Demi Lovato törölte Twitter-fiókját
2010. október 31. 17:10
Kár! De ő tudja és ha ő úgy érzi, hogy neki így könnyebb és jobb akkor szerintem is de azért sajnálom!
2010. október 31. 17:39
![]() |
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 ![]() |

2010. október 31. 20:27
![]() |
Liluúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 136500 ![]() |
Idézet (xxxddd @ 2010.10.30. 13:45)
na ide figyelj Demi nem "diznimajom" persze véleményed van oké de akkor sem így kellene megfogalmazni szerintem...
Szerintem amúgy irónikusan értette, amivel nicnsen semmi baj, mert legtöbben nem szokták értékelni és sértőnek veszi..
Mellesleg meg nem ez a legfontosabb adolog a világon,h. ki mit irogat ki a twitterjére..max többen odafigyelnek rá, és amint kiír valami szaftosat, rögtön rácuppanak, igazából ez a szörnyű
2010. október 31. 22:24
![]() |
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 ![]() |
most nem tudom, hogy ezért miért kell marni egymást? Demi rajongóknak ez nagy hír. Persze itt közre játszik az is, ha van véleményed akkor mond el, de nem értem, miért kell állandóan piszkálni, marni egymást. Lehet, hogy Demi sokat köszönhet a Disneynek, de attól még nem kell lehurrogni... A cikkhez visszatérve, nem hiszem, hogy Demi és Miley törölték volna magukat minden szó nélkül, hisz annyi rajongójuk írt nekik és követték őket. Vagy a twitter központ gondolta, hogy valamiért nincs több twett, vagy valami hecker csinálhatta az egészet... :/
2010. november 03. 10:37
![]() |
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 ![]() |
Én nem értem már szerencsétlen szanatoriumba van már idegbeteg és idegesitik na én ezért nem akartam híres lenni pedig sikeres számot adtam ki de az az utolsó
2010. november 04. 21:15
![]() |
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 ![]() |
Sajnálom nem egy rajongó törte fel neki hanem ő törölte magát Justin Bieber miatt.Ha megakarjátok tudni hogy justin miatt miért akkor irjatok.
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.