Egy napig sokkos állapotban voltam,amikor megtudtam,hogy Bence távozik a Viváról...Én aránylag miatta néztem meg.Hogy tehették ezt?Ben nélkül számomra a Viva nem is létezik.
Az új 'műsorvezetőről' inkább nem írok semmit,mivel nem vagyok túl jó véleménnyel róla.
Iszak Eszter lett a Viva TV új műsorvezetője
2010. november 05. 21:37
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline |
Úristen..... én ezt nem hiszem el...
Nikaaa -val egyetértek. Én is ezena véleményen osztozom.
Sokkos állapotban vagyok, mióta megtudtam, hogy Bent kirúgták. Úgyhogy sajnos nem tudok mit hozzászólni ehhez....
Nikaaa -val egyetértek. Én is ezena véleményen osztozom.
Sokkos állapotban vagyok, mióta megtudtam, hogy Bent kirúgták. Úgyhogy sajnos nem tudok mit hozzászólni ehhez....
2010. november 05. 21:40
hát nem is tudom sok szerencsét neki, de Ben nélkül nem az igazi
2010. november 05. 21:42
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline |
Véleményem szerint fontos szempont, hogy egy televízió-csatorna műsorvezetői tehetségesek, és szimpatikusak legyenek minél több néző számára. Bent mindenki szerette, de mégis eldobják egy újonc miatt, aki tapasztalatlan, Bennel fel sem érhet. (Persze, majd felfejlődik, de Ben tökéletes erre a posztra, ő Viva műsorvezetőnek született, pont, mint az apja.) Szerintem a Viva sok nézőt el fog veszíteni, köztük engem is.
2010. november 05. 21:43
Kikimuki14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 100 Csatolások: 76 Azonosító: 126109 offline |
már az elején tudtam.
2010. november 05. 21:43
Persze biztosan tehetséges Eszti is, ha ennyi jelentkező közül őt választották ki, és természetesen gratulálok neki, de rettentően hiányzik BEN
Próbálom az élet napos oldalát nézni, de nem megy :'(
Próbálom az élet napos oldalát nézni, de nem megy :'(
2010. november 05. 21:48
Katz Perryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 130574 offline |
Ben nagyon hiányozni fog!!!!! SENKI sem pótolhatja őt!!!
2010. november 05. 22:00
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline |
Ez a csaj nagyon unszimpatikus. A viva a legnagyobb hibát követi el, h leváltja Bent, ő nagyon beleillik ebbe.
2010. november 05. 22:01
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Én már az elején tudtam,hogy ő fog nyerni,mivel már alapból ismert! (Már akinek)
De elég bunkó egy csaj,az Álom.net pedig egy f.s,és nagyon rosszul is játszott benne!
De elég bunkó egy csaj,az Álom.net pedig egy f.s,és nagyon rosszul is játszott benne!
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.