A magyar, vagy a külföldi sztárokat szeretitek jobban?
2015. április 26. 20:46
Kim Hyun-Ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.14. Hozzászólás: 367 Csatolások: 6 Azonosító: 241421 offline |
Külföldieket
2015. április 26. 20:50
Ez egy baromi jó kérdés. Nyilván mindenki gondolkodás nélkül mondaná, hogy a ,,külföldieket'', azonban arról nem szabad megfeletkezni, hogy kint sokkal, de sokkal több sztár van, mert ez egy tág fogalom, hogy külföld. A külföldiek közül kedvedre válogathatsz, és a rosszat meg sem hallod/hallgatod, ezért gondolod úgy, hogy a kintiek jobbak.. Szerintem a külföldiek semmivelsem jobbak, vagy többek, mint a magyarok!
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. április 26. 21:02
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline |
Mindenhol vannak egyéniségek, tehetségek. Tény, hogy külföldi (ilyenkor gondolom a többség, Nagy-Britanniára, az USA-ra gondol) hírességek között ezt sokkal jobban fel lehet fedezni, ott jobban kitűnnek azok, akik tényleg tudnak valamit. A magyarok között alaposabban kell kutakodni, és én mondom, úgy igazi csodákra lehet találni!
Egyébként a kérdésre nehéz választ adni, mert tényleg a világ minden pontján, köztük Magyarországon is vannak tehetséges zenészek, színészek, csak hát ugye ők a béka s*gge alatt vannak, sajnos.
Egyébként a kérdésre nehéz választ adni, mert tényleg a világ minden pontján, köztük Magyarországon is vannak tehetséges zenészek, színészek, csak hát ugye ők a béka s*gge alatt vannak, sajnos.
Rocket
2015. április 26. 21:14
Nem nemzetiségtől függ, hogy kit szeretek és kit nem, rengeteg jó magyar zenekar és előadó van, csak éppen nem a mainstreamban kell utánuk kotorászni.
2015. augusztus 10. 23:58
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
A külföldieket. A legtöbb magyar retardált és tehetségtelen semmirekellő, aki nem (saját) tehetségéért lett híres.
Narrybitch
2016. január 30. 02:55
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Is-is. Mondjuk a külföldieket sokkal jobban kedvelem. Magyarországon a "sztárok" semmit nem csinálnak szinte , de akit kifejezetten szeretek magyarok közül az Palvin Barbi. Legalább ő megdolgozik!
2016. január 30. 13:41
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
Van néhány magyar kedvencem, de inkább a külföldieket
2016. január 30. 13:42
Külföldiből több van de a magyarokat is szeretem.
2016. február 23. 18:51
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
valós, hogy mindkét fél lehet tehetséges, de én inkább külföldi párti vagyok
2016. február 23. 18:53
mindkettő nagyon tehetségesnek találom, de nekem a külföldi sztárokat jobban szeretem
2016. május 29. 14:48
Sokkal több külföldi kedvencem van, és egyértelmű ha filmet akarnék készíteni külföldieket válogatnék, de a magyarok között is van pár kedvenc, és velük legalább lehet találkozni. Határon bell és nem kell 20000 ft-okat költeni egy találka erejéig. És lehet még keveset is mondtam.
2017. február 04. 10:17
abszolút a külföldieket, a magyar sztárokat mellesleg nem is nagyon ismerem
2017. február 08. 18:38
Nem akarok kisregényt ideírni, legyen elég annyi, hogy a magyar, és a külföldiek között is vannak egyaránt tehetséges emberek, az már más kérdés, hogy az emberek viselkedése milyen. Ráadásul az a szó, hogy külföldi, elég tág kifejezés, Magyarországon kívül rengeteg ország van még a világon, nem egyértelmű, hogy milyen országból származó hírességre vonatkozik a kérdés...
... btw, én is a külföldi hírességekre szavazok. (értelme volt megcsillogtatnom fogalmazókészségemet, király)
... btw, én is a külföldi hírességekre szavazok. (értelme volt megcsillogtatnom fogalmazókészségemet, király)
2017. február 08. 20:03
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Régen kapásból azt mondtam volna, hogy külföldi. Most már viszont azért erősen elgondolkodnék ezen. Alapjáraton több külföldi kedvencem van, de ez ugye érthető is, hiszen sokkal nagyobb a tenger, több a hal benne De kapásból tudnék mondani 5 magyar hírességet, akit kedvelek és/vagy rajongok érte.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.