Idézet (Trinda @ 2011.01.29. 19:20)
Igen valóban igaz!!! Az arca ennek a nőnek gyönyörű bár az alakja hát valóban ráférne 10-20 kiló mínusz vagy több...szerintem az ő magasságához a 70-75 kiló lenne a jó...maximum...amúgy tényleg...valahogy ez már sok...:S
Szerintem egy nőnek valahogy így kéne kinéznie (képen láthatod) szerintem ez az ideális alak mindenki számára...akinek pajzsmirigy túlműködése vagy olyan a szervezete hogy nem tud hízni akkor annak szerintem nem gond

Igen, ő szerintem is csinos
Én azt mondom, hogy aki vékony, az örüljön neki, aki meg nem az vagy fogadja el, vagy pedig ne sajnáltassa magát, hanem tegyen az ügy érdekében (de én az első lehetőséget ajánlanám). Senki sem tökéletes, az már félsiker, ha elégedett vagy magaddal.
És szerintem nem arról van szó, hogy divat szidni a gebe lányokat , egyszerűen nehéz felfogni egy 'átlagos' csajszinak, hogy a csontkollekció az elfogadott a modellek világában és ritka madár a kifutón egy szép alakú lány (gondolok itt arra, hogy nem elöl deszka, hátul léc és van csípője..)
Mondjuk ha én véletlenül belenézek egy divatbemutatóba, inkább a ruhákon szörnyülködöm, semmint a lányokon.