Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 15. 21:11 #13841
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
X-Men (2000)

Egyik kedvenc gyerekkori filmem. Emlékszem, amikor 6-7 évesen még a nénikém nevére vettem ki a videótékából a filmet és próbáltam minél többször megnézni 24 óra alatt, amíg nálam lehetett kint a kazetta. Valahogy mindig is elvarázsolt ez az egész világ, mindig olyan akartam lenni, mint a Jean. Már akkor is elvarázsolt a gyönyörű vörös haja, az ereje és az, hogy orvos -bár orvos sosem akartam lenni. Meg persze én már akkor is fangirlködtem, csak még nem voltam tudatában -Team Jean&Logan biggrin.gif

Nagyon jó volt újra megnézni, igazi nosztalgia volt a számomra. Pláne, hogy Anna Paquin is milyen fiatalka volt. Nem szeretem annyira a szuperhősös filmeket/sorozatokat, de az X-Men mindig is előkelő helyen állt a kedvenc természetfeletti filmes ranglétrámon.

10/9
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, House Of Wax, SmileyZ, baisée
2017. január 18. 16:02 #13842
silenc
silenc
#ALLFOR916
 
StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.11.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Offline offline
Ninja Scroll (1993)

Izgalmas, látványos, egy igazi gyöngyszem és a rajzolásról nem is beszélve! Megfelelő mennyiségű volt a dráma és az akció is, úgy, hogy egyikkel sem estek túlzásba. Tetszett.


Legenda/Legend (2015)

Egyik barátnőm ajánlotta. Hosszú, vonatott és unalmas volt nekem. Főleg a végére laposodtak el a dolgok, uralkodnom kellett magamon nehogy kinyomjam. Tom Hardy játéka viszont tetszett, de csak ennyi.


Lopott idő/In Time (2011)

Nagyon tetszik a film a alapötlete. Tény, voltak benne hibák, de nem akarok elveszni a részletekben. Végig lekötött és kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki belőle. Összességében nem volt rossz.


A Nagy Fal/The Great Wall (2016)

Ahhoz képest, hogy a trailere nem igazán fogott meg, és kedvem se nagyon volt elmenni rá, jó volt. Akciódús, baromi látványos, valamint egy kis történelmet is csempésztek bele és persze a Távol-Kelet varázsa sem hiányzott.


Thelma és Louise/Thelma and Louise (1991)

Hogy én eddig miért nem láttam ezt a filmet? Hitelesek voltak a karakterábrázolások és a karakterfejlődések, valamint a színészi játékokkal abszolúte nem volt gond. Nekem baromira tetszett.


Assassin's Creed (2016)

Szeretek egyedül moziba menni, ráadásul most a teremben is csak én voltam, de egyáltalán nem zavart - senki sem kajált/rágcsált, nem rugdalták a székemet, nem beszélgetett senki, nem prüszköltek meg köhincséltek le. No, de milyen is volt a film? Tetszett, de iszonyat gyenge. A spanyol inkvizíciós jelenetek nagyon jók voltak, de kevés volt belőlük. A jelen baromira vontatott és nagyon felszínes volt, jaa és a végét pedig hama' összecsapták. Sokkal jobban kedveltem a múltbéli szálat.
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Maiko
2017. január 24. 00:02 #13843
- törölt felhasználó -    
Autopsy of Jane Doe
8/10
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjA2MTEzMzkzM15BMl5BanBnXkFtZTgwMjM2MTM5MDI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
Hűű gyerekek az utóbbi évek egyik legjobb horrorja ez a film! meghajolo.gif De 2016-ban biztos hogy ez volt a legjobb. Pedig elég erős volt horrorban 2016 itt volt a Vaksötét és a Witch meg a Conjuring 2 is de nekem ez a film tetszett a legjobban. Remekül adagolja a feszültséget és az egész helyszín valamint a két szereplő is nagyszerűen teremti meg a feltételeit annak hogy egy emlékezetes horror legyen a film. Az egész történet egy boncteremben és egy háznak az alagsorában játszódik. Ahol apa és fia krematóriumot és temetkezési vállalkozást vezetnek de hullákat is boncolgatnak a helyi rendőrségnek. Tökre lazán és rutinból végzik a munkájukat amikor is a Sheriff az egyik estén egy furcsa és megmagyarázhatatlan körülmények között talált fiatal lány holtestét gurítja be hozzájuk és mivel valamivel elő kell állnia másnap reggel a sajtónak ezért rögtön apa és fia elkezdi a vizsgálatokat a lány holtestén. És innentől kezdve meglepő furcsa és egyre inkább ijesztő esemény sorozatok indulnak be. Remek film! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2017. január 24. 08:10 #13844
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Diana (2013)

