Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 29. 09:56 #13901
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.22.
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Offline offline
The Thing

Az eredeti 1982-es film, John Carpenter rendezésében. Tegnap néztem meg, éjjel persze, ahogy horrort kell biggrin.gif Jó film (a novella is, amin alapszik) ^^ A gory jelenetek nagyon brutálak és impresszívek voltak, hogy csinálták meg CGI nélkül, csak practical effectekkel? o.O
1 felhasználónak tetszik: Christo
2017. május 29. 23:22 #13902
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2017.05.29. 09:56)
The Thing
Az eredeti 1982-es film, John Carpenter rendezésében. Tegnap néztem meg, éjjel persze, ahogy horrort kell biggrin.gif Jó film (a novella is, amin alapszik) ^^ A gory jelenetek nagyon brutálak és impresszívek voltak, hogy csinálták meg CGI nélkül, csak practical effectekkel? o.O


Pedig akkoriban pont ezt hozták fel legnagyobb kritikának a filmnek hogy olcsó és gagyi trükköket használtak fel a filmnél. Idióták! biggrin.gif
Szerintem is a mai szemnek is teljesen megfelelnek a trükkök egyszerűen jól áll a filmnek. smileeee.gif
Én amit még nagyon szeretek a filmben az a zenéje Morricone a kevesebb néha több elvét használta és neki volt igaza. smileeee.gif Az biztos hogy minimális a zene de ha meghallja az ember rögtön tudja ááááá ez a Dolog.
Szerintem nézd meg a 2011-es Dolog filmet is ami úgy gondolom kifejezetten jóra sikerült és nem lett annyira rossz mint ahogy lehúzták. Megtartotta az eredet film hangulatát és jól kapcsolja össze a két filmet.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Bátor Ventillátor
2017. május 29. 23:46 #13903
- törölt felhasználó -    
Kill Bill:Vol.1
Az egyik kedvenc Tarantino filmem. Napokban néztem meg újra. Bár a legtöbben jobbnak tartják a második részt én imádom az elsőt. Ez pedig az egyik kedvenc jelenetem a filmből. Epic!! meghajolo.gif
"O-ren Ishiiii!!!You and I have unfinished business!"
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Maiko, silenc
2017. május 31. 15:06 #13904
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja
Féltem, megmondom őszintén. Mindig is nagyon szerettem ezeket a filmeket, az első három rész számomra tökéletes, de a negyedik elég gyenge. Önmagában így is túlszárnyal hasonló jellegű filmeket, de a korábbi három rész tükrében ez komolyan büntet. Másfelől sok rossz kritika jött szembe velem neten, szóval úgy ültem be erre az ötödik részre, hogy lesz ami lesz, ha nagyon rossz lesz, azt is feldolgozom.
Hát nem volt mit feldolgozni, nagyon jól sikerült ez a film. Jól működtek a karakterek, a látvány gyönyörű volt, a zene és a hangulat is nagyon ott volt. Lássuk csak:
Jack Sparrow még mindig a régi (a házasságkötés az egyik legjobb jelenet az egész filmben), szórakoztató tudott lenni sokadszorra is, és bár sok helyen olvastam, hogy a többség nem tudott rajta nevetni, arra csak annyit tudok mondani, hogy állati rosszkedvűnek kell lenni ahhoz, hogy kicsit se mosolyogjon rajta az ember. Carina jó karakter volt, Henry inkább semleges számomra; Will-nek kimondottan örültem, amikor megjelent (kevésszer sajnos), akárcsak Gibbs-nek , mivel ők hozzák vissza igazán az első filmek hangulatát; Barbossa a negyedik részben változott meg nagyon, itt is hozta ezt a formát, amit azért sajnálok, mert ennek a karakternek volt egy klassz stílusa; Salazar nagyon laza volt, nem mondom, hogy végig rettegtem tőle, de azért elég para volt, ahányszor csak megjelent valahol.
Összességében nagyon tetszett, nem untam el, hiába volt több, mint kétórás, sőt, sajnáltam is, amikor vége lett. A negyedik rész után kész felüdülés volt, nekem visszahozta az első részek hangulatát is, ráadásul a vége gyönyörű lett.
Elfogult vagyok, úgyhogy
10/10
2017. május 31. 18:41 #13905
- törölt felhasználó -    
Spoilereket tartalmaz!
Arthur király - A kard legendája
Az előzetes alapján nem vártam többet. Szerintem egy abszolút átlagos fantasy/akció film lett belőle. Nagyon látványos volt a CGI, főleg azok a szirének tetszettek lent Vortigern barlangjában vagy mi volt az. rohog.gif Voltak benne érdekes, számomra nem oda illő elemek, például a Colosseum (biztos hogy volt valami értelme/jelentése, mert oké, hogy római hódítások idején játszódik, de ehh, a római Colosseum, rlly?).
Charlie Hunnam nagyon szexi volt, és jó választás Arthur szerepére. A szereplők közül talán ő, a kisfiú, Kökény és Vortigern karaktere volt az, ami azt mondom, jól össze lett rakva, bár utóbbihoz nagyban hozzájárul Jude Law alakítása. Astrid Berges-Frisbey-t kedvelem, de ő ismét a szépségével vitte a prímet.
Mindazonáltal nem nézném meg újra. Sokszor ment a huzavona, máskor meg olyan gyorsan történt minden, hogy csak kapkodtam a fejemet. Ugyanez a történetvezetéssel: vagy én vagyok a lassú felfogású, vagy ennél a filmnél nagyon oda kellett figyelni, hogy ki mit mond, mert párszor érthetetlen volt. Az Arthur-mondakört egy másféle szempontból dolgozta fel a film, hiányoztak belőle megszokott alakok, de alapvetően itt a látványvilágra fektették a hangsúlyt, ez egyértelmű. És nincs is ezzel baj. De nekem elég volt. biggrin.gif
10/6- Charlie széles válla és szép szemei miatt...is rohog.gif wub3.gif

2017. június 01. 08:04 #13906
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Easy (2003)


SPOILER!!!

Hónapok óta kerestem ezt a filmet, mind torrent, mind online filmnézős oldalakon. Sikertelenül. Olyannyira sikertelenül, hogy még a trójaiak is megszállták a gépemet. Akkor feladtam. _nevet.gif Audrey Jane kedvességének köszönhetően a héten a kezembe foghattam az eredeti DVD-t. w00t.gif Extrákkal, törölt jelenetekkel, mindennel, ami szem-szájnak ingere.
Minden egyes percét imádtam! Nem tökéletes persze, de általában a független filmalkotások sosem azok, mégis van bennük valami plusz, ami kiemeli őket a tömegből.
A sztori elsőre átlagosnak tűnik, de mégsem az. Hollywoodban van egy séma, amit ez a film már 14 évvel ezelőtt is meg mert törni. Egyrészt - ugyan pozitív a film kicsengése - a főhősnő sajnos nem fejlődött sehová, bár ezért hibáztatni igazán nem tudom, vannak dolgok, amikből nehéz és időbe telik felépülni, és bizonyos romboló szokásokat elhagyni. Másrészt főhősnőnk nem jött össze végül a csodálatosan tökéletes, isteni, álomi pasival. Egy hollywoodi limonádéfilmben összejöttek volna. biggrin.gif Itt a végén volt egy csavar, ami nekem különösen tetszett.
És hogy külön kiemeljem, Naveen Andrewsnak pokoli jól állt a gyengéd, lágy szívű álom-pasi, a költő szerepe. heart.gif wub3.gif Az ember lánya egyszerűn megérti a főhősnőt, amiért ennyire belezúg. John Kalicharan egyszerűen úgy ahogy van, tökéletes. Az a tipikus túl szép, hogy igaz legyen, és végül persze - hiába valóban tökéletes - nem lesz igaz, mert nem a főhősnőnkbe szeret bele. A legtipikusabb női probléma, amivel találkozhatunk: a tökéletesről vagy kiderül, hogy valójában egy fatökű lepkevadász, vagy valóban tökéletes, de végül nem minket választ. A nagyon nagy szerelem a való életben ritkán válik az igazivá. Ezért szerettem ezt a filmet. smileeee.gif Mert valamilyen szinten megmarad a valóság talaján, és létező problémát mutat be. Többször nézős. Sőt, nagy kedvenc lett. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: goldman
2017. június 01. 08:43 #13907
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
Forrest Gump
Megunhatatlan. Súlyos gondolatok, elképesztő poénok, mindenki számára értékes tanulságok. A karakterek elsőre elnagyoltnak tűnnek, de hamar a "felszín" alá lehet látni és valamennyiükben felfedez az ember olyasmit, ami miatt megkedveli, vagy esetleg megérti, mit miért tett.
Nagyon tetszik az is, hogy több évtizeden át ível a történet és még csak egy évszámot se nagyon hallani az egész film alatt, hanem az adott év slágere szól a háttérben, onnan lehet tudni, hol is járunk az időben.
