Lehet,azt fogjátok hinni,hogy stréber vagyok,de én jobb szeretek készülni,mint egyest kapni.Főleg olyankor,ha olyanért csesznek le előző órán,amit nem követtél el,mint én biológián!Ja-ja!
Amúgy,ha tényleg ehhez a módszerhez akartok folyamodni,akkor inkább maradjatok csöndben az órán és nézzetek folyamatosan a áblára vagy a tanárra.Így fixre veszi,hogy figyelsz,tudod az anyagot,így csak nagyon ritkán szólít fel!
Pár tipp, hogy hogyan kerüljük el a felelést.
2012. január 08. 16:50
2012. január 10. 10:09
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Idézet (Mélodrame @ 2011.03.13. 20:59)
velem eddig általános és gimi alatt 2x fordult elő, h egyáltalán nem készültem az adott feleltetős órára, mind2 alkalommal egyszerűen odamentem óra előtt a tanárhoz és közöltem vele, h elnézést, de nem tudtam készülni a mai órára... megértették, mondták, h semmi baj, pótoljam. ennyi.
szerintem ez a legkorrektebb módszer, sokkal jobb, mintha azután kezdenél el drámázni, h felszólított, nem függ a tanár engedékenységétől (elvégre nem hazudsz, nem villogtatod a színészi képességeidet...az őszinteséget azért a tanárok is értékelik:)), de persze csak akkor működik, ha amúgy rendszeresen készülsz minden órára (és nem játszod el hétről hétre)
szerintem ez a legkorrektebb módszer, sokkal jobb, mintha azután kezdenél el drámázni, h felszólított, nem függ a tanár engedékenységétől (elvégre nem hazudsz, nem villogtatod a színészi képességeidet...az őszinteséget azért a tanárok is értékelik:)), de persze csak akkor működik, ha amúgy rendszeresen készülsz minden órára (és nem játszod el hétről hétre)
Én is voltam így, hogy előre szóltam, hogy nem tudtam készülni, de legközelebb "szívesen" elmondom a leckét. És azt mondta, hogy rendben, majd legközelebb. Nem kaptam érte egyest, és nem is utál, mert hazudtam.
Őszintének kell lenni, és kész.
2012. szeptember 18. 14:52
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.03.02. 18:51)
Mostanában egy csomó kifogást találunk hogyan lehet elkerülni a felelést..én öszegyüjtöttem párat és ha tudtok még akkor osszátok meg. Hasznos lehet még.
1.Kölcsön adtam xy-nak a füzetem.
2.A szekrényemben maradt, és nem tudtam tanulni.
3.Nem voltam ezelőtti órán
4.Ellopták a füzetem/könyvem.
5.Nemtalálom a füzetem/könyvem
6.Én már feleltem, és meg kell adni a lehetőséget másnak is..
7.Elnézést elmehetek előtte wc-re? ( ha kienged ugyse várja meg amíg kimész elvégzed és viszajösz, szóval továbbmegy, és megúszod)
8.Még azelőtt kikéredzel wc-re, mielőtt mondja a nevet
9.Fáj a hasam.
10.Roszul vagyok, lemehetnék az orvosiba?
11.Hányingerem van..és nem szeretnék ide okádni.
12.Nem tudtam készülni, ugyanis..(költöztünk, korházban voltam, stb...)
Nefeldjétek csak akkor működik, ha ENGEDÉKENY a tanár, hanem csak az időt pazaroljátok.
Ha tudtok még akkor írjátok le..
7.Elnézést elmehetek előtte wc-re? ( ha kienged ugyse várja meg amíg kimész elvégzed és viszajösz, szóval továbbmegy, és megúszod)
9.Fáj a hasam.
Nefeldjétek csak akkor működik, ha ENGEDÉKENY a tanár, hanem csak az időt pazaroljátok.
13. "Terhes a kanárim!"
2012. szeptember 18. 14:54
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline |
Vagy egyszerűen nem mész suliba.
2 felhasználónak tetszik:
katherine132,
Darkness
2012. szeptember 18. 16:42
Nálunk sem szoktak beválni ezek a dolgok. A tanárok nagy részét nem érdekli hogy nem voltunk előző órán, a kisebb része pedig inkább megfeleltet abból az anyagrészből amin ott voltunk. Én jobban szeretek kimenni a tanárhoz és felelni akkor is ha nem tudok semmit. Nem valami jó érzés egyest kapni ,de legalább ösztönöz arra hogy legközelebb ne legyek olyan buta hogy ne tanuljak. Másrészt nálunk szinte csak olyan tanárok vannak akik minimum 10-15 éve tanítanak , így nem igazán érdeklik őket a kifogások.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. szeptember 19. 06:58
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline |
Mostanában egy csomó kifogást találunk hogyan lehet elkerülni a felelést..én öszegyüjtöttem párat és ha tudtok még akkor osszátok meg. Hasznos lehet még.
9.Fáj a hasam.
9.Fáj a hasam.
Hát ezek nálunk sem válnának be szerintem.
2012. szeptember 21. 17:53
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline |
nálunk múködik mindig
2013. március 23. 21:13
ezek nagyon jók. Csak párat nem tudnék elmondani mert pl az osztály tudja mikor hiányoztam..
2013. július 23. 22:51
Pár tanárnál még fejen állhatnál az se segítene.
Az egyik osztálytársam alkalmazta a 8. pontot. A tanár mondta nekünk, hogy hiába ment ki nem ússza meg. Visszajött leakart ülni a helyére és így szólt a tanár: Xy fiam te hová mész? Gyere ki a táblához te felelsz. Szívás
Az egyik osztálytársam alkalmazta a 8. pontot. A tanár mondta nekünk, hogy hiába ment ki nem ússza meg. Visszajött leakart ülni a helyére és így szólt a tanár: Xy fiam te hová mész? Gyere ki a táblához te felelsz. Szívás
2014. augusztus 06. 18:50
Nekem egy tipp is elég: mivel kitűnő vagyok és általában ötösre írom a dogáimat, felesleges feleltetniük, elvégre azokat kell kérdezni, akiknek javítani kell/nem tudnak viselkedni/akik nem tudnak jól szóban felelni és gyakorolniuk kell. Én akkor felelek, ha tényleg nincs más, aki tudja/még nem ismer a tanár/unja a sok nyögdécselést és példát akar állítani/ha nincs elég jegyem. És ezek ritka pillanatok.
Szóval tanuljatok írásbelikre!
Szóval tanuljatok írásbelikre!
2014. augusztus 06. 18:52
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline |
A felelést nem nagyon lehet elkerülni. Inkább tanulj mindig (én ezt teszem) és akkor nem ér meglepetés.
Mondjuk, általánosban nekem volt egy olyan tanárom, akinél mindig megéreztem, hogy feleltetni fog, és akkor jól felkészültem, hogy másnap felelek, és lám-lám feleltem is. (telepátia) létezik.
Szóval tanulj.
Mondjuk, általánosban nekem volt egy olyan tanárom, akinél mindig megéreztem, hogy feleltetni fog, és akkor jól felkészültem, hogy másnap felelek, és lám-lám feleltem is. (telepátia) létezik.
Szóval tanulj.
2014. augusztus 06. 23:04
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline |
Nemhiszem hogy beveszik. WC-re meg tuti nem engednek ki, van olyan tanár akit nem érdekel aszondja: arra volt a szünet...
2014. augusztus 19. 19:39
Ha feleltetnek soha ne nézz a tanáta mert kihív, ha pedig az utolsó pad a helyed akkor lapulj
2014. augusztus 19. 19:52
9.Fáj a hasam.
9.Fáj a hasam.
Nézzük csak:
1. Már próbáltam. Nem vált be.
2. Nem próbáltam, de elég hülyén hangzik
3. Próbáltam. És az egyik gyakorlós tanárnál be is vált.
4. Próbáltam. Nem vált be.
5.-"-
6.Próbáltam. És úgy tudom egyszer bevált
A többi szinte ugyanaz,de ezek nálam nem válnak be...
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!