Nekem személyesen mindig is tetszett a film, én csak azt sajnáltam, és sajnálom most is, hogy nem mertek a készítők kicsit bátrabbak lenni. Nagyon kedves, szomorú és szívhez szóló szerelmi történet. Ha hiányérzete van az embernek a megnézése után, az nem azért van, mert a készítőknek ennyire tellett a tehetségükből. A bátorságukból tellett csupán ennyire, és ezen, őszintén megmondom, nem is csodálkozom. Így is elevenen felfalták őket, a filmet pedig kérdés nélkül lehúzták a budin. Az sem ért meglepetésként, hogy maga Hasnat Khan mennyire felháborodott. Kijelentette, hogy a film pletykákon alapul, és hogy Dianával a kapcsolatuk egyáltalán nem ilyen volt, viszont részleteket nem árult el, és amilyen zárkózott, privát és határozott ember, soha nem is fog.
A film szereplőköre pokolian leszűkült. Nem látunk semmit a királyi családból és annak viszonyából Dianával a különválás után. Diana egy magányos nő, aki szolgák közt éli rideg mindennapjait a palotában és közben körbeutazza a világot, hogy segítsen. A gyermekeit 5 hetenként egyszer láthatja. Szomorú és elkeseredett, de nem mutatja ki. Aztán megismeri Hasnat Khant és szerelmes lesz. Innentől kezdve a történet nagyon elcsavarodik. Nem mélyedtek ebbe sem bele ugyan, mert nem mertek, de az tűnik ki, hogy míg Diana halálosan szerelmes volt és bármit megtett, a büszkeségét eldobva, addig Khan inkább csak élvezte ezt az imádatot, annak ellenére, hogy ő maga is komoly érzelmeket táplált Diana iránt. Az egyetlen bátor alakítást az egész filmben Naveen Andrewstól láthatjuk. Gondolom ezért is akadt ki ennyire Khan a film után. Naveen Hasnat Khanja egy lenyűgözően zseniális egoista, aki hamburgert zabál, nem veti meg a jó borokat és megszállottan dohányzik. Ugyanakkor meg sem próbálja lenyűgözni a hercegnét. Sodródik. Látja, hogy a nő mennyire odáig van érte, és ugyan melyik férfi egóját ne táplálta volna mértéktelenül egy ilyen híres és csodálatos asszony őszinte szerelme? Viszont az ezzel a kapcsolattal járó figyelem a sajtó, sőt, az egész világ részéről már nagyon nincs ínyére és ezt többször, ingerülten ki is fejezi. Ő a munkájának él, és nem kívánja feladni a karrierjét egy nő miatt, legyen az akár a világ leghíresebb asszonya.
Naomi Watts kevésbé hiteles. Olykor-olykor nagyon remekül utánozza a hercegné beszédmodorát, járását, mimikáját. Olykor viszont kénytelen improvizálni, mert ugye nem tudhatja, bizonyos helyzetekben hogyan viselkedhetett Diana. Watts óvatos. Naveen Andrews bátrabb, jóval és ez tetszik benne. Nem sok segítséget kapott a karakter megformálásához, így hát azt tette, amit érzett és ezt hezitálás nélkül. Ha másért nem, már ezért érdemes megnézni a filmet, és persze az ember kicsit el is gondolkodhat, hogy ugyan hogy is lehetett ez valójában? Mert valljuk be, nem olyannak képzeljük Dianát, mint aki futott volna bármelyik férfi után is. Pedig amilyen magányos, szeretetéhes és kirekesztett volt mindig is, ezt én nagyon is el tudom róla képzelni.
2 felhasználónak tetszik: goldman, Szandi0820
2017. január 25. 08:33 #13845
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children - 2016)

Aludtam rá egy éjszakát, de még így is azt tudom mondani, hogy vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Azt szeretném leszögezni, hogy a prózához nem volt szerencsém, nem olvastam a könyvet, ami persze biztosan sokkal jobb, de valahogy a film nem igazán jött be. Hiába volt egy Tim Burton-film, ha egyszerűen nem adta magát az egész stílus, ugyanis rá nem jöttem volna. Burton sem az igazi már, szinte érződött az egész alkotáson az erőltetettség átható szaga. Mint utólag megtudtam ez a film egy könyvsorozat komplett feldolgozása volt, ami már meg is magyarázza azt, hogy például a vége miért lett összecsapott. Nem tetszett, azt kell, hogy mondjam. Kellemes fantasy-nak indult, ami újdonság volt a számomra, de a feszültséget képtelenek voltak tartani. Mire eljutottunk odáig, hogy történjen is valami, végül mégsem történt semmi. Rendkívül unalmas, és még annál is vontatottabb. Viszont ettől függetlenül voltak igazán kellemes meglepetések a színészi játékok terén. Eva Green… nő vagyok ugyan, de eskü szerelmes lettem ebbe a nőbe. Annyira gyönyörű volt, hogy mindvégig csak őt csodáltam. Karizmatikája, kisugárzása lévén elvitte hátán az egész filmet. Csodálatos és roppant kiemelkedő színészi játék volt a részéről. Asa Butterfield az utóbbi időben igen nagy kedvenccé nőtte ki magát, de itt valahogy… túloznék, ha azt mondanám, hogy olyan semmilyen volt? Mert bizony, az volt. Ha alapul veszem azt, hogy az Enders game-ben micsoda alakítást tolt, akkor ez bizony lepkefing volt a részéről. Nem volt rossz, de kiemelkedő sem. A többi színészre pedig ugyanez vonatkozik. Valahogy Eván kívül egyikőjüktől sem estem extázisba.

10/6 – Egyszer nézős otthoni mozira tökéletes, de a pénzemet nem érte volna meg, ha mégis eljutok rá moziba, ugyanis tervben volt. Trailer alapján többet vártam, annyira nem tetszett, viszont Eváért megérte meglesni.

A fiú (The Boy – 2016)

Vágytam valami olyanra, ami horror, ami ijesztő, és amitől összetojom magamat. Lauren Cohan – szerintem – nem több egy B kategóriás színésznőnél, és maga a film is körülbelül ezen a szinten vegetált. Tény, tudta tartani a feszültséget, és akkor paráztatott be a legjobban, amikor az égvilágon semmi sem történt. Azzal mondjuk azért rendesen odavágtak, amikor folyton-folyvást mutogatták a babát, és sejtették a nézővel, hogy az bizony olyan élő, mint én meg te. Ettől vált ez az egész annyira rohadtul bizarrá. A végét pedig pont itt cseszték el, még hozzá rendesen. Az utolsó húsz percben nyer minden értelmet, aláírom, kellett, hogy minden meg legyen magyarázva, de egy feltételezhetően „paranormális jelenségekre” alapuló filmet, így eltolni… Körülbelül olyan érzetem volt, mint amikor a legújabb X-akták rebootban kiderül, hogy sosem voltak UFO-k, csak az emberek használták fel az idegen technológiát rossz dolgokra. Úgy, ahogyan az vágta agyon a sorozat tíz évadját, ez az összecsapott vég pedig ezt az alkotást, pedig megjegyzem, egyáltalán nem volt rossz sem az alapötlet, sem a kivitelezés. Basszus, az égvilágon semmi sem történt benne, és szétizgultam magamat rajta. Ettől függetlenül horror-thrillerhez képest semmi újat nem nyújtott. Láttuk már ezt a sztorit ezerszer meg ezeregyszer, szóval, aki korszakalkotó besz*ratós filmre vágyik, az nem ebben fogja meglelni azt, amit keres. Azt csinálta, amire effektíve kitalálták – szórakoztatott középszerű színészi játékokkal megfűszerezve, és nem is akart több lenni egy gagyi horrornál.