A színészek egytől egyig hibátlanul játszanak, nem is tudnék másokat elképzelni helyettük. Azt hiszem, nincs olyan néző, aki ne érzékenyülne el a film valamelyik pontján. Nagyon szép alkotás.
10/10
2017. június 02. 00:21 #13908
- törölt felhasználó -    
Teljesen idegenek
7/10
Egy remek kamaradráma. Elolvastam a történetét és úgy éreztem ez még jó is lehet és nem csalódtam. Van egy 7 fős középkorú barátitársaság akik már vagy 20 éve ismerik egymást néha összeülnek vacsorázni ez most sincs másképpen. Jó a kaja jó a hangulat de az egyikük kitalál valamiért egy elég kínos játékot aminek a lényege az hogy mindenki kirakja a telefonját az asztalra és ha érkezik hívás vagy sms vagy akár valami app alkalmazás azt közösen hallgatják meg kihangosítva illetve olvassák fel. Mindezt azért mert szerintük egy barátitársaságnak illetve egy házaspárnak ne legyenek titkai egymás elött. Ami eleinte buta kis játéknak indul az a végére teljes káosszá és zürzavarrá változik és komoly ellentétek alakulnak ki és elhalgatott titkok kerülnek elő. és mivel az egész történet egy helyen játszódik és a hívások és az sms-ek szinte egyfolytában jönnek így a feszűltség csak fokozódik a karakterek között. A film befejezése pedig az igazi gyomros. Egy nagyon hatásos jó kis film.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNDQzZmQ5MjItYmJlNy00MGI2LWExMDQtMjBiNjNmMzc5NTk1XkEyXkFqcGdeQXVyNjY1OTY4MTk@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_.jpg
2017. június 02. 15:16 #13909
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge/ Karib-tenger Kalózai: Salazar Bosszúja
Hétfőn volt alkalmam megnézni a moziban, már nagyon vártam a filmet. Megszokhattuk már, hogy amiben Johhny Depp játszik az csak jó lehet, meg én már kaptam instrukciókat, hogy mire figyeljek, mert kedves osztálytársam totálisan odáig volt a fimért. Hát én is.xd
A képi és hangi minőség csodálatos volt, annyira szép volt, hogy egyszerűen nem tudtam levenni a szemem a vászonról. Nagyon szépen oldottak meg mindent, minden elismerésem a készítőké.
Szerintem a filmet kár bemutatni, nekem kellemes csalódás volt. Azt gondoltam, hogy nem lesz olyan jó, mint az előzők, de tévedtem. Viccesebb és szerintem izgalmasabb volt, mint az eddigiek. Aki még nem látta feltétlenül nézze meg, mert nagyon megéri.
Ja és a csontvázas viccet hallgassátok meg..egyik kedvenc poénom lett.xd
10/10♥
Fontos: Várjátok meg a stáblista végét (10-15 perc) van egy -szerintem- fontos jelenet, ami akár a folytatás is lehet.
2017. június 03. 23:14 #13910
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Wonder Woman

