Megdöbbentő! Szitává lőtték Justin Biebert!
2011. február 19. 21:33
![]() |
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 ![]() |
ohh a fenébe. is. ez túl szép ahhoz hogy igaz legyen
nem baj. ezt a 15-16 másodpercet öröm volt nézni

2011. február 19. 21:34
![]() |
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 ![]() |
huh... ez nagy!!

2011. február 19. 21:41
![]() |
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 ![]() |
minden csoda három napig tart..azt hittem tényleg igaz..XD kár hogy nem.

2011. február 19. 21:54
![]() |
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 ![]() |
hiába utáljátok Justin-t szerintem akkor sem szép dolog hogy azt mondjátok hogy bárcsak igaz lenne.. És ha nem is hú de nagy színészi teljesítmény ilyet szerintem akkor sem lehet kívánni egy másik embernek. Lehet hogy most túl komoly voltam de szerintem ez így van.
2011. február 19. 21:58
nem tom mo-n mikor fogják vajon adni? kíváncsi lennék az egész részre...
2011. február 19. 22:03
![]() |
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 ![]() |
Nem bírom ezt a gyereket, de ezt a rész még élvezni is fogom.
2011. február 19. 22:05
![]() |
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 ![]() |
xxxddd
hiába utáljátok Justin-t szerintem akkor sem szép dolog hogy azt mondjátok hogy bárcsak igaz lenne.. És ha nem is hú de nagy színészi teljesítmény ilyet szerintem akkor sem lehet kívánni egy másik embernek. Lehet hogy most túl komoly voltam de szerintem ez így van.
Köszönöm, én is így gondolom. Tudtam, hogy ilyen hozzászólásokat találok amikor idejöttem ehez a cikkhez de ez ti sem gondoljátok komolyan... nekem is van pár ember akitől falra mászok mégsem mondom, hogy például: "Dögöljön meg Selena Gomez, húúú de örülnék ha szitáválőnék!" vagy valami ilyesmi. Szerintem ez szemét dolog attól eltekintve is, hogy utáljátok.
Ezt a rész meg ha valaki kiváncsi rá akkor töltse le mert asszem az RTL még több évaddal le van maradva.
Köszönöm, én is így gondolom. Tudtam, hogy ilyen hozzászólásokat találok amikor idejöttem ehez a cikkhez de ez ti sem gondoljátok komolyan... nekem is van pár ember akitől falra mászok mégsem mondom, hogy például: "Dögöljön meg Selena Gomez, húúú de örülnék ha szitáválőnék!" vagy valami ilyesmi. Szerintem ez szemét dolog attól eltekintve is, hogy utáljátok.
Ezt a rész meg ha valaki kiváncsi rá akkor töltse le mert asszem az RTL még több évaddal le van maradva.
2011. február 19. 22:06
xxxddd
igazad van
hogy lehetnek ennyire h*lyég egyesek ?? ennyierővel mondhatnám hogy veletek miért nemtörténik ez meg
lehet ez durva volt de akk is igaz ha nem szereted Justint eleve ne néz róla cikket mert azért ez szemétség :S Justin is ember és még a legnagyobb elenségemnek se kivánnám hogy szitává lönéék és sztem igenis jól játsza 16 éves létére főleg ugyhogy irigykedjetek csak hogy ti ideig valoszinü soha nem juttok el mint Justin :S
igazad van

2011. február 19. 22:12
![]() |
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 ![]() |
szánalmas, hogy egyes emberek olyan valakinek a halálát kívánják, akit nem is ismernek igazából. A kinézete, vagy a hangja alapján nem lehet elítélni egy embert, vagy ha utáljátok is nem szabad azt mondani, hogy bárcsak igazából is meghalna. Észnél vagytok basszus?
2011. február 19. 22:13
nori-bb
ez nagyon igaz
igy akartam énis megfogalmazni
ez nagyon igaz

Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Legújabb képein úgy látszik, felszedett néhány kilót.

Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
A híresség kapcsolatban él.

Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Eltemették a színésznőt.

Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Hamarosan jön Netflixre a film!

Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Állapotos a színésznő!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Julia Fox nem sokat hagyott a képzeletre.

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.