10/5 – Ezt sem tudom jobbra értékelni. Otthoni mozizásként szórakoztató volt, de nem egy Oscar-díjas film nem Oscar-díjas alakításokkal. Egyszer nézhető, bár az igaz, hogy a feszültséget nagyon f*szán tartotta.
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2017. január 28. 19:13 #13846
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.08.
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Offline offline
A számolás joga (Hidden Figures): 10*/10

Szuper, csak ennyit tudok rá mondani.
Már egy rakás kritikát végigolvastam, mert féltem beülni a moziba. Attól tartottam, hogy antifeminista énemnek olyan filmet kell majd végignéznie a kedvenc színésze miatt, amiben a nők a jogaikért harcolnak, olyan agresszíven, foggal és körömmel.
Tévedtem. Ez annál sokkal több volt.
Itt nem csak a nemi egyenlőségről van szó (amit a filmben korrektül, egyáltalán nem erőszakosan ábrázolnak), hanem ember és ember közti egyenlőségről. Amikor először szembesültem azzal, hogy ezek megtörténtek, hogy tényleg nem ittak egy kávéból, külön mosdó volt a feketéknek, külön ülőhely, mindenben, de mindenben lenézték őket, számomra elképesztő volt. A hatalmas igazság pedig a filmben hangzik el:"A bőröm színész nem tudod változtatni, de maga a személyiségén igen". Ez így van. Az hagyján, hogy a fehér nőket is elkülönítették még anno, de hogy még fehér férfi és fehér férfi közt is különbség legyen, már tényleg egy agyi szint hiánya. Nem mondom, hogy töriből nem kell egy kicsit elővenni a gimis tudást, és rájönni, hogy pontosan min versengenek az oroszokkal a NASA matektündérei, kellett egy nyitottság és befogadóképesség is a filmhez.
A film pedig gyönyörű. A színészek, a ruhák, a tudományos háttérmunka, a valósághű képi ábrázolás, az igaz történet, minden. Meghatott és megérintett, pedig tényleg nem számítottam rá. Való igaz, hogy a huszadik magas sarkús, kosztümös hölgy után elgondolkodtam, hogy azért még sincs akkora szegénység a filmben, mint amennyire az elő van adva, de miután a film is ráébresztette a nézőt arra, hogy ez a NASA-nál alap, gyakorlatilag kérdést kaptam a válaszra is. Mindenesetre, látványvilágban gyönyörűen hozza az ötvenes, amerikai évek hangulatát. A filmzenével volt gondom, az nekem nagyon idegenül csengett, nem is mindig jó helyen volt a zene, vagy a jelenethez egyáltalán nem passzolt - de azt aláírom, hogy ehhez csak laikusként tudok valamit hozzáfűzni, tőlem biztos jobban ért hozzá valaki.

A színészi munkát csak dicsérni tudom, a három női karakter mindegyikét tudtam szeretni és tisztelni. Janelle szerepe, a fiatal mérnöklányé a lehető legélvezhetőbb. Ízig-vérig nő, ugyanakkor ott van benne az a gyermekded báj, még is családanyáról, diplomás nőről beszélünk. Octavia Spencert talán nem jelöltem volna az alakítása miatt Oscarra, mert neki jut a legkevesebb szerep, de nála a leginkább az tetszett, ahogyan kiáll a többiekért, ahogy nem csak magával foglalkozik, hanem az összes hozzá hasonló nővel. Taraji-t megint csak dicsérni tudom. A női főszereplő a lehető legjobb döntés volt.
Kevin Costner nekem egyre fiatalabbnak tűnik, a szerepe pedig igazán testhezálló. A jellemfejlődése valami elképesztő, akárcsak a kis drágáé, Jim Parsonsé. Való igaz, neki gyakorlatilag egy mérnök-Shedont kellett alakítania, de egy idegen filmes környezetben is megállta a helyét. Egyedül Kirsten Duns-t nem tudtam hová tenni. Amolyan "húzónév", jó, hogy volt, de nélküle, vagy kevésbé neves színésznővel is lehetett volna játsztatni egy szőke, fancsali titkárnőt.

A történet pedig inspiráló. Nekem főleg. Erőt ad, kitartást, és megmutatja, hogy kortól, nemtől, bőrszíntől, képzettségtől függetlenül minden emberben ott van az a valami. Megmondom őszintén, hatalmas lendületet adott a jövőhöz.
Csak ajánlani tudom! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2017. február 04. 21:23 #13847
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Resident Evil: The Final Chapter / A kaptár - Utolsó fejezet

