" Sok víz lefolyik még addig a Dunán. ”
Hát a közeljövőben még biztos nem ... majd ha ejön az ideális kor meg persze az ideális valaki
Hány évesen akarsz férjhez menni/megnősülni?
2011. február 08. 19:14
2011. február 08. 19:18
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (evyke1998 @ 2011.02.08. 19:16)
ha 24 évesen megkérik a kezem az bőven elég aztán 30 éves koromig bulizok 31 évesen talán de csak talán jöhet a gyerek ...xd
látom,csak lazán..xd
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
2011. február 08. 19:18
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Timcsoka @ 2011.02.08. 19:08)
Ezt mindenki máshogyan lássa és dönti el, mint ahogyan te írtad körülmények kellenek hozzá, és van akinek ez soha nem jön el de van akinek akár már most is, szóval ezt igazán nem lehet megválaszolni. Szerintem azért ebben sincs korhatár ahogyan a szerelembe sem, de lehet rosszul látom.
Ez így van. A kérdésem is picit "ironikus" volt, plusz konkrétan a fiatalúrtól kérdeztem, hogy ő mit gondol erről. Mindenkinél más és más ez az idő, ahogy írtad is. Körülmények, kedv, meg egyáltalán. Van-e kiszemelt "áldozat", vagy éppen senki nincs a láthatáron...
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. február 08. 19:20
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (evyke1998 @ 2011.02.08. 19:16)
ha 24 évesen megkérik a kezem az bőven elég aztán 30 éves koromig bulizok 31 évesen talán de csak talán jöhet a gyerek ...xd
Amit én biztosan tudok: ha rajtam múlik, 30 éves koromig világra hozom az összes gyerekemet, utána már ki van csukva, hogy szüljek.
Ez persze csak egy elképzelés, hozhatja máshogy is az élet, de ha lehetőségem lesz alakítani ezen a dolgon, akkor a 3. x után én már korábban megszültem 2 gyereket és ezzel be is fejeztem. (a családalapítást)
2011. február 08. 19:21
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.08. 19:18)
Ez így van. A kérdésem is picit "ironikus" volt, plusz konkrétan a fiatalúrtól kérdeztem, hogy ő mit gondol erről. Mindenkinél más és más ez az idő, ahogy írtad is. Körülmények, kedv, meg egyáltalán. Van-e kiszemelt "áldozat", vagy éppen senki nincs a láthatáron...
vagyis ha neked minden ideális akkor akár 16 évesen is férhez mennél?!
2011. február 08. 19:23
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Hát 20-25 éves koromba!
2011. február 08. 19:24
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.02.08. 19:21)
vagyis ha neked minden ideális akkor akár 16 évesen is férhez mennél?!
Hát erről már lecsúsztam 7 éve... Egyébként természetesen nem. Akkor csak vágytam rá és álmodoztam róla, hogy de jó lenne. (és itt ne úgy tessék érteni, hogy habos-babos ruha és nagy felhajtás - ettől rosszul voltam és vagyok is - hanem csak férjet, gyerekeket szerettem volna / szeretnék) Például világéletemben komoly kapcsolatban gondolkoztam, meg sem fordult a fejemben, hogy összejöjjek olyannal, akivel biztosan tudom, hogy nem lenne belőle a végén egy leánykérés. Sosem preferáltam a tingli-tangli tiniszerelmeket. Ezért kerültem is az ilyeneket.
2011. február 08. 20:21
chrisBrown14OKC |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.08. 19:24)
Hát erről már lecsúsztam 7 éve... Egyébként természetesen nem. Akkor csak vágytam rá és álmodoztam róla, hogy de jó lenne. (és itt ne úgy tessék érteni, hogy habos-babos ruha és nagy felhajtás - ettől rosszul voltam és vagyok is - hanem csak férjet, gyerekeket szerettem volna / szeretnék) Például világéletemben komoly kapcsolatban gondolkoztam, meg sem fordult a fejemben, hogy összejöjjek olyannal, akivel biztosan tudom, hogy nem lenne belőle a végén egy leánykérés. Sosem preferáltam a tingli-tangli tiniszerelmeket. Ezért kerültem is az ilyeneket.
Jó de ha tegyük fel.Nem gondolsz bele abba, hogy akárhogyis szereted az illetőt, nagyon benne van hogy a későbbiekben elválsz tőle? mert hát 16 évesen (vagy 21) megházasodsz akkor leélnéd az elkövetkező 50 évet vele?
