Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 02. 13:44 #13961
- törölt felhasználó -    
Kingsman: A titkos szolgálat (2014)
Hol is kezdjem? Először is, szégyen, hogy csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem, pedig régóta tervben volt. Imádtam, imádtam! Minden egyes percét! A szereplők, a sztori, a zenék (oh egek a zenék), minden egyben volt, szétröhögtem magamat rajta. Tetszett, hogy egy paródiafilmnek hűen voltak benne eltúlzott jelenetek, mégis mindezt olyan zseniális lazasággal valósították meg, hogy elképedve néztem őket. Az akciójelenetek is badass-ek nagyon. A színészek szintén tökéletesek voltak, Taron, Mark, Colin... Ahw. És hadd emeljem ki a személyes kedvencemet, Samuel L. Jackson cuki, pösze főgonoszát, olyan vicces volt. biggrin.gif
Biztos, hogy még párszor megnézem, mert nem bírok betelni vele. cool.gif

Kingsman: Az Aranykör (2017
Meglepi. rohog.gif Nem bírtam ki, hogy ne üljek be rá a moziba az első rész megnézése után, és nem csalódtam. Azért megjegyezném, hogy kétszer is majdnem bőgtem, könnyeztem, de tudtam türtőztetni magamat a mozi közepén. Julianne Moore-t imádtam, ijesztőbb volt, SLJ karaktere, baromi jól csinálta. Az akciójelenetek ismét ott voltak, látványosra sikerültek... Tökitől meg kész vagyok, még mindig. man_in_love.gif wub2.gif wub3.gif

https://68.media.tumblr.com/c13ec2f628396c4b84ed8b29ef18adab/tumblr_ox53xjcZnd1r05bkco1_540.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Szandi0820, Direction Rajongo6
2017. október 05. 21:02 #13962
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Tulip Fever

Ha nem láttad, ne olvasd el, hacsak biztos vagy benne, hogy nem akarod majd a közel s távoli jövőben megtekinteni. smileeee.gif