Annyira unalmas mindenhol azt olvasni, ahogy szapulják ezt a filmet és az egész franchise-t. Igen, rohadtul nem szólnak semmiről ezek a filmek, oltári nagy baromságokkal van tele, de elmondok egy titkot: minden második popcornmozi ilyen. Vagy mindegyik. Move on. A lényeg, hogy folyik az akció, egy badass csajszi kúl ruhában szétlő mindent és mindenkit. Igazából nem győzködök senkit, mindenkinek van egy ízlése. Akik a játékot kedvelik, azok nyilván többet várnak egy RE filmtől, de nyugi van. Hálivúd jelmondata: remake all things!
Szóva akkor az uccsó fejezet: kissé meglepődtem, mert úgy vettem észre, hogy Paul Anderson megpróbált írni valami történetet is végre, amivel sikerül lezárni végre ezt a cuccost. Hangsúly a 'próbált'-on van, mer' nem sikerült. A sztori 45435564534 sebből vérzik, kezdve csak azzal, hogy a Vörös Királynőt konkrétan minden részben más alakította. Szóval erre felépíteni a lezárást ultrabéna lépés volt, de hagyjuk, ne gondoljunk bele ennyire a dolgokba. Aminek örültem, az a sok közelharcos jelenet volt, eddig inkább lőttek, ugye egy zombival hiába állsz le verekedni. A karakterek eszméletlen kiszámíthatóak, omájgád, hát egyből kitaláltam, hogy ki az áruló és nem azért mert annyira okos vagyok. Egyébként jót tett a filmnek, hogy a végefelé a Kaptárban játszódott, nah az ki volt találva, még partam is egy kicsit a klausztrofób hangulattól. Jovovich pedig szerintem ebben a részben néz ki a legjobban. Oké, meg a harmadikban. (Meg azt sem értettem, hogy oké hepiend, az ellenszer terjed, a zombik összecsuklottak, de a végén a szörnyek még vidáman korzóznak az égben. Jó, lehet éppen nem a környéken buliztak, mikor elszabadult a dolog... És hiányoltam Manson híresen epic theme-ét lezárásként. Azért jó volt a zene. rolleyes.gif
Meg azt mondja meg valaki, hogy Ruby Rose miért van benne minden filmben? Költői kérdés, csitt. Csapongok itt össze vissza, pedig senkit se érdekel. rolleyes.gif biggrin.gif
10/5, nem tudok kevesebbet adni, mert egyszerűen az egyik kedvenc franchise-om. Még akkor is, ha a lezárását mocskosul, rútul elqrták. Ez van,csalódtam, nemérdekel.
Szerk: Majd kihagytam ba--eg: a vágás az valami bűnrossz. Nem elég, hogy sötét a film, néhány akciójelenetnél kábé semmit nem látni, annyira gyorsan van vágva. Nem tudom ki volt ez, de iszonyat béna a csávó.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2017. február 04. 23:00 #13848
- törölt felhasználó -    
Széttörve
7/10
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BZTJiNGM2NjItNDRiYy00ZjY0LTgwNTItZDBmZGRlODQ4YThkL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Tetszett a film és a tavalyi a jóra sikerült The Visit után Shyamalan talán vissza talál az eredeti "útjára" és végre megint fog jó filmeket rendezni. Én mindig is bírtam a csávót többek között azért is mert az egyik kedvenc filmemet is ő rendezte és sajnáltam is hogy egyre gyengébb filmeket rendez évek óta. De annyi bizonyossá vált hogy nem szabad a vállát veregetni állandóan a fazonnak és milliókat adni a kezébe mert akkor elszáll az egója és elborul az agya és hülyeségeket készít. rolleyes.gif Mondjuk ez a film egy kicsit hasonlít a 10 Cloverfield Lane-re ami a hangulatát és a helyszínt illeti. McAvoy szerintem élete alakítását nyútja féltem hogy idegesíteni fog a filmben ez a karakter de McAvoy remek munkát végez. Akinek megint tetszett az alakítása az Anya Taylor Joy énnemtom ezt a lányt egyszerűen imádja a kamera vagy a fura arca miatt vagy egyszerűen van egy kisugárzása vagy nem tudnám megmondani vagy csak én imádom de még jöhet és minél jobb filmekben.Aki még nagyon jó volt az a doktornőt játszó idős hölgy nahh ő még nagyon nagyot alakít a filmbe. meghajolo.gif Egyébként a film végén azt hittem Shyamalan át akar verni felhangzik egy bizonyos zene a film végén amit amikor meghallottam lefordultam a székről és egyre hevesebben kezdett verni a szívem szerintem nem sokan tudják hirtelen hogy honnét van az a zene és először én is azt hittem hogy ez csak azért szól mert Shyamalan már annyira ötlettelen hogy még zenét is lopkod a hatásvadászat kedvéért! biggrin.gif A film legvégi "fordulatnál" viszont nagyot néztem és a helyére kerül minden Shyamalan felteszi az i-re a pontot. A film legvége egyszerűen zseniális aki szereti Shyamalan korábbi munkásságát főleg az első rendezéseit azok értékelni és szeretni fogják ezt a kis plusz adalékot a film végén amivel a saját kis mini univerzumát szélesítette ki és ezáltal még később nagyon jó dolgok születhetnek ebből csak ne kapjon milliókat Shyamalan. Én nagyon tudtam ám értékelni a film végi jeleneteket! biggrin.gif meghajolo.gif Mondjuk amikor kijöttek a film első poszterei nekem már ott feltűnt valami és kezdtem gyanakodni valamire de aztán el is vetettem ezeket a gondolatokat miközben néztem a filmet és a film viszont egészen a végéig várt a meglepetéssel! smileeee.gif És szerintem aki szerette ezt a filmet és értette azt a bizonyos utalást az biztos szeretné hogy Shyamalan legalább egy filmet még rendezzen ebben az életben! biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, Psyché, Alison Lerman, Lady Suzy, House Of Wax, Beyla
2017. február 05. 09:31 #13849
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Evil Dead / Gonosz halott (2013)
Végre egy horror, aminek már az eleje is jól kezdődik. Nem szándékozok spoilerezni, de azért nagy kivetítőn, max hangerővel, rendesen meglepett már az eleje is.
Maga az alaptörténet hasonló volt, mint a régebbi részek, de szerintem nem volt rossz. Tipikus alapsztori volt, de ismétlem, nem volt olyan rossz. A kivitelezés maximális pontszámot kell, hogy kapjon, brutál jól megcsinálták. A hangok meg tripla max. pont, hát az valami fergeteges volt, ha nem lett volna ilyen klassz, a film se lett volna jó. A szereplők nekem kicsit sokat bénáztak, de hát csak ki kell valahogy tölteni az időt, ez tény. Tetszett a vége is, az a meglepő fordulat nagyon bejött.
10/10 - nekem nagyon tetszett, végre valami jó horror, nemcsak horrornak mondott valami.

