Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. február 21. 10:36 #14021
Natalia1234
Natalia1234
új tag
 
StátuszValentin nap
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.02.14.
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 269100
Offline offline
A szabadsag 50 arnyalata
2018. február 21. 23:52 #14022
- törölt felhasználó -    
The Doors
9/10
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BYTg3YjA5MGYtYjdiNy00YThjLWJiZDEtN2M1NmE1NTVhMWJhXkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
Ezt a filmet most néztem meg 12-ik alkalommal. Imádom ezt a filmet egyik kedvenc életrajzi filmem. Ez a film még akkor készült amikor Oliver Stone tudott jó filmet rendezni. Val Kilmer élete alakítását nyújtja Jim Morrison szerepében. Kivétel nélkül az összes Doors nótát ő maga énekli. meghajolo.gif A film pedig remekül visszadja a Doors zenéjét és filozófiáját,és nagyon jól bemutatja azt a viharos pár évet amit a Doors megélt. Egy hibája van a filmnek hogy nagyon Morrisonra koncentrál pedig a Doors Ray Manzarekkel, Robby Kriegerrel,és John Densmore-ral volt teljes. Nem csak Morrison miatt lett a Doors az ami. De az is igaz hogy ez fordítva is így van. A Doors-nak szüksége volt Morrisonra! smileeee.gif
Az egyik kedvenc jelenetem a filmből. meghajolo.gif Annyiszor láttam már pedig de nem tudom megunni. És Val Kilmer egyszerűen elképesztő! komolyan élete legjobb alakítása ez a szerep. Ez a hírhedt Miami koncert ahol a Doors végleg közellenséggé vált az USA-ban! Kilmer pedig teljesen átlényegült Jim Morrisonná. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Jacqueline, ramio, Ellie Andrews
2018. február 23. 12:20 #14023
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
The Snowman / A Hóember.

Már régóta terveztem megnézni, ugyanis a mozis vetítésről lemaradtam hála a volt barátnőimnek, akik nem voltak hajlandóak eljönni velem (nem, nem ezek miatt volt barátnők).
Tegnap végre volt időm megnézni, miközben a kinti hóesésben gyönyörködtem, ugyanis a filmben már kevésbé gyönyörködtem. Valami unalmas volt, ráadásul sok minden eltért a könyvtől, ami nem tetszett. Sokkal jobbra számítottam, mert az előzetes nagyon jó volt és izgalmas. Hatalmas csalódás volt, filmben annyira nem is derül ki, hogy miért gyilkol a gyilkos. Na meg *spoiler* Katrine nem is hal meg a könyvben, szóval nagyon pipa voltam, hogy a filmben meg kinyírták. dry.gif A látvány remek volt amúgy, az izgalmat és feszültséget azonban már nem tudta vissza adni a film.
Csalódás volt.

5/10
4 felhasználónak tetszik: missdaisy, sg1992, Lady Suzy, Lil98
2018. február 25. 19:12 #14024
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
The Black Panther / Fekete párduc
Ahogy felbukkant ez a karakter a Polgárháborúban, vártam a feka macska szólókalandját is: jó volt. Megvolt benne minden, amiért a MCIU-t szeretjük, viszont semmi kiemelkedő. Legalábbis számomra. A cicaruha nagyon badass, a színészek nagyon badassek (főleg a nők), a film látványos és humoros -néhol kiszámítható - de érdekes, engem teljesen lekötött.
10/7
4 felhasználónak tetszik: Nina 10, ramio, missdaisy, Lil98
2018. március 01. 11:41 #14025
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Cinderella / Hamupipőke (2015)
Tegnap délután újból megnéztem anyuval egy kis kikapcsolódás gyanánt és ahh, még mindig nagyon imádom. Amolyan tipikus családi mozifilm, ami inkább pihenésre alkalmas. A látvány világa még mindig szuper jó szerintem, és Ella ruhája valami csodálatos. wub.gif Arról nem is beszélve, hogy Lily James irtó tehetséges színésznő, s ezzel a szereppel belopta magát a szívembe. A további színészi alakítások közül Cate Blanchett tetszett a leginkább, nagyon jól visszatudta adni a gonosz mostoha szerepét, Helena Bonham-Carter is jó volt, de valahogy ő most háttérbe szorult számomra, nem volt különleges.
Robb Starkot khm vagyis Richard Madden-t, pedig jó volt újra látni. laugh.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Toxic, Lil98, thundercloud
2018. március 03. 10:44 #14026
- törölt felhasználó -    
A víz érintése
7/10
Del Torotól a kedvencem a Faun labirintusa reménykedtem benne hogy ez a film hasonló lesz ahhoz. Valamilyen szinten hasonló volt itt is egy nő találkozik egy "szörnyel" és kettőjük kapcsolatába enged betekintést a film. Megaztán fontos része a filmnek a körülöttük kialakult hidegháborús helyzet. Mert a film a 60-as években játszodik amikor az USA és a Szovjetúnió nagy versengésbe fogott a tudományok és a hadviselés szintjén is.De jelen van az 50-es 60-as évek minden zavaros és megosztó jellemzője. Szegrágáció,rasszizmus,a nők kirekesztése, meg a hamis "Amerikai álom" hajszolása.
Ami nagyon tetszett a filmben az a látványvilág! Többhelyen olvastam már hogy sokan szeretnék ha egyszer lesz Bioshock filmadaptáció akkor azt Guillermo Del Toro rendezze ezután a film után én is csatlakozok ehhez. Nagyon hasonló volt a film és a játék látványa ez nagyon bejött nekem is.
A film története engem annyira nem ragadott magával 1000 féle módon láttam már ezt és jobban.
A színészek közül a szadista felügyelőt alakító Michael Shannon-t és a meleg festőművész Richard Jenkins-t tudnám kiemelni. Richard Jenkins-nek drukkolok is az Oscáron kiválóan alakított ebben a fimben is. meghajolo.gif De Michael Stuhlbarg is nagyon jó volt a lelkiismeretes kutató doktor szerepében.
És igen szándékosan hagytam a végére a két főszereplőt a szörnyet és a néma Elizát. Öhm nekem érdektelenek voltak! pardon.gif Sokkal jobban érdekeltek a fent felsorolt karakterek és szerintem érdekesebbek is voltak.
Nem mondom voltak jó pillanataik főleg az eláztatott szobás jelenet meg a néma Elizát alakító színésznő egy kedvelhető és szerethető karakter. De nemtom kiszámítható is volt hogy mi fog történni velük meg mondom engem annyira nem ragadott magával a romantikus szál és egyébként nem is nagyon értem hogy mi a fenének kellet belerakni egy szerelmi szálat.De ez biztos az én szegénységi bizonyítványom hogy nem értem ezt. pardon.gif
Nem volt rossz film de ennyi oscár jelölést mint amit kapott ezt túlzásnak érzem.
Octavia Spencer pedig sokadjára alakítja ugyanazt és megint jelölik érte. Hááá ki érti ezt.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNGNiNWQ5M2MtNGI0OC00MDA2LWI5NzEtMmZiYjVjMDEyOWYzXkEyXkFqcGdeQXVyMjM4NTM5NDY@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Nina 10, Christo
2018. március 03. 12:54 #14027
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
Black Panther / Fekete Párduc
Sokkal jobban tetszett a film, mint azt képzeltem. A látványvilág csodálatos volt, a színészek úgyszintén, és tetszett a politikai háttér is, amit beleszöttek a filmbe.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Christo
2018. március 03. 13:40 #14028
- törölt felhasználó -    
Én, Tonya
6/10
Gyorsan az Oscar elött megnéztem a nagy közönségfilmet az Én, Tonyát.
Nekem voltak gondjaim ezzel a filmmel. Nem tetszett hogy a film szereplői random módon el kezdtek kibeszélni hozzánk a nézőkhöz nem vágom miért volt erre szükség. Nemtom ez nem illett a filmbe legalábbis nekem. A másik ami nem tetszett hogy a film sokszor próbált ilyen könnyed vígjátékos hangvételt előadni pedig a története nagyon is komoly és súlyos.
Én egyébként emlékszem erre a botrányra ami az olimpia elött volt a Harding-Kerrigan "párharcról". 12 éves voltam az olimpia alatt a Lillehammeri téli olimpia volt az első amit néztem bár főleg a jégkorongot. biggrin.gif
Nemtom hányan látták közületek a The Price of Gold az ESPN dokumentumfilmjét erről a bizonyos incidensről amikor eltörik Nancy Kerrigan lábát. Érdemes megnézni. Ott megkérdezik Tonya Hardingot hogy valóban tudott e a támadásról és nem igazán ad egyértelmű választ erre. rolleyes.gif
A film pedig eléggé felmenti Tonyát a vádak alól lehet jogosan de lehet hogy nem ezt nem fogjuk megtudni. De a film egy kicsit egy oldalú és igyekszik Tonya pártját fogni.