Khm...epic. Egyszerűen nem is tudom mivel kezdjem: a színészek? A fényképezés? A karakterek? A filmzene? Az akciójelenetek? Az amazonok? Mindegyik annyira fantasztik, hogy könnyeztem, a senki földjén pedig befeszültem a székbe is. Gal Gadot és Chris Pine között gyönyörű a kémia, a film végén kettőjükért elmorzsoltam egy könnycseppet, Gal egyébként ott is alakított, teljesen átéreztem a fájdalmát, hát szép volt, nah. Árészról sajna már nagyon régóta tudtam, hogy kicsoda, sikeresen elspoilerezte az internet ugyebár, elvileg már elég régóta kiszivárgott az infó, de hál' Istennek másba nem futottam bele. Egyébként szerintem elég gyenge főgonoszunk volt, nem fizikailag értendő.
Még egyszer biztos elnézek egy vetítésre (valszeg feliratosra, nagyon bírom amúgy Gal igazi akcentusát), de MUSZÁJ volt meglesni IMAXben.
Volt egy-két jelenet, főleg a végefelé, ahol túltolták a CGI-t, de legalább nem 3 órán keresztül tették ezt, sőt, kábé 4 jelenet van, amiben lehet élvezkedni a csatamezőn lezajló csihi-puhin. De komolyan, azok is úgy vannak megkomponálva, hogy a hideg rázott. A film hosszú, talán annak köszönhetően, hogy a karakterek kapnak időt megismerkedni, összeszokni és fejlődni. Ami azért egy ilyen látványfilmben nem mindig jön össze.
Nah, jóvan, csapongok össze-vissza, nézzétek meg, a DC eddigi legjobbja szerintem és én még néztem volna a themiszkürai amazonokat több ideig is Robin Wrighttal az élen. Megyek rongyosra hallgatni a score-t, szintén csekkolásra érdemes!
10/10

https://68.media.tumblr.com/508c8b71040c088f6dd1f5d3bc5cdc5f/tumblr_oqtc6qN27d1snteogo2_540.gif
7 felhasználónak tetszik: missdaisy, Lilah McMurphy, Bessie, Gureka10, Toxic, Alison Lerman, ScreamQueen
2017. június 05. 12:25 #13911
- törölt felhasználó -    
The Devil's Candy
7/10
Nagyon meglepődtem ezen a filmen mivel semmit nem tudtam a történetről. Ez egy ilyen sátános, megszállós, sorozatgyilkosos horror vagy inkább thriller. Jó az igazsághoz hozzátartozik hogy annyit hallottam már a filmről hogy elég jó zenéje van. Ilyen Metálos gitár riffes zenékkel van tele. Ami azért is működik jól a filmben mert a főszereplő család nagy metál rajongó. És van egy zavart fazon is a filmben aki túlhagnosított gitár riffekkel próbálja elhallgattattni a fura és iljesztő hangokat a fejében. Egyébként én ezeket a hangokat néhány alkalommal úgy értettem mintha magyarul beszéltek volna nagyon furcsa volt. biggrin.gif A lényeg hogy egy család beköltözik egy házba ahol korábban holtan találtak egy idős házaspárt. A környéken pedig egy elmezavarodott fazon bukkan fel aki túlvilági hangokat hall és elkezdi zaklatni a családot. Az apa Jesse pedig úgy néz ki mint egy tetovált kigyúrt Kurt Cobain rock Isten aki egyébként festő és el kezd ő is hangokt hallani és ezáltal furcsa ijesztő festményeket kezd alkotni. Igazából maga a film nem egy kiemelkedő dolog de egész végig feszült és nyugtalanító hangulata van. És amin nagyon meglepődtem hogy nagyon kedveltem a főszereplő családot főleg az apa lánya kapcsolat jeleneteit néztem volna még a filmben. Közben még filóztam is rajta hogy ezekkel meg is néznék egy ilyen családos dráma sorozatot mert apa és lánya között remek volt a kémia. Mondjuk ez nem volt véletlen mivel Kiara Glasco már a Copper című sorozatban is nagyszerű alakítást hozott ahol az ott főszereplő felnőtt férfiszínésszel is zavarba ejtően jó jelenetei voltak. És ott a zavarba ejtő szót szó szerint kell érteni ott egy nagyon furcsa karaktere volt de szintén remekelt benne. Nemtom valami van ebben a lányban nagyon bírtam már a Copperben is de itt még jobban meggyőzött hogy basszus ebből a lányból még akarok látni remélem lesz lehetősége az áttörésre és kaphat sűrűbben jobb szerepeket is. A film csúcs pontja nekem a fürdőszobás jelenet volt hááá az elképesztő volt ott tényleg nagyon izgultam. A filmben vannak idegesítő dolgok is engem a vége felé az apa hangulat változásai már nagyon zavartak és igazából lehetett számítani rá hogy mire játszik a film. De egyszer teljesen nézhető és egy nyugtalanító film jó színészekkel.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNTQzOTIxNTA5OV5BMl5BanBnXkFtZTgwODc3NzQ1MTI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
2017. június 07. 19:50 #13912
Andromeda87
Andromeda87
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.01.15.
Hozzászólás: 182
Csatolások: 8565
Azonosító: 261949
Offline offline
Wonder Woman
10/10

Zseniális! A színészek munkája, a zene, a látvány, a sztori, a ruhák... nagyon tetszett. Gal Gadot nagy kedvenc, ő tényleg egy Wonder Woman! biggrin.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2017. június 17. 21:38 #13913
- törölt felhasználó -    
Így neveld a sárkányodat 2 (2014)
Naaagyon szeretem a sárkányos filmeket, történeteket és ez is roppant lekötött. Az első részt nagyon régóta ismerem, nem is értem, miért nem néztem meg ezt a folytatást. Szépen megcsinálták, és még most is repülni van kedvem.laugh.gif Ó, és szeretnék egy sárkányt.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Shireen
2017. június 17. 22:08 #13914
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
A Cure for Wellness / Az egészség ellenszere

Ez egy bizarr film. Általában nem is szoktak lekötni az ilyenek, mert túl lassúak, vagy feszegetik a határaimat, esetleg még hozzám képest is elvontak. De ez a film a jó irányban volt Fura, nagybetűvel. Egy egyedi alkotás a Kör rendezőjétől, ez egyébként látszik is a filmen. Nem jumpscare-ekkel akar ijesztgetni, hanem képekkel és zajokkal, magával az atmoszférával és a látvánnyal. Iszonyat hosszú volt amúgy, de érdekes, nem sok ilyennel találkozni manapság.
10/8

Life / Élet

Viccesnek tartom, hogy eladták a filmet Ryan Reynolds-sal a poszteren (jó persze, ott volt Jake is), de csórikám fél óra után feldobja a pacskert, ráadásul iszonyat szánalmas módon. Igazából az összes karakter nagyon gázul és csúfosan ér véget, viszont valahogy tetszett a film befejezése.Amúgy a dög kellően gusztustalan benne, bírtam, hog milyen intelligens volt. A filmet sokan Alien-koppintásnak gondolják/mondják. Szerintem csak annyi a párhuzam, hogy egy hajón vannak, ahol elszabadul egy lény. Az Alien inkább sci-fi ősi kolóniával, tojásokkal stb., míg az Élet elég tudományos megközelítésű, akár meg is történhetne, ha találnának valamit a Marson. Egynek elment.
10/6

The Girl with All The Gifts / Kiéhezettek

A film nagyjából követi a könyvet, melynek olvasása gyorsan ment, köszönhetően az érdekes történetnek és a zombik másfajta megközelítésének. Mégis a film néha átmegy unalmasba és a színészek közül egyedül Gemma tűnt ki. Akik nem olvasták a könyvet és nem is tervezik, azoknak jó ez a film, teljesen a könyvet adja vissza, ami úgy tűnik, nekem jobban működött papír formában.
10/5
3 felhasználónak tetszik: Bessie, missdaisy, Alison Lerman
2017. június 22. 18:36 #13915
- törölt felhasználó -    
Kong:Skull Island
7/10
Teljesen jól elvoltam ezen a filmen. A film tele van háttérképnek való jelenettel. Kong iszonyat állat volt és a monster harcok baromi jól néztek ki. Főleg az tetszett hogy a film nem xarozik rögtön a közepébe vág hagy szóljon. biggrin.gif meghajolo.gif A film zenéje számomra az év soundtrack-je tele jobbnál jobb klasszik rock zenével. A szereposztás pazar csak az nem tetszett hogy ahogy közeledett a film vége egyre többen kerültek feleslegesen a húsdarálóba. A katonai szakasszal akik kisérték a tudósokat velük szívesen megnéznék egy vietnámi háborús filmet nagyon jól válogatták össze a színészeket a katonákra és remek volt a kémia köztük. És az egész filmnek jól állt ez a Vietnámi háborús hangulat. Akik feleslegesek voltak a filmben az Brie Larson és Tom Hiddleston eröltetett volt az összes jelenetük a film nélkülük is működött volna semmit nem tettek hozzá. Én szívesebb néztem volna a katonákat mint őket akik állítólag a film főszereplői voltak. dry.gif Aki még nagyon jó volt az John C Reilly remek volt ez a II. világháborús pilóta karakter aki a szigeten zuhant le és ott ragadt egy másik japán katonával nahh ebből is megnéznék egy spin-off-ot. smileeee.gif A film egy agyatlan szörnyfilm de annak teljesen jó.
http://images.says.com/uploads/story_source/source_image/530629/e56c.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2017. június 24. 20:40 #13916
- törölt felhasználó -    
A faun labirintusa (2006)

Kezdeném ott, hogy nagyon örültem, amiért megtaláltam ezt a filmet, és rávettem magam arra, hogy végignézzem. A komoly hangvétel ellenére tökéletesen van keverve a történelem a fantasy-val, bár eléggé meglepődtem, amiért a készítők jó sok véres részt hagytak benne. Az még elmenne, hogy valakit lelőnek, elvérzik, de hogy a szúrások, vágások is tömören benne voltak a jelenetekben, szerintem nem kellett volna - és ha már véres rész, aki nem bírja végignézni, ahogy valaki összevarrja a saját száján lévő vágást, az bele se kezdjen a filmbe, ugyanis még sok durva részt nem említettem. Viszont nagyon megfogott Ofelia karaktere, kislány létére elképesztő színészi adottságai vannak. Én egy kemény 10/9-et adok, mert nagyon kedvelem az ilyen filmeket, és mert érzelmileg eléggé megfogott ez a sztori.
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, Maiko
2017. június 29. 09:05 #13917
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24939
Csatolások: 2315611
Azonosító: 180890
Offline offline
The Fate of the Furious / Halálos iramban 8 (2017)

Nagyon tetszett a film, rég nem volt egy akciófilm amely ennyire lekötött volna. Vin karaktere még mindig viszi a pálmát, de a kedvencem még mindig Letty volt, és imádtam Jason alakítását is. Szerintem egész jól megoldották a készítők. Charlize volt az akit nem vett be a gyomrom, elismerem, hogy remek színésznő, de eddig egyik filmjében sem kedveltem igazán. A legszomorúbb pillanatt Elena halála volt számomra, bevallom, hogy még pár könnycsepp is kieset a szememből. Gratula a készítőknek, amiért ismét egy remek filmmel szolgáltak beer.gif

