Starity

Pár tipp, hogy hogyan kerüljük el a felelést.

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 19. 20:20 #41
- törölt felhasználó -    
Idén szeptemberben lesz 11. éve, hogy koptatom az iskolapadot, de esküszöm, felelés ellen egyetlenegy módszert sem tudok, és valljuk be, irtó gáz akármivel is próbálkozni, hisz annyira, de annyira evidens mindenki, de főleg a tanár számára. Általánosban nekünk nem volt annyira divat a felelés, na gimiben más a helyzet...Az embernek tényleg gyomorgörcse van egy-két óra előtt, még akkor is ha készült! Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy van pár tanár, akit legszívesebben én magam rúgnék ki, mert szimplán nem normális.
Nálunk az sem kimenő a felelés alól, hogyha jó tanuló vagy. Én például kitűnő vagyok, és ugyanúgy lefeleltetnek vagy beültetnek elsőpadost írni, mintha épp azért küzdenék, hogy meglegyen nagy nehezen az a kettes és ne bukjak meg. És nem egyszeri-kétszeri alkalmakról van szó, ezt is hozzáteszem.
Ez a "Ne nézz a tanárra/ Lapulj meg" szintén esélytelenek, az osztályunk 90%-a -miköközben a tanár nézi nagy ímmel-ámmal a naplót hoosszú hosszú perceken keresztül- vagy imádkozik, vagy úgy olvassa a könyvet mint a Szentírást, hogyha mégis kihívják, tudjon valamit nyögdécselni. rohog.gif
2016. február 25. 14:33 #42
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
nálam az is bevállt, hogy elkezdtem inni, matatni a táskámban, fújni az orrom stb biggrin.gif de nem akkor, amikor a naplót lapozgatja, hanem pl amikor nézi az osztályt és valami házidogát fel kell olvasni... smileeee.gif
2016. március 01. 18:21 #43
- törölt felhasználó -    
Mindig nézz a szemébe, magabiztosan!
A tanárok arra mennek, hogy olyan embert feleltessenek, akiknél esély van rá, hogy felsülnek. Ha rájuk nézel, és azt mutatod, hogy neked menne, nem téged fog szólítani. Nekem eddig mindig bejött.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!