam a félrecsúszott hangokat. (Ellentétben : a Megasztárban elmondnak mindent amit gondolnak, és ez lenne a lényeg, hogy a hibákat is észrevegyük és az építő kritikák hatására tudják javítani az előadásokat). Az produkciókról ne is beszéljünk: voltak olyanok ahol már fájt a fülem olyan hamis volt (lásd: Fanni a Katy Perry számmal, hát valami szörnyűséges volt, olyan szinten bántotta a fülemet, hogy ilyet én még nem hallottam; másik ilyen a summer sisters: hát az egyik lánynak iszonyat borzalmas hangja van és nem tudom hogy egyáltalán mit keres itt ebben az egész műsorban). Viszont voltak nagyon jó produkciók is: az idősebb Vastag fiú nagyon jó volt, Nikolas is ügyes volt, de a leges legjobb előadás Norbié volt (azt hiszem így hívják, az a fiú, aki olyan rángatózva énekel). Nekem a színpad sem tetszett, mert túl nagy volt és nem tudtak vele mit kezdeni a versenyzők. + nekem nagyon sokszor át sem jött, hogy ez az egész egy élő műsor.

Szóval röviden: én nagyon-nagyot csalódtam ebben az x-faktorban (főleg hogy úgy be volt harangozva), a Megasztár sokkal színvonalasabb műsor, mind zsűri, mind produkció és műsorvezető szempontjából (valamint a színpad kialakítása szempontjából is).
Ha valakinek fontos a szakmai vélemény és nem csak a mézes-mázos fényezésre kíváncsi (ami szerintem gusztustalan), akkor nézze a Megasztárt!
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2010. október 17. 14:18 #83
- törölt felhasználó -    
B3llynek igaza van
2010. október 17. 14:21 #84
Cheryl Cole fan
Cheryl Cole fan
Hozzászólás: 1128
Csatolások: 522
Azonosító: 129312
Hát inkább Fanninak kellett volna kiesnie. Komolyan olyan hamis volt, hogy szerintem Katy Perry sírva fakadt volna. Marian meg szerintem nagyon jó volt. Kell nekem a nadrádja : D
Mimit és Gergőt meg nagyon sajnálom.
2010. október 17. 14:22 #85
jucus10
jucus10
visszatérő vendég

StátuszFall Out Boy <33
Hozzászólás: 321
Csatolások: 1
Azonosító: 130785
én pont azt akartam h ök essenek ki
2010. október 17. 14:29 #86
- törölt felhasználó -    
Eddig egyetlen részt sem néztem végig de tegnap megtettem és azt kell mondjam, az elhangzott dalok közül az ő számuk ugyan nem tetszett, de ha rajtam múlott volna, Fanni ment volna. Nem hinném hogy a kisasszony sokáig bent marad.
Az igaz, hogy nem volt elég idő felkészülni, de valakinek elsőnek is kell lenni, nem? Szerintem a pasas többet is beleadhatott volna (lehet hogy csak nekem tűnt úgy mintha nem adott volna mindent bele) de ez még nem az élet vége. Talán még szerencsésnek is mondhatják magukat hogy bekerültek ráadásul Miki vette át őket. Miki nagyon jó számokat választott a csapatainak és a Mimiéké is nagyszerű volt, de előadhatták volna jobban is. Lemaradtam a Cool TV-s after X-ről, Miki mondta hogy szeretné őket magával vinni Hollywoodba? Tudjuk hogy Miki milvel foglalkozik valójában és nem lennék meglepve ha egy kedvencet és a Summer Sisters formációt kivinné magával.
2010. október 17. 14:29 #87
AdamLLGaga
AdamLLGaga
visszatérő vendég

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét :)
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 134769
Ééés tudtam, hogy ők fognak kiesni:P Yepp:D

Hajrá Fanni és Norbiii!!! biggrin.gif
2010. október 17. 15:07 #88
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
én is gondoltam hogy ők mennek.. elég gyengék voltak..legalábbis a srác..
2010. október 17. 15:38 #89
ramii19
ramii19

Státusz☺☻♥мιℓєу♥☻☺ѕσk ѕztáяt ѕzєяєtєk αнσgу мáѕσk ιѕ :)
Hozzászólás: 759
Azonosító: 128735
szerintem mindhárman jók de mariann-t jobban kedvelem..laugh.gif
2010. október 17. 16:02 #90
Regi198
Regi198