Fehérrel lett volna az igazi, de úgy nem látta volna senki, na. biggrin.gif
Azt a nyakfodros mindenit neki! Nekem őszintén szólva bejött a film minden hibájával együtt, de ezt a moziból kifele jövet még koránt sem tudtam volna eldönteni. A film története is érdekesen kezdődik, de a magyar hangja annyira ugyanolyannak tűnt a Hollidaynek és Aliciának, hogy egy pillanatra összekavarodtam, ki is narrálja a filmet. (Igen igen, tudom, angolul kellett volna nézni, és akkor nem fordul elő ilyen. tongue.gif )
Maga a tulipános üzletelősdi érdekes történetszál volt, tetszett, ahogy minden karaktert magába foglalt. Christoph Waltzban kicsit csalódtam, olyan karakán, büszke személyiség, a film végén pedig kiderül, hogy egy már-már papucs fickóról beszélünk. Értem, hogy a karakterfejlődése volt a lényeg, de én tőle, pláne egy 17. századi C.W.-től többet vártam volna. A lényeg, hogy egészen afináléig egy egész korrekt kis történetet hoztak össze. Volt benne persze felesleges sablonos szál is, de szórakoztató is volt, izgalmas is, és az egész filmnek önmagában volt egy megragadó atmoszférája. A film végén sokak kiábrándultak a zárás miatt, szerintem nem azzal volt a probléma, ami történt, hanem ahogyan lezárták. Alapból egy mélyen hívő keresztény Európában járunk, ráadásul a Sofia is egy zárdában nevelkedett, sokszor megjelent a naivitása, és többször gyötörte bűntudat a még el nem követett tetteiért is, szerintem a lezárás teljesen oké volt a szereplők jövőjét illetően, bár lehet, hogy csak én akarom ennyire védeni tudat alatt is, ez a film végi kirohanás, meggondolom magam az utolsó pillanatban inkább emlékeztet egy Bronte regényre. Maga a lezárás olyan juj, kifogytunk az időből gyors csapjuk össze és narrálja már vki plez. biggrin.gif Igaz, hogy az elején is volt, és Holly csak keretbe foglalta volna eredetlileg a sztorit, de nem, ő nem csak összegzett, hanem ő mesélte el az egészet, amit megspóroltak levetíteni. Ezzel nekem elég elcsépelt lett, túl nagy volt a kontraszt, az alapból drámai hatások után olyan WTF élmény volt ez a sok jó, pláne, hogy a legszimatikusabb karaktereknek jutott a happy end, ami egy drámánál nem túl megszokott.
A zene szép volt, nem az a kiemelkedően jó OST amit évekig hallgatok megunás nélkül, de Elfman azért elég jó munkát végzett. Őszintén Waltz volt a kedvencem a végéig, aztán úgy mindenki közönbös lett.
+2 kérdés: Zach Galifianakis sosem fog kitörni a félkegyelmű karakterből? Komolyan nem bírta ki ivás nélkül azt a 30 percet???!
Összegzés: Christoph Waltz remek színész, itt is megvan a tekintélye, egy darabig. Vikander nem játszik rosszul, őt nagyon csípem, a mellékszereplők többsége is megállta a helyét, de ha nem lennék filmgeek, szerintem fel se ismertem volna, hogy Kevin McKidd benne van. A látványvilág szép, de a vége összecsapott.
És ui, de 8 ezer felkiáltójellel: Cara D. egy katasztrófa, és ennyi. biggrin.gif De a trailerben olyan gigászi betűkkel tetszeleg, hogy ott többet szerepelt, mint magában a filmben. Ha 5 perc, sokat mondtam. Bár annyi se lett volna. tongue.gif
10/ 6,5
2017. október 06. 20:30 #13963
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Gerald's Game
Nyomasztó. Ezzel a szóval lehet leginkább leírni a lényeget, ha nincs hangulat hozzá, egyből rányomja a néző, hogy unalmas. Pedig nagyon nem az. Néztem a filmet és arra gondoltam, basszus jó lett volna előbb olvasni a könyvet. Sajna King mesternek van még jó pár könyve, amik számomra rejtélyek, ilyen volt a Bilincsben is. A sztori végig feszült, szurkolunk, hogy a szerencsétlen nő kiszabaduljon a bilincsekből, közben vele együtt borzongunk és veszítjük el az eszünket. A rendező, Mike Flanagan újabb pazar munkája a Hush, Ouija: Origin of Evil, Before I Wake és az Oculus után. Mindegyik megnézése ajánlatos a thriller kedvelőinek.
10/9
https://78.media.tumblr.com/1167ff1e56ce92d09d7ceb1f1eb569fb/tumblr_ox2jzkmaft1v546q6o1_540.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Alison Lerman
2017. október 07. 09:42 #13964
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Watch Gerald's Game they said...It'll be fun they said.
:DDD Hú, hát Christo véleményét olvasva nem bírtam kihagyni, holott az én érzékeny kis félénk lelkemmel nekem nagyon nem ajánlott a thriller-horror műfaj. Szerencsétlenségeme pont éjfélkor néztem, fel kellett kapcsolnom a villanyt, hogy lecsekkoljam nincs e senki a sarokban. Aztán Usain Boltot megszégyenítő gyorsasággal vetettem be magam az ágyba, és húztam a fejemre a takarót, mint egy kisgyerek. Nem voltam Stephen Kinges hangulatomban, inkább olyan, megnézek elalvás előtt pár Office részt hangulatban, de az első perctől érdekes volt. Bánom, hogy megnéztem a trailert, mert az összes dolgot elspoilerezik, amit én akartam kitalálni. Értsd a poharat az ágy tetején, minden olyan kis apróságot amivel magamban suttoghatom szegény áldozatnak, hogy héé ott van a fejed felett, stb. A szabadulós jelenet pedig szerintem lekörözte a 127 órát. Az sokkal jobban ráment a fájdalom érzékeltetésére, minden egyes mozzanata nekem is fájt, itt nekem inkább a gusztustalanság vitte a pálmát. Sitkán van ilyen, de alig bírtam odanézni.
Minden tisztelettel de, soha nem nézem újra. tongue.gif
10/8
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Christo
2017. október 07. 11:52 #13965
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Idézet (Alison Lerman @ 2017.10.07. 09:42)
Watch Gerald's Game they said...It'll be fun they said. 
:DDD Hú, hát Christo véleményét olvasva nem bírtam kihagyni, holott az én érzékeny kis félénk lelkemmel nekem nagyon nem ajánlott a thriller-horror műfaj. Szerencsétlenségeme pont éjfélkor néztem, fel kellett kapcsolnom a villanyt, hogy lecsekkoljam nincs e senki a sarokban. Aztán Usain Boltot megszégyenítő gyorsasággal vetettem be magam az ágyba, és húztam a fejemre a takarót, mint egy kisgyerek. Nem voltam Stephen Kinges hangulatomban, inkább olyan, megnézek elalvás előtt pár Office részt hangulatban, de az első perctől érdekes volt. Bánom, hogy megnéztem a trailert, mert az összes dolgot elspoilerezik, amit én akartam kitalálni. Értsd  a poharat az ágy tetején, minden olyan kis apróságot amivel magamban suttoghatom szegény áldozatnak, hogy héé ott van a fejed felett, stb. A szabadulós jelenet pedig szerintem lekörözte a 127 órát. Az sokkal jobban ráment a fájdalom érzékeltetésére, minden egyes mozzanata nekem is fájt, itt nekem inkább a gusztustalanság vitte a pálmát. Sitkán van ilyen, de alig bírtam odanézni.
Minden tisztelettel de, soha nem nézem újra. tongue.gif
10/8