Egy dolog viszont bizonyos a csaj első Amerikaiként megugrotta a triple axel-t és egy borzalmas családi háttérrel is képes volt a világ egyik legjobb korcsolyázója lenni ezt nem veheti tőle el senki. Korcsolyázni nagyon tudott ehhez kétség nem fér.
De a filmre visszatérve ezt a borzalmas magánéleti hátteret nekem nem volt szórakoztató nézni közel 2 órában. Sokszor felbosszantott a film. És az a rengeteg suttyó mint ami ebben a filmben van az nekem már az elviselhetetlen kategória. rolleyes.gif A suttyó mérőm kiakadt 20 perc után. Tonya Harding pedig azon kívül hogy piszkosúl jól tudott korcsolyázni ezen kívül nem sok esze volt. Bár ahhoz értett hogy köztudatban legyen. Mondjuk borzalmas emberek is vették körül egy értelmes ember sem volt a közelében. sad.gif
Margot Robbie jó volt de szerintem nem volt kiemelkedő az alakítása és nem is volt jó választás a szerepre nem is hasonlít Tonya Hardingra! pardon.gif Amy Adams tök jó lett volna erre a szerepre. Jó tudom Margot Robbie mostanában eléggé húzó név lett.
Egyébként a film legjobb része az a végén lévő kis video ahol az igazi Tonya korcsolyázik ahol megnyeri a bajnoki címét és megy aza kiváló zene. Ott egy kicsit el is érzékenyültem.
Nagy harcos a csaj de viszont annyi a kérdőjel a történetben hogy nehéz vele őszintén azonosulni.
Nahh de meglátjuk hogy Robbie megkapja e az első Oscárját ezért a szerepért. smileeee.gif
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjI5MDY1NjYzMl5BMl5BanBnXkFtZTgwNjIzNDAxNDM@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Szandi0820, Lil98, ramio
2018. március 06. 18:21 #14029
Shireen
Shireen
bokeh
 
Státuszmásképp vagyunk egyformák
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.29.
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
Offline offline
The Greatest Showman - 10/9

Őszintén nem számítottam rá, hogy ennyire elnyeri a tetszésemet. Tény, hogy kell hozzá egy hangulat, és egyáltalán nem való mindenkinek, de nekem minden szempontból tetszett. Az összes dal tökéletes, egyáltalán nem sokallottam az éneklést, hiszen mindegyik valamit hozzáadott a filmhez. A látványvilág is nagyon felemelő volt, rengeteg remek jelenet volt benne, sajnálom, hogy nem a nagy mozivásznon láthattam.
A film mondandója pedig magáért beszél, jó tükröt mutat a mai társadalomnak.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, thundercloud
2018. március 10. 00:43 #14030
- törölt felhasználó -    
Hair
8/10
Ma egész munkaidő alatt a Hair egyik slágere ment a fejemben! Haza jöttem meg is néztem a filmet már vagy egy tuccatszor láttam és az egyetlen musical amit szeretek és többször láttam. Remek zenékkel és nagyon jó korrajz az USA viharos korszakából.
1 felhasználónak tetszik: Ellie Andrews
2018. március 11. 12:41 #14031
- törölt felhasználó -    
https://media3.giphy.com/media/xUOxfdJepDWBxSD8vm/giphy.gif
Lady Bird (2017)
10/10

Nem tudtam választani, melyik Oscar-jelölt filmet nézzem meg előbb (pedig előtte akartam volna), de végül Timothée és Saoirse miatt a Lady Bird mellett döntöttem. A gálán mindig azt a jelenetet játszották be, ahol anya és lánya veszekszik, majd Lady Bird "kiugrik" az autóból. Először is kiemelném Greta Gerwig rendezését, igazán megérdemelte az Oscar-jelölést nő létére, megalkotott egy drámát, ami volt vicces, volt szomorú, volt romantikus. Saoirse alakítása is nagyszerű, teljesen jól áthozta Lady Bird karakterét. wub.gif Timothée-t már láttam ezelőtt a Szólíts a neveden-ben, ahol szintén nagyon jól alakított, ez a ma látott filmben sem volt másképp. Bár nem is szerepelt benne annyira nagyon sokat, de nekem az ő alakítása volt a második kedvencem. heart.gif Lucas Hedges-et ezelőtt nem ismertem, lehet emiatt nem volt kiemelkedő számomra az alakítása, de nem mondanám rossznak, sem pedig közepesnek - jó volt, csak ennyi. laugh.gif Laurie-t is csak most látom először, de szerintem nagyon jól alakította a szigorú, lányával maximalista édesanyát, nem tudom miért, de picit emlékeztet Marion karaktere az Én, Tonya-beli Lavonára, nem is külsőre, hanem személyiségre. Ezt a három színészt emelném ki a filmből. A tájak, a házak tényleg mesések voltak, megértem Lady Birdöt, amiért Danny nagymamájának házában szeretne élni. biggrin.gif A történetről nem nagyon tudom megfogalmazni a véleményemet, így csak annyit írok, hogy az is tetszett. happy.gif Örülök, hogy megnézhettem ezt a jó filmet. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, blackcoffee, thundercloud
2018. március 15. 19:42 #14032
cat32
cat32
»hunter«
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.24.
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Offline offline
2013-Crush
Imádtam,Crystal is iszonyatosan jól játszik benne smileeee.gif wub.gif
2018. március 16. 13:23 #14033
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
The Shape of Water / A víz érintése
Még azelõtt láttam, hogy a film megnyerte volna az Oscar-díjat, amivel a mai napig sem értek teljesen egyet. A film képvilága nagyon szép, a sztori sem rossz, a színészek pedig tagadhatatlanul remekül alakították a karaktereiket, ennek ellenére nekem hiányzott belõle valami plusz, konkrétan semmi érzelemet nem sikerült kicsikarnia belõlem miközben néztem, márpedig azt vártam, hogy egy ennyire dicsért film, amit többek közt érzelmesnek is leírtak, jobban meg fog hatni. Hát ez sajnos nem történt meg.
10/7

Lady Bird
Ismét egy Oscar-díjra jelölt filmet néztem meg, ami azonban abszolút elnyerte a tetszésemet. A történet egy hétköznapi családról szól, nem háborúkról, és nincsenek is benne fantasztikus elemek, mégis, egyszerûen káprázatos. Az egész sztori hétköznapisága, valószerûsége az, ami elnyerte a tetszésemet az egészben, egy olyan tinédzser lányról, aki a helyét keresi a világban, aki kétségbeesetten menekülni akar a szülõvárosából, és aki tipikus tinédzserhez hasonlóan folyamatosan összeveszik az anyjával, akivel mindennek ellenére is nagyon szeretik egymást. Saoirse Ronan ismételten nagyot alakított a fõszerepben, de a mellékszereplõk sem elhanyagolhatóak: a karakterek rendesen ki vannak dolgozva, és a színészek remekül alakították mindannyiukat.
10/10

Spotlight / Spotlight: Egy nyomozás részletei
A film maga egy számomra nagyon is érdekesnek tartott témát dolgozz fel, az olyan papokról, akik gyerekeket zaklattak évtizedeken keresztül, és azt mutatja be, hogy hogyan is buktak le a nyilvánosság elõtt, miközben kiderült, az egyház is tudott róluk, de nem tettek semmit. A legrosszabb az egészben, hogy a film megtörtént eseményeken alapul, és a pedofil papok száma meglepõen magas (a film megnézése után utána is olvastam a dolognak). Engem a film nem elszomorított, sokkal inkább feldühített, akárcsak a filmben megírt karaktereket, akik az ügyben nyomoztak. Nem titok, hogy az alaptörténet elnyerte a tetszésemet, mégis, néha kissé vontatnak tûnt a sztori, még nekem is. Az a több, mint két órás játékidõ egy kicsit túlzás volt véleményem szerint.
10/8

Call Me By Your Name / Szólíts a neveden
Váó, oké. Szóval kijelenthetem végre, hogy sírtam egy romantikus filmen. Valahogy a szomorú szerelmes történetek ennyire sosem tudtak meghatni, de ez szinte kitépte a szívemet. Mára már kétszer láttam, de érzem, hogy lesz még ebbõl több is. Számomra határozottan 2017 legjobb filmje, ha nem a legjobb, amit eddig láttam.
Elõször is, ott van Olaszország, a táj, ami olyan festõien, olyan csodálatosan van bemutatva, hogy már attól elérzékenyülõk, milyen békés minden a városban, a környezetben, amit elénk tártak. Egy örökkévalóságig el bírtam volna nézni. Aztán ott van a zene a filmben. A 'Mystery of Love' egy mestermû, a végén felhangzó 'Visions of Gideon' pedig az abszolút kedvencem. Timothée Chalamet pedig, ha nem is nyert most Oscart Elio karakteréért, egy nap biztosan fog, fiatal kora ellenére nagyon tehetséges a srác, akárcsak Armie Hammer.
Ezt a filmet áthatja a béke, a mûvészet, de legfõképpen az a fajta szeretett, ami minden embernek kijár ebben az életben. Nem csak Elio és Oliver szerelmére gondolok ezzel, hanem arra a szeretettre is, ami a barátok közt megjelenik a filmben, vagy éppen szülõ és gyermeke között. Mindez olyan szépen van leírva a könyvben, és olyan csodálatosan van bemutatva a filmben, hogy nem tehetek róla, beleszerettem.
10/10*
3 felhasználónak tetszik: Toxic, Szandi0820, thundercloud
2018. március 16. 13:32 #14034
- törölt felhasználó -    
Get Out / Tűnj el!

Wow. Nem is igazán tudom szavakba foglalni, hogy mennyire zseniális film volt ez. A történet tényleg életszerű és le a kalappal a színészek előtt, nagyszerűen alakítottak. A figyelmem egyszer se lankadt el a nézése közben, ami nálam nagy szó, mert sokszor elálmosodok filmnézés közben. rohog.gif

10/10
2018. március 16. 13:51 #14035
Ritya
Ritya
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.15.
Hozzászólás: 2289
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Offline offline
Call me by your name

Annak ellenére, hogy milyen sikeres a film, meg mindenkinek tetszik, szerintem nagyon unalmas mellow.gif csak azért néztem meg, mert nagyon jókat olvastam róla, és gondoltam nem lehet rossz. Nekem egyáltalán nem tetszett, nagyon nehezen néztem végig, ez az én véleményem. smileeee.gif
2018. március 17. 15:23 #14036
cat32
cat32
»hunter«
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.24.
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Offline offline
47 méter mélyen
2018. március 18. 17:18 #14037
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Tomb Raider

Nah, szóval... Bevallom, én szerettem a Jolie-s filmeket, minden hülyeségével együtt, nekem azok ilyen guilty pleasure filmek. Semmi jót nem vártam ettől a remake-től, csak az Aliciaba vetett bizalmam miatt mentem el a moziba és néztem meg. Kellemes csalódás volt. Eszméletlenül néz ki benne a csajszi, nagyon szimpatikus a karakter más megközelítése, sokkal emberibb. Akik szerették a 2013-as játékot, annak szerintem a film is tetszeni fog. Szórakoztató volt, jó színészekkel, pörgős akciójelenetekkel, teljesen elvoltam vele. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de remélem teljesít olyan jól a mozikban, hogy kapjon egy folytatást.
10/8
https://78.media.tumblr.com/2c1bedb5b38eb4e3d46859cefc954c5e/tumblr_owlzvzGZFD1rqz9syo5_540.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Lady Suzy, missdaisy
2018. március 19. 17:19 #14038
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
A góré

