Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 05. 20:15 #13761
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.10.05. 19:57)
Nyomokban spoiler tartalmú hozzászólás!
Neon démon (The neon demon - 2016)
Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi volt ez a film és mi játszódott le a két óra játékidőben. Már a moziba kerülésekor is elég nagy visszhangot váltott ki, és abszolút megosztotta a közönséget. Rengeteg beteg dolgot raktak bele, pedig én aztán nem vagyok az a prűd, fintorgós fajta, ám néha azért én is azt mondtam, hogy igen, ez kib*szottul undorító. Az egy dolog, hogy a csaj a hullán maszturbált, végül is manapság amúgy is menő a szexuális deviancia (gondolok itt a fifthy shadesre), de amikor a legvégén rádöbbentem, hogy ezek a lányok kajak felzabálták a főszereplő csajt... hát néztem egy nagyot. De akkor kezdett el végleg forogni a gyomrom, amikor az egyik kiokádta a szemgolyót és a másik megette... rendesen rámtört a hányinger. Kifejezetten undorító volt, mit ne mondjak. Aztán volt egy rakás szimbólum, amit random bevágtak, és még ugyanennyi értelmetlen jelenet. A végén nem tudtam eldönteni, amikor a csaj meztelenül a padlóra feküdt széttárt lábakkal, hogy most éppen pisil vagy hasmenése van? unsure.gif Ez a film túl művészi akar lenni, és aki nem szereti az elvont művész filmeket az nem is fogja tudni élvezni. Számomra az egész olyan volt, mintha a film készítői toltak volna egy kis LSD-t mariskával. Érthetetlen, értelmetlen katyvasz az egész, míg a szkript egy rakás f*s. Felirat sem kellett, olyan keveset beszéltek, és azt is érthetően. Úgy gondolom, hogy ez egy görbe tükör a modellvilágról, de egyszerűen élvezhetetlen mocsok lett belőle. Elle Fanning színészi tudásában csalódtam, szerintem egy kalap szamócát sem ért. Az egyedüli értékelhető alakítást Jena Malone számlájára tudnám írni, sőt mi több, kifejezetten tetszett tőle az, amit láttam. Desmond Harringtontól pedig megijedtem, basszus, az a pasi milyen ijesztő soványan! ohmy.gif Pedig a Gossip girlben és a Dexterben egy igazán dekoratív, fantáziát megmozgató pasi, itt meg kajak megrémültem a beesett arcától.
10/3 - Voltak jelenetek, amik lekötöttek, de nekem összességében nem jött be. Nagy volt a hype, ezért is voltam rá annyira kíváncsi, de nem nekem készítették, így nem is tudom megfelelően értékelni. Többet nem szeretném megnézni.


Nicolas Winding Refn a film rendezője szerintem a Bronson óta nem csinált nézhető jó filmet. Én a sokak által kedvelt Drive-ot sem szerettem tőle. Bár annak volt egy hangulata azt el kell ismernem. A Valhallát néztem tőle útoljára nahhh amint azt a filmet végig szenvedtem eldöntöttem hogy én Refn filmet nem hiszem hogy még egyet megnézek valaha. Amikor megláttam ennek a Neon démonnak a plakátját még komolyan fel is keltette az érdeklődésem aztán nézem hogy Refn rendezte azonnal el ment a kedvem tőle. Mondom szerintem a Bronson a legnézhetőbb filmje de főleg Tom Hardy miatt jó a Bronson mert a film utolsó 15 percében már elöjönnek a Refnizmus jelei ott is. biggrin.gif Így abból amit írtál a Neon Démonról asszem jól döntöttem hogy én ezt kihagyom inkább. smileeee.gif Az biztos hogy Refn filmjei egyre megosztóbbak és ebben a művészieskedésben lassan teljesen elveszik a fazon a filmjei pedig egyre kevésbé sikeresek.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, idone
2016. október 05. 22:06 #13762
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
The Dressmaker