Igen, ajánlatos nem megnézni az előzetest. Annál a bizonyos jelenetnél konkrétan felfordult a gyomrom, nem is néztem végig, elég volt hallani is. ohmy.gif Még azt hagytam ki, hogy a film egyáltalán nem használ zenét, csak a legvégén. Ettől pedig csak még hidegrázósabbak a jelenetek és maga az egész atmoszféra. Zseniális.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Alison Lerman
2017. október 12. 13:05 #13966
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
A visszatérő
Végre sort kerítettem erre a filmre is. persze ebben Mr. Hardy nagy szerepet játszott :-)
A látványvilág eszméletlen, az egyik legszebb film, amit valaha láttam, tele természeti képekkel, állatokkal, mindennel. Akár egy lenyűgöző természetfilm is lehetne, tényleg nagyon szép.
A történet egyszerű, de nagyszerű. Semmi felesleges bonyodalom, csak tisztán az események. Meglepő fordulatokra nem számítottam, nem is ez volt a lényeg. Ennek ellenére kellően izgalmasak voltak azok a részek, ahol felbukkant egy-egy szereplő.
A szereplők durvák, nyersek, tökéletesen illenek abba a világba, ahová a film elvisz (indiánok uralta, szinte még meghódítatlan erdők, hegyek a dermesztő télben), nehéz eldönteni, ki jó és ki rossz, mert mindenkinek megmutatkozik mindkét oldala (kivéve talán John Fitzgerald személyét, aki mindvégig gonosz és kegyetlen marad).
A zene gyönyörű, szépen aláfesti az adott jeleneteket, jól kifejezi a történetben szereplő vidék zordságát, tökéletességét, ugyanakkor a magány, a kiszolgáltatottság és kétségbeesés érzését is remekül átadja.
Egyetlen dolog miatt nem teljes számomra: nagyon hosszú. Egypár jelenetet sokkal rövidebbre is vághattak volna, mert többször is éreztem, hogy ezt már nem bírom, legalább egy kicsit mutassanak mást. Persze ez adja meg az érzést, hogy milyen kétségbeejtő is volt Hugh Glass helyzete, mennyire magára maradt az erdő mélyén, milyen fájdalmat érzett - szóval tulajdonképpen szükségszerű a jelenetek megnyújtása.
Összességében egy nagyon minőségi, elképesztően jól elkészített film, a színészek zseniálisak, a látvány pedig felülmúlhatatlan.
10/9
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, missdaisy, An_d_a
2017. október 13. 22:21 #13967
- törölt felhasználó -    
Beverly Hills-i zsaru 2.
8/10
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/52/Beverly_Hills_Cop_II.jpg
Tegnap este az egyik adón véletlenül elcsíptem a Beverly Hillsi zsaru 2-őt. és hááá nagyon jó tettem hogy oda kapcsoltam mert a legendás eredeti szinkronnal adták. thumbsup.gif meghajolo.gif Dörner György-Kaszás Attila-Reviczky Gábor! meghajolo.gif Semmi visszafogottság semmi mellébeszélés egyszerűen az igazi magyar káromkodás! meghajolo.gif És ez Eddie Murphy szájából még jobban hangzik! biggrin.gif Nagyon szeretem ezt a filmet meg az első részét is. Eddie Murphy legendás szerepe fantasztikus a szerepben. meghajolo.gif Egyébként én személy szerint sajnálom hogy Eddie Murphy teljesen eltünt a filmekből és a mozikból és itt most nem a bugyuta vígjátékaira gondolok nem azokat hiányolom. Hanem a jóféle akciófilmjeit Beverly Hillsi zsaru, 48 óra,Két túsz között ezek közül bármelyik jobb film mint akármelyik Halálos iramban faxakodás. rolleyes.gif
És ha van film sorozat aminek igenis évek óta várom a folytatását az a Beverly Hillsi zsaru. Mindenből csinálnak vagy egy tucatot csak ennek nem készítik el a 4-ik részét amit meg is néznék moziban egy jó öreg és jól bevált Eddie Murphy/Dörner György párossal!! meghajolo.gif
Axel Foley himnusz!!! meghajolo.gif Iszonyat jó eza verzió!