A címe miatt először nem tetszett, de gondoltam, belevágok.
Első nekifutásra engem kicsit nyomasztott a film, ami persze nem csoda, hiszen klasszikus bukás történet ez, aztán másodszorra nézve már sokkal szimpatikusabbá vált az egész. Nekem időnként szükséges kétszer (vagy még többször) megnézni egy filmet, hogy minden részletét megfigyelhessem, átjöjjön a mondanivalója, megértsem, miről is akar szólni. Ennél is kellett két alkalom.
A történet Jacob-ról szól, aki sikeres ember, szép házban él, csinos felesége és aranyos kisfia van, a munkája álomszerű, esténként a barátaival vacsorázik, stb. Ám egyetlen elhibázott mozdulat (figyelmetlenség autóvezetés közben), és az idillnek egyetlen vágással annyi. A férfi börtönbe kerül, ahol kénytelen "beilleszkedni" a közösségbe, részt venni különféle ügyletekben (drogcsempészés a börtön falain belül, tömegverekedés, egy másik rab megkéselése és hasonlók), és beállni valamelyik kasztba. Az ő teljes megváltozásával foglalkozik a film, hogyan megy tönkre körülötte minden, hogyan veszíti el a családját, a korábbi életét, és tulajdonképpen önmagát is.
Nagyon szépen vezeti le a különböző fázisokat, ráadásul az időben való oda-vissza ugrálás szuperül el lett találva. Nem zavar össze, hogy egyszer a jelenben vagyunk (Jacob szabadulása és az azt követő napok), egyszer pedig a múltban (lineárisan követik egymást a múltbeli történések, kezdve a balesettel, a börtönbe kerüléssel és a bent töltött évekkel).
Ami nálam plusz pont, hogy a film végére a rengeteg borzalom és megtörtség ellenére maradt még jóság a férfiben, ami a nagyszerűen kieszelt bosszúban nyilvánul meg. Nem biztos egyébként, hogy a bosszú szó helyes ebben az esetben, inkább afféle óvintézkedésnek mondható Jacob utolsó tette, vagy szimplán csak meg akarta mutatni, ki uralja mostantól az alvilágot.
A színészek profik, csak jót lehet róluk mondani, Nikolaj kimondottan klassz ebben a szerepben.
A fényképezés és a zene nem kiemelkedő, de teljesen megfelelő, ennek a filmnek amúgy sem ezen a téren kell erősnek lennie.
Jó volt végignézni, de lelkileg egy kicsit megterhelő lehet, ezért mindenképpen 'egyszernézős' alkotás, mindemellett viszont ügyesen van összerakva, kellő mennyiségű feszültséggel és egy kis borzongással is.
10/8,5

2018. március 30. 12:30 #14039
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Alice (2009) - tv mini series
❝ᴅᴏᴇs ᴛʜɪs ʟᴏᴏᴋ ʟɪᴋᴇ ᴀ ᴋɪᴅ’s sᴛᴏʀʏ ᴛᴏ ʏᴏᴜ?❞
Habár nem film, de bőven felér egy filmmel, mert több, mint 2 órás.
Egyszerűen megunhatatlan és imádom! Másodszorra néztem végig, először 2015 karácsonyán láttam a Film Mánián a tv-ben, magyar szinkronnal.
Most úgy voltam megint meglesem, de felirattal volt csak fent neten. Imádtam!
A színészi alakítások hatalmasak, ráadásul imádom a sötétebb hangulatú Csodaország témát, így örültem neki. Ebben a filmsorozatban, egy modernkori Csodaországot kapunk, tele "mocsokkal" és tökéletesen "romlott" és jó karaktereket.
Imádtam az egész képi világot is, plusz a néhány csavar a történetben egyszerűen zseniális!
Kedvencem Andrew Lee Potts által életre keltett Mad Hatter volt, és Caterina Scorsone karaktere, aki Alice volt. De Kathy Bates is hatalmasat alakított, mint a Queen of Hearts.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmsorozatot! Érdemes meglesni, mert nagyon jó. Szerintem lesz még olyan, hogy többször megnézem.
A színészi alakítás, a karakterek, a történet, a felvezetés, egyszerűen minden tökéletesen ki van alakítva.

10/10
2018. március 30. 14:00 #14040
Tímeea
Tímeea
V.I.P ❤
 
StátuszYou'll never see a happy ungrateful person.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.06.
Hozzászólás: 1566
Csatolások: 535
Azonosító: 203278
Offline offline
A héten láttam a Not Cinderella's Type című filmet. Igazából szeretem az ilyen típusú filmeket, mert olyan kis egyszerűek.
De ez annyira nem tetszett, számomra nem volt valami eseménydús a film. Maga a történet nem rossz (habár ahogy kezdődött az egész sztori..), de a megvalósítás... Számomra a színészek sem voltak különlegesek.
710 oldal 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!