Áhh gyerekek, ez a film király! A legtöbb kritika alapján az emberek inkább a beteg filmek kateóriájába sorolnák, de szerintem marha tanulságos, pláne azokat fogja megérinteni, akik voltak valaha kirekesztve, suliban, munkahelyen, bárhol.
Nemcsak a film alapötlete tetszik, de maga az egész felépítése. Igényes rendezés, sablonos de mégis érdekes karakterek, kiváló színészek és egy jól felépített és befejezett történet. Olyan keserédes a film és néhol annyira abszurd, hogy azt hittem egy Wes Anderson filmet nézek. biggrin.gif
Kate Winslet nemhiába a kedvenc színésznőm, csak úgy ragyog, hihetetlen! Liam Hemsworth pedig, óóh én órákig tudnék a hatalmas cica szemeibe bámulni wink.gif de tehetséges is na! tongue.gif Sokkal komplettebb és sokatmondóbb film ez annál, minthogy egyszerűen lebetegezzük. tongue.gif
És filmzene Plíz, itt bőgök már az egész soundtracken fél órája! biggrin.gif
10/10!!
2 felhasználónak tetszik: Toxic, Brie
2016. október 08. 16:12 #13763
Kaysa
Kaysa
 
StátuszI love games that turn people aganinst each other
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.27.
Hozzászólás: 15332
Csatolások: 6247
Azonosító: 257420
Offline offline
Nerve - Idegpálya / 10/10
Játékos vagy Néző vagy? A középiskolás Vee (Emma Roberts) nem az a kimondottan bevállalós típus, megszokta, hogy inkább csendben, a háttérből figyeli az eseményeket. Egy nap azonban barátai unszolására benevez egy népszerű online közösségi játékra, az Idegpályára, ahol a Nézők határozzák meg, milyen vakmerő feladatokat kell teljesíteniük a Játékosoknak élő, egyenes adásban. Vee a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A Nézők egyből felfigyelnek rájuk és irányításukkal már együtt kell végigcsinálniuk a vadabbnál vadabb feladatokat. A páros néhány óra leforgása alatt óriási népszerűségre tesz szert az internetes szurkolótábor körében. Ám ami ártalmatlan versengésnek indult, hamarosan adrenalintól túlfűtött hajszává alakul - a Nézők egyre követelőzőbbekké, a feladatok egyre veszélyesebbekké válnak. Vee számára pedig már nemcsak a hírnév és a győzelemért járó pénz, hanem annál sokkal drágább dolog: az élete a tét.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2016. október 09. 18:35 #13764
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
The Conjuring 2 / Démonok között 2

Ahhoz képest, hogy folytatás és 2 órás játékideje van, nem untam egyáltalán. Főleg a vége szerintem nagyon izgi volt és ha lesz esetleg folytatása, hogy trilógiává nője ki magát, én szeretettel várom.
10/8
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax
2016. október 10. 12:30 #13765
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Warcraft

Sosem játszottam a játékkal, így eléggé objektíven tudtam figyelni az eseményeket, bár nehezítő tényező volt a barátom mellettem, nagy gamerként. biggrin.gif
Én nagyon akartam szeretni a filmet fantasyrajongóként, de akármennyire is akartak a látvánnyal lenyűgözni, vagy elterelni vele a film hibáit, nem ment. Kicsit még gagyinak is tűnt az élő szereplés és animáció keverése. A karakterek eredetéről konkrétan semmit nem lehetett tudni, csak úgy ugráltak a helyszíneken, bevágva a világtérképet, és azt hitték, ezzel már le van tudva a magyarázat. Az eleje pedig egész izgalmas volt, annak ellenére, hogy laikusként halvány fogalmam nem volt semmiről.
A lényeg, se füle, se farka nem volt a történetnek, normális befejezés hiányában pedig adott a lehetőség egy folytatásra is. (sajnos) Igazából örülök is, meg nem is, hogy nem moziban néztem, a történet szempontjából pénzkidobás, a látványon viszott obott volna a 3D. Ahogy olvastam a játékrajongóknak sem nagyon tetszett. Az intró zene viszont nagyon badass volt, kár, hogy már kb. 100 filmben hallottam.
10/6
1 felhasználónak tetszik: Christo
2016. október 10. 15:26 #13766
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Démonok között 2 (The Conjuring 2 - 2016)