Skyline (2010)(előfordulhat spoiler)
Is-is. Ennyit tudok rá mondani. Maga az alaptörténet nagyon jó volt, de az, hogy nincs vége, és úgymond lógni hagyták az egészet...nagy csalódás volt. A szereplők állandó hisztériája pedig már nagyon súrolta a tűréshatáromat, borzalmas, hogy mit össze rinyáltak, hisztiztek konkrétan sokszor a semmiért. Nézhető egy film, ha valaki szereti az 5. hullám-beli befejezéseket. És az értelmetlen tettetek.
10/5 - nem igen nyerte el a tetszésem, lehetett volna mit kihozni belőle, de nem tették.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (2016)
Nálunk, és még itt starityn is láttam, hogy mindenki mennyire odavan ezért a filmért, így erőt vettem magamon, s megnéztem újra, de még mindig azt mondom: ennél én egy sokkal komolyabb és jobb filmre számítottam. Az alaptörténet még elment, a hangeffektusok maximális pontok ez tény. A háttérben szóló zenék is passzoltak, sokat hozzá tettek a hangulathoz. Akármennyire is próbáltam Harley számomra még mindig csak egy elhanyagolható szereplő, azt se igen értem, hogy miért kap külön filmet? Semmit nem kell ezen bemutatni. A csaj normális volt, de szerelembe esett, és megkattant. Ennyi röviden összefoglalóan a sztori. Én akkor már inkább Deadshot, vagy Diablo történetét nézném meg, vagy annak a kis japán csajszinak. De még azt a boomerang-os srácot is többre értékeltem mint Harley-t. De hát kinek mi. A filmmel nem lett volna baj, ha egy picikét komolyan veszik, és nem csak összecsapják. Nekem a humor is sok volt, egy "háborúról" (nevezzük annak) volt szó, és tényleg szó szerint ők voltak azok, akik az életükkel játszottak..hát biztos hogy mindennek, csak röhejesnek nem találtam. Na és a vége..nem, nekem elég volt.
10/5 - de csak mert a hang valóban nagyon ütős volt.
(Ezzel a filmmel egy a baj: felejthető.)
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2017. február 05. 10:02 #13850
- törölt felhasználó -    
Kaliforniai álom / La La Land (2016)
Tudom, tudom. Agyondicsérik, elárasztják díjakkal és jelölésekkel, úgyhogy biztos nem olyan jó, mint ahogy beállítják... Én nem így álltam hozzá, kíváncsi voltam a filmre és persze két kedvencem is játszott benne, Emma és Ryan. Amit kaptam, abban nem csalódtam. Még most is nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek ezzel a filmmel kapcsolatban. Nem vagyok profi filmkritikus, meg hát a 'rossz film' és 'jó film' fogalma mindenkinél mást jelent. Inkább azt nézem, mit adott nekem a film, és a Kaliforniai álom esetében nálam abszolút így működött. Nem kezdeném el ecsetelni, milyen hatással volt rám, mert az túl hosszadalmas és mély lenne (már így is sorok óta rizsázok), de annyi biztos, hogy számomra az egyik leggyönyörűbb film volt, amit eddig láttam. A dalok a maguk egyszerűségével és bájával elragadóak voltak (de ezt az egész filmről el lehetne mondani), a két főszereplő között pedig működött a kémia. Mindkettőjük játéka szép volt. A rendezői és operatőri munka szintén tetszett. És volt még valami, ami megragadta a figyelmemet és ez különösen érdekes volt: a film ideje. Ugyanis sokszor annyira '40-es/'50-es évek hangulata volt, a ruhák is retrók, de közben ott volt a kezükben az okostelefon, a modern épületek, stb. Mégis az egész egy alternatív, behatárolhatatlan világ hangulatát adta. Kicsit vontatottan indul a cselekmény, egyébként sincsenek benne stathames, akciódús jelenetek. Egy bekuckózós délutánra vagy estére tökéletes.
Kicsit túlságosan is belementem az elemzésbe, de hát na, imádtam. rohog.gif heart.gif 10/10*
8 felhasználónak tetszik: Bessie, Psyché, missdaisy, baisée, Christo, Szandi0820, SmileyZ, Lilah McMurphy
2017. február 10. 20:51 #13851
- törölt felhasználó -    
The Edge of Seventeen
8/10
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91GdseLr2DL._SY445_.jpg
Nagyon tetszett ez a film. Igazából a trailer volt az ami fel keltette az érdeklődésem egy elég jól sikerült trailere van a filmnek és főleg a Woody Harrelson-os jelenetek miatt döntöttem úgy hogy mindenképp megnézem. És nem bántam meg főleg azért mert én a trailer alaján egy komikus könnyedebb filmre számítottam és háá nem éppen az. Egy elég nagy ívet jár be a film és elég komoly drámai csúcspontjai vannak. Igaz hogy meg vannak a humoros részei is a filmnek ahogy a világgal hadban álló középiskolás lány egyre groteszkebb és lehetetlenebb helyzetekbe kerül és mindez azzal kezdődik hogy a legjobb barátnője összejön az ő bátyjával akivel szintén nem felhőtlen a viszonya a családon belül. A lánynak része volt egy tragédiában is és amúgy is egy eléggé antiszociális alkat ezért ezen végképp nem segít hogy a legjobb barátnőjében is csalódnia kell. A film remekül működik és a főszereplőt alakító Hailee Steinfeld elött tyűűűű le a kalappal egyszemélyes show-t csinál ami nem véletlenül kapott Golden Globe jelölést és én így a film után mindenképp hiányolom az oscárrol a lányt. Bezzeg Meryl Steep-et megint kellett jelölni 553442277899324566773424566554333333-szorrra is! rolleyes.gif Pedig Hailee Steinfeld eszméletlen tehetség. Már a Félszeműben látszott hogy képes remek alakításra pedig ott még asszem mindössze 14 éves volt. meghajolo.gif Egy remek kis film ez! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, baisée, Psyché
2017. február 12. 18:24 #13852
- törölt felhasználó -    
Fifty Shades Darker
10/10
Azt hittem hogy unalmas lesz, de nem. Hihetetlen volt. Olyan részek is voltak benne amikről nem is tudtam. Olyan cuki volt a két főszereplő hogy azt hittem; felzabálom a laptopomat.
2017. február 12. 19:02 #13853
- törölt felhasználó -    
Morgan
6/10
http://img.goldposter.com/2016/05/Morgan_poster_goldposter_com_1.jpg@0o_0l_300w_70q.jpg
A film nem igazán tetszett egy felejthető thriller tele remek színésszel akik csak elpocsékolták az idejüket erre a kis szösszenet filmre.Nemtom mi zavart a film közben talán az hogy kb. 10 perc után tudni lehetett hogy mire megy ki a játék. Ezért is gondolom hogy egy tucat darab. De ennek ellnére nézette magát és szórakoztató volt. És Kate Mara mekkora badass királynő volt ebben a filmben!!!!!! AHHHHHHH!!! meghajolo.gif spin-off-ot ennek a karakternek vagy egy folytatást ennek a filmnek úgy néz ki Kate Mara megtalálta a hozzá illő karaktert. biggrin.gif Nem igazán kedvelem őt de ebben a szerepben remek volt. meghajolo.gif Hitelesebb és ijesztőbb volt mint Kristanna Loken a Terminator 3-ban! biggrin.gif
2017. február 13. 19:50 #13854
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Spoiler tartalmú hozzászólás!

