A magyar, vagy a külföldi sztárokat szeretitek jobban?
2011. június 30. 21:47
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
Külföldiek,de a magyarok közül is van akit szeretek
1 felhasználónak tetszik:
Blanka098
2011. június 30. 23:04
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Természetesen a magyarokat.
Blanka098
2011. október 08. 16:54
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Egyértelműen a külföldieket.Hisz azok (a legtöbbjük) megdolgozott a karrierjükért,és van tehetségük.Az énekesek (megint csak a legtöbbjük) énekel valamiről.Ez mellett az itthoniak arról kornyikálnak hogy elmegyek bulizni,15 cm magassarkúban vagy a partiszemcsiben,meglátsz,megtetszek mert olyan szép vagyok és d_gunk.Persze ezt csak a mostaniakra értem,és nem is mindegyikre.Janicsák Veca például nem ilyen,és Máté Péter és Vikidál sem ilyen zenéket csinál(t).De mint a Fluor és társai még egy értelmes sort nem tudtak összehozni.
2 felhasználónak tetszik:
Boglár,
heyitsamyMT
2011. október 08. 16:57
Idézet (Pixie Buue @ 2011.10.08. 16:54)
Egyértelműen a külföldieket.Hisz azok (a legtöbbjük) megdolgozott a karrierjükért,és van tehetségük.Az énekesek (megint csak a legtöbbjük) énekel valamiről.Ez mellett az itthoniak arról kornyikálnak hogy elmegyek bulizni,15 cm magassarkúban vagy a partiszemcsiben,meglátsz,megtetszek mert olyan szép vagyok és d_gunk.Persze ezt csak a mostaniakra értem,és nem is mindegyikre.Janicsák Veca például nem ilyen,és Máté Péter és Vikidál sem ilyen zenéket csinál(t).De mint a Fluor és társai még egy értelmes sort nem tudtak összehozni.
Teljesen egyet értek...az ilyen Flour meg egyebek(nek)nincsen hely(ük)e a sztárvilágban...Még valakinek még a kitalált neve is pl.a Flour is borzadáj név,és értelmetlen
heyitsamyMT
2011. október 08. 17:01
Az főleg magától a sztártól függ.Például a Justin Bieber vagy Fluor féléktől hányok.De mindakét ˝fajtáből˝ vannak nagy kedvenceim pl.Shakira vagy Wolf Kati hogy Rihannát és Muri Enikőt ne is említsem.
2011. október 08. 19:56
Szerintem a "Magyar sztár" eléggé erős kifejezés. Max Celebek.^^
Külföldiek.
Külföldiek.
2011. október 10. 21:24
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Erre inkább úgy válaszolnék, hogy több külföldi sztár a kedvencem, mint magyar. Azonban nem egy olyan magyar "sztár" van (bár a "sztár" szó fogalmát is túlságosan nagyra értékelik, így inkább a "művész" szót szoktam használni...), akiket sokkal jobban szeretek, mint számtalan külföldit. Csak, hogy példát is mondjak: a musicalénekeseink véleményem szerint simán megvernek mind hangilag, mind színészileg bárkit. Még a nagy Broadway-es amcsikat is lekörözik! Pedig aztán azok sem kutyák...
2011. október 26. 18:36
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Szeretem a magyarokat is de az a bajom,hogy pl.:most az x-faktoros sztárok folynak még a csapból is aztán meg azzal szerepelnek a műsor után a tv-ben, hogy a kutyájuk szobatiszta lett...ettől függetlenül tehetségesek csak nem szimpatikusak.
(de ez nem az x-faktorosok ellen szól, csak egy példa volt)
(de ez nem az x-faktorosok ellen szól, csak egy példa volt)
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.