Ez az egész megtörtént eseményeken alapul, és pont ettől olyan rohadtul bizarr ez a film. Engem lekötött elejétől a végéig, és bár sokaknak tetszett, mégis bennem volt az, hogy mi van, ha mégis csak elb*sszák, hiszen egy folytatásról van szó. Voltak benne iszonyú bizarr jelenetek, sőt mi több a legtöbb jelenettől szó szerint a hideg futkorászott a hátamon. A sejtelmes filmzene, a díszletek és a rendezés együttes egyvelege olyan hátborzongató hatást keltett, hogy tövig rágtam a körmeimet, annyira izgultam az egész film alatt. Az első felvonás számomra hihetőbb volt, hiszen itt voltak olyanok, amik kissé hihetetlennek tűntek, pl. a Görbe ember megjelenése. Nem hiszem, hogy a való életben is így jelent meg a kisfiú vagy akár Ed előtt az a bizonyos démon. Egy jelenet volt viszont, amin legalábbb öt percig nevettem - amikor Ed be akarta rúgni az ajtót. Csóri kétszer rárúgott egy nagyot, nem nyílt, oszt' kiderült, hogy kifele nyílik és nem befelé. rohog.gif Vera Farmigát imádtam, még mindig annyira gyönyörű, bájos teremtés és mindemellett profi színésznő, akivel teljesen meg voltam elégedve. Talán a legmegdöbbentőbb, illetve legjobb alakítása a Janetet alakító kislánynak Madison Wolfe-nak lehetne betudni. Briliáns volt, amit a két óra játékidőben leművelt ez a kislány. Kalapomat emelem előtte, nagyon tetszett.

10/10 - Engem alapvetően is meg lehet venni az ilyen filmekre, hiszek a spiritualitásban. Nekem nagyon tetszett, abszolút nem volt csalódás és megérte rászánni azt a két órát. Fantasztikus filmélmény volt!

A dolog (The thing - 1982)

Még csak kósza gondolat sem voltam, amikor ezt a filmet leforgatták, és Istenemre mondom, a régi horrorfilmek messze felül múlják a maiakat. Többször megborzongtam, tövig rágtam a körmeimet a szereplőkért, és bár lerágott csont volt ez a sztori, mégis hihetetlenül izgalmas és abszolút nem mondanám unalmasnak. Itt mindent mutattak premier plánban, és nem a félhomályban kellett gondolkoznom azon, hogy most ez a szörny mégis hogyan néz ki. Nagyon királyak voltak a díszletek és a maszkmestereknek csillagos ötös jár érte, fantasztikus munkát végeztek. Kérem szépen, ilyen egy jó horror film, a Rec, Fűrész meg ezek a nyomukba sem érnek a régieknek, hiába is 30-40 éve készültek. Kurt Russel nem kedvencem, sőt mi több, soha sem volt az, de be kell látnom, hogy azért elég helyeske volt zsenge korában. laugh.gif

10/8 - Délutáni filmezésre tökéletes volt, nekem nagyon tetszett.
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, House Of Wax, go_nino, Brie
2016. október 10. 16:58 #13767
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.09.20.
Hozzászólás: 1631
Csatolások: 34831
Azonosító: 249895
Offline offline
In The Heart of The Sea / A tenger szívében (2015):

Fantasztikus film, fantasztikus színészekkel. A látvány elképesztő volt, illetve a történet is. Nem volt olyan perc, ahol ne izgultam volna, és nem egyszer megkönnyeztem egyes jeleneteket. Új kedvencem, és ezután biztos beszerzem a könyvet is, mert tényleg hihetetlen élményt nyújtott.

10/10*
2 felhasználónak tetszik: baisée, Alison Lerman
2016. október 11. 18:23 #13768
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Idézet (Alison Lerman @ 2016.10.10. 12:30)
Warcraft
Sosem játszottam a játékkal, így eléggé objektíven tudtam figyelni az eseményeket, bár nehezítő tényező volt a barátom mellettem, nagy gamerként. biggrin.gif
Én nagyon akartam szeretni a filmet fantasyrajongóként, de akármennyire is akartak a látvánnyal lenyűgözni, vagy elterelni vele a film hibáit, nem ment. Kicsit még gagyinak is tűnt az élő szereplés és animáció keverése. A karakterek eredetéről konkrétan semmit nem lehetett tudni, csak úgy ugráltak a helyszíneken, bevágva a világtérképet, és azt hitték, ezzel már le van tudva a magyarázat. Az eleje pedig egész izgalmas volt, annak ellenére, hogy laikusként halvány fogalmam nem volt semmiről.
A lényeg, se füle, se farka nem volt a történetnek, normális befejezés hiányában pedig adott a lehetőség egy folytatásra is. (sajnos) Igazából örülök is, meg nem is, hogy nem moziban néztem, a történet szempontjából pénzkidobás, a látványon viszott obott volna a 3D. Ahogy olvastam a játékrajongóknak sem nagyon tetszett. Az intró zene viszont nagyon badass volt, kár, hogy már kb. 100 filmben hallottam.
10/6