Donnie Darko (2001)

Hetek teltek el mióta megnéztem ezt a filmet, és még most is képtelen vagyok napirendre térni felette. Pszicho thrillert néztem volna, és a gugli nagyon ajánlgatta nekem, az meg még annyira vonzott, hogy Jake Gyllenhaal játssza a főszerepet. Az film ismertetője és az első egy óra után meg voltam győződve arról, hogy ez sokkal inkább UFO-s film lesz, amolyan Függetlenség napja, de aztán nagyot koppantam. Hasonló érzetem talán az Interstellar nézése közben volt, amikor az időutazásról és a dimenziók netovábbjáról volt szó. Nos, ez nem egy UFO támadásról szóló film, hanem valami sokkal másabb. Erőteljesen feszegeti azokat a kérdéseket, amely Einstein relativitás elméletéhez és Hawking időutazásos, féregjáratos kérdéseihez kapcsolódik. Személy szerint alapvetően is érdeklődöm e téma iránt, így igen csak lelkessé váltam, amikor fény derült a film lényegére. És a poén az, hogy látok benne realitást. Hiszem azt, hogy több idősík van, több dimenzió, és amíg ebben a valóságban ezt a hozzászólást pötyögöm, addig a másikban már alszok. Több elméletet is olvastam a neten erről a filmről, és én is afelé a bizonyos "tangens univerzum" felé hajlok, ami ugyebár egy instabil valóság létrejöttét jelöli. Gondolom, ez volt a bizonyos 28 nap, és utána meg is szűnt létezni az a valóság. No, de, ha az a bizonyos 28 nap nem történt meg, akkor Donnie miért halt meg? Értem, hogy a repülőgép hajtóműve a tangens univerzumon keresztül nyíló időkapun jutott át, de valahogy mégis olyan zavaros. Vagy tán ezt úgy képzeljem el, mint azt a paradoxont, hogyha visszamegyek az időben megölni a szüleimet, akkor meg sem születek, és így már nem is tudok visszamenni? Nem tudom... őszintén szólva. Ez a film többször nézős ahhoz, hogy teljes mértékben megértsd az egészet. Én egyelőre az első megtekintésen vagyok túl, de még mindig rágódom az egészen. Úgy érzem, gondolom, hogy nem teljesen jött át a film üzenete, lényege, és ez egy picikét zavar. Sok kérdés merült fel bennem, amikre még az utolsó percekben sem találtam meg a választ. Az meg egyenesen bizarr volt, hogy a végén a csajt hidegen hagyta Donnie halála, holott egy másik idősíkon, dimenzióban szerelmesek voltak egymásba. Viszont a színészi játékok briliánsak voltak. Maggie rettentően idegesítő, vinnyogó p*csa volt, míg Jake... öregem, már 16 évvel ezelőtt is olyan színészi játékot tolt, hogy az embernek az álla is leesett. Elvitte hátán az egész filmet. Jena Malone számomra olyan semmilyen volt, annyira nem volt kiemelkedő az alakítása.

Ez a film egyszerűen zseniális! Komolyan, nem viccelek! Aki szereti az elmélkedős elmélet filmeket, annak nagyon be fog jönni, hiszen nem csak eléd tolják a sztorit, hanem gondolkodnod is kell a lényeg megértéséhez.

10/10* - Nagyon régen láttam olyan filmet, ami ennyire tetszett és magával ragadott volna. Ha nem láttad, pótold sürgősen, mert szerintem azon alkotások egyike, amit látnia kell mindenkinek legalább egyszer.
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Alison Lerman, Maiko
2017. február 13. 20:41 #13855
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Szemfényvesztők 2/ Now You See Me 2 (2016)
Miután végignéztem az első részt, magam sem tudtam, tetszik e vagy sem, nem számoltam azzal, hogy esetleg mégegyszer végignézem. Alapjáraton tetszettek a benne kreált trükkök, remekül lehetett szórakozni rajtuk, az viszont már kevésbé nyerte el a tetszésem, hogy mégsem volt eléggé valósághű, inkább a meseszerű kategóriába esett az olyan trükkök miatt, amit számítógépes technikával oldotttak meg. Ha már bűvészfilm, elvártam volna, hogy bemutassanak több olyat is, ami talán a való életben is megvalósítható.
A második résznél körülbelül ugyanez volt a helyzet, de már nem zavart. Meseszerű film, igen, na és? Kezdtem nem erre fókuszálni, próbáltam inkább szimplán csak nézni, beleélni magam, ami nem meglepő módon könnyen ment. Maga a bűvészet lényegében egyfajta csalás, de jelen esetben a 'Lovasok' jó ügy érdekében tették ezt (noha egy kis bosszúvágy is jelen volt). Lenyűgözött mindaz, amit csináltak, és az, ahogy csinálták. Fantasztikusan kitalált, megrendezett film volt, mindvégig fenntartotta az érdeklődésem, esélyem sem volt bealudni rajta. A sok megválaszolatlan kérdés és az, hogy a végén már totál bezavarodsz, teljesen magával ragadott.
Izgalom, kaland, rejtély - aki mindezt kedveli, annak kihagyhatatlan program ez a film! Ha jön a harmadik rész, rohanok a moziba! biggrin.gif
Természtesen tízből tizet adok, az említett meseszerűség ellenére is.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2017. február 15. 16:37 #13856
- törölt felhasználó -    
Egy jó három-négy héttel le vagyok maradva, muszáj bepótolni, a pontozást nem indoklom meg, de hamarosan jövök a következő adaggal (két star wars és addig még lesz pár wink.gif ) biggrin.gif

Fák jú, tanár úr!2. (2015)
Igen, én ezt a filmet most láttam először rohog.gif Szerintem legalább ugyanolyan jó, mint az első, lehet, hogy "nem nekem való", na és? Én szeretem, jó film, vicces, izgalmas (a maga módján), a kedvenc szereplőm.....olyan nincs és jelenetem sincs, mindenkit szeretek és minden jelenetet, de az az ember..nem jut eszembe, hogy hívják, de azt annyira nem szerettem, kicsit rövid vélemény, de már 3 hete láttam, muszáj volt róla írom biggrin.gif
10/8

Suicide Squad - Öngyilkos Osztag (2016)

Hónapokat szenvedtem, hogy megnézzem és voilá, végre sikerült biggrin.gif Nem olyan ijesztő, mint amilyennek látszik, az egész film csodálatos volt, én nem tudom, hogy (az itteni topikos vélemények alapján) miért nem szereti az emberek többsége Harley-t? Harley szerintem érdekes szereplő, nekem ez a véleményem, Krokikát (killer croc) is nagyon szeretem, ijesztőnek látszik, azt lehetne hinni, hogy ő a legijesztőbb szereplő, de nem, ő jámbor kis krokodil, nem sokat csinál, viszont Joker, hát, komolyan, tőle féltem, de tőle az én korosztályom többsége fél, így teljesen lényegtelen, szerintem Harley és Joker szép pár, de nem értem, hogy miért vágtak ki egy csomó jelenetet a magyarra fordított filmből, mert az angolban volt egy csomó lényeges dolog...