Státusz♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 696
Csatolások: 14
Azonosító: 126170
nem baj az a mariann sokkal jobb
2010. október 17. 16:06 #91
Castia
Castia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 241
Csatolások: 108
Azonosító: 12054
Nem olvastam mindent végig, csak pár szót írnék arról, miért nem mondanak a mentorok rosszat a sajátjaikról. Egyrészt ez az ő versenyük is, mindenki a saját csapattagjait igyekszik tolni, de ami még fontosabb, hogy ők egész héten együtt dolgoznak a versenyzőkkel, együtt vannak az énekpróbákon, a táncpróbákon, mindenhol, nem csak besétálnak az adás napján és mondjuk megnézik a főpróbát meg magát az előadást, annak alapján mondanak véleményt. A mentorok is biztos elmondják ma vagy hétfőn, személyesen a versenyzőknek, hogy mi nem tetszett, min kellene javítani. Itt személyes kötődés alakul ki közöttük, míg pont most pénteken hallottam a felvezető műsorban, hogy a Megában a zsűritagok szándékosan tartják magukat távol, hogy ez a kötődés ne alakulhasson ki. Ebben alapvető felfogásbeli különbség van a két műsor között, ezt tudomásul kell venni.
2010. október 17. 16:46 #92
ConfigKT
ConfigKT
visszatérő vendég
Hozzászólás: 257
Csatolások: 610
Azonosító: 55203
Elolvastam az összes hozzászólást és a többségük inkább a Fannit ejtette volna ki...háát én nem(bár megértetem volna, ha mégis neki kell mennie, mert oka lett volna). smileeee.gif (Valószínű azért sem, mert "kedvenc"-nek választottam a legjobb 12be kerülése után smileeee.gif )
Az én véleményem, h a Fanninál maximálisan!!! rossz dal választás volt(nem tudom ki választott, de ha a Geszti, akkor nem sok esélye lesz szegénynek ezentúl sem), ennél ő sokkal jobb(an) énekes(énekel), talán ezért is maradhatott...De ha az éneklést nem vesszük(amit nem lehet, mert ez egy "énekverseny"), csak a produkciót, akkor viszont magasan vert mindenkit! smileeee.gif
Ami a zene választásokat illeti: Malek(Nyári lányok), Kereszetes(Nikolas), és a Nagy Feró(Wolf Kati) is ráérzett, h melyik embernek mit kell énekelnie ahhoz, h kitudják magukból hozni a maximumot...
Szerintem, akinek abszolút nincs keresni valója itt: Vastag Csaba, Mariann, Nikolas és a Nyári lányok és külön:Fogas Norbi gyerek,az 5 bohóc(Nonstop). Megmondom miért: Mert ők már "Készen" vannak, tudnak énekelni és eddig csak a szerencsén múlott, h őket nem vették észre...(szerintem smileeee.gif ) A külön kategóriások: Vicc mind2! A Norbi egyenesen visszataszító, a látványt és hangot tekintve is(mindenkitől bocsánat, még tőle is!), és a Nonstop: akiknél már sokszor elhangzott,h nincs mindenki 1 szinten, nem mindenki tud egyformán jól énekelni...(csak h legyen összehasonlítási alap, ill. h lássa mindenki, hova kellene még fejlődniük, érdemes megnézni YouTube-on Jersey Boys-t, ha már acapella, akkor az, Az!!, vagy akiktől végülis az "ihletet" nyerték, az Oregoni egyetemen csináltak egy pont ilyen Gaga szösszenetet(Bad Romance de Lady Gaga chanté A Cappella par des hommes))
És hogy legyen szó Mimi&Gergő párosról(nehogy már OFF legyen smileeee.gif ) : a párosból egyedül a Mimi hozta/vitte a színvonalat, a srác mintha ott sem lett volna/eltörpült Mimi mellett/simán leénekelte...Gergő részéről csak erőlködésnek éreztem az egészet, nem voltak 1 szinten, ezért sem sikerült és szerintem ezért sem fognak soha összecsiszolódni...

és persze mindenkitől elnézést kérek, akinek a kedvencét egy kicsit lehurrogtam, ez csak az én véleményem... wink.gif
2010. október 17. 16:56 #93
Amymya15
Amymya15
We ♥ John's 1.25

StátuszBread Section
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 32
Azonosító: 118559
szörnyű volt... annyi tehetséges versenyzőnek volt most rossz a produkciója, h csk néztem...
kivétel Takács Nikolasz (L) smileeee.gif meg még 1-2 smileeee.gif
2010. október 17. 17:32 #94
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
ahogy beleolvasgattam a komikba érdekes volt.
Fanninál tényleg a dalválasztás volt rossz
én személy szerint Mariannt ejtettem volna ki... nekem nem tetszett egyik dala se
bár igaz h a párbajdala jobban sikerült mint Mimiéké de akkor is már mindegy
2010. október 17. 17:49 #95
- törölt felhasználó -    
Én legszivesebben mindegyiket tovább juttatnám,mert mindegyikük tehetséges!Én Mimit sajnálom a legjobban neki brutálisan jó hangja van,Gergőnek is jó a hangja de nem annyira mint Mimié!sad.gif Nekem most pont a kedvenceim maradtak bent úgyhogy a következő adásoknál nagyon fog fájni a szivem!sad.gif Olyan jó hangja van mindegyik versenyzőnek!biggrin.gif
2010. október 17. 18:24 #96
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Gyorsan, dióhéjban egy kis vélemény az egész műsorról: Szerintem nagyon jó volt, én minden percét élveztem. Nórinak nagyon jól áll a rövid haj, igazán nőiessé tette. Balázs meg olyan volt amilyen mindig szokott lenni: bohókás és vicces. Bár a legjobb duma az a Judy Fisher... Annál jobb az egész műsorban nem volt.

