Selena Gomez: Who says-dalpremier!
2011. március 10. 20:49
![]() |
dalmus2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 123 Csatolások: 8 Azonosító: 144787 ![]() |
HAGYJÁTOK MÁR BÉKÉN SELENÁT! Ha nem tetszik, ne gyertek fel! Nem győzöm hangsúlyozni!
2011. március 10. 21:09
![]() |
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 462 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 ![]() |
clauhh33 ez a szám borzalmas ja és dalmus 2000 had mondjuk el a véleményünket, mert ő nem egy Istennő h nem szabad róla rosszat mondani borzalmas ez a szám mit már mondtam de nem várhatok el semiit ettől a fekete, buta szörnyetegtől
2011. március 10. 21:49
![]() |
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 ![]() |
Jó ez a szám

2011. március 11. 13:40
![]() |
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 ![]() |
imádom ezt a számot!!! a szövege annyira Selenás, és annyira jó, hogy az már szinte hihetetlen. 
amúgy Demifan12: senki nem mondta, hogy istennő, és ha te elmondhatod a véleményed, mi szerint nem jó énekesnő, akkor mi is elmondthatjuk a miénket, mi szerint nagyon is jól énekel.

amúgy Demifan12: senki nem mondta, hogy istennő, és ha te elmondhatod a véleményed, mi szerint nem jó énekesnő, akkor mi is elmondthatjuk a miénket, mi szerint nagyon is jól énekel.
2011. március 11. 15:27
![]() |
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 ![]() |
Demifan12: azért nem kéne ennyire bunkóságokat kifejteni róla. diszkréten is kifejthetted volna a véleményed!
Amúgy nagyon szép szám, de mintha valahol hallottam volna az elejét...
Amúgy nagyon szép szám, de mintha valahol hallottam volna az elejét...
2011. március 11. 16:29
![]() |
Vivy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 132126 ![]() |
nekem annyira nem tetszik a szövege jó de egyre gagyibbak a számai szentem naturally kurva jó volt a round and round hát annak a szövege...na mindegy és Year without rain az naon tetszett és naon szép a klipben de ez nem a legütősebb enyhén szólva......:/
2011. március 11. 17:33
Imádooom !!!!
Az elelyén nem tetszett annyira,de aztán megnéztem a magyar jelentését és valami csodazép! mindenkinek ajánlóm a magyar szövegét ! Nagyon jó,Sel a rajongóinak önbizalmat ad, h ök is jók valamiben,csak hinniük kell magukban.!
Az elelyén nem tetszett annyira,de aztán megnéztem a magyar jelentését és valami csodazép! mindenkinek ajánlóm a magyar szövegét ! Nagyon jó,Sel a rajongóinak önbizalmat ad, h ök is jók valamiben,csak hinniük kell magukban.!
2011. március 11. 19:13
![]() |
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 ![]() |
Unalmas, semmitmondó, nyálas Amerikai maszlag(trutyi) az egész.Itt is különösen észrevehető a tömeggyártás, és hogy ki is énekli...Aki tudja milyen egy valódi énekes, az nem Szelina Gámözt hallgat, hanem olyat, ami valóban érdemes arra hogy zenének hívják.Jön a sok kis tizenéves rajongó, és ők(!) pattognak hogy ,miért fikázzuk, sötöbö...Könyörgöm, tőletek véleményt nyilvánítani sem szabad, mert ha leírjuk a véleményünket emberi körülmények között, káromkodás nélkül, akkor jöttök máris hogy valaki rosszat mondott áldott kedvencetekről...Fogadjátok el más véleményét, és ha ejtünk csúnya, ócsárló szavakat, akkor oké, jöhettek reklamálni de most nem!Erről ennyit.
Meg lehet kövezni, nekem is lehet támadni, de meggyőzni úgysem fogtok, vitázni meg lehet, csak nem hiszem hogy valakinek van energiája hogy egy sztárocska dalocskáján veszekedjen mással.Szóval köszönöm, válaszolgatni a hozzászólásomra nem kell
Meg lehet kövezni, nekem is lehet támadni, de meggyőzni úgysem fogtok, vitázni meg lehet, csak nem hiszem hogy valakinek van energiája hogy egy sztárocska dalocskáján veszekedjen mással.Szóval köszönöm, válaszolgatni a hozzászólásomra nem kell

2011. március 11. 19:15
![]() |
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 ![]() |
(ja és ha egy live koncertet megnézel, akkor Selenácskának olyan borzalmas a hangja mintha macskát nyúznának...De persze a rajongóinak ez a zene és ez előtt az ember előtt hajtanak fejet...gratulálok hozzá
)

2011. március 11. 19:23
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.03.11. 19:15)
(ja és ha egy live koncertet megnézel, akkor Selenácskának olyan borzalmas a hangja mintha macskát nyúznának...De persze a rajongóinak ez a zene és ez előtt az ember előtt hajtanak fejet...gratulálok hozzá
)

Oké,figyi nem veszekedni akarok,tudom h Selenának nem annyira jó a hangja mint pár énekesnek,és Sellt tőlem akkor ocsárolod ahol és amikor akarod,de minket a rajongóit nem kéne...(nem bántás) csak léccives ezt hagyd abba.ha nem szereted sellt,akk hagyd békén,és ennyi..
2011. március 11. 20:38
![]() |
dalmus2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 123 Csatolások: 8 Azonosító: 144787 ![]() |
Demifan12, elmondhatod a véleményed, ebben igazad van. De ha negatív a véleményed, minek írsz róla? Jólesik, hogy másokat bántasz?
Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.