10/10
2017. június 29. 09:21 #13918
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Wonder Woman
Már régebben láttam a moziba, és tervbe is volt, hogy véleményt írok róla, de az a helyzet, hogy totál elfelejtettem.xd
3D-ben volt alkalmam rá, hogy megnézzem és hát csak ámultam. Az a látvány, amit elénk tártak valami csodálatos volt. Egyszerűen leírhatatlanul gyönyörű, hatalmas nagy pirospont jár érte, szerintem a film a látvány és az effektek nélkül sehol se lenne.
A történet megnyerő, bár nekem egy pöppet lapos. Ebből a két órás filmből a lényeg durván 1, 5 óra volt, a többi rizsa, ami szerintem annyira nem is lényeges. Viszont jó szempont, hogy a szereplőknek van idejük összeismerkednie, nem csak rögtön örök barátok lettek, amint meglátták egymást. Spoiler: miért hal meg a végén Trevis? MIÉRT??? Annyira aranyosak voltak együtt, a csávó meg halálian aranyos, ennek nem így kellett volna véget érnie. cry.gif cry.gif
De amúgy a film 10/10-es volt. wub3.gif
+Én is akarok amazon lenni!!!!*-*
1 felhasználónak tetszik: ScreamQueen
2017. június 29. 14:25 #13919
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Split2016

M. Night Syamalan Ding Dong, csórikám foggal körömmel kapaszkodik, a lelkét kidolgozza, hogy újra az élmezőnybe kerüljön. És sikerül is neki, sikerülne is pontosabban, mert minden filmjét úgy de úgy elcseszerinti, hogy hihetetlen.
Nagyon vártam ezt a filmet, mert McAvoy isteni színész, és jóformán ő a huszonakárhány személyiségével vitte a hátán a filmet. A fekete hajú csajszi se volt rossz, de ha utólag gondolok vissza, mintha ott se lett volna. A film koncepciója jó, tetszett a személyiségek közti váltás, a stílusok, a zene, körömrágósra sikeredett felturbózni a feszültséget, egészen addig élveztem, ameddig természefelettisre nem kezdték venni a figurát. Végignéztem, szerettem volna szeretni, de ennél a pontnál elvesztettem az érdeklődésem, az pedig egyenesen felháborító, hogy csak 1mp-nyi Bruce Willis után azt feltételezik rólam, hogy kapható vagyok egy esetleges folytatásra. tongue.gif
Sajnálom a filmet, szerintem az átalakulósdi nélkül is sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ez a személyiségzavar önmagában egy elég komplex és ijesztő betegség, hogy fantasy elemeket kelljen beletukmálni.

10/5


2017. június 29. 18:06 #13920
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Raw / Nyers (2016) lehet spoiler
Nincs magyar szinkronja...hála istennek.xd
Akkor hallottam erről a filmről mikor írták rengeteget hír oldalon hogy mennyien rosszul lettek a premier vetítésén, és többekhez is mentő jött ki, mert annyira nem bírták..nos, a 12 éves öcsém unott fejjel nézte végig, pedig ő aztán tényleg nem bírja a horrorokat.xd
Szerintem ezt a filmet úgy csinálták, hogy felvettek sok részt, majd össze-vissza bevagdosták őket kedvük szerint. Az egész egy nagy kusza volt, semmit nem lehetett belőle érteni, a jelenetek folyamatosan váltották egymást, ezzel mindenkit összezavarva úgy, hogy a végén már nem is lehet érteni, hogy mi is történik.
A kép és hang nulla, szerintem a Dr. Csont-ba több vér van, mint ebbe a 1,5-2 órás(?) szutyokban. Egyszerűen borzasztó kín volt nézni.
De a vége volt a kedvencem; a csávó pofázik mondja, mondja és puff..ki írják a címet és ennyi. Csak lestem, hogy ez most így mi?? rohog.gif
Szóval..ha nem akarjátok elveszteni az agysejtjeitek felét, én azt mondom; hanyagoljátok a filmet..
10/-1 egy egész életre elég volt belőle.
710 oldal 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!