10/8,5
2017. február 15. 17:15 #13857
- törölt felhasználó -    
Unfriended - Ismerős törlése (spoilert tartalmaz!)

Már régóta megakartam nézni Shelley Hennig miatt, hisz köztudott számomra ő az élet, és végül nemrég sikerült időt szakítanom erre. Ez tipikusan egy olyan film, ami rengeteg negatív kritikát kapott, amit igazából nem igazán értek. Sokak azért tartják kritikán alulinak az egészet, mert az egész abból áll, hogy egy csomó hülye tini Skypeol. Nos, majdnem így van, de azért mégsem, ugyanis annak ellenére, hogy Skypeolnak ez a világ egyik legérdekesebb és legizgalmasabb filmje. Tényleg, soha nem volt még ilyen film, ami miatt ennyire izgultam volna. Soha nem tudtam mi fog történni. Az elejétől kezdve nem erre számítottam: tehát nem gondoltam volna, hogy mindenki meg fog halni. Még a főszereplő is, Blaine. Én még nem láttam olyan filmet, amelyben egy főszereplő halt volna meg - sorozatot mondjuk igen. Igazából szerintem azért, mert valaki öngyilkosságot követett el a társaság miatt, akik szégyenbe hozták őt, szerintem nem érdemeltek halált. Természetesen szörnyű, amit elkövettek azzal a lánnyal, de az még rosszabb, ha valaki azért lövi le magát, mert cikis helyzetbe került. De tulajdonképpen ha az a lány nem issza le magát tök részegre akkor ez nem történt volna meg - mármint az, hogy megszégyenítik őt - Igazából nekem az egész filmben voltak eléggé érthetetlen részek. De az volt a legérthetetlenebb, hogy az a halott lány hogyan került kapcsolatba megint velük. Ugyanis nem volt szó olyanról, hogy életre kelt, kimászott a sírjából meg semmi ilyesmiről. Aztán ott volt egy másik dolog, ami szintén érthetetlen maradt, az pedig az volt, hogy ki ölte meg a társaságot. Mondjuk sejtem, hogy az a lány volt, de azért mégsem mondom rá, hogy ez biztos, hiszen nem láthattuk, sőt, az egyik srác halála nekem inkább öngyilkosságnak tűnt - egy másik meg biztosan az volt, de annak a srácnak nem kár, egy bunkó dög volt - A harmadik és egyben utolsó dolog, amit nem értettem az a játék volt. A lány játéka. Valami olyasmit szűrtem le belőle, hogyha mind az öt ujjukat becsukják akkor meghalnak. Mivel ugye a lány mondatokat írt /pl. nem én videóztam le/ és aztán kényszerítve lettek, hogy bevallják ki volt az. Ha valaki mindegyik ujját lehajtotta az a bizonyos valaki elment érte és valamilyen módon megölte. De tulajdonképpen annak ellenére, hogy sok mindent nem értettem nagyon tetszett a film. Érdekes, izgalmas volt, végre egy olyan film, ami tényleg ijesztő, és nem csak rá van mondva.

10/9 - de csak azért, mert még mindig vannak olyan részek, amiket nem értek, pedig már háromszor is megnéztem a filmet.
2017. február 16. 21:53 #13858
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Spoiler tartalmú hozzászólás!

Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals - 2016)

Engem teljesen letaglózott ez a film, sőt mi több, még mindig a hatása alatt állok. Nem tudnám megfogalmazni, hogy pontosan milyen gondolatok járnak a fejemben. Ez a történet rettentően fájdalmas, és annyira megszorongatta a lelkemet, hogy nézése közben néhány könnycsepp kicsordult. A maga módján zseniális thriller, de más részről egy szatirikus dráma. Kellően tartja a feszültséget, tövig rágod a körmeidet, hogy úristen, most mégis mi a frász fog történni?! Viszont egy tragédiát mutat be. Egy apa elveszti feleségét, lányát, amibe lelkileg oly annyira beleroppan, hogy végül a hajtóvadászat saját életének kioltásába torkollik. Briliánsan építkezik a film! A nyitójelenet azzal a két túlsúlyos meztelen nővel nekem valahogy ízléstelennek hatott - nem is értem igazán, hogy mit akar jelenteni -, mégis azt tudom mondani, hogy a figyelmemet elkerülték a logikai baklövések, hogyha esetlegesen voltak olyanok. Érdekesen vonultatja fel a boldogtalan Susan életét, ami mellett párhuzamban játszódik a könyv. Először még nem igazán, de bő egy óra elteltével érzékeli maga a néző is, hogy mi az összefüggés a fiktív történet és a valóság között. Talán először még Susan sem látja, hiszen annyit szűr le belőle, hogy mindez durva, megrázó és roppant erőszakos történet, valamint - szerintem - Tony személyében jelenítette meg magát Edward, akit Susan tett tönkre azzal, hogy elhagyta. A férfi beleroppant szerelme hiányába, ami végül arra sarkallta, hogy megírja lelkének, szívének fájdalmas történetét. Susant "éjszakai ragadozónak" nevezte, ami pluszban amellett szól, hogy a regény valóban egyfajta bosszúként értelmezhető. Talán ugyanolyan hideg, rideg, lelketlen szemétláda lenne Susan is, mint akik a könyvben kinyírják Tony családját? Valószínűleg igen. A nő lelke mélyéig hatolt a mű, ami miatt talán rádöbbent, hogy a pali nem sz*r író, és valószínűleg a szerelem amelyet iránta érzett, sosem múlt el. Haloványan ugyan, de mindig ott volt az a szikra, amely lángra lobbantotta volna. Ami talán hiányzott nekem, az a katarzis a végéről. Értem én, hogy a szatíra nem dráma, és nincsen melodramatikus befejezés, de ide nagyon is kellett volna. Mi van Edwarddal? Miért nem ment el? Félt Susantól és az újabb csalódástól, vagy ő maga is meghalt, úgy ahogyan Tony a regényben? Béna befejezés volt. Úgy utálom, mikor a néző képzeletére van bízva, mert így az egész csak lóg a levegőben. Mindenesetre a történet kissé nehezen emészthető, erőszakos. Bemutatja, hogy az ember milyen kegyetlen tud lenni az emberrel - kinyílt a bicska a zsebemben, amikor Ray azt mondta Tonynak, hogyha valaki gyilkosnak hiszi, akkor gyilkos is lesz. Viszont a regény mondanivalója egy metafora is lehet, mondván "Ilyen lettem, hogy elhagytál.". Mindez görbe tükör Susannek, amire még az is ráadás, hogy sosem hitt Edwardban az írást illetően. A színészi játékok fantasztikusak voltak. Jake Gyllenhaal olyan alakítást tolt a két óra alatt, hogy szavakat nem lehet találni rá. Ez a film annyi mindenre odafigyel, fókuszál és kegyetlen társadalomkritikát hordoz. Miért nem jelölték Oscarra? Kétve hiszem, hogy a Kaliforniai álom (ami biztos jó film, nem láttam még) több lenne ennél a filmnél. Jake pedig megint (mint mindig) nem lett Oscarra jelölve, holott ez a filmszereplése k*rvára indokolja. Amy Adams nem volt rossz, tetszett, de kiemelkedőt nem láttam a részéről. Bobby Andest alakító színész, Michael Shannon is brillírozott. Jake mellett ő volt az egyik legjobb színész, no meg kulcsfigurája a történetnek. Hihetetlen karakterfejlődésen ment keresztül az által, hogy rákos beteggé vált. Egyik jelenetben még a törvény embere, míg a másikban igazságosztó, aki segít bosszút állni Tonynak.

