Demi Lovato keményen üt
2010. december 15. 13:14
lehet, hogy Demi volt de biztos, hogy volt indoka rá. Az ember nem húzz be ekkorát valakinek mert rossz napja volt. Ki az a zseni aki azt terjeszti, hogy Demi nézi ezt az oldalt? Persze mintha nem lenne elég angol nyelvű lap! Elég nagy egó kell ahhoz, hogy az ember kijelentse, hogy egy Hollywood-i sztár egy magyar lapot néz rendszeresen?
2010. december 16. 22:07
![]() |
coninaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139383 ![]() |
én nem úgy értettem hogy magyar lapot néz. Hanem ez a hír úgyis megjelent kint is hisz mi is onnan tudjuk. Akkor meg elolvashatta.
És Namii: azt sem mondtam hogy magának huzott be simán eleshetett és " hé fogjuk valaki másra hogy nekem jo legyen" gondolat alapján simán rá kenhette.
És Namii: azt sem mondtam hogy magának huzott be simán eleshetett és " hé fogjuk valaki másra hogy nekem jo legyen" gondolat alapján simán rá kenhette.
2010. december 17. 09:09
![]() |
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 ![]() |
Szerintem mindenkinek van valami gondja azzal a személlyel akit megüt úgyhogy lehet hogy Demi nem azért ütött meg valakit mert unatkozott hanem mert oka volt rá!!!

2010. december 17. 09:16
![]() |
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 ![]() |
Szerintem mindenkinek van valami baja azal akit megüt. Úgyhogy lehet hogy Demi is azért verekedett mert joga volt hozzá
2010. december 17. 09:19
![]() |
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 ![]() |
Hát lehet a csaj megérdemelte.
2010. december 17. 11:23
![]() |
ddoleesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 132664 ![]() |
Ennyi és én már tudom is miért volt vagy is gondolom egy olyan kép ami nem akart hogy fel rakja csak ilyen szórakozás erre gondolom a csaj fel rakta a népszerűségére és Demi kibukott h hogy tehet ilyet sztem ennyi mert nem tenne pont demi h oda megy és add neki csak ha meg érdemli pff -.- aki ezt ki találta egy normálatlan chh
2010. december 19. 14:08
nincs rá bizonyíték hogy demi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 21. 23:53
![]() |
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 ![]() |
ddolees nem akarok vitát nyitni,de ha nekem ez a véleményem akkor miért ne írhatnám meg ide? igen mondjuk tényleg lehetséges ez a kép dolog. de azért,ha írok egy komit akkor nem kell leordítani a fejem,hogy ne írjak ide . mintha te tudnád milyen sztárnak lenni O.o xD biztos van olyan,hogy te is írsz egy sztárról rossz véleményt,elvégre nincs ilyen szabály,hogy itt csak védeni lehet.

2010. december 31. 12:40
![]() |
Lizzieehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 142009 ![]() |
Sztem Shorty ezt nem pénzért csinálta -.-...elég híres arra fele (Beat Freaks ha nem hiszitek 2. letted a ABDC 3. évadában és elég sok fellépésük van) de azt se hiszem el hogy Demi csinálta -.-...
én is a képszerkesztőre gondoltam...de hát egyszer úgyis kiderül mi az igazság ;D
én is a képszerkesztőre gondoltam...de hát egyszer úgyis kiderül mi az igazság ;D
2010. december 31. 12:46
Hát tuti nem Demi volt
Ilyen a pletyka
Ő ilyet nem csinálna....
Ilyen a pletyka
Ő ilyet nem csinálna....
2011. február 04. 21:37
![]() |
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 ![]() |
jujj!! ez nagyon durva!!

Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.