4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Bessie, Maiko, ramio
2017. október 13. 22:40 #13968
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eveningforest @ 2017.08.25. 21:55)
Kingdom of Heaven / Mennyei Királyság (2005)


Egek az egyik kedvenc filmem! meghajolo.gif
2017. október 14. 17:38 #13969
- törölt felhasználó -    
The Snowman / Hóember (2017)

https://78.media.tumblr.com/d09c6eda40964f9d9284b1df3c26f004/tumblr_otcspavuCO1sas7dso1_400.gif

Az év egyik legjobban várt alkotása volt ez számomra. Nagyon ígéretes előzetessel (bár a "túl jó" összevágások miatt már nem egyszer csalódtam filmben), remekül megírt sztorival és a jól megszokott, sajátos feelingű skandináv krimihangulattal.
Nos, CSALÓDTAM sad.gif Talán még jól is jártam, hogy nem olvastam a könyvet, mert ha nem így lett volna, biztosan kitérek a hitemből. Ugyanis tuti, hogy Jo Nesbø nem ilyen lapos krimit írt. Thrillernek a legjobb szándékkal sem tudnám nevezni a filmet, mert durva jelenetet még nagyítóval sem nagyon találni benne. Nincs feszültség, ami egy jó thrillernek alappillére. Pedig a norvég, hólepte, rideg táj és a jó kis alapsztori mind adott volt a feszült, nyomasztó atmoszféra megteremtéséhez, de nem sikerült.
A szereplők sem lopták be magukat a szívembe túlzottan. Nem igazán tudtam szorítani egyikükért sem. Nincsenek kellően kibontva a hátterek, csak úgy vannak a levegőben. Érezhetően kimaradtak részletek...fontos részletek. Az Arve Støp szálat nem is egészen értettem, hogy miért is került bele, hisz nem kezdtek vele igazán semmit az alkotók.
Jó jelenetként Sylvia Ottersen meggyilkolását említeném, no meg, hogy a főszereplő csajszit is hidegre teszik...utóbbira nem számítottam, szóval az jó húzás volt.
Nem untam ugyan, de erről azért nagyban tehet a mozi feeling és nem maga a film. Újra biztosan nem fogom nézni, de egy péntek esti programnak elment. Én csak Nesbø-t sajnálom nagyon, mert szerintem egy "pöppet" lejáratták a könyvét. 10/5
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Alison Lerman, missdaisy
2017. október 14. 19:27 #13970
- törölt felhasználó -    
Szárnyas fejvadász 2049
8/10
Aki szerette az első filmet ezt is fogja. meghajolo.gif Én magam igazából nem tudnám konkrétan megmondani hogy mit szeretek a Szárnyas fejvadászban. biggrin.gif Talán a hangulatát az atmoszféráját a zenéjét Rutger Hauer hidrogénezett haját és a nagy monológjait vagy Rick Deckard bolyongásait a neonfényes sötét metropolisban valahogy talán ezeknek az egyvelegét. smileeee.gif Ez az új film mindenben méltó folytatása az eredeti filmnek és nagyon tiszteli is az alapanyagot. Denis Villeneuve a legjobb választás volt a film rendezésére pontosan tudta hogy milyennek kell lennie a Szárnyas fejvadásznak 2017-ben. smileeee.gif Ez a film ahogy az eredeti film is nem egy néző barát és ebből Villeneuve szemernyit sem engedett és ezt jól tette tisztelte az eredeti filmet. Nem csodálom hogy elég nagy bukás a hazai mozikban ez a film eddig.A Szárnyas fejvadász 2049 egy jó film de bitang hosszú kell hozzá segg. smileeee.gifA zenéje pedig aztak*rvaélet komolyan remegett a moziterem a film zenéjétől. w00t.gif meghajolo.gif De mondom aki szereti az eredeti filmet nem fog csalódni ebben és aki ismeri az eredeti filmet az tudja is hogy mire számíthat a Szárnyas fejvadásztól. smileeee.gif Szóval akik kimentek a filmről a film felénél azoknak gratulálni tudok.. rolleyes.gif idióták..pfff rolleyes.gif Az interneten kb. egy kattintás és bármiről információkat lehet szerezni azt nem értem hogy ilyen emberek minek járnak moziba! rolleyes.gif
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNzA1Njg4NzYxOV5BMl5BanBnXkFtZTgwODk5NjU3MzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
4 felhasználónak tetszik: Christo, Bessie, Szandi0820, ramio
2017. október 15. 06:29 #13971
- törölt felhasználó -    
AZ / IT (2017)

https://4.bp.blogspot.com/-UvkzC9qdhv8/Wbng3NVpBRI/AAAAAAAAhwE/UsobIJGNkO4L17TEA8Ui2f3TwL6b1iKywCLcBGAs/s1600/balloon%2Bintro%2B02a.gif

!!! SPOILER ALERT !!!
(a biztonság kedvéért)


Nagyon sokáig húztam a számat ezzel a filmmel kapcsolatban. Túl nagy volt a hype körülötte, túl sokan ajnározták ezt az alkotást oda-vissza, én pedig borzalmasan féltem a végeredménytől. Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy horrorfilmekben hatalmasat tudjak csalódni, nem egy klasszikusnak számító horrorra tudtam azt mondani, hogy "Ez minden?", a mai horrorfilmek pedig egytől egyig vállalhatatlanul rosszak az én szememben, és féltem, hogy a végén az It is erre a sorsa fog jutni, ezért is néztem meg még csak most.