10/10 - Nálam maximális pontszámot kap, engem lekötött elejétől a végéig, iszonyúan tetszett. Nehezen emészthető alkotás, talán meg fogja feküdni a gyomromat, de nem bántam meg a rászánt két órát. Zseniális film, zseniális színészekkel és zseniális üzenettel. Több ilyennel kellene Hollywoodban előállni.
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Toxic
2017. február 17. 11:23 #13859
bitchina
bitchina
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.25.
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Offline offline
Fifty Shades Darker / Sötét Ötven Árnyalata
Ritkán szoktam moziba menni, ha megyek is, akkor egy olyan filmre fizetek be, amiért érdemes, és úgy gondolom tanult a hibájából, és jobb lesz, HÁT NEM. Erről a filmről olyan sokat tudnék beszélni, na meg arról, hogy mennyi az eltérés könyv és film között. Nem tartom rossznak a filmet, az elsőhöz képest egy igazi csoda, de azok a jelenetek, amiket nem tettek bele a filmben, valamint, amiket beletettek, csak átformázták azok számomra eléggé elb@szták a film hangulatát, amennyire ennek van hangulata. A filmről: Jó, lehetne jobb is, de jó. Ennyi, ennyit tudok mondani róla. A szereplők megszépültek, Anaból kész szépség lett, mert az első részben még hasonlít a könyvben leírtakhoz. Ami pedig Christiant illeti, annyira, de annyira örülök, hogy annak idején Matt Bomer nem vállalta el ezt a szerepet, mert akárhogy is van Jamie Dornan nagyon jó Greyként.
Nekem tetszett a film, viszont amennyi hülyeség volt benne, az már fájt, nagyon sok rész volt, amin jól nevettem, és nem azért, mert vicces, hanem mert nevetséges volt. Spoiler: Amikor már minden szupcsi meg minden, és Ana éjszaka felébred, kimegy az erkélyre és Christian elkezd beszélni álmában, miszerint azt álmodja, hogy az anyja halottan fekszik a földön, és ő takargassa be. Nos, először is ez a rész a harmadik könyv prológusa, szóval nem értettem mi folyik most itt. És itt jött az a rész, amikor Christian mondta Anának, hogy el akarja venni HOGY MI A ...? én ott azt hittem kimegyek a moziból. Aztán ott volt a helikopteres baleset maximum 2 percig tartott, aztán Christian hazajött, Ana igent mondott neki, ágyba bújtak majd másnap mentek születésnapját megünnepelni. Én nem értem ezeket a gazdagokat, de egy ilyen dolog után nem tudnék bulizni. Aztán ott a végén egy olyan 'mondat' hangzott el Christian szájából, hogy ott röhögtem, de nagyon, mikor Mrs. Robinsonnak mondja, hogy "te megtanítottál baszni, ő megtanított szeretni" ennél hülyébb szöveget, ráadásul Grey magyar szinkronhangja rátett egy lapáttal az biztos, aztán Grey anyja Grace ott terem, és elküldi Elenát. ÉN EZT NEM ÉRTEM. Ami viszont kifejezetten tetszett benne, az a Leilás, valamint a Jack Hydeos részek, mert ez által egy kicsit jobban megismerhették a nézők Greyt, viszont Dr. Flynn igazán helyet kaphatott volna a filmben. A Sötét 50 árnyalata a kedvencem a három könyvből, de ez a film hát jó, de nem annyira. Nem szeretném lehúzni nagyon, mert az első egy órája nagyon jó volt aztán, ilyen fejezzük be gyorsan hangulata volt már az egésznek. 10/7
2017. február 17. 21:04 #13860
- törölt felhasználó -    
A Noszty fiú esete Tóth Marival (1960)
Na, ez itt kérem szépen a hazai filmgyártás egyik kincse, és imádom! Alapból a magyar filmek közül is a régiek a kedvenceim, élén a Nosztyval. Remekek benne a párbeszédek, a kosztümök és az, hogy nagy és kiváló színészek játszanak benne, az csak tetőzte a film szerethetőségét. Mécs Károly iszonyat jóképű volt, Petényi Ilona pedig bájos, csodás párt alkottak. 10/10, természetesen. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Maiko
710 oldal 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!