Kövezzenek meg, de én nem tudtam végignézni, iszonyat, hogy mennyire nem kötött le. Pedig a műfajt imádom.
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2016. október 12. 14:19 #13769
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10974
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Idézet (House Of Wax @ 2016.10.02. 09:44)
Egy egyedülálló férfi * A Single Man (2009)
Nagyon érdekes film volt. Igazából nekem egy picit talán túl elvont volt, habár ez részben az én hibám, mert nem olvastam el a film tartalmát a megnézése előtt. Igazából valahol nagyon szomorú film volt, talán csak annyi volt vele a bajom, hogy rosszkor néztem.
5*10

Sajnálom, ha neked nem jött be. Nekem viszont mindenképpen 10*10*10*10*10*10 csillagos... blush.gif wub.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax
2016. október 13. 09:43 #13770
Barb
Barb
új tag
 
Státuszkisírt szemekkel őszíntén nevetni
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.26.
Hozzászólás: 76
Csatolások: 12
Azonosító: 259967
Offline offline
Enough / Most már elég! (2002)
Eléggé meglepett, én nem ilyen jót vártam. De tetszett, nagyon is. Őszintén szólva rengeteget hallottam már erről a filmről, de valahogy sosem került rá a sor, hogy meg is nézzem. De tegnap este végre rászántam az időt. Érdekes témát dolgoz fel, végig izgalmas és pörgős, ráadásul a színészek is jól ki lettek választva. A mai nők egyik legnagyobb problémájával foglalkozik, jó persze vannak benne nem teljesen élethű jelenetek, de ezen kívül kifogástalan. Sőt én még talán azt is megmerem kockáztatni, hogy Jennifer egyik legjobban sikerült filmje, nekem kifejezetten tetszett rövid hajjal. Szerintem bomba jól áll neki. És nem az a megszokott jókislány szerep. Kicsit bánom már, hogy csak így sok évvek később sikerült rávenni magam, de lehet jobb is volt így. Mindig is imádtam az ilyen fajta "régebbi" filmeket. És annyira jó érzés volt újra beleélni magam.

10/9. Nekem nagyon bejött és abszolút nem csak az egyszer nézhető kategória.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. október 14. 12:14 #13771
Barb
Barb
új tag
 
Státuszkisírt szemekkel őszíntén nevetni
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.26.
Hozzászólás: 76
Csatolások: 12
Azonosító: 259967
Offline offline
Passengers / A 109. utas (2008)
Sokkal de sokkal többet vártam Anne Hathaway-től. Az eddigi filmjei közül amiket láttam, minenhol kimagaslóan alakított, de ez most hatalmas csalódás volt. A film felében nyekeg, dadog, a másik felében pedig, mint pszichológus „szakember” halk hangon, akadozva nyögi ki az idióta kérdéseit, amivel gyötri azt a pár szerencsétlent. Mintha nem egy kész filmet néztem volna, hanem egy bevezető jelenet hosszadalmas, ám ennek ellenére cseppet sem részletes kidolgozását. Egy helyben toporgunk a szereplőkkel együtt egy kellemetlen, szürke képi világban. Kibontatlan karakterek, kibontatlan történet, üresség minden értelemben. Az nem lenne baj, hogy egy filmet az utolsó negyedóra csattanójára alapoznak, na de ahhoz ennél sokkal, de sokkal több kell. Ha a film thriller akar lenni, akkor elengedhetetlen a feszültségkeltés. Aztán meg ott van ugye a misztikum meg a dráma igénye is – mármint a műfaj meghatározása okán. A gond viszont az, hogy mindez hiányzik, méghozzá megdöbbentő mértékben. Az elejétől fogva kiszámítható, hogy mi fog történni, és ezt rettentő unalmasan vitelezték ki!

10/3. Másfél óra lassú gyötrelem. Csakis a zenére odafigyelve adok ennyi pontot, illetve mert tudom, hogy ebben a színésznőben sokkal több van. Végül is egyszer megnézhető film, de szívem szerint senkinek nem ajánlom.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2016. október 16. 15:37 #13772
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Holdhercegnő (The Secret of Moonacre - 2008)

