Eurovízió: az ausztrálok máshogy gondolják
2011. május 17. 16:56
Ez nem jelent semmit, ergo egy fogadóiroda listáját is be lehetett volna tenni, mert az Eurovízión sem úgy osztották a helyezéseket, ahogyan azt a nép szerette volna

2011. május 17. 17:00
Örülök, hogy a Jedward és Kati ezen a listán már előrébb van!
(Jedwardéknak nagyon örülök,hogy ezen a listán az elsők!) ^^

2011. május 17. 17:02
![]() |
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 ![]() |
na, EZ az igazi eredmény. egy tök független területről.
2011. május 17. 17:03
![]() |
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 ![]() |
Szerintem ez azért egy fokkal jobb mint az eredeti.
Nem azért, mert Magyarország előbbre került, hanem azért, mert szerintem Azerbajdzsán nem volt igazán olyan jó, mint ahogy azt "kimondták". És persze szerintem azért elég jól elosztódott itt, nagyjából a szintnek megfelelően.
Nem azért, mert Magyarország előbbre került, hanem azért, mert szerintem Azerbajdzsán nem volt igazán olyan jó, mint ahogy azt "kimondták". És persze szerintem azért elég jól elosztódott itt, nagyjából a szintnek megfelelően.
2011. május 17. 17:06
![]() |
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 ![]() |
Lol. Berakták Azerbajdzsánt a végére. Meg is látszik, hogy az ausztrálokat nem vezérelte semmi se, csak, amit láttak.
Bár az első három butaság, attól lefelé viszont egyetértek

ez más sokkal jobban tetszik(Y)
háhhh.Azerbajdzsán szívtatok volna ha tényleg ez lenne az eredmény
háhhh.Azerbajdzsán szívtatok volna ha tényleg ez lenne az eredmény

![]() |
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 ![]() |
ebből látszik h ha az emberek úgy szavaztak volna h semmi politikai dolog nincs mögötte(mert hát ugye Ausztrália mentes az ilyen Európán belüli "klikkesedéstől") akkor igenis az első 10-ben simán bent vagyunk...erről ennyit Mondjuk azért az Írek nem pont az első helyre valók de azért az első 5-be igen, én mellesleg Svédországot 1/2 helyre pakoltam volna...de ez csak az én véleményem

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.