Megbuktak a karácsonyi filmek?
2010. december 14. 11:33
Idézet (prézli @ 2010.12.14. 10:30)
kateblock: Hogy a költségvetés háromnegyedét első héten teljesíti.
Értem, köszönöm. A karácsonykor bemutatott filmeknek általában nincs akkora sikere, mint amiket a nyáron mutatnak be. A nyár kimozdulós, a tél pedig nem. Jobban megéri a filmet nyáron debütáltatni, hogy karácsonyra kijöhessen a DVD, a filmhez tartozó bábuk, kulcstartók, tollak, füzetek (!!), de valamilyen mozit télre is hagyni kell. Ezek maradtak télre, teljesen mindegy, az emberek nem járnak moziba, sem nyáron, sem télen. Aki akarja, úgy is megnézi, akármikor jelenik meg

2010. december 14. 11:36
![]() |
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8045 Csatolások: 25801 Azonosító: 107627 ![]() |
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 11:33)
Értem, köszönöm. A karácsonykor bemutatott filmeknek általában nincs akkora sikere, mint amiket a nyáron mutatnak be. A nyár kimozdulós, a tél pedig nem. Jobban megéri a filmet nyáron debütáltatni, hogy karácsonyra kijöhessen a DVD, a filmhez tartozó bábuk, kulcstartók, tollak, füzetek (!!), de valamilyen mozit télre is hagyni kell. Ezek maradtak télre, teljesen mindegy, az emberek nem járnak moziba, sem nyáron, sem télen. Aki akarja, úgy is megnézi, akármikor jelenik meg 

Hát én meg úgy tudom, hogy a nézők többsége pont karácsonykor megy többet moziba, mivel karácsonykor az egész család együtt van, sok a szabadidő, szórakozni van kedvük...

2010. december 14. 11:40
Idézet (prézli @ 2010.12.14. 11:36)
Hát én meg úgy tudom, hogy a nézők többsége pont karácsonykor megy többet moziba, mivel karácsonykor az egész család együtt van, sok a szabadidő, szórakozni van kedvük...
Szóval nem tudom, igazából nem vagyok szakértő e tekintetben ^^

Elfogadom ezt az álláspontot is. Van benne igazság.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ha kihoznának egy karácsonyi animációs mesét vagy filmet, télen. Azt sem néznék többen?

2010. december 14. 11:47
![]() |
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8045 Csatolások: 25801 Azonosító: 107627 ![]() |
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 11:40)
Elfogadom ezt az álláspontot is. Van benne igazság.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ha kihoznának egy karácsonyi animációs mesét vagy filmet, télen. Azt sem néznék többen?

Jó kérdés

2010. december 14. 12:00
Idézet (prézli @ 2010.12.14. 11:47)
Jó kérdés
Viszont most az Üvegtigrisre leszek kíváncsi, hogyan fogják fogadni. Azt hiszem, holnap mutatják be.

Biztosan nem sokan fognak elmenni és megnézni, így gondolom, nem tudom miért

2010. december 14. 12:53
![]() |
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 ![]() |
Idézet (prézli @ 2010.12.14. 10:30)
kateblock: Hogy a költségvetés háromnegyedét első héten teljesíti.
Ez erős túlzás, nem is nagyon hiszem, hogy létezik ilyen film. Vagy legfeljebb kis költségvetésű (mondjuk 25 millió $ körül), ami valamiért nagyot durran, de konkrét esetet erre se tudnék most hirtelen mondani. Viszont pl. az Avatar költségvetése 300-500 M körüli volt - hivatalos adatot nem adtak ki, csak becslés van róla - ehhez képest első hétvégén 77 milliót hozott. Ami órási szám, de még ha az alsó összeget is vesszük, a 3/4-ének a közelében sincs. Vagy a Titanic 200 milliós költségvetésből az első héten mindössze 28-at hozott, ami nem egy kiemelkedő eredmény, a végére mégis az egyik legjobban jövedelmező film lett.
Idézet (prézli @ 2010.12.14. 11:36)
Szóval nem tudom, igazából nem vagyok szakértő e tekintetben ^^

Idehaza jellemző, hogy nyáron kevesebb a mozilátogató, mint az év többi szakaszában. Amerikában pont fordítva van, ott június közepétől aug. közepéig időzítik a legnagyobb bemutatókat, vagy ami oda már nem fér el, azt májusra-júni elejére. Aztán a nyár után szeptember-október az abszolút mélypont, azt igyekeznek elkerülni, inkább csak töltelékfilmeket mutatnak be, amiknek más időpontban még ennyi esélyük se lenne. Halloween környékén indul be megint az ipar, főleg vígjátékok és horrorok, majd azok a drámák, amiket esélyesnek tartanak a következő évi díjátadókon. Ez eltart egész decemberig, plusz karácsony körül még bejönnek az ifjúsági filmek, ilyen a HP és a Narnia is. Animációs is kijön néhány, de a legnagyobbakat (Toy Story 3, Up, Wall-E, stb.) szintén nyárra időzitik.
2010. december 14. 12:56
Szerintem a Harry Potter film a legjobb az eddigi HP filmek közül. Nem tudom, ki mit várt, de eléggé könyvhű volt az egész. Még legalább 1x-2x meg szeretném nézni moziban... A Narnia nem érdekel, azt anyukámék mennek el megnézni hamarosan.
2010. december 14. 14:56
Nem érdekel hány embernek nem tetszettek a filmek lényeg az,hogy nekem bejöttek

2010. december 14. 15:01
A HP nem bukott meg, az a legjobb. Nekem legalábbis

2010. december 14. 15:39
mindhárom érdekelne, de nem nagyon járunk a szüleimmel moziba sajnos

2010. december 14. 16:55
Az aranyhaj nagyon jó (bár nem moziban néztem meg
) de a Narnia...
Arra elmentünk a 3D-sre, de szerintem nagyon rossz lett. Nagyon vártam már, bár 80%-ban csak Ben miatt
, a 2. rész nagyon jó szerintem, de a 3. az nagyon gagyi.

Arra elmentünk a 3D-sre, de szerintem nagyon rossz lett. Nagyon vártam már, bár 80%-ban csak Ben miatt

2010. december 14. 17:09
![]() |
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 ![]() |
Narnia már teljesen elhagyta érdeklődésem 
A HP 7 nekem tetszik,csak nem moziban néztem
Az aranyhajra kíváncsi vagyok

A HP 7 nekem tetszik,csak nem moziban néztem

Az aranyhajra kíváncsi vagyok

Kapcsolódó sztárok

Jennifer Lawrence összefutott egy nővel az utcán, és véletlenül ugyanazt a ruhát viselték - fotók
Jennifer Lawrence összefutott egy nővel az utcán, és véletlenül ugyanazt a ruhát viselték - fotók
Így reagált a színésznő.

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

13 év házasság után válik Cam Gigandet, az Alkonyat sztárja
13 év házasság után válik Cam Gigandet, az Alkonyat sztárja
Új életet kezd a sztár.

Joey King szerint van egy dolog, amit minden nőnek meg kellene csinálnia a hajával
Joey King szerint van egy dolog, amit minden nőnek meg kellene csinálnia a hajával
Frizurájáról vallott a színésznő.

Amber Heard eladta hatszobás sivatagi villáját - fotók
Amber Heard eladta hatszobás sivatagi villáját - fotók
Kénytelen volt eladni a sztár.

Sydney Sweeney szerint alig él meg színészi keresetéből
Sydney Sweeney szerint alig él meg színészi keresetéből
Erről vallott a híresség.