Hart Of Dixie / Szívek doktora (2011-2015)
2011. október 03. 20:44
Nekem ma sikerült megnéznem a pilotot. Engem megvettek. Halasztottam a nézését, nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Bár sok klisé van benne, de valamiért olyan szeretetre méltó kis sorozat. Remélem a továbbiakban is marad a minőség és a nézettség jó lesz, akkor van rá esély, hogy hosszú életű sorozat lesz.
2011. október 03. 20:46
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.03. 20:23)
Hát, őszintén szólva, én az Everwoodból egy részt sem láttam, ebből most megnéztem az első, bevezető epizódot, és nem tűnik rossznak. Persze, egy részből nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, tulajdonképp, fogalmam sincs, hogy fogják folytatni
De azt hiszem, én meg fogom nézni az új részeket is. Egy könnyed esti kikapcsolódásnak tökéletes, Rachel pedig hihetetlenül aranyos
Természetesen csak miatta kezdtem bele, egyébként tehetséges színésznő, még doktornő szerepben nem láttam, de én úgy gondolom, jól megformálja a karaktert, így egy rész után, ha ilyen dokinéni lenne itt is, vigyorogva mennék az orvoshoz.
Plusz alapvetően én szeretem a vidéki életet, kisváros, mindenki ismeri a másik titkát, stb. Jó dolgok ezek, bár a bonyodalmak mindig ebből következnek.
Tényleg, egyéb vélemény, valaki nézi még a sorozatot?
De azt hiszem, én meg fogom nézni az új részeket is. Egy könnyed esti kikapcsolódásnak tökéletes, Rachel pedig hihetetlenül aranyos
Természetesen csak miatta kezdtem bele, egyébként tehetséges színésznő, még doktornő szerepben nem láttam, de én úgy gondolom, jól megformálja a karaktert, így egy rész után, ha ilyen dokinéni lenne itt is, vigyorogva mennék az orvoshoz.
Plusz alapvetően én szeretem a vidéki életet, kisváros, mindenki ismeri a másik titkát, stb. Jó dolgok ezek, bár a bonyodalmak mindig ebből következnek.
Tényleg, egyéb vélemény, valaki nézi még a sorozatot?
Hát így, hogy láttam a pilotot, meg kell valljam, nem annyira Everwood-os, mint vártam. A különbséget leginkább az teszi, és ez nagyon is sokat nyom a latba, hogy ott családos férfi volt a doki főszereplő, egy kivülálló és lázadó fiúval, egy elvesztett feleséggel, itt meg ugyebár az egyedülálló, bájos Rachel, akit nehéz belepasszíroznom a doktori szerepbe, de igazából nem is számít, Rachel egyedül elvinné ezt a hátán, ahogy én észleltem az első részben, a mellékszereplők klisések, de azért sikerül hozzátenniük valamit. Egyébként nekem tetszett a rész, tuti maradok még egy ideig, üdítő egy sorozat ez most. Nézettségileg jobban teljesített, mint a Gossip Girl, remélem mindkettő feljebb kúszik a mai részeknél.
A kisvárosi lét meg csak rátesz egy lapáttal, szeretem a nagyvárosi sorozatokat, de ez a már-már falusi érzet is nagyon tetszik.
Örülök, hogy tetszett neked a rész, és hogy maradsz is nézőnek. És persze Rachel
2011. október 03. 21:08
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5984 Csatolások: 136592 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.10.03. 20:46)
Rachel egyedül elvinné ezt a hátán, ahogy én észleltem az első részben, a mellékszereplők klisések, de azért sikerül hozzátenniük valamit. Egyébként nekem tetszett a rész, tuti maradok még egy ideig, üdítő egy sorozat ez most. Nézettségileg jobban teljesített, mint a Gossip Girl, remélem mindkettő feljebb kúszik a mai részeknél.
A kisvárosi lét meg csak rátesz egy lapáttal, szeretem a nagyvárosi sorozatokat, de ez a már-már falusi érzet is nagyon tetszik.
Örülök, hogy tetszett neked a rész, és hogy maradsz is nézőnek. És persze Rachel
Igen, a mellékszereplőkről én se tudok sokat nyilatkozni, hozzá is tettek, pl. George Tucker (tipikus country zenész név ), de voltak számomra negatív szereplők is, pl. Zoe mamája.
Őszintén szólva, az elején kicsit sajnáltam szegény bácsit, amikor lekoptatta Zoe, teljesen jó fej volt, az állásajánlattal. Utána nem értettem, miért pont rá hagyta a rendelő felét, aztán kiderült, hogy Harley volt az igazi apja. Meglepő fordulat.
Plusz, ahogy én észrevettem, Lemon és Lavon között is lehetett valami a múltban, arra majd kíváncsi leszek, hogyan bonyolódik a cselekményszál, ha esetleg ez kiderül. Van egy olyan érzésem, hogy ha volt valami, az még az esküvő előtt kiderül.
Persze, maradok nézőnek, átlag emberek, átlag problémákkal, ez nekem tetszik.
Öhm, hol lehet ilyen nézettségi adatokat nézni?
