Ez a viva! -.-"
Nekem nincs vivám, szóval nekem mindegy. De Bent elküldeni nagy hiba.
Kirúgják Bent a Viva TV-től?
2010. november 01. 09:15
2010. november 01. 09:21
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline |
Nagyon nagy ballépés lenne, ha elküldenék. Nem hiszem el, hogy egy ilyen szintű csatorna nem bírna kifizetni még egy műsorvezetőt, és hogy nem tudnának osztozni a műsorokon négyen.
Egyébként én csak a legelső részt láttam a Nagy vívásból, de már akkor megmondtam, hogy úgyis azzal az emberrel fogják megnyeretni ezt, akit már a fél ország ismer...
Egyébként én csak a legelső részt láttam a Nagy vívásból, de már akkor megmondtam, hogy úgyis azzal az emberrel fogják megnyeretni ezt, akit már a fél ország ismer...
2010. november 01. 09:23
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline |
Ja, és igen, az egész ott indul, hogy mi a francnak kell új műsorvezető? Szerintem senki se unta ezt a triót, most meg taníthatnak be egy teljesen újat feleslegesen.
2010. november 01. 09:29
Ne már Ők hárman tök jól kiegészítik egymást sztem.Nagy hiba lenne elküldeni őt. Bár nem mintha Ada vagy Zola hiányának úgy örülnék, mert mind3 műsorvezetőt 100%-ig bírom. Inkább lennének 4-en...
2010. november 01. 09:38
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline |
nem akarom hogy kirúgják!!
2010. november 01. 09:46
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
Na miért kell mennie ..szerintem így 3an nagyon jó műsorvezetők csapatot alkotnak
2010. november 01. 10:02
Ezt nem értem..miért azt küldik el aki a legkevesebb ideje van itt? Meg úgy egyáltalán minek küldenek el bárkit is? Én Bent az egyik legjobb fej műsorvezetőnek tartom,és sajnálnám ha pont őt küldenék el. Én bárki mást elküldenék helyette inkább...ez a lépés teljesen logikátlan és a VIVA magának tesz keresztbe. De ők tudják...végtére is ők szenvedik majd el a következményeket később hiszen mindenki tudja hogy ő volt az egyik legnépszerűbb műsorvezető.
2010. november 01. 10:06
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
én nem sajnálom, nem bírom Bent, sztem túl erőltetett. =) Úgy látszk, ezt a csatorna is belátta...
2010. november 01. 10:07
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Nem tudom igaz-e, de ha igen, akkor ez tényleg nagy öngól lenne a VIVA részéről. Nem szeretem Ben-t, de az biztos, hogy ő a legközvetlenebb (néha túlságosan is) és állandóan bohóckodik a TV-ben, a VIVA-ra ez kell, nem a komolyság.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.