Őszintén szólva, régen láttam olyan filmet, ami ennyire kedves lett volna a szívemnek. A története ugyan egyszerű és kiszámítható, mondhatni egy mese élőszereplőkkel, mégis megszorongatta a szívemet. Rávilágít arra, hogy a kapzsiság megöli a szeretetet, ami a film teljes értékű üzenete lesz a végére. A gyönyörű forgatási helyszínek, a díszletek, a korhű kosztümös öltözékek egyvelege mesés kavalkádot alkotott - másfél óra erejéig úgy éreztem, mintha nem is 2016-ban lennék, hanem egy jó pár száz évvel korábban. Kellemes volt a filmzene, ami mellett a színészi játékok átlagon felüliek voltak. Noha Dakotát eddig csak az Aranyiránytű Lyrajaként ismertem, pozitív csalódás volt, hogy Maria karakterével is képes volt megbirkózni. Legjobban engem valamiért mégis csak Benjamin karaktere fogott meg a legjobban - egy sármos úriember, aki egyszerre kedves, mégis titokzatos és egyben távolságtartó. Láttam potenciált a karakterében, mégis elsz*rták egy gagyi szerelmi szállal, mint ugye mindig, pedig megjegyzem, elég sok mindent ki lehetett volna hozni belőle. A film vége felé megkönnyeztem, hiszen Maria önfeláldozása minden ízben könnyfakasztó momentuma volt az egész alkotásnak. Persze számítani lehetett arra, hogy nem minden az aminek látszik, és a főszereplő nem fog meghalni a végén, mégis képes voltam elérzékenyülni. Kellemes csalódás volt, hogy a filmet kis hazánkban forgatták, a Turai kastélyban, valamint ez okból kifolyólag több magyar színész is szerepet kapott a mesterműben.

10/9 - Kellemes szórakozás volt délutánra, nekem nagyon tetszett, és, ha kicsit ki akarom zárni a való világot, akkor ez a film arra teljesen tökéletes.

Központi hírszerzés (Central Intelligence - 2016)

Nem azt mondom, hogy életem legjobb vígjáték filmélményét adta, de azt el kell ismernem, hogy egész jól elszórakoztatott a játékidő alatt. A poénok ugyan nem voltak hatalmasak, így nem is tudtam végig kacagni, de mégis képes volt kikapcsolni és egyszerűen csak szórakoztatni. Jók voltak az akciójelenetek, tetszettek a verekedős koreográfiák, és összességében, látványügyileg is - számomra - teljesen rendben volt. Dwayne Johnsont kezdem egyre jobban csípni, pedig a pasas sosem tartozott a kedvenceim közé, viszont marha jól áll neki a "laza, de szétverek mindenkit" akcióhős szerep. Kevin Harttal egyedül az volt a bajom, hogy a film 3/4-ben iszonyú idegesítően replikázott és rikácsolt. Rendkívül zavaró volt, hogy egy mondatot nem tudott elmondani úgy, hogy ne nyomja a magas C-t. A sztori lerágott csont, ezerszer láttuk már, ha nem többször, mégis elejétől a végéig lebilincselt. Nem akar több lenni egy laza akció vígjátéknál, és talán ettől lesz annyira élvezhető.

10/8 - Nekem bejött, tetszett. Noha címe alapján kicsit másra számítottam, de ettől függetlenül nem bántam meg, hogy időt szántam rá.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2016. október 16. 21:41 #13773
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Lights Out / Amikor kialszik a fény

Hát emberek, én nagyon partam Dianatól. Konkrétan bárhol felbukkanhatott az a bitch, szerintem nagyon ijesztő volt, már a mozgása is. Mondjuk azt hülyeségnek tartom, hogy előre világítasz, azt nem karmolja le a hátad. Nah, mindegy. biggrin.gif
10/7

The Shallows / A zátony

Jó volt ez is, azért feszülten figyeltem, hogy merre kóvályog az a nyomoronc Cápali. A vége különösen tetszett, számítottam rá, csak a kivitelezésre nem.
10/8
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Brie
2016. október 16. 22:38 #13774
- törölt felhasználó -    
Now You See Me 2 / Szemfényvesztők 2. (2016)

http://www.kephost.com/images/2016/10/16/NYSM2.jpg

Az első rész sem lett kedvenc számomra, a folytatás meg még úgy sem az. A nulla sztorit még az ember megbocsájtaná, hisz megszoktuk, hogy a látványfilmek többnyire gyengék történetileg, de ez egy nagy katyvasz volt. Tele akarták zsúfolni magyarázatokkal, mint Dylan indíttatása stb. És szó szerint dobálták egymásra a kapcsolatszálakat no meg a jó öreg "ő is életben van és óhh ő sem halt meg" trükköt, hogy már pedig igenis lepődj meg.
Volt 1-2 látványelem, aminek tetszett a megvalósítása pl. a motozós jelenet meg az azt követő chip kártya átvitel az érzékelőkapun, de ennyi. A végső csavar sem lett rossz, bár azért ezt már korábban sejteni lehetett.
Morgan Freemant most is imádtam; eredeti nyelven néztem meg, mert amerikai létére egyszerűen elképesztően szép az angolja laugh.gif
Nem szenvedtem különösebben alatta, de nem valószínű, hogy többször eszembe jutna megnézni. 10/5
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax
2016. október 17. 23:14 #13775
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Nerve / Idegpálya

