meglepődnék, de amilyen bolond vagyok lehet nem is ismerném fel hogy ki az xd
ha tudnám útba igazítanám, és kérnék tőle autogramot + képet
Mit csinálnál, ha a kedvenc sztárod leszólítana az utcán, hogy eltévedt?
2011. április 12. 19:25
Hiperventillálnék.
Amúgy erre annyira semmi esély, hogy még csak nem is gondolkozom rajta.
Amúgy erre annyira semmi esély, hogy még csak nem is gondolkozom rajta.
2011. április 12. 21:29
Idézet (Beba13 @ 2011.02.15. 21:57)
Elgondolkoznék, hogy mit keres Magyarországon
Hát ezen én is elgondolkoznék.
2011. április 12. 21:31
Valószínűleg nem tudnék neki segíteni, mert nem érteném mit mond
2011. április 16. 16:43
háát hirtelen tuti h sokot kapnák..vagy lehet h felse ismerném xD
2011. április 17. 11:35
selfish.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 461 Csatolások: 93 Azonosító: 149187 offline |
ez hülyeség. az én kedvenc sztárom, száz, hogy nem olyan analfabéta, hogy az utcán kóborol céltalanul, majd pont engem fog leszólítani azzal, hogy útbaigazítsam.
úgy értem, hogy a hangsúly nem azon van, hogy velem fog leállni csevegni, hanem azon, hogy eltéved. ez abszurd. ott a gps
úgy értem, hogy a hangsúly nem azon van, hogy velem fog leállni csevegni, hanem azon, hogy eltéved. ez abszurd. ott a gps
2 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
chrisBrown14
2011. április 17. 21:58
hát igen szerintem is ez lehetetlen és a sztárok nem járnak egyedül és olyan helyen meg pláne enm ahol nem tudják merre járnak na jó h a kérdésre feleljek max autogrammot kérnék jutalmul h rendes voltam de amugy csak utba igazitanám nem csinálnékkora ügyet belőle ő is emberm mint én szal segitenék neki mint bárki másnak
2011. május 10. 20:51
Hát, ilyenkor (a fizikai képtelenségeket félretéve) mindig azt gondolom, hogy biztos sokkot kapnék, vagy nem bírnám neki normális elmagyarázni, de találkoztam már olyan emberekkel, akiket szeretek (mármint, sztárokat), és csak utólag zajlott le bennem a dolog, hogy most "Úristen, találkoztam xy-nal". Ott helyben valószínűleg fel sem fognám, megmondanám neki, merre menjen, aztán öt perccel később elkezdenék sikítozni...
2011. május 15. 13:52
Erre eddig még nem is gondoltam De ha Johnny Depp teljesen véletlenül esetleg pont Szigetváron tévedne el és én lennék az a szerencsés akit leszólít hogy útbaigazítsa akkor valószínüleg megérteném mit mond de hogy egy szó is ki jöjjön a számon az lehetetlen valahogy így tudnám elképzelni a szituációt:
Johnny - Hy!Can you help me?Where is the nearest post office(vagy akármi)?
Én - ööö...ööööö...I love you!!!
asszem ennyi
Johnny - Hy!Can you help me?Where is the nearest post office(vagy akármi)?
Én - ööö...ööööö...I love you!!!
asszem ennyi
2011. június 13. 20:35
Megmondanám neki merre menjen.
Ja és dana,egyetértek!!!
Ja és dana,egyetértek!!!
2011. június 13. 20:40
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Hát én annyi minden-t..
Elöszőr is egy autógramm, fotó, majd egésznap vele lennék és az egész országot körbejárnánk..
Aztán bilibe ér a kezünk és felébredünk
Elöszőr is egy autógramm, fotó, majd egésznap vele lennék és az egész országot körbejárnánk..
Aztán bilibe ér a kezünk és felébredünk
2011. június 26. 13:56
leskukrisztina#syn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 882 Csatolások: 451 Azonosító: 150104 offline |
Kérnék tőle autógrammot, fényképet csinálnék vele, ja és megmondanám merre menjen
De ennek nem sok az eséje
De ennek nem sok az eséje
2011. június 26. 13:59
Ennek nincs sok esélye, de azért egy autogramm és egy közös képért cserébe, elmutogatnám merre kéne menni.
2011. június 26. 14:00
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
autogram, közös fotó aztán azt mondanám hogy pontosan én sem ismerem a várost de segíthetek neki úgyhogy mindenhova elvezetném csak oda nem ahova kéne hogy sokáig együtt legyünk
aztán persze oda is elmegyünk ahova akart
aztán persze oda is elmegyünk ahova akart
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!