Hány évesen akarsz férjhez menni/megnősülni?
2011. február 09. 17:29
Nem tervezem így előre be. Attól, hogy azt mondom, 25, még egyáltalán nem biztos, hogy így is lesz. Egy biztos: valamikor az egyetem után.
2011. február 09. 17:32
22-23 éves koromban,de azért az életet is élni szeretném előtte.
2011. február 11. 20:28
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.02.09. 14:38)
szoval az előzőre viszatérve ritka azért az, hogy 2 ember sokáig éljen egymás mellett, mert egy idő után megunják a másik társaságát. de én nem akarom a kedved elvenni a korai házzaságról.. csak azért gondolj bele
Hát ha az ember csak van és várja a szebb jövőt, akkor biztos, hogy besavanyodik. Egy kapcsolat lényege, hogy azért folyamatosan dolgozni kell, folyamatosan tenni érte, kitalálni közösen ezt meg azt. Nem úgy működik, hogy na, megszereztem, elvesz, aztán örökre az enyém marad... Ez egy óriási tévedés. Egyrészt mert a másik sosem lesz a tulajdonunk. Önálló emberi lény. Ha valaki uralkodni akar a párja felett, legyen az nő vagy akár férfi, az nagyon rosszul teszi. Hagyni kell egy kapcsolaton belül is személyes szférát. Amikor én a saját barátaimmal találkozom, amikor ő a saját barátaival találkozik. Aztán lehet közösen, közös barátokkal is. Aztán lehet kettesben, lehet magányosan. Mindenkinek szüksége van nyugira, kis egyedüllétre. Senki sem szereti, ha rátelepszenek.
Ha pedig nincs együtt állandóan sülve-főve két ember (és egészséges esetben nincs), akkor kevéssé hiszem, hogy rá lehetne unni X-re vagy Y-ra. S mint ahogy már említettem is, egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, éveken keresztül, hogy működjön. Beszélgetni kell, kompromisszumokat kötni, elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Nem minden kis hülyeségért "letámadni".
2011. február 12. 13:13
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.11. 20:28)
Hát ha az ember csak van és várja a szebb jövőt, akkor biztos, hogy besavanyodik. Egy kapcsolat lényege, hogy azért folyamatosan dolgozni kell, folyamatosan tenni érte, kitalálni közösen ezt meg azt. Nem úgy működik, hogy na, megszereztem, elvesz, aztán örökre az enyém marad... Ez egy óriási tévedés. Egyrészt mert a másik sosem lesz a tulajdonunk. Önálló emberi lény. Ha valaki uralkodni akar a párja felett, legyen az nő vagy akár férfi, az nagyon rosszul teszi. Hagyni kell egy kapcsolaton belül is személyes szférát. Amikor én a saját barátaimmal találkozom, amikor ő a saját barátaival találkozik. Aztán lehet közösen, közös barátokkal is. Aztán lehet kettesben, lehet magányosan. Mindenkinek szüksége van nyugira, kis egyedüllétre. Senki sem szereti, ha rátelepszenek.
Ha pedig nincs együtt állandóan sülve-főve két ember (és egészséges esetben nincs), akkor kevéssé hiszem, hogy rá lehetne unni X-re vagy Y-ra. S mint ahogy már említettem is, egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, éveken keresztül, hogy működjön. Beszélgetni kell, kompromisszumokat kötni, elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Nem minden kis hülyeségért "letámadni".
Én ezt értem de te nem tudod mit akarok. Ez tény. Amcsi tudósok bizonyították hogy nem lehet egy személyel 60-70 évet leélni.
2011. február 12. 13:33
Puszedlííííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 39 Csatolások: 18 Azonosító: 145159 offline |
Ezen még nem gondolkodtam de asszem 26-27 évessen!
2011. február 12. 13:47
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.02.12. 13:13)
Én ezt értem de te nem tudod mit akarok. Ez tény. Amcsi tudósok bizonyították hogy nem lehet egy személyel 60-70 évet leélni.
Szerintem ez baromság, mint ahogy azt is tudjuk, hogy az amerikaiak jó dolgukban már nem tudnak nagyobb hülyeséget kitalálni. Ha valóban nem lehet leélni 60-70 évet a másik mellett, akkor hogy van az, hogy pl. falun az öreg néni-bácsi összeházasodott 18-20 éves korukban, most meg már elég öregek, és életükben soha nem néztek rá másra sem? Mert bizony vannak ilyen öregek, és nem csak elvétve.
Hogy ne legyek nagyon OFF: nem biztos, hogy férjhez akarok menni, a válás drága, és fájdalmas, a mai világban meg a házasságok 95%-a ezzel végződik Bár, ki tudja, mit hoz az élet
2011. február 12. 14:07
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline |
Én 20 évesen nősültem. Csak 3 évig tartott. Szerencsére még idejében elváltunk, mielőtt elfajult volna a dolog. Így még a mai napig is barátok vagyunk. Az egyetlen jó, ami ebből a kapcsolatból született az a lányom. Büszke vagyok rá és ez mindenért kárpótol. De a szüleim már lassan 50 éve házasok és még mindig imádják egymást.
2011. február 12. 14:08
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
Soha nem akarok férjhez menni.
2011. február 12. 14:09
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
A házasság csak gondokat okoz.
2011. február 12. 20:11
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.02.12. 13:47)
Szerintem ez baromság, mint ahogy azt is tudjuk, hogy az amerikaiak jó dolgukban már nem tudnak nagyobb hülyeséget kitalálni. Ha valóban nem lehet leélni 60-70 évet a másik mellett, akkor hogy van az, hogy pl. falun az öreg néni-bácsi összeházasodott 18-20 éves korukban, most meg már elég öregek, és életükben soha nem néztek rá másra sem? Mert bizony vannak ilyen öregek, és nem csak elvétve.
Hogy ne legyek nagyon OFF: nem biztos, hogy férjhez akarok menni, a válás drága, és fájdalmas, a mai világban meg a házasságok 95%-a ezzel végződik Bár, ki tudja, mit hoz az élet
ez igaz sajnos..
2011. február 14. 09:00
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.02.12. 13:13)
De engem nem érdekelnek az amerikaiak... Simán le lehet élni 60-70 évet egy ember mellett, ha mindkét fél tesz érte. Plusz ha megérik persze azt a kort...
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Alex Stavi
2011. február 14. 09:06
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Én nem akarok férjhez menni. Több, mint 6 éve vagyok együtt a párommal, 4 éve együtt is élünk és minden rendben van köztünk. Nincs szükségünk papírra, hogy ez így legyen. Ne azért legyen velem, mert manapság drága a válás!
2 felhasználónak tetszik:
Alex Stavi,
LaDiabla
2011. február 16. 13:48
Disney Channelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 315 Csatolások: 35 Azonosító: 139745 offline |
én 24 évesen akarok kb. férjhezmenni vagy késöbb
2011. február 16. 14:35
Soha nem gondolkodtam ezen, még gyerekként sem, mert valahogy egy kötelező, ugyanakkor értelmetlen rítusnak tartom az esküvőt. Egy papír nem garantálja két ember boldogságát, s annak hiánya sem kizáró ok a családalapításra. Különösen most, hogy az élettársi viszonyban élőkre is ugyanúgy vonatkozik a jog, mint a házasokra.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!