Ha választhatnál, melyik országban élnél?
2012. május 08. 08:16
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Dél-Korea Jövök nemsokára kb. még 13 év
1 felhasználónak tetszik:
G-Dragon08
2012. május 08. 08:21
Anglia vagy Franciaország, de szóba jöhe t még Amerika is.
2012. május 12. 15:30
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Azt azért nem mondanám, hogy bárhol, csak ne itt Magyarországon.
Szívesen laknék Görögországban és Horvátországban. De szóba jöhet még Anglia, Németország és Ausztria is.
Szívesen laknék Görögországban és Horvátországban. De szóba jöhet még Anglia, Németország és Ausztria is.
2012. május 12. 15:55
Amerika, Farnciaország, Olaszország vagy esetleg Hollandia :)
2012. május 13. 22:52
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Skócia Egyszerűen imádom! A történelmét, a gyönyörű tájakat és kastélyokat! Az Eilean Donan kastély a nagy szerelmem és persze a Loch Ness!
Írország Valami eszméletlen szép tájak és VÁRAK találhatóak ott, a kis városkák és a népzenéjük! ^.^ Olaszország Amióta voltam Firenzében és Pisaban, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azokat a gyönyörű épületeket és szűk utcákat, imádom az embereket és a temperamentumukat, az olasz nyelvet, és az ételeket is.
Oroszország Imádom a hideget, és természetesen az orosz nyelvet is. Mindenki elretten attól, hogy ott éljen, de engem valamiért vonzz. A Romanov dinasztiáért is rajongok, és egyszer szívesen eljutnék Jekatyerinburgba, vagy Moszkvába is.
Peru Vonzzanak az ottani emberek és a kultúrájuk. Továbbá, ha már ott lennék, tuti megnézném az inkák híres romvárosát, Machu Picchut is.
Egyébként, szerintem sehol nem tudnék mindenhol sokáig megmaradni, mindig úton lennék! Természetesen akkor, ha lenne egy gazdag férj aki finanszírozná!!
Írország Valami eszméletlen szép tájak és VÁRAK találhatóak ott, a kis városkák és a népzenéjük! ^.^ Olaszország Amióta voltam Firenzében és Pisaban, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből azokat a gyönyörű épületeket és szűk utcákat, imádom az embereket és a temperamentumukat, az olasz nyelvet, és az ételeket is.
Oroszország Imádom a hideget, és természetesen az orosz nyelvet is. Mindenki elretten attól, hogy ott éljen, de engem valamiért vonzz. A Romanov dinasztiáért is rajongok, és egyszer szívesen eljutnék Jekatyerinburgba, vagy Moszkvába is.
Peru Vonzzanak az ottani emberek és a kultúrájuk. Továbbá, ha már ott lennék, tuti megnézném az inkák híres romvárosát, Machu Picchut is.
Egyébként, szerintem sehol nem tudnék mindenhol sokáig megmaradni, mindig úton lennék! Természetesen akkor, ha lenne egy gazdag férj aki finanszírozná!!
2012. május 14. 08:16
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Hát...szerintem Írország...*-*
2012. május 21. 20:52
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
Csak szólok, hogy sem Anglia, sem Skócia, sem Amerika nem ország...helyettük viszont országok: Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok, azaz USA.
2 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Charmed and Dangerous
2012. május 22. 18:33
Idézet (Lisa2000 @ 2012.05.22. 18:22)
London
Khm, nem tudtam, hogy London egy ország.
2012. május 22. 18:38
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
NÉMETORSZÁG,AUSZTRIA,EGYESÜLT KIRÁLYSÁG,USA,ÉS TERMÉSZETESEN SPANYOLORSZÁG *-*
2012. május 22. 19:14
Franciaország (délebbi területek, mondjuk a Riviéra...vagy Párizs), Spanyolország, vagy Olaszország. Esetleg Görögország.
A mediterrán tájak felé húzok, ahol mindig meleg van és süt a nap...
A mediterrán tájak felé húzok, ahol mindig meleg van és süt a nap...
2012. május 22. 20:10
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline |
Németország, amint mefejeztem a közésulit (még 5 év) tervezem, hogy kiköltözök Berlinbe és ott járok majd egytemre, ez egy nagy célom ami már régóta velem van.
2012. május 22. 20:11
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
USA vagy Japán
2012. június 11. 17:21
Japán, Vietnám, USA, vagy Hongkong (nekem ez különálló országnak számít). Esetleg Taiwan.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.