Starity

Valencia - Barcelona 0:1 (0:0) - Spanyol bajnoki mérkőzés, 2011.03.02.

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 03. 13:34 #1
picilány.
picilány.
visszatérő vendég

Státuszez nem egy mámor, mi egyszer csak elillan, millió emlék agyamba bevillan..♥!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 315
Csatolások: 2692
Azonosító: 142120
Megint nyert a Barca wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Cierdurus, perry01, Andika66
2011. március 03. 16:28 #2
- törölt felhasználó -    
Szerintem jobban megérdemelt lett volna a döntetlen. Nem azért, mert elfogult vagyok, de a Barca közel sem a legjobb játékát mutatta. A Valencia igazán jól küzdött. reklamalo.gif
2011. március 03. 16:30 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.03.03. 16:28)
Szerintem jobban megérdemelt lett volna a döntetlen. Nem azért, mert elfogult vagyok, de a Barca közel sem a legjobb játékát mutatta. A Valencia igazán jól küzdött. reklamalo.gif

De a focit nem küzdelemre, hanem gólra játsszák! wink.gif
2011. március 03. 18:55 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2011.03.03. 16:30)
De a focit nem küzdelemre, hanem gólra játsszák!  wink.gif

Valóban. Néha viszont igazán rosszul tud esni az embernek, ha a másik csapat úgymond egy potyagóllal nyer. Nem mondom, hogy ez teljesen az volt, mert ismerem a védelmünket és közel sem a legjobb, de ha a Barcelona meg tud verni egy Real Madridot 5:0-ra, akkor azért egy Valenciát simábban kellett volna győzniük.
1 felhasználónak tetszik: minilivi
2011. március 03. 19:01 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.03.03. 18:55)
Valóban. Néha viszont igazán rosszul tud esni az embernek, ha a másik csapat úgymond egy potyagóllal nyer. Nem mondom, hogy ez teljesen az volt, mert ismerem a védelmünket és közel sem a legjobb, de ha a Barcelona meg tud verni egy Real Madridot 5:0-ra, akkor azért egy Valenciát simábban kellett volna győzniük.

Tehát most az a bajod, hogy nem verték meg úgy igazán rendesen a kedvenc csapatod, mondjuk, 0-5-re. Tényleg sokkal rosszabb, hogy csak egyet kaptatok biggrin.gif biggrin.gif

Viccet félre téve, Messivel semmit se tudtatok csinálni, a többieknek meg nem volt kedve focizni, ezért lett csak 0-1.
2 felhasználónak tetszik: Cierdurus, picilány.
2011. március 03. 19:24 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (BarcaFan @ 2011.03.03. 19:01)
Tehát most az a bajod, hogy nem verték meg úgy igazán rendesen a kedvenc csapatod, mondjuk, 0-5-re. Tényleg sokkal rosszabb, hogy csak egyet kaptatok biggrin.gif  biggrin.gif
Viccet félre téve, Messivel semmit se tudtatok csinálni, a többieknek meg nem volt kedve focizni, ezért lett csak 0-1.

Félreértesz. Én csak azt mondom, hogy a Barcát akkora királynak tartják, mostanában meg elég gyakran megszenvedett a győzelemért és tegyük hozzá, hogy nem olyan erős klubok ellen.
Őszintén szólva meg kifejezetten örülök annak, hogy csak 1 gólt kaptunk. Ebből tudom, hogy nem vagyunk olyan rossz csapat, mint amilyennek gyakran titulálnak minket.
1 felhasználónak tetszik: minilivi
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok