Hány évesen akarsz férjhez menni/megnősülni?
2011. február 16. 14:49
19–20 éves koromban úgy gondoltam, hogy 28 éves kor körül jönne el az idő... de nem jött. Abba a hibába estem, hogy elhittem az "ó, ráérsz vele, jön az majd magától" mesét, hát lóf@aszt jött. Persze hozzáteszem, hogy eleve lusta vagyok és antiszociális, tehát mindenképpen az én hibám is (a társkereső szolgálat és az "odamegyek, leszólítom" nálam nem működik, nem az én műfajom) –, így aztán itt vagyok majdnem 40 évesen, és sehol senki. De szerintem már nem is lesz. Ezt sajnos a szüleim bánják leginkább, akik a régi hagyományos családmodell hívei. Nekem meg azért q*rva kínos ez, mert bárki, aki meghallja, hogy ennyi idősen még nincs feleségem, rögtön a "legrosszabbat" feltételezi (gondolom nem kell magyarázni, mit), amikor ez persze nem igaz.
2 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14,
Grace Benning
2011. február 16. 14:53
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2011.02.16. 14:49)
19–20 éves koromban úgy gondoltam, hogy 28 éves kor körül jönne el az idő... de nem jött. Abba a hibába estem, hogy elhittem az "ó, ráérsz vele, jön az majd magától" mesét, hát lóf@aszt jött. Persze hozzáteszem, hogy eleve lusta vagyok és antiszociális, tehát mindenképpen az én hibám is (a társkereső szolgálat és az "odamegyek, leszólítom" nálam nem működik, nem az én műfajom) –, így aztán itt vagyok majdnem 40 évesen, és sehol senki. De szerintem már nem is lesz. Ezt sajnos a szüleim bánják leginkább, akik a régi hagyományos családmodell hívei. Nekem meg azért q*rva kínos ez, mert bárki, aki meghallja, hogy ennyi idősen még nincs feleségem, rögtön a "legrosszabbat" feltételezi (gondolom nem kell magyarázni, mit), amikor ez persze nem igaz.
Hát most megleptél. Ilyen okos pasi és egyedül? Ennyire vakok a csajok a környezetedben, vagy mi?!
Egyébként soha ne mondd, hogy soha, egyszer szerintem úgyis utadba tol a sors valami helyes lányt.
2011. február 16. 15:48
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.02.16. 14:53)
Hát most megleptél. Ilyen okos pasi és egyedül? Ennyire vakok a csajok a környezetedben, vagy mi?!
Egyébként soha ne mondd, hogy soha, egyszer szerintem úgyis utadba tol a sors valami helyes lányt.
Nem tartom magam egyáltalán okosnak, bizonyos dolgok érdekelnek, de az csak egy szűk kör. Ami pedig a többit illeti: úgy legyen!
2011. február 16. 18:44
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2011.02.16. 15:48)
Nem tartom magam egyáltalán okosnak, bizonyos dolgok érdekelnek, de az csak egy szűk kör. Ami pedig a többit illeti: úgy legyen!
Igen, de ami a "szakterületed", ahhoz bizony értesz, nem is akárhogyan. (Sokan mások még ahhoz sem, amihez kellene. ) Ezen kívül van humorod is. Úgyhogy üzenem a hölgyismerősöknek, hogy vegyenek szemüveget és menjenek el a fülészetre is.
2011. február 17. 19:07
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Sosem gondolkoztam ezen (hé, 14 vagyok, kis pisis), de mindenesetre nem is tartom szükségszerűnek. Ez számomra csak egy papír, meg szegény ember, verni fogja a sors, ha én leszek a választottja
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. február 19. 11:22
Talán 22-24 körül, de aztán ki tudja mit hoz a sors.
2011. március 15. 15:26
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
azért az is tény, hogy nem mi döntjük el.. pedig jó lenne.
1 felhasználónak tetszik:
LadyMusiC
2011. március 15. 15:39
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline |
SOHA, nem tervezem hogy hozzámegyek valakihez és gyerekeket szülök, nekem a karrerem építése fontosabb, ezért nem lenne jó, ha gyerekeim meg férjem lenne.
2011. március 15. 15:43
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én először el akarom végezni az egyetemet. akkor 23 leszek.befutni egy karriert. dolgozni vagy 5 évet egyfolytába.mesgismerni valakit.és majd aztán 30 évesen hozzámenni és gyereket szülni. de ahogy hozza a sors. amúgymeg még addig biztos fog változni a véleményem. xD
2011. március 18. 20:53
Nem tudom.. de annak is majd megjön a maga ideje.
Talán 22 évesen.
Talán 22 évesen.
2011. március 18. 20:56
hát ezt majd eldönti a sors
de ugy 24 vagy 25 nem is tudom igazából
de ugy 24 vagy 25 nem is tudom igazából
2011. március 19. 14:36
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline |
Kábé 25 évesen.. Az olyan ideális. Gyerekeket is 25-26 évesen szeretnék, mert nem akarok öreg anyuka lenni, viszont az első a karrier!
2011. március 26. 16:27
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline |
Én valahogy nem hiszek ebben " sírig tartó éljünk boldogan amíg meg nem halunk" projektben. Akkor meg minek az esküvő az odacsődített rokonokkal együtt? Nekem elég 1 szimpla párkapcsolat is papírok nélkül, csak jól működjön ... legalább 1 jó darabig!!
2011. március 26. 19:45
Tyű max 25 évesen mert 29-en már gyereket szeretnék hogy mire 40 éves legyek a gyermekem ne legyen már 14-16 éves
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.