És rájöttem, hogy a moziban való horrorozás nem nekem való. Egyszerűen... nem. Bármelyik másik műfajt tudom élvezni a moziteremben, kivéve ezt. Nem feltétlenül a film az oka ennek (hanem a mellettem folyamatosan pofázó, két igen kedves hölgyemény, hogy nőne körülöttük a meteor árnyéka), mert az It tényleg nem lett olyan rossz, mint amire számítottam, mint amilyenek egyáltalán a mai horrorfilmek - ez valószínűleg az én hibám, az agyam mélyen, legbelül biztosan tisztában van az általam megnézendő filmek műfajával, ha pedig rájön, hogy az a bizonyos alkotás, amit éppen meg fogok nézni egy horror, teljesen ellehetetleníti számomra a történetbe való beleélést. Ez mondjuk az It esetében nem volt annyira káros hatással a szórakozásomra, mint azt elsőre gondoltam volna, mert ugyan a jumpscarek kicsit sem ijesztettek meg (mondjuk nem is ezen volt a hangsúly hál' istennek, nem tudom valamire tartani az olyan horroralkotásokat, amik ezekre építenek fel egy filmet), a film atmoszférája, egyes jelenetek és itt kiemelném legfőképpen Beverly és az apja közötti "kapcsolatot" egy igazán nyomasztó, olykor haragos érzést váltottak ki belőlem, amit ha egy mai horror képes belőlem előhozni, már el tudom könyvelni egy sokkal jobb horrorfilmnek, mint a ma készültek legnagyobb százaléka. Örültem neki, hogy sikerült elkapniuk egy olyan hangulatot, ami horrorrá tesz ezt a fimet, és nem arról szól az egész, hogy torzszülöttek ugranak az arcomba, a film végén pedig már komoly fülkárosodásokkal lépek ki a teremből. Azt a különleges, nyomasztó hangulatot pedig annak köszönheti, hogy a történet központjában gyerekek állnak. Ártatlan, kevés élettapasztalattal, ámde nyomasztó múlttal, félelmekkel rendelkező gyerekek, akiket szerintem sem én, sem mások nem szeretnének leszakadt karral, a szemükben félelemmel és fájdalommal látni, amint már csak a halált várják, amelyet egy ijesztő, gyilkos bohóc hoz majd el számukra. A filmben többször ki is emelik, hogy nyár van, szünet, ilyenkor ökörködniük kellene, barátokat szerezni és jól érezni magukat, nem pedig eltűnt gyerekekre, később pedig egy félelmetes bohócra vadászniuk. A film nagyon jól keverte össze a gyermeki ártatlanságot a nyomasztó horrorbohóc jelenlétével, és ez az elem nagyon tetszett benne.

A karakterek szerintem egytől-egyig szerethetőek voltak - legalábbis azok, akiknek ez volt a feladatuk. Aranyos volt a gyerekek közötti kapcsolat, a mély barátság, ezt sikerült egy nagyon szép módon megvalósítaniuk (példák erre a film utolsó jelenetei). Kedvenc szereplőm egyértelműen a Finn Wolfhard által hozott Richie Toizer volt, elképesztően nagy formát alakított, tényleg egy iszonyatosan szerethető, vicces karakterről van szó. biggrin.gif További szereplők közül azt hiszem Sophia Lillis Beverlyjét tudnám még kiemelni, az ő "múltja" volt az, ami leginkább megérintett és a legnagyobb hatással volt rám, de nem mehetek el Bill mellett sem, akit Jaeden Lieberher alakított, az ő fájdalma, a folyamatos reménykedése olykor-olykor ugyancsak érdekes tudott lenni. Bill Skarsgård Pennywise alakítása hatalmas volt, minden egyes másodperc, amiben szerepelt egy végtelenül nyomasztó, félelmetes, amolyan "a hideg kiráz"-érzést váltott ki belőlem, tényleg emelem a kalapomat előtte, remek munkát végzett, nagyon tehetséges színész! És ha én, aki még csak annyira sem tudja meghatározni valakiről, hogy hiteles-e az alakítása vagy sem, mint egy félszemű béka, azt mondom, hogy tehetséges, tényleg lehet benne valami.