2011. február 08. 20:36
Idézet (niki13 @ 2011.02.08. 20:34)
hát nem is tudom talán miután befejeztem az egyetemet ( még csak 14 vagyok )
hmm én is XD
2011. február 09. 08:15
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.02.08. 20:21)
Jó de ha tegyük fel.Nem gondolsz bele abba, hogy akárhogyis szereted az illetőt, nagyon benne van hogy a későbbiekben elválsz tőle? mert hát 16 évesen (vagy 21) megházasodsz akkor leélnéd az elkövetkező 50 évet vele?
Miért kellene gondolni a válásra? Ha az ember nem gondolkozik eleve pozitívan, akkor hogy a fenébe érezze jól magát egy kapcsolatban? Végig azon stresszelni, hogy úristen, szeret-e, úristen, elég jó vagyok-e neki, mikor hagy el vajon..? stb. (Ez mind-mind kihat a párkapcsolatra! Nem éppen pozitívan...) Természetesen valahol a válás lehetősége is ott lappang a háttérben, de hiszem, hogyha az ember tényleg szeret valakit és pozitívan gondolkodik, és nem ugrik fejest csak úgy találomra egy kapcsolatba, hanem - egészséges mértékig - válogatós... Akkor sokkal kisebb az esélye a rossz folytatásnak. Én eleve olyan típus vagyok, hogy nagyon-nagyon-nagyon nehezen lehet meghódítani, de ha sikerül, akkor én abban a végsőkig kitartok és küzdök. Ha probléma merül fel, igyekszem megoldani és nem feladni ezért mindent. És igyekeztem olyan párt választani, aki ezekben a kérdésekben nagyon hasonlóan vagy pont úgy gondolkozik, ahogyan én. Ez is rengeteget számít.
Egyébként másik kérdésedre válaszolva: Igen, gondolkodás nélkül leélnék egyetlen kiválasztottal 50 évet, vagy akár többet is. (Párom nagyszülei például jövőre lesznek 60 éves (!) házasok...)
2011. február 09. 12:50
Hát,ezen néha elgondolkozok.25 évesen nem lenne rossz .
2011. február 09. 14:38
chrisBrown14OKC |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.09. 08:15)
Miért kellene gondolni a válásra? Ha az ember nem gondolkozik eleve pozitívan, akkor hogy a fenébe érezze jól magát egy kapcsolatban? Végig azon stresszelni, hogy úristen, szeret-e, úristen, elég jó vagyok-e neki, mikor hagy el vajon..? stb. (Ez mind-mind kihat a párkapcsolatra! Nem éppen pozitívan...) Természetesen valahol a válás lehetősége is ott lappang a háttérben, de hiszem, hogyha az ember tényleg szeret valakit és pozitívan gondolkodik, és nem ugrik fejest csak úgy találomra egy kapcsolatba, hanem - egészséges mértékig - válogatós... Akkor sokkal kisebb az esélye a rossz folytatásnak. Én eleve olyan típus vagyok, hogy nagyon-nagyon-nagyon nehezen lehet meghódítani, de ha sikerül, akkor én abban a végsőkig kitartok és küzdök. Ha probléma merül fel, igyekszem megoldani és nem feladni ezért mindent. És igyekeztem olyan párt választani, aki ezekben a kérdésekben nagyon hasonlóan vagy pont úgy gondolkozik, ahogyan én. Ez is rengeteget számít.
Egyébként másik kérdésedre válaszolva: Igen, gondolkodás nélkül leélnék egyetlen kiválasztottal 50 évet, vagy akár többet is. (Párom nagyszülei például jövőre lesznek 60 éves (!) házasok...)
Jójóó de figyelj..én még gyerek vagyok azért te máshogy gondolkodsz mint én. És olvastam valahol hogy,ha te igazán szeretsz valakit, akkor jojo...szereted de nem 60 évig..persze előfordul hogy 2 ember egymás mellett le tud élni akár 60 évet is ahogy te mondtad, de pl. miből gondolod hogy neked is sikerülne? most ne hogy az jöjjön le neked hogy én most itt kekeckedek veled, félre ne érts, csak azért nézd az én szempontom is..szoval az előzőre viszatérve ritka azért az, hogy 2 ember sokáig éljen egymás mellett, mert egy idő után megunják a másik társaságát. de én nem akarom a kedved elvenni a korai házzaságról.. csak azért gondolj bele
2011. február 09. 14:41
Hát kb. 25 éves koromba de nem csak rajtam mullik
2011. február 09. 17:25
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
így nehéz belegondolni...talál 25 évesen
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!