Voltak nagyon rossz választások és nagyon jók is.(számok értelmében) Wolf Kati nagyszerű volt, félig bőgtem már smileeee.gif A Non Stop is nagyon kreatív volt, a Summer lányok hááát... eléggé gyengék voltak. Főleg Edit, ő nem sztárságra termett. A kisebb Nyári lány már inkább. Én nyámnyila Fannit rugtam volna kifele. Annyira idegesít a csaj, a beszéde, hogy valami eszméletlen. A Hot 'n' cold borzasztó választás volt neki. A vastag testvérek is szuperül teljesítettek. Nikolas-nál éppen az "őrültséget" hiányoltam, amikor énekelt. Janicsák lány is nagyon jó volt(sajnos) bár a ruhája kövérítette egy kicsit. A Norbi Norbis volt. Nagyszerű produkció volt smileeee.gif A szülő-csaj a Halo-val egy kicsit félrenyúlt, de azért nem volt rossz, bár én azt gondolom, hogy Beyonce összes száma nagyon nehéz, oda profi énekesek kellenek.

Jöjjenek a párbajozók: Mariann So What! -ja jó lehetett volna, ha több lendületet adott volna bele. Mimi és Gergő No Air-jében az volt a rossz, hogy nem szikrázott a levegő közöttek, pedig ez egy szerelmes szám. És sokszor azt éreztem, hogy Mimi többet beleadott az egészbe, mint Gergő.

Én nagyon élveztem a műsort, várom a jövőhetet smileeee.gif
2010. október 17. 19:03 #97
audrey
audrey
Hozzászólás: 1762
Csatolások: 26526
Azonosító: 121080
Geszti egyszerűen elrontotta. Tudom hogy nehéz volt 6 remek énekes közül kiválasztani hármat, és tudom hogy Fanni egy színes egyéniség, aki színt visz az egész X-Faktor-ba DE ezt a Katy Perry féle pop-os stílust nem kéne erőltetni. Nem tudom hogy ki választotta ezt a dalt, de nagyon mellényúltak vele. mellow.gif Fanni nekem eddig egyszer tetszett, még a legelején, mikor Duffy-től a Mercy-t énekelte. Szerintem Gesztinek el kéne azon gondolkodnia, hogy nem kéne-e a lányt arra a stílusra ráállítani. Szerintem nem lenne rossz, sőt, nagyon is menne hozzá. (persze egy kicsit újragondolva, és Fannihoz igazítva)

A közös produkció meg w00t.gif w00t.gif nagyon jó volt. Össze sem lehet hasonlítani azzal a Waka Waka-val amit pár hete a Megások nyomtak le..
2010. október 17. 19:34 #98
roswene
roswene
új tag

Státuszsilence will fall when the question is asked
Hozzászólás: 77
Azonosító: 119496
Én inkább a mariann-t ejtettem volna ki, mert nagyon jó énekes, de a párbajban Mimi és Gergő valahogy jobban tetszett. Ahogy olvasom a kommenteket sokan Fannit fikázzák. Nos nem csak azért mondom, mert a kedvencem hanem mert télleg, hogy Katy Perry élő koncert videón Katy Perry se volt olyan jó, sőt néhol esetleg hamisnak is hatott... de amugy viszonlyag mindenki jó volt (:
2010. október 17. 19:47 #99
VanessaWolfe13
VanessaWolfe13
Goddess

StátuszFuckin' with a goddess and you get a little colder...
Hozzászólás: 1191
Csatolások: 58
Azonosító: 134978
én meg inkább azt a Domokos Fannit ejtettem volna ki!!!!!fúúúúj:(
bocsi,ez az én véleményem
2010. október 17. 19:49 #100
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14672
Csatolások: 120245
Azonosító: 57759
Szerintem nem voltak olyan jók unsure.gif
Mimi még egész ügyes volt , de a sráccal teljesen elvesztette az energiáját ,szerintem blush.gif
A srác hangja meg nem is tetszett már elsőre sem unsure.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok