Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 02. 23:35 #14061
- törölt felhasználó -    
A Jó,a Rossz és a Csúf
10/10
Hétvégén megnéztem újra ezt a remek filmet. Nagyon sokat nem írnék róla minden idők egyik legjobb filmje és ennyi. meghajolo.gif Három fantasztikus színész legendával a főszerepben. Clint Eastwood elképesztő ebben a szerepben egyszerűen azt a poncsót is olyan mintha neki találták volna ki. biggrin.gif meghajolo.gif Az egyik legjobb Western amit valaha csináltak. A filmnek pedig egy fantasztikus fináléja van. Morricone iszonyat jó zenét írt ami miatt az akadémia szégyelheti magát hogy nem adott neki oscart. mad.gif
Egy kortalan és számomra megunhatatlan film. Lee Van Cleef az igazi gonosz! meghajolo.gif Eli Wallach pedig az igazi nyomorult balek mindkettő egyszerűen a legfényesbben csillog a szerepében. meghajolo.gif A nagy hármasból már csak Clint él sajnos. sad.gif
Ha újra behoznák a moziba az biztos hogy elmennék megnézni nagyvásznon is. meghajolo.gif thumbsup.gif

" A világon két féle ember létezik az egyiknél pisztoly van a másik ás. Te ásol! "

https://media0.giphy.com/media/vaG6cg6OhyY7u/giphy.gif
1 felhasználónak tetszik: ramio
2018. május 08. 15:38 #14062
- törölt felhasználó -    
Predator
10/10
Idén számomra a legjobban várt film az új Predator amit Shane Black fog rendezni. Aki maga is játszott az első Predator filmben ő volt Hawkins az első az osztagból akit "elragad a dzsungel"! meghajolo.gif
Mivel jön az új film újra nézem a Ragadozó filmeket. A 87'-es első film fúúúú nekem egy alapfilm. Gyerekkorom egyik meghatározó filmje és azon kevés filmek egyike amin a mai napig tudok félni és izgulni pedig láttam már legalább 50-szer! biggrin.gif
Nekem mindig is az tetszett ebben a filmben hogy itt van ez a különleges alakulat amit Arnold vezet és az egész csapat egy igazi profi belevaló laza tökös osztag. De amikor szembe kerülnek ezzel az ismeretlen láthatatlan valamivel ami ahogy ők mondják "les és vadászik rájuk" akkor bizony ezek a kemény legények teljesen maguk alá csinálnak és semmi mást nem akarnak csak túlélni. Nagyon jól kezeli a film azt hogy ezek a kemény csávók teljesen ki vannak szolgáltatva ennek az ismeretlen lénynek.
A Alien mellett a Predator a filmvilág egyik legjobban kitalált szörny alakja. Egy iszonyat kegyetlen dög ami embereket vadászik és ejt el hogy aztán megnyúzza őket és a gerincoszlopukat kitépve a koponyájukat trófeaként használva elérje a vadászat utáni elismerést és dicsőségét. thumbsup.gif Iszonyat menő! biggrin.gif meghajolo.gif
Ezenbelül a film legnagyobb ütőkártyája az a zenéje. Alan Silvestri mesterműve ami együtt él a filmmel olyan ütős zenét írt Silvestri hogy a Ragadozó lelép a vászonról amikor megszólalnak a gyomorba vágó dallamok.
Egy iszonyat király film még mindig a Predator és remélem sikerül megidéznie Shane Black-nek majd az új filmmel. Várom.
https://media.giphy.com/media/cGsrXeEtvZHc4/giphy.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2018. május 11. 12:52 #14063
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic
 
Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.04.
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Offline offline
Loving Vincent
Olvastam pár elég rossz kritikát róla, de a kíváncsiságom erősebb volt. Lehet, hogy felszínes és beetethető vagyok és nem értek a filmművészethez, de én imádtam! wub.gif Szomorkás, de szerethető történet egy fantasztikus művészről, a látványra pedig szavak sincsenek. Óriási teljesítmény ez a film, egy kreatív, érdekes ötlet. Csak ajánlani tudom, egyszerűen... jó nézni.
https://78.media.tumblr.com/3e33f426168005231d4100b89c295bcf/tumblr_p2t020d6UX1ur0nm7o7_500.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, thundercloud
2018. május 11. 21:07 #14064
- törölt felhasználó -    
Predator 2
10/10
Talán ezt a filmet jobban is szeretem mint az elsőt. Mindig is bírtam ebben a filmben hogy olyan mint a legtöbb 80'-as években készult zsaru film. Tele van nagy dumákkal meg lövöldözésekkel, gengszterekkel meg egy kemény tökös főszereplővel aki kioszt mindenkit. Egyébként ennyi is a film Danny Glover jön és elintéz mindenkit a Ragadozót is beleértve.
Viszont amit még nagyon szeretek ennél a filmnél az az hogy remekül használják a várost mint vadászterületet. Iszonyat átjön a mocskos forróságtól izzadó drog bandákkal teli Los Angeles hangulata. Ahol a rendőrség kín keserves háborút folytat a bandákkal és akkor jön megint ez a kegyetlen dög és módszeresen elkezdi levadászni mindkét oldalt.
Lehet hogy a Predator 1-ben ikonikusabbak a karakterek de valahogy a második filmnek sokkal jobb a hangulata "Predátorosabb" vagynemtom hogy mondjam. biggrin.gif
Magát a Ragadozót is sokkal többet láthatjuk mint az elsőben. És a Ragadozóról is több információt megmutatnak gondolok itt az ikonikus temetős jelenetre vagy a metrós jelenet lezárására amikor elkapja Leona Cantrell nyomozót. De mondhatnám a film befejezését is. Fanoknak szerintem pontosan ezek azok a jelenetek amik emelik ennek a másodiknak az értéket. Mindenképp próbálkoztak új dolgokkal a készítők és ez értékelendő.
Sokan nem szeretik egyébként ezt a filmet van ez így. smileeee.gif
Én úgy gondolom hogy egy alulértékelt film a Predator 2 és szerintem méltó folytatása az első résznek. smileeee.gif
És megint a zene! OHHH te jó ég Alan Silvestri itt tökéletesre emelte az első rész zenéjét. Ugyanazokat a témákat használta fel de felturbozta még ilyen törzsi hangokkal dalamokkal amitől mégjobban átjön ez a betondzsungeles hangulat. Elképesztő zenéje van nekem a Star Wars zenék után a Predator 2 soundtrack-je a kedvencem. Ha csak meghallom a zenét látom magam elött a jeleneteket.

https://media0.giphy.com/media/l378cQ46L0oznCzvi/giphy.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2018. május 20. 12:18 #14065
- törölt felhasználó -    
Az igazság ligája
7/10
A helyzet az hogy én remekül szórakoztam ezen a filmen. Talán a DC filmek közül eddig nekem ez tetszett a legjobban. A Wonder Woman is jó volt de ez jobban bejött. Nagyon érezhető volt hogy az utómunkálatokat Joss Whedon vette át és hogy a forgatókönyvbe is beleszólhatott. Végre éltek a karakterek és pörgött a film. Össze sem hasonlítható a Batman vs Superman-el vagy az Acélemberrel de a Suicide Squad-ot meg sem említem inkább. Mind három film borzalmas lett bár én az Acélembert először szerettem de minél többször nézem meg annál jobban elöjönnek a hibái. Egy biztos Zack Snyder a látványhoz nagyon ért de valahogy "mesélni" nem tud.
https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BYWVhZjZkYTItOGIwYS00NmRkLWJlYjctMWM0ZjFmMDU4ZjEzXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
2 felhasználónak tetszik: Lil98, thundercloud
2018. május 21. 03:21 #14066
- törölt felhasználó -    
Only the Brave
10/10
Fúúúúú még magamhoz kell térjek. Azta mindenit. Rég láttam ennyire jó drámát. meghajolo.gif
Sejtettem hogy jó film lesz mivel már a szereposztás is ezt sugallta. Josh Brolin, Miles Teller, Taylor Kitsch, Jeff Bridges, Jennifer Conelly és a többi mellékszerepben is kiváló színészek vannak.
Én komolyan értetlenül állok az elött hogy Brolin ezért az alakításért nem kapott jelölést sem az oscáron. Brolin sokszor volt már jó de itt ebben a filmben szerintem élete legjobb alakítását hozza. Fantasztikus volt a fazon. És maga a film is egyszerűen oscar-ra termett fura hogy még csak fel sem merült a címe egyik nevesebb díj átadón sem pedig a témája miatt ott lehetett volna a helye főleg Amerikában.
A film heeehh fura mód olyan "tűzoltókról" szól akik tűzzel oltják a tüzet bexaráss de ez nem vicc. meghajolo.gif Iszonyat érdekes de egyben kemény és veszélyes szakma az övék és elképesztő állóképesség munka bírás és elhivatottság kell ahhoz hogy egyátalán bekerüljön egy ilyen csapatba valaki! Egy ilyen elit tűzoltó brigádot vezet a kemény és öntörvényű de kiváló vezető Eric Marsh őt játsza Josh Brolin kiválóan. Az ő küzdelmüket láthatjuk ahogy évről évre fel veszik a harcot az egyre nagyobb és veszélyesebb erdő tüzekkel és kemény alázatos munkájukkal rengeteg családot és telepulést vagy farmot mentenek meg a tüzektől.
A film szerintem attól működik hogy nagyon könnyű azonosulni a szereplőkkel mivel mindenki a kis embert a munkásosztályt képviseli és ettől nagyon befogadható a története. Vagy hogy úgy mondjam hihető!
Én semmit nem tudtam erről a filmről és azt sem tudtam hogy ez egy megtörtént eseményeken alapúl.
Azt kell hogy mondjam a film befejezése fúúúúú háááá engem nagyon váratlanul ért és elképesztően gyomorba vágott és asszem sokszor írtam már itt is hogy én képes vagyok a mai napig sírni filmeken háááá itt aztán eltőrt a mécses....
Aki esetleg megnézi a filmet semmiképpen sem nézzen utána sokkal hatásosabb úgy a film ha teljesen laikusan nézi az ember!!!!!! wink.gif
Elképesztően jó film a tavalyi év egyik nagyon eldugott és alulértékelt gyöngyszeme.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71ynhbQQuiL._SY550_.jpg
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Alison Lerman
2018. május 23. 21:59 #14067
- törölt felhasználó -    
Hostiles
7/10

Egy meglepően véres és provokatív western ami a végére kicsit elfárad. Christian Bale a vállán a viszi a filmet remekül alakítja a kemény szövetséges katonát aki az elmondottak alapján több indiánt ölt meg mint a pestis. Úgy gondolom ha a film végig konzekvensen ki tartott volna Bale megosztó karakterének jelleme mellett akkor még jobb film lehetett volna ez. Mert a film úgy indít hogy már én kényelmetlenül éreztem magam amiatt hogy szimpatizálok ezzel a gyilkos katonával. dry.gif De pont emiatt mindenképpen érdekes történettel állt elő a film.
De kb. 1 óra után kiderül hogy ez egy ilyen megváltás történet Bale karaterének aki azt a feladatot kapja hogy egy indián törzs vezetőjét kell elkisérnie Montanába mert az öreg főnök halálos beteg és az USA állam engedélyt adott arra hogy a családjával visszatérjenek szülőföldjükre.
A dolog pikkantériája hogy az öreg indián egykor vagy egy tucat társát megölte Bale karakterének. De ugyanígy a katona gyakorlatilag az egész törzset lemészárolta a társaival. Szóval a katonának a halálos ellenségét kell kisérnie az osztagával egy amúgy is veszélyes úton. Azt hihetnénk hogy ebből valóban ki fog hozni valamit a film de sajnos nem.
Az úton egyébként csatlakozik hozzájuk egy asszony akinek az egész családját lemészárolják az indiánok ezzel indít a film és ez a film legerősebb és legjobb jelenete is egyben piszok kegyetlen és durva jelenet. Csettintettem is hogy ez igen ebből a filmből lesz valami.
De a film egy idő után elfárad és bele visznek egy felesleges románcot és sajnos az indiánok is parkoló pályára vannak téve a filmben nem igazán foglalkoznak velük.
Bale és az egyik eléggé meghasonlott katonatársát alakító színész azok akik viszik a filmet.
Jó film de több volt ebben.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91qNgLiXDOL._SY445_.jpg

Revenge
7/10

Nemtom iszonyat bejött ez a film. biggrin.gif Pedig egy végtelen nagy baromság az egész tele eltúlzott gore jelenetekkel. biggrin.gif
De valahogy pont ez tetszett benne. biggrin.gif 1000 féle módon lehetne szétszedni a filmet de viszont ha úgy ül le az ember megnézni hogy el engedi a sok abszúrd baromságot akkor egy iszonyat szórakoztató bosszúfilmet kap a helyén. A főszereplő csaj egy igazi tündérbogár aki átváltozik egy vérben tocsogó halálangyalává.
Megaztán nagyon jó jelenetekkel van tele a film remek oparatőri munkát használtak. Jahhh és annyi vér van a filmben hogy gyakorlatilag vérben úsznak a karakterek. Főleg a végén elképesztő ami ott megy. XD Meg van egy bizonyos "szilánkos" jelenet nahh ott én sírtam majdnem! XD
De mondom józan értkrendű felfogással nem szabad megnézni ezt a filmet mert akkor kár belekezdeni bárkinek is. biggrin.gif
Mondhatnám hogy egy tipikus francia öncélú trancsíros "horror" szerűség de valahogy mégis van a filmnek stílusa ami miatt én tökre elvoltam vele. biggrin.gif
https://cdn.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2018/04/Revenge-UK-quad-poster-600x450.jpg