10/8 - összességében nekem elnyerte a tetszésemet ez a film, a témája (a gyerekek félelme, azok leküzdése), Pennywise, egyáltalán egy bohóc felhasználása egy horrorfilmben, mert azért csak-csak sikerült az eddig számomra ismeretlen bohócviszonyomat előcsalogatnia belőlem az alkotásnak. Akkora hype-ot viszont, amit kap, nem érdemel meg. Valamennyi azért csak-csak kijár neki, akár egy kicsit több is, mert egy igazán minőségi szórakozást tudott nyújtani, sőt, ha összehasonlítjuk a többi XXI. századi horrorfilmmel ez toronymagasan az eddigi legjobb, de ekkorát nem. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2017. október 23. 13:47 #13972
- törölt felhasználó -    
Wind River-Gyilkos nyomon
10/10

"-Az egész világgal harcolnék. Tudod milyen az?
-Igen tudom. De én inkább az érzéssel küzdök meg. Mert tudom hogy a világ lenyomna."

Fúúú szenzációs film. Engem már a film kb. 5 perc után berántott! meghajolo.gif Eszméletlen atmoszférája van a filmnek és kiegészülve Nick Cave és Warren Ellis zenéjével tökéletes filmes élménnyé áll össze. Nekem legalábbis nagyon tetszett amit látok és hallok és az érzelmeimre is kihatott a film. Ez a wyoming-i táj és helyszín pedig egyszerűen lenyűgözött. meghajolo.gif A történet pedig kellően gyomorba vágó. Taylor Sheridan nagyon nagy lépésben halad felfelé. A Wind river volt neki az első rendezése de korábban már lerakott két olyan filmet íróként mint a Sicario és a Hell or High Water. Amik szintén kiváló filmek. És engem érdekes módon a Wind River atmoszférájában nagyon emlékeztetett a Sicariora. Sheridan-ek úgy néz ki remek tanára volt Denis Villeneuve vagy lehet fordítva volt? biggrin.gif Nemtom de mindkét fazon remek filmeket készít. meghajolo.gifÉs amiben nagyon jók mind ketten eddig hogy eszméletlen hangulatú filmeket csinálnak. A Wind River jelenleg abszolút az idei év legjobb filmje számomra letaszította a Kong:Koponya szigetet. smileeee.gif A soundtrack-et a film vége óta hallgatom! meghajolo.gif A filmben pedig ez a melankólikus hangulat megy végig miközben a szereplők nyomoznak az indián lány meggyilkolásának ügyében. Így csordogál a film meg ismerjük a szereplőket a hátterüket valamint a történetet. Aztán a film vége felé van egy bizonyos jelenet amikor robban a "bomba" és a film elképesztően erőszakossá válik. És én a film végén a szék karfáját markolásztam.Egyet sajnálok hogy nem tudtam megnézni moziban ezt a filmet. sad.gif Fantasztikus lehetett moziban. De DVD-én meg fogom venni mindenképpen.
https://www.clovertheater.com/wp-content/uploads/2017/08/wind_river_ver2.jpg
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Bessie, missdaisy, silenc, Christo, Lady Suzy
2017. október 23. 13:51 #13973
Nilla
Nilla
visszatérő vendég
 
StátuszLove is a serial killer, we're all just innocent victims.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 107
Csatolások: 0
Azonosító: 267413
Offline offline
A hóember. Nincs sok hozzáfűznivalóm csak annyi, hogy nekem egyáltalán nem tetszett a film, már az első fél órában majdnem elaludtam rajta. mellow.gif unsure.gif
10/2,5
2017. október 23. 15:48 #13974
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Wind River / Gyilkos nyomon
Nagyon erős hangulata van a filmnek, beránt az első perctől fogva. A színészek nagyon sokat adnak ehhez a sallangmentes sztorihoz, a végefelé pedig azt vettem észre magamon, hogy feszülten tapadok a képernyőre. Pedig tényleg: semmi fordulat, semmi hatásvadász jelenet, csak egy nagyon egyszerű és szomorú történet, melytől a végén még egy könnycseppet is elmorzsoltam. Az év egyik legjobbja.
10/10
https://78.media.tumblr.com/1693e7a55461786afcbd85b3e244cddc/tumblr_oq901a0oHC1qiua3mo8_540.gif
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, missdaisy, Bessie, Lady Suzy, silenc
2017. október 28. 20:03 #13975
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (gonzales7 @ 2017.10.14. 19:27)
azt nem értem hogy ilyen emberek minek járnak moziba! rolleyes.gif 

