A magyar, vagy a külföldi sztárokat szeretitek jobban?
2011. november 20. 20:36
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Hát még szép, hogy külföldi *o*
2011. november 21. 13:11
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Egyértelműen a külföldiek. Persze én nem állítom azt, hogy tehetségtelenek a magyarok, de a külföldekből sokkal több van, így jobban lehet "mazsolázni" És én kevés magyarral találkoztam, akit igazán tehetségesnek találtam, sőt...
2012. február 18. 19:10
A magyar sztárok legtöbbje szánalmas,tehetségtelen nem tudom mik.
Én a külföldieket részesítem előnyben
Én a külföldieket részesítem előnyben
2012. február 18. 19:53
külföldiek (1-2 kivétellel a magyarok nem nevezhetőek sztároknak )
2012. február 18. 20:02
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
A külföldieket.
Mondjuk attól függ, hogy kikről van szó, mert pl. a koreai bandák 90%-át nagyon nem szeretem. De az amerikaiak nagy részét bírom.
A magyarok közt is vannak olyan tehetséges személyek, akik érnek is valamit, de a legtöbb semmit sem ér...
Mondjuk attól függ, hogy kikről van szó, mert pl. a koreai bandák 90%-át nagyon nem szeretem. De az amerikaiak nagy részét bírom.
A magyarok közt is vannak olyan tehetséges személyek, akik érnek is valamit, de a legtöbb semmit sem ér...
2012. február 20. 17:16
Külföldiek. Mivel a magyarok többsége DJ-Playmate, VV Akárki és Viván műsoridőt vásárolt önjelölt sztár, nincs is más választásom.
2012. február 21. 18:35
van 1-2 magyar, akit szeretek, de sokkal több külföldit.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!