The Ritual
6/10

Olyan volt ez a film mintha a Blair Witch project-et több pénzből és nagyobb stábbal készítették volna el. 4 brit fazon egy őket ért tragédia után elutazik Svédországba valami kalandtúrára és ott a vadonban egyre furább dolgok történnek velük. Valami követi és figyeli őket az erdőben ők pedig egyre jobban bele keverednek az erdő mélyére.
Igazából a film remekül adagolja a feszültséget és ahogy egyre mélyebbre kerülnek a szereplők az erdőben egyre több sötét titokra bukkannak.A helyszín remek hangulatot teremt a filmnek bár ez minden ilyen "erdős" horrornál működik hálás helyszín egy sötét ködös erdő.
De nemtom én egy idő után elvesztem az erdőben valahogy nem igazán kötött le 1 óra után a film és a nagy finálé sem ütött akkorát mint kellett volna legalábbis számomra. De ezzel együtt egy elég jó hangulatú sötét erdős misztikus horror volt ez a film.
Egyszer meg lehet nézni simán.
https://www.dreadcentral.com/wp-content/uploads/2017/07/TheRitual_1shts.jpg
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Christo, missdaisy
2018. május 24. 16:03 #14068
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Már a Blair Witch hallatán is feláll a szőr a karomon. rohog.gif nea.gif Nagyon nem szeretem. Végig szenvedtem az első és a második rész, meg néhány arra hajazó horrort. Megfogadtam, már csak akkor nézek ilyen témájút, ha nagyon jó kritikát olvasok róla. Ha szebben nem írsz róla, ezt kihagyom, még Svédország sem győz meg erről. rohog.gif
Viszont a revenge baromira érdekel. Ha fent van már nézem is. w00t.gif
2018. május 24. 20:31 #14069
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2018.05.24. 16:03)
Már a Blair Witch hallatán is feláll a szőr a karomon. rohog.gif  nea.gif Nagyon nem szeretem. Végig szenvedtem az első és a második rész, meg néhány arra hajazó horrort. Megfogadtam, már csak akkor nézek ilyen témájút, ha nagyon jó kritikát olvasok róla. Ha szebben nem írsz róla, ezt kihagyom, még Svédország sem győz meg erről. rohog.gif 
Viszont a revenge baromira érdekel. Ha fent van már nézem is. w00t.gif


Nyugodtan kihagyhatod a Ritual-t! Én sem vagyok a Blair Witch rajongója. Asszem kétszer láttam talán de igazából soha nem értettem a nagy hype-ot körülötte. Egyébként szerintem a Ritual a Blair Witch-nél jobb film. smileeee.gif
A Revenge-t érdemes megnézni egy iszonyat elborult film! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2018. május 24. 23:15 #14070
- törölt felhasználó -    
Annihilation
7/10
Egy nagyon magával ragadó élmény volt ez a film. Egy igazi mindfuck movie. Ami gondolkodtatóba ejti a nézőt elég keményen.
Én olyan 20 perc után elég erőteljesen elkezdtem agyalni a filmen. Próbáltam kitalálni hogy mire megy ki a játék. Én semmit sem tudtam a filmről teljesen laikusan néztem a filmet és szerintem jól tettem ezt mert a film ettől működött nálam nagyon jól. Mert így együtt fedezzük és kutatjuk a szereplőkkel hogy mi a franc történik.
A film lényege hogy egy üstökös vagy mi lepottyan az égből egy Amerikai tengerpartra egy világító toronyhoz és ebből valami "entitás" elkezd burjánzani növekedni. Ami egy komplett ökoszisztémát alakít ki a környezetében és tovább kezd terjeszkedni. A kutatók expedicíókat indítanak ebbe a növekedő búraszerű zónába de senki nem tér vissza. Illetve egy valaki vissza jön és ez be indítja az eseményeket.
Nem írok többet a storyról aki megnézi az fedezze fel a filmet.
A film vége egyébként elég nehezen értelmezhető nekem bevallom nem is igazán állt össze a kép. biggrin.gif De ettől függetlenül tetszett a film főleg az a zónán belüli sokszor ijjesztő ismeretlen világ. Ami még nagyon tetszett az a film zenéje.
Jó film! De figyelmeztetés: ez egy elég "hardcore" és nehezen befogadható scifi.
https://images.bwwstatic.com/columnpic10/24E8D6DAB-DEAF-B601-B6D302075D812B7D.jpg
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie, missdaisy
2018. május 26. 21:17 #14071
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Solo: A Star Wars Story / Solo: Egy Star Wars-történet
https://78.media.tumblr.com/49d557e134bcc899d2ab7fa2eaed1018/tumblr_p86t4cMjo71v3nwxso2_540.gif

Nem igazán fogott meg az előzetes, a filmet megelőző hírek sem voltak meggyőzőek, Han Solohoz pedig egy nagyon jó és hiteles színészt kellett találjanak, hogy elfelejtsem egy pillanatra is Harrison Fordot. Tényleg nem sokat vártam ettől a mozitól, a kíváncsiság miatt mentem el egy vetítésre és igazából simán jó film lett. Annak a nézőnek nem lesz hiányérzete, aki semmit nem tud Solo múltjáról és hogy miként lett ő olyan lehengerlő. Megmutatják a kötelező eddig csak hírből ismert kalandokat, találkozásokat és ennyi. Szóval a film egy nagyon kis könnyed szórakozás és Alden Ehrenreich nem is olyan rossz benne, mint hittem. Nem is tudom, olyan egyszerű a film. Pedig lehetett volna különleges is. Ne értsetek félre, a látvány fantasztik, a zene szintúgy. Csak, nah...
10/6
5 felhasználónak tetszik: Bessie, Alison Lerman, missdaisy, blackcoffee, thundercloud
2018. május 26. 22:59 #14072
- törölt felhasználó -    
Solo:Egy Star Wars történet
7/10
Vártam ezt a napot már egy hónappal ezelött elterveztem hogy egy nagy mozizást tartok ezen a hétvégén. Két filmet terveztem megnézni az első a Solo film volt.
Amikor kijöttek a trailerek nem igazán győztek meg arról hogy szükség van erre a filmre. De mindenképp úgy voltam vele hogy megfogom nézni adok esélyt a filmnek. Igazából most a film után is úgy gondolom hogy ha ez a film soha nem készül el akkor is tudnék élni tovább. biggrin.gif De viszont nem lett ez olyan rossz mint azt én először gondoltam.
Értékeltem hogy a főszereplő srác próbálkozott de tényleg. Ő nem tehet róla hogy Ford puszta megjelenése sokkal lazább férfiasabb és csibészebb és vannak színészek akik szerepre születnek Ford is ilyen ő Han Solo. biggrin.gif
De mint írtam nem annyira vészes a fiatal srác és a film is teljesen nézhető kalandfilm. Viszont nekem az volt a bajom ezzel a filmmel hogy nem igazán voltak emlékezetes csúcspontjai. Olyan volt az egész mintha Solo-nak kinéztek volna egy kalandját a sok közül és azt filmre vitték és ennyi. Nem ismerjük meg jobban Solo figuráját a film által és nem is gondolnám azt hogy Solo karatere mindössze ennyi lenne. Én sokkal többet akartam látni Chewie-ból is. Jobban örültem volna annak ha a film középpontjában Solo és a Vuki barátsága és kettőjük kalandjai állnak. Ezzel szemben szegény Chewie csak statisztált miközben Emilia Clarke és a Woody Harrelson által alakított tucat karakterek túl sok játékidőt kaptak.
Pedig Yoda és Darth Vader mellett Csubakka a Star Wars egyik legemblematikusabb figurája. És komolyan azt gondoltam hogy talán most több teret kaphat.
De mindezek ellenére elvoltam a filmmel és élveztem is látványos volt és végig pörgött és hasonlóan a Zsiványhoz ez is a kicsit "mocskosabb"Star Wars világot mutatta be és ez tök jó volt.
Viszont volt a film vége felé egy jelenet amit én abszolút nem tudok hova tenni teljesen ledöbbentem tőle. Pont emiatt kiváncsi leszek hogy lesz e folytatás és hogy mit akarnak ebből kihozni. Már az animációs sorozatok is próbálkoztak ezzel és nekem nem igazán tetszett ott sem ez az ötlet. Igaz hogy Lucas fejében is megfordult ez a "lehetőség" de ő bőlcsen elvetette ezt. Most itt nagyon rébuszokban beszélek aki látja a filmet az szerintem tudni fogja hogy mire gondolok.
Nem lett annyira rossz a Solo film de sokkal jobb lehetett volna.
http://www.laprensa.mx/upload/foto/48/2/8/2%20star%20wars.jpg

Deadpool 2
8/10
A másik film amit műsorra tűztem egyértelműen a Deadpool 2 volt. Háááá igazából nem fogok sokat írni róla aki szerette az első részt az ezt is szeretni fogja.
Én pedig az elmúlt hetek alatt rájöttem hogy az egyik kedvenc színészemmé növi ki magát Josh Brolin. Igaz itt annyira nem kellett megeröltetnie magát de annyira faxa jelenléte van ennek a csávónak az összes filmjében hogy azt én egyszerűen imádom. És Brolin hosszú idő után egy olyan színész nekem akinek várom és figyelem a filmjeit.
Ryan Reynolds pedig erre a szerepre született ahogy azt már fentebb írtam hogy vannak ilyen színészek. Elképesztő hogy mit művel ebben a szerepben egyszerűen ömlik belőle a sok baromság.
Amiben egy kicsit erősebb lett a film azok az akciójelenetek. Nagyon odatették magukat benne az első is véres volt de itt azért mégjobban feturbózták a dolgokat. Én pedig továbbra is nagyon bírom a film humorát és még egy filmet simán megtudnék belőle nézni. És háááááá énnemtom de ha tényleg meghúzzák hogy Deadpool esetleg valahogy egyszer tényleg felbukkan az Avengers filmekben mondjuk a Thanos elleni végső harcban hááá az valami k*rvaa állat lehetne. XD Bár lehet csak nekem! biggrin.gif
A film tele van nagyon vicces cameokkal és a stáblista utáni jelenet sorozaton én egyszerűen visítottam tele van a film jó poénokkal de az ami ott történik az szerintem a legnagyobb poén!!! biggrin.gif
De én úgy tudom nem lesz több Deadpool film hanem jönnek ezek az X-force filmek amiket én várok mert a két Deadpool film alapján úgy látom hogy elővesznek olyan hősöket akiket én nagyon bírok. Kolosszus,Domino, stb. Jahh igen és a Domino-t játszó színésznő nagyon rendben van mindentéren! biggrin.gif
Nagyon élveztem a filmet jöhet az X-FORCE! Remélem hogy Brolin és a csaj is maradnak a folytatásokra.
http://www.empirecinemas.co.uk/_uploads/film_images/8341_6063.jpg
6 felhasználónak tetszik: Christo, Bessie, missdaisy, Szandi0820, Fannycska999, thundercloud
2018. május 27. 22:27 #14073
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.03.22.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Offline offline
Solo:Egy Star Wars történet
Nem akarok sokat foglalkozni ezzel a filmmel mert nagyon megbántam hogy moziban néztem meg!Szeretem a Star Wars fimeket de ezt Star Wars címszó alatt eladni gyalázat! A látvány még rendben is lenne de a 0 cselekmény és kritikán aluli színészeknek hála élvezhetetlen az egész!
4/10
2018. május 28. 23:46 #14074
- törölt felhasználó -    
United 93
7/10
Még soha nem láttam ezt a filmet. Idejét éreztem megnézni mert több podcastben is hivatkoztak rá. Megaztán szeptember 11-ei terror támadás az ezredforduló egyik legjelentősebb eseménye volt. Amúgy is szeptember 11-ről csak a 2006-os Oliver Stone filmet a World Trade Centert láttam. Ami hááá elég felemásra sikerült.
Ez a film nekem eléggé bejött. Főleg a dokumentumfilmes ábrázolás mód miatt. Már a film megnézése elött hallottam olyanokat hogy ez egy eléggé propaganda film meg nem hiteles meg stb. most én ebben nem akarok állást foglalni hogy belső vagy külső "munka" volt e a szeptember 11-kei támadás. Filmként teljesen jól működik. Én totál eltudom hinni ennek a filmnek hogy a repülőtereken és a repülést koordináló központokban teljesen eluralkodott tehetetlen káosz és értetlenség alakulhatott ki a támadások miatt. Ezt nagyon jól bemutatja a film hogy az a döbbenet és rémület ami éri a repülőtereket az valóban így nézhetett ki mert miért ne lehetett volna így. Ezt teljesen áttudtam érezni. Füleg az a jelenet nagyon feszült és ijesztő volt amikor végül az egyik járat eltünik véglegesen a radarról és aztán látják a TV-ben hogy valami bele ütközött az első iker toronyba. Nahhhh az a jelenet az fúúúúú....az MINDFUCK. És a filmben is rögtön kérdezgeti mindenki döbbenten hogy "Ugye nem??" Amikor a második repülő is becsapódik a másik toronyba nahhh arra én is a mai napig emlékszem suliból jöttem haza és az egész család a tv elött ült és nézték. Anyum rögtön azzal fogadott hogy valami baleset történt mert egy repülő belezuhant a World trade centerbe Amerikában. Mondom mi van??? Akkor még senki nem gondolta hogy ez egy terror támadás része. Asszem az M1 meg közvetítette meg volt CNN a műholdas csatornák között ide oda kapcsolgattuk aztán én is csak lestem hogy mi a jó fene történik itt. ohmy.gif
De szóval nagyon jól bemutatja ezt a film. A repülőn játszodó jelenetek is nagyon jók és a film végi "harc" az utasok meg a terroristák között az fúúúúú az nagyon kegyetlen és szintén hihető. Ott is nagyon jó jelenetek vannak amikor az utasokban tudatosúl hogy iszonyat nagy gáz van mivel rémhírek terjednek a repülőn hogy más repülőket is eltérítettek és épületekbe csapódtak.
nemtom jó volt ez a film nem mondom hogy élveztem mert nem volt jó nézni ezeket a dolgokat de egy nagyon feszült és érdekes film.
http://2.bp.blogspot.com/-rL4AxTTYGV4/VaG1U12p-nI/AAAAAAAADKA/JPV0rzGuP7E/s1600/United93-01.jpg
2018. június 02. 00:16 #14075
- törölt felhasználó -    
Tomb Raider
5/10
Egy elég gyenge és felejthető újragondolása a 2013-as kiváló Tomb Raider játéknak. Az a játék gyakorlatilag teljesen rebootolta Lara Croft történetét és újra formálta magát az egész Tomb Raider játékot. Egy túlélő akció kalandjátékot csináltak belőle amiben sokkal több szerepet kapott az akció és a történet és kevesebb a rejtvény és Lara karaktere is sokkal valódibb nem csak egy kétlábon járó mell aki lövöldözik néha és platformokon ugrál.
Nahhh most ez a film is a 2013-as játékot próbálta filmre vinni csak tipikus Hollywoodosan. Nahh ami jó volt a játékban azt ebben a filmben teljesen kukázták ha lehet ilyet mondani. Én értem hogy Lara küzdősportos edzésket vesz meg kerékpár versenyzik ha olyan kedve van meg gyerekkorában íjjászkodott de én nemtom ebben a filmben egyszerűen nem tudtam elhinni azt hogy ez a lány képes azokra a dolgokra mint amiket csinál a filmben.
A játékban kapott egy teljesen jó háttér storyt Lara hogy volt egy mentora Roth aki az apja halála után kiképezte mindenféle túlélési gyakorlatra. És a játékban gyakorlatilag azokat az ismereteket használja fel Lara amiket tanult korábban.
Míg itt a filmben semmi ilyesmi nincs az látszik hogy jó kondiban van de ennyi.
Meg engem az is zavart hogy itt a filmben mindig valaki kihúzta végül a szorult helyzetből egy esetet kivéve. De a játékban viszont Lara senkire sem számíthat magán és a játékoson kívül. biggrin.gif A történet szerint mindent egyedül kellett megoldania.
Komplett karaktereket is áthoztak a játékból. Itt volt rögtön Mathias aki fúúúú a játékban egy iszonyat ijesztő és komplex figura míg itt a filmben gyakorlatilag egy szerencsétlen nyomorult aki egyszerűen csak el akar menni a szigetről és ezért mindenre képes. Nahh de igazából itt ki is merülnek a filmben lévő karakterek Larán és Mathias-on kívül nincsenek karakterek. Az apja is egy sablon karakter akit nem is értem mindek raktak bele.
A filmből magát a misztikumot is kivették így a játék legjobb része sincs benne ami Himiko élőhalott szamuráj serege. Akik amikor először megjelennek a játékban te ATYAÉGGGGG!!! meghajolo.gif Lélegezni is elfelejt a játékos. És az a helyszín is ahol megjelennek az a vihar csarnok vagymi nahh az is nagyon emlékezetes és befegysztja a xart is a játékosba az a rész. De szóval a film abszolút nem mérhető a játékhoz.
De ha elvonatkoztatok a 2013-as játéktól akkor egy nézhető film. Egy egyszernézős kalandfilm amiben Alicia Vikander mindent megtesz azért hogy nézhető legyen a film. De szerintem nem igazán van létjogosultsága ennek a filmnek mert aki játszott a két legutóbbi Tomb Raider játékkal az sokkal átgondoltabb és komplexebb történetet kapott Lara Croftról. smileeee.gif
https://i.ebayimg.com/images/g/Ta8AAOSws0JafFNn/s-l300.jpg
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2018. június 04. 19:43 #14076
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Psycho (1960)
❝We all go a little mad sometimes..❞

https://elidioalmeida.com/wp-content/uploads/2011/10/psicopata-tratamento-psic%C3%B3logo-em-salvador-elidio-almeida-1.gif

Jaaaj, hát én nagyon imádtam ezt a filmet! Régóta rajta volt már a "kívánságlistámon", de valahogy mindig halasztottam a filmet, ami nagy kár volt. Először a Bates Motel sorozatot láttam, sőt végig is néztem, mert nagy fanja voltam neki, így gondoltam megnézem az eredeti filmet is. Ennek úgy kb. 2 éve, s tegnap végre sikerült rá időt szakítanom, lol.
Imádtam. Hihetetlenül jó. Anthony Perkins hatalmasat alakított, remek színész, esküszöm még együtt is éreztem Normannal. Sajnáltam őt valamilyen szinten, pedig tudtam milyen valójában. biggrin.gif Ráadásul egyébként egész helyes férfi is. Na de mindegy.
Nekem elnyerte a tetszésemet, s mindenképp felkerült a kedvencek közé, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy megnéztem. Leginkább még azért vonzott a film, mert igazi klasszikusnak számít, amit ezek után meg is tudok érteni. A feszültség keltés remek volt, mai szemmel nézve nem horror, legalábbis szerintem, de az akkori időkben ez volt a horror. Esküszöm jobban élveztem ezt, mint a mostani kaszabolós horrornak titulált nevetséges filmeket.
Ajánlom mindenkinek, megéri megnézni!
10/10
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, Bessie, thundercloud
2018. június 09. 20:20 #14077
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Deadpool 2

Édesjesszus, ezt az agymenést. Iszonyat jó. rohog.gif A legjobb jelenet a Xavier suliban és a stáblista alatt zajlik.
10/9
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999
2018. június 10. 23:55 #14078
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.03.22.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Offline offline
Jurassic World :Bukott birodalom
Nagyon vártam már ezt a filmet és sajnos hatalmasat csalódtam benne, meg sem közelíti az első részt! Nekem a film 1-2 jó jelenetől eltekintve nagyon unalmas volt annyira hogy életemben először, moziban 4DX-ben majdnem sikerült elaludnom egy filmen! Remélem a 3. rész sokkal jobb lesz mert Chris Pratt az egyik kedvenc színészem, vele és Bryce Dallas Howardal most sincs gond de a párosuk sajnos a nagyon gyenge forgatókönyvnek köszönhetően nem működik annyira jól mint az első részben!
5/10
1 felhasználónak tetszik: Christo
2018. június 27. 20:19 #14079
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Keeping Up with The Joneses / Kémek a szomszédban
Ez egy tipikusan délután megnézős filmecske, teljesen elvoltam vele így estefelé, jókat nevettem rajta. biggrin.gif
Nem egy nagy eresztés, de aranyosak a karakterek, Gal és Isla pedig bájos. Engem amúgy a Chuck c. sorira emlékeztetett. laugh.gif
10/7

A Quiet Place / Hang nélkül
Hatásos film az tuti, nagyon jól játszanak a hanggal, ami egy ilyen mozinál nyilván nagy hangsúlyt kap. A színészek nagyon jók benne, a gyerekek is, nem egyszer bekönnyeztem az eseményeken. A lények nagyon odavágnak. Szerintem még el néztem volna egy fél óráig a dolgokat, volt, ami nem tetszett, de ez már az én bajom. biggrin.gif
10/9
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, idone, Toxic, Bessie, Lady Suzy
2018. július 07. 21:28 #14080
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Tau
Nem váltja meg a világot ez a film, de mindenképp érdemes adni neki egy esélyt. Nem tudtam rájönni, hogy ki játssza a rosszfiút benne, a film vége felé jöttem rá, hogy ő FRANCIS alias Ajax a Deadpoolból. rohog.gif
10/6
https://78.media.tumblr.com/f1bd2c1d9f0c7f4f533974637b018a0e/tumblr_pbg15dUlbM1qdhps7o1_r1_540.gif
710 oldal 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!