Apámban kb. 2 perc alatt lejátszódik a gyász öt szakasza, minden alkalommal amikor valamilyen zenét hallgatok nála (tagadás, harag, alkudozás, depresszió).. na jó nem mind az öt, az utolsóig talán sosem fog eljutni, mármint az elfogadásig.
Anyám is hasonlóképpen van a dologgal, bár az ő fő problémája az öltözködésemmel van és azért elvan az AC/DC-vel meg az ilyen "lájtosabb" zenekarokkal, leginkább a black, death metál az ami kiborítja.
Mi a szüleid véleménye a zenei stílusodról?
2015. október 09. 20:20
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Jody,
Bátor Ventillátor
2015. október 09. 20:27
Anyukám és apukám teljesen meg van békélve a zenei stílusommal, mivel nekik is hasonló az ízlésük. Az anyukámmal teljesen egy zenét szoktunk hallgatni
2015. október 09. 20:34
Egyszer meg akartam hallgattatni velük egy The Offspring számot. El is indítottam. Mindenki lefagyott es csend lett ; majd az egyik rokon megszólal : Te ezt hallgatod?!
Még a teljes számot sem akarták meghallgatni ugyh inkább a többi kedvenc bandámtól nem hallgatattam veluk számokat. Mondjuk muszaj elviselniuk
Még a teljes számot sem akarták meghallgatni ugyh inkább a többi kedvenc bandámtól nem hallgatattam veluk számokat. Mondjuk muszaj elviselniuk
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. október 09. 20:37
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
A szüleimnek nincs baja a stílusommal, csak ha énekelek. Anyával nincs sok közös zenénk, de azokat együtt visítjuk, apával is van pár kedvencünk. (:
Bátor Ventillátor
2015. október 14. 18:42
MegatronGriffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 250338 offline |
szerintem azt sem tudják milyen zenéket hallgatok
2016. február 24. 19:37
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
rocker/metalhead vagyok anyát nem zavarja, nagy Queen és Aerosmith rajongó szóval ezek beletartoznak, apa pedig lepacsizik velem mikor Metallicát vagy AC/DC-t hallgatok a többi "mai" zenék se (az én esetemben Slipknot, Avenged Sevenfold) nem zavarják őket
Bátor Ventillátor
2016. október 31. 14:29
Rocker vagyok, apu kifejezetten örül ennek, hisz ő is az, anyu pedig elviseli, bár nem szereti a rock zenét.
2016. október 31. 19:36
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
mai slágerektől kezdve, akár a régieket is meghallgatom.. anyuval sok közös kedvencünk van, azokat együtt énekeljük.. apum rap-et hallgat, utálja a zenéimet.
2016. október 31. 19:41
Hátt nem nagyon szeretik azokat amiket én hallgatok
2016. november 02. 13:58
Már öreg vagyok ahhoz, hogy beleszóljanak abba, mit szeretek, de régen azért volt meglepetés, mikor megmutattam, milyen - szerintük - templomégető zenéket hallgatok. Kihatott az öltözködésemre is, még mindig megvan a tonnányi zenekaros pólóm, habár még mindig szeretem őket, de már nem hordom őket, kivéve 1-2 kivételt. Corey Taylor volt anyámnak Hitler, és mikor karácsonykor a karácsonyi dalok helyett betettem a Linkin Park lemezemet, megkaptam, hogy ez milyen idegtépő.
Legnagyobb trauma anyukám életében lehet az volt, mikor leborotváltam a fél fejemet. Fültágítóm csak 18 évesen lett, szó nélkül elkezdtem tágítani, már nem is szóltak semmit, csak megkérdezték mi ez, meg megnyugtattam őket, hogy nem csinálok cappy-s kupakot a fülcimpámból.