A regényhez köze sincs, de annyira nem zavart, mert így is egy nézhető kategóriás tinifilm lett belőle. Emma Roberts bájos, mint mindig, Dave Franco pedig olyan cuki vagy énnemtom...
10/6

Ghostbusters (2016) / Szellemirtók


Rohadjak meg, de nekem ez nagyon tetszett. biggrin.gif Végigröhögtem az egészet, az agyilag zokni Hemsworth-ön főleg. A cameok is nagyot dobtak a filmen, meg bírtam, hogy milyen színesek a szellemek, meg úgy igazából az egész múvi színpalettája olyan jót tett a szememnek. Guilty pleasure kategória, én azt mondom.
10/8
https://66.media.tumblr.com/a0f3f0517106b239646a03acf5a4bb46/tumblr_oeeklvmQIu1qzg3f8o8_r1_500.gif
5 felhasználónak tetszik: funny18, missdaisy, House Of Wax, SmileyZ, Szandi0820
2016. október 17. 23:56 #13776
- törölt felhasználó -    
Suicide Squad
5/10
Az a töménytelen elborult baromság mint ami ebben a filmben volt az legalább egy Sucker Punch-nyi quadrológiát kitenne.... biggrin.gif Már rögtön a kezdésnél éreztem hogy itt bajok lesznek ahogy az egyes szereplőket külön-külön bemutatták én már tényleg aszittem hogy ebből fog állni végig a film! laugh.gif ilyen karakter szösszenetekből! biggrin.gif biggrin.gif Ezt így nem lehet megcsinálni hogy komplett karaktereket akarnak felépíteni 15 perc alatt akikből ráadásul van egy tucat...és nem is sikerült nekik!
Komolyan ha Will Smith nem szerepelt volna ebben a filmben és nem hozta volna ki a maximumot ebből a szerepből akkor ez a film tényleg egy nézhetetlen kategória lehetne. Meg még talán Joel Kinnaman-t lehetne megemlíteni. Meg akárhogy nézem egyedül Deadshot-nak volt valamennyire karaktere az összes többi csak statisztált az egészhez. Slipknot az mi xar volt??? laugh.gif meg Bumeráng kapitány??? biggrin.gif Aki mivel Ausztrál ezért bumerángal megy rabolni hát magától értetődő nem????biggrin.gif Meg Katana aki a kardjához beszél mert csak!!! Mert lelkek vannak a kardban mert csak!! laugh.gif elképesztő ez a film! biggrin.gif
Meg én nemtom csak engem zavart hogy a licenszelt zenék úgy szóltak ebben a filmben mintha valaki berakta volna egy mp3 listába aztán elindította a lejátszót oszt hagy szóljon itt meg itt vagy ennél a jelenetnél. Engem iszonyat idegesítettek a zenék egyszerűen nem illettek a filmbe és jelenetekhez és nem is értem hogy mi volt a szándéka velük a készítőknek mert ezektől a zenéktől nem menőbb lett a film hanem egyszerűen kínos! rolleyes.gif Annál a jelenetnél amikor elindult a K7-Come baby come baby nótája egyszerűen a fejem fogtam....és ki is nyögtem hangosan hogy ne baxxxatok máár ez most komoly???? w00t.gif 110.gif
Azt aláírom hogy a film a maga szintjén szórakoztató és ha kikapcsolja az agyát az ember és elfogadja hogy ez egy ilyen bugyuta film akkor el lehet vele lenni én is így voltam vele.
De komolyan itt vagy kellett volna csinálni néhány előzmény filmet ez elött a film elött mondjuk Deadshot-ról valamint Harley-ról és Joker románcáról és komolyan kettőjük kapcsolatáról egy remek pszicho thrillert csinálhattak volna.És aztán lehetett volna megcsinálni ezt a filmet jobb forgatókönyvvel és történettel. Jared Leto Joker alakítása nem volt rossz de jó sem és eléggé koppintásnak tünt nekem a batman Arkham-os videojátékokban szereplő Jokerről. Így úgy gondolom nem volt túl eredeti és nem is tett hozzá semmi újat Joker karakteréhez Leto. Bár az igaz hogy ideje sem volt maradandót nyújtani mivel jó ha Joker szerepelt 15 percet a filmben.
De ez így ami ebben a filmben volt az kevés és egy nagyon férc munka az egész film. Meg eggyáltalán amikor ilyen világméretű kataklizma van készülőben hol a jó fenében van Batman vagy Villám vagy akárki???? rohog.gif
http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2016/06/suicide-squad-poster-400x600.jpg
1 felhasználónak tetszik: Christo
2016. október 23. 10:58 #13777
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14672
Csatolások: 120245
Azonosító: 57759
Offline offline
Irány Colorado! * City Slickers (1991)
10/10