Hogy elmondhassák, hogy látták, bealudtak rajta és aztán jól kifröcsöghesség magukat, hogy milyen pocsék, és aki megnézi milyen idióta. Ezzel a mondattal kb lefedtem az ncore "divatfilmek" hozzászólásai nagyját. rohog.gif Az egész banda olyan sötét, mint az este. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Nina 10, An_d_a, Christo, Szandi0820
2017. október 29. 10:46 #13976
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2017.10.28. 20:03)
Hogy elmondhassák, hogy látták, bealudtak rajta és aztán jól kifröcsöghesség magukat, hogy milyen pocsék, és aki megnézi milyen idióta. Ezzel a mondattal kb lefedtem az ncore "divatfilmek" hozzászólásai nagyját. rohog.gif Az egész banda olyan sötét, mint az este. rohog.gif


Az avatarodról jut eszembe hogy te jóóóég mi lesz a Vikings 5-évada!!!!! Csak 5-ször néztem már meg az új trailert!! meghajolo.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Bessie
2017. október 29. 10:51 #13977
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (gonzales7 @ 2017.10.29. 10:46)
Az avatarodról jut eszembe hogy te jóóóég mi lesz a Vikings 5-évada!!!!!  Csak 5-ször néztem már meg az új trailert!! meghajolo.gif  meghajolo.gif  thumbsup.gif

ne is mondd, még egy hónap. De legalább már a hatodikat forgatják. biggrin.gif Benne lesz egy kedvenc orosz színészem, aki szintén viking lesz. Jön Myers is az évadban. Á, tűkön ülök, de ezt a kis időt kibírom, ha nehezen is.
2017. október 29. 16:18 #13978
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2017.10.29. 10:51)
ne is mondd, még egy hónap. De legalább már a hatodikat forgatják. biggrin.gif Benne lesz egy kedvenc orosz színészem, aki szintén viking lesz. Jön Myers is az évadban. Á, tűkön ülök, de ezt a kis időt kibírom, ha nehezen is.


Meg még tudod ki lesz benne? biggrin.gif Rated-R superstar Edge!!!! biggrin.gif meghajolo.gif Egy Ketill Flatnose nevű viking vezért alakít majd. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2017. október 30. 13:47 #13979
silenc
silenc
#ALLFOR916
 
StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.11.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Offline offline
Wind River/Wind River - Gyilkos nyomon (2017)
Egyik barátnőm mutatta meg az előzetest, és szerencsénkre meg tudtunk nézni a moziban. Jó volt a színészválasztás, a történet is jól felépített (külön tetszett, hogy nem voltak hatásvadász jelenetek). Jó volt, izgalmas, nagyon bejött.


Kaguya hercegnő története (2013)
Nem gondoltam volna, hogy ennyire elgondolkodtató és komplex a történet; mély érzelmeket közvetített és a végére el is érzékenyültem. Nagyon tetszett. Muszáj megjegyeznem, hogy a színek és a rajzolás egyszerűen fantasztikus. meghajolo.gif
2017. október 30. 18:52 #13980
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (gonzales7 @ 2017.10.29. 16:18)
Meg még tudod ki lesz benne? biggrin.gif Rated-R superstar Edge!!!! biggrin.gif  meghajolo.gif Egy Ketill Flatnose nevű viking vezért alakít majd. biggrin.gif

omg.gif hogy hagyhattam ki őt a szaknévsorból? rohog.gif
710 oldal 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!