Iszak Eszter lett a Viva TV új műsorvezetője
2010. november 05. 22:37
Zsóófiii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 136963 offline |
Ben. :'(
2010. november 05. 22:47
Egyet értek szemerey-vel.És mindenki mással aki szerint Ben-nek maradnia kellett volna.Ben(L)(L)(L)(L)(L)(L) nagyon fog hiányozni!!!!!!!!!
2010. november 05. 22:48
Nekem nem szimpatikus a csaj...Kérjük vissza BENT
2010. november 05. 22:56
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Nem tudom mi a bajotok Esztivel!Nekem szimpatikus és szerintem nagyon jó műsorvezető lesz!Ben-t nem fogom hiányolni,voltak jó pillanatai,de elszállt már magától és szerintem beképzelt volt!Rajta,lehet oltani,de nekem ez a véleményem! Ben meg nem Ő miatta megy el,hanem mert lejárt a szerződése és nem hosszabították meg!
2010. november 05. 23:36
Bibonellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 121376 offline |
Mindig is bírtam Esztit, nekem nagyon szimpi csaj! És szerintem jó műsorvezető lesz belőle, mert élettapasztalata van, csak lehet nem ezen a téren, de majd beletanul
Én szurkolok neki, de Bent semmi sem pótolhatja :'(
Én szurkolok neki, de Bent semmi sem pótolhatja :'(
2010. november 05. 23:38
érdekes h ő amikor ő még az álom.netbe is játszott
2010. november 05. 23:48
Nekem mindegyik versenyző szimpi volt! De a legjobb VJ-s az BEN marad akkor is ha el hagyja a Vivát mert minden rajongó szívében Ben lesz a legjobb műsorvezető!
2010. november 05. 23:57
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
krisz írta:
akkor inkább Ada menyen mert ö nagyon rossz müsorvezető és maradjon Eszter ,Ben ,meg Zola
Az Ada,Ben,Zola trió verhetetlen.Azt hiszem,hogy az igazi Viva-fanatikusok érteni fogják,hogy miért írom ezt.
akkor inkább Ada menyen mert ö nagyon rossz müsorvezető és maradjon Eszter ,Ben ,meg Zola
Az Ada,Ben,Zola trió verhetetlen.Azt hiszem,hogy az igazi Viva-fanatikusok érteni fogják,hogy miért írom ezt.
1 felhasználónak tetszik:
KisRigo38
2010. november 06. 00:02
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4793 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline |
Nikaaa igazad van, őket nem lehet pótolni. . .
Ben-t meg semmiképpen
Ben-t meg semmiképpen
2010. november 06. 00:16
hmm.. érdekes am, hogy pont ő szerepelt SP klipjében..
amúgy meg nem értem, hogy Bent mi a @!#&, -ért kellett elküldeni
amúgy meg nem értem, hogy Bent mi a @!#&, -ért kellett elküldeni
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.