Sky (2015)
10/10

Az Álmosvölgy legendája * Sleepy Hollow (1999)
9/10

A Főnök * The Boss (2016)
9/10

Hold * Moon (2009)
9/10

A vér szava * Hush (1998)
7/10

Brooklyn (2015)
7/10

Fekete Hattyú * Black Swan (2010)
7/10

Lángelmék * Masterminds (2016)
6/10

V, mint Vérbosszú * V For Vendetta (2006)
5/10

Veszélyes nő * Dangerous Women (1993)
5/10

IdeglelésIdeglelés * The Blair Witch Project (1999)
2*10

Blair Witch (2016)

Erről csak annyit, hogy ugyan olyan pocsék, mint az első része. Annyi a különbség, hogy ebben még csak értelem sincsen, mármint könyörgöm, a húszon valahány éves srác eldönti, hogy megkeresi a nővérét aki akkor tűnt el, amikor ő 4 éves volt, mert azt hiszi, hogy a nővére még mindig él?! Azt gondolta, hogy több, mint 20 éven át a nővére az erdőben élt, és senki nem találta meg?! Nem sokat gondolkozott a srác, az biztos.
2*10

A Lány a Vonaton * Girl On The Train (2016)
Hatalmas csalódás volt. Ilyen jó sztorit ennyire elrontani. Pedig annyira jó filmet lehetett volna csinálni ebből. Azt hittem, hogy kapunk egy izgalmas és fordulatos Thrillert, ehelyett kaptunk egy gyenge drámát, amiben már 30 perc után tudod, hogy ki a gyilkos. Szörnyen gyenge film lett. Az egész egy vontatott dögunalom. Haley Bennett szörnyű volt, annyira irritált, hogy elképesztő, nem csak ő, hanem a karaktere is (ez utóbbi különösen kiverte a biztosítékot nálam). Emily Blunt ügyes volt, nagyon is, és habár az ő karakterével is voltak gondjaim, a film végére legalább az ő történetét el tudtam fogadni/meg tudtam érteni. Justin Theroux is jól játszott. Egyedül Luke Evans karaktere volt az akit végig megértettem, meg akit valahol kedveltem.
Ilyen jó alapot ennyire elszúrni, komolyan, felháborító amit ezzel a filmmel műveltek.
Azért a könyvnek biztos adok egy esélyt, mert a filmnél csak jobb lehet.

3*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. október 24. 00:37 #13778
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
ARQ

Időhurkos filmek kedvelői, vessetek egy pillantást erre az alkotásra. Meg lesztek mindfuckolva.
10/9
2016. október 25. 18:29 #13779
baisée
baisée
unappreciated artist
 
Státuszsilence outside, screaming inside..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.25.
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Offline offline
Anthropoid (2016)

Tegnap végre sikerült letöltenem a filmet, amit tavaly nyár óta (amióta bejelentették, hogy ez a film megvalósul) tűkön ülve várok. Rengeteget olvastam utána a történetnek így azért tudtam, hogy mi lesz a vég kifejlett, de ahogy közeledtem a végére és elértem az utolsó egy órához olyan érzésem volt, mintha egy hullámvasúton ültem volna: vagy sírtam vagy pedig izgultam, hogy úr isten mi történik meg minden. Sajnálom, de csak durva szóval tudom leírni milyen volt: egy k*rva jó filmet tudhatok magam mögött. Esküszöm utoljára tavaly éreztem magamat így a Fury után, amikor napokig olyan hangulatom volt, hogy hozzám nem lehetett szólni, mert csak a filmről beszéltem. Sean Ellistől ez volt az első film amit láttam, de ez aztán rendesen odaütött. Nagyon de nagyon jó filmet alkotott, nem hiába, hogy hat évig dolgozott ezen. A színészekről csak annyit, hogy Cillian Murphy, mint mindig, most is tökéletesen hozta a gengszter aki semmitől nem fél formáját, imádtam a karakterét. Jamie Dornan karakterének a változását jó volt látni, ahogy az elején még pánikrohamos katona, a végére meg, mint Cillian csak úgy öldökölt. Összességében imádtam, életem legjobb filmje volt minden percét imádtam, és az hogy két órás volt sem tette lapossá, mert mindig történt valami. Minden elfogultság nélkül életem egyik legjobb filmje volt.

10/1000000
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Alison Lerman
2016. október 31. 00:47 #13780
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Nyomokban spoilert tartalmaz a hozzászólás!

Beszélnünk kell Kevinről (We Need to Talk About Kevin - 2011)

Wow. Így elsőre csak ennyit vagyok képes mondani erről az alkotásról. Alapvetően is az volt a célom, ha már a cikkem okán oly annyira belemerültem az antiszociális személyiségzavar témájába, hogy néztem volna valami ehhez hasonló pszichó-thrillert. Ez a film pedig telibe találta a kívánságomat. Kifejezetten tudnám ajánlani minden olyan érdeklődőnek, akit felbuzdult a cikkem okán, ugyanis ebben a filmben már a kicsi Kevinen felfedezhetőek azok a bizonyos tünetek, amely alapján felismerhető lehet ez a fajta betegség. Briliánsan építkezik a film! Egyszerre vezeti a jelenbéli és a múltbéli szálat, nem érted, hogy mi miért, hogyan és miként történik, ám a lassú cselekménybontakozás meghozza eredményét, és a végére minden teljesen világossá válik számodra. Kevin egy pszichopata gyilkos. Szó szerint az összes tünet illett rá, és mire úgymond "felnőtt" addigra megfékezhetetlenné vált. Hihetetlenül nyomasztó thriller, ami nem is kicsit mozgatja meg azokat a fránya agytekervényeket, hiszen nézése közben nem bírtam megállni azt, hogy ne gondolkodjak folyton folyvást a végkifejleten, mondván, mi a lóf*sz történt itt?! Mit csinált Kevin, amiért az édesanyja ilyen kemény bánásban részesül a társadalom egyes egyéneitől? Na meg persze felötlött bennem az is, hogy képes lennék szeretni a totál elmeroggyant gyermekemet (aki ugyebár egy beteg elme), aki kinyírt egy rakás tinit és mellette kiirtotta komplette az egész családunkat? Nem tudom, fogalmam sincs, és őszintén szólva nem is akarom megtapasztalni. Manapság egyébként is gyakori jelenségnek minősül (sajnos) az, ha a gyermek csicskáztatja a szülőt. Első blikkre én sem gondoltam volna azt, hogy ez a szociopátia egyik tünete lehet, mikor némelyik 3-5 éves gyerek visszakézből kapná a szájba a verést tőlem, ha úgy szólna hozzám, mint némelyikük a saját anyjához. Viszont amikor a törött karjára célozgatott a gyerek, akkor volt számomra már teljesen egyértelmű, hogy ebben az esetben az anya felett uralkodik a pszichopata hajlamú gyermek. Ha ebben az időszakban a szülők kapcsolnak és nem hagyják odáig elfajulni a helyzetet, hogy bántsa a testvérét, és igen is orvosi segítséget kérnek, akkor ez a hatalmas tragédia megelőzhető lett volna. A színészek egytől egyig fantazstikusak voltak, de akit a leginkább ki tudnék emelni a gárdából, az maga a főszereplő, Tilda Swinton. Csodás volt, amit leművelt az egész játékidő alatt. Korunk egyik legtehetségesebb színésznője, aki mögött az ilyen Mila Kunis meg Scarlett Johansson féle színésznők elbújhatnak.

10/10 - Nem is kérdés a pontozás, életem egyik legszobb pszichó-thriller élményét adta. Hasonló jelegű katarzist talán a Holtodiglannál éreztem. Fantasztikus alkotás a maga nemében, csak ajánlani tudom mindenkinek!
4 felhasználónak tetszik: Psyché, Alison Lerman, Lilah McMurphy, exoverdose
710 oldal 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!