Persze folyton kaptam, hogy úgyis kinövöm ezt az egészet. A zenét nem lehet, csak a kinézetet. Mára már nem vetnek keresztet az idős hölgyek, ha meglátnak, meg nem is igazán szeretek feltűnősködni, már zenekaros pólót sem hordok szívesen, mivel nem szeretem ha megállítanak az utcán, és azt hiszik, hogy attól, mert ő is szereti a szlipnátot, akkor most legjobb barátok leszünk. De attól még, ha rám néz valaki, azt még megállapítja, hogy a kedvenc együttesem tuti nem a One Direction.
Mint Chester Bennington, nincs már piros taraja, és sokkal visszafogottabban néz ki, de azért a fültágítója még megvan.
Legnagyobb trauma anyukám életében lehet az volt, mikor leborotváltam a fél fejemet. Fültágítóm csak 18 évesen lett, szó nélkül elkezdtem tágítani, már nem is szóltak semmit, csak megkérdezték mi ez, meg megnyugtattam őket, hogy nem csinálok cappy-s kupakot a fülcimpámból.
Persze folyton kaptam, hogy úgyis kinövöm ezt az egészet. A zenét nem lehet, csak a kinézetet. Mára már nem vetnek keresztet az idős hölgyek, ha meglátnak, meg nem is igazán szeretek feltűnősködni, már zenekaros pólót sem hordok szívesen, mivel nem szeretem ha megállítanak az utcán, és azt hiszik, hogy attól, mert ő is szereti a szlipnátot, akkor most legjobb barátok leszünk. De attól még, ha rám néz valaki, azt még megállapítja, hogy a kedvenc együttesem tuti nem a One Direction.
Mint Chester Bennington, nincs már piros taraja, és sokkal visszafogottabban néz ki, de azért a fültágítója még megvan.
Bátor Ventillátor
2016. november 10. 12:45
Először cikiztek miatta, hogy "úristen, milyen sz*rokat hallgatsz te", de már nem érdekli őket, hozzászoktak Sőt, néha anyámmal hallgattatok is, és mindig tetszenek neki~
2016. december 09. 17:24
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (Gureka10 @ 2016.10.31. 19:36)
mai slágerektől kezdve, akár a régieket is meghallgatom.. anyuval sok közös kedvencünk van, azokat együtt énekeljük.. apum rap-et hallgat, utálja a zenéimet.
UPDATE:
Nem hajlandóak velem kpopot hallgatni..
Bátor Ventillátor
2017. január 14. 21:15
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
Anyámmal van pár dal amit mindketten szeretünk,de általában sokkot szokott kapni, mert szinte mindent hallgatok (rock,pop,metal,dupstep,jódli,kpop,rap,stb....szóval tényleg....mindent). Apámmal is van pár közös kedvencünk(tényleg csak 1-2), de az ő agyát is sikerült már kisütnöm.
2017. március 09. 12:48
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline |
Nem tudom - Idézet apukámtól
2017. március 11. 13:40
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline |
Hát apám bírja a zenei stílusom, viszont mikor kora reggel valami metál féleséget üvöltetek, akkor eléggé elege van belőle. Múltkor például megkérdezte: "Gréti, te miért nem tudsz olyan nyálas popzenét hallgatni?" Kedves édesanyám már kívülről fújja a lejátszási listáimat, legalábbis a dalok dallamát.
Medeah.
2017. március 11. 13:43
Kifejezetten örülnek neki, hogy nem üvöltő rockzenét hallgatok, hanem inkább s-popot (spanyol pop zenéket)
2017. július 09. 18:50
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Teljesen mindegy nekik :D
2017. július 09. 18:58
Nem igazán tetszik nekik a k-pop, apáról nem is beszélve. xd Természetesen nem szólnak bele, az én dolgom mit hallgatok.
2017. július 09. 19:13
Ha lehet örökölni a zenei ízlést, akkor én örököltem a szüleimét. Apuval legalábbis nagyon hasonló műfajú dalokat szeretünk. Az alternítavtól a retro synth-popig mindent nyomatunk. Ja, kivéve a rock-ot, azt nem szereti, csak én. Anyu meg elég nyitott, kb. minden szám tetszik neki, amit megmutatok neki.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.