2011. október 03. 21:45
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.03. 21:08)
Igen, a mellékszereplőkről én se tudok sokat nyilatkozni, hozzá is tettek, pl. George Tucker (tipikus country zenész név ), de voltak számomra negatív szereplők is, pl. Zoe mamája.
Őszintén szólva, az elején kicsit sajnáltam szegény bácsit, amikor lekoptatta Zoe, teljesen jó fej volt, az állásajánlattal. Utána nem értettem, miért pont rá hagyta a rendelő felét, aztán kiderült, hogy Harley volt az igazi apja. Meglepő fordulat.
Plusz, ahogy én észrevettem, Lemon és Lavon között is lehetett valami a múltban, arra majd kíváncsi leszek, hogyan bonyolódik a cselekményszál, ha esetleg ez kiderül. Van egy olyan érzésem, hogy ha volt valami, az még az esküvő előtt kiderül.
Igen, ezekre én is kíváncsi leszek, talán pont ezért is jó a sorozat, van sztori, vannak karakterek, amik bár klisések, és nem erősek, de legalább vannak, és később ki tudják bontani ezeket a dolgokat.
Hát sok sorozatokkal foglalkozó oldal írja a nézettséget, de mivel ez nem egy olyan létfontosságú dolog, hogy még aznap-másnap tudjam, ezért én a sorozatjunkie nézettség rovatában szoktam nézni a számokat, és csak aztán kezdek el aggódni. Ha most megnézed, ne lepődj meg, hogy a CW sorozatai (pl TSC, TVD, meg ez is) a ranglétra alján vannak, a csatorna nézettsége nem megy 4M fölé, sőt.
2 felhasználónak tetszik:
funny18,
Boscorelli
2011. október 03. 22:01
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12091 Csatolások: 196282 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.10.03. 21:45)
Hát sok sorozatokkal foglalkozó oldal írja a nézettséget, de mivel ez nem egy olyan létfontosságú dolog, hogy még aznap-másnap tudjam, ezért én a sorozatjunkie nézettség rovatában szoktam nézni a számokat, és csak aztán kezdek el aggódni. Ha most megnézed, ne lepődj meg, hogy a CW sorozatai (pl TSC, TVD, meg ez is) a ranglétra alján vannak, a csatorna nézettsége nem megy 4M fölé, sőt.
Szerintem annyira nem kezdett rosszul, de azért annyira jól sem. Hátha lesz még jobb is. Egyetértek veletek
Nekem is tetszett a pilot. Sokat mosolyogtam rajta, Rachel pedig hozza szokásos formáját Nekem inkább a Miért éppen Alaszka sorozat ugrott be így elsőre, nem az Everwood. Mindenképpen maradok még néző, mert kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
2011. október 03. 22:18
DomciccDekker's bitch |
Idézet (funny18 @ 2011.10.03. 22:01)
Szerintem annyira nem kezdett rosszul, de azért annyira jól sem. Hátha lesz még jobb is. Egyetértek veletek
Nekem is tetszett a pilot. Sokat mosolyogtam rajta, Rachel pedig hozza szokásos formáját Nekem inkább a Miért éppen Alaszka sorozat ugrott be így elsőre, nem az Everwood. Mindenképpen maradok még néző, mert kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Nem, valóban, majdnem 2M az nem olyan rossz ennél a csatornánál. Főleg, ha veri a GG-t.
Oh, tényleg az is hasonló volt!
2011. október 08. 18:16
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (benyaw93 @ 2011.09.15. 22:23)
1x01 - "Pilot" hivatalos képek (HQ)
+6
9 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
funny18,
saii,
Cakey5000,
Adrianna,
Domcicc,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Coco Selly
2011. október 08. 18:17
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (benyaw93 @ 2011.09.18. 14:24)
1x02 - "Parades and Pariahs" hivatalos képek (HQ)
+8
8 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
funny18,
saii,
Adrianna,
Domcicc,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Coco Selly
2011. október 08. 18:19
benyaw93 |
Idézet (benyaw93 @ 2011.10.02. 12:35)
1x03 - "Gumbo and Glory" hivatalos képek (HQ)
+7
9 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
funny18,
saii,
Cakey5000,
Adrianna,
Domcicc,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Coco Selly
2011. október 09. 22:56
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5984 Csatolások: 136592 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.10.09. 21:56)
HQ
köszi
2011. október 10. 06:36
benyaw93 |
1x04 - "In Havoc In Heat" hivatalos képek (HQ)
8 felhasználónak tetszik:
saii,
Boscorelli,
funny18,
Domcicc,
Adrianna,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Coco Selly
2011. október 10. 14:35
BoscorelliLost but Won |
Idézet (benyaw93 @ 2011.10.10. 06:36)
1x04 - "In Havoc In Heat" hivatalos képek (HQ)
Meg akarsz ölni? Hú Rachel Köszi szépen benyaw De, ahogy látom, a hölgyeknek is lesz mit "nézni" ebben az epizódban.
Megnéztem én is a második részt, jó volt
Igazából nagyon kíváncsian vártam, hogy mi lesz a történet folytatása. Nem csalódtam. Szegény Zoe-t többször is megalázzák benne, de mégis, kiállt a betegéért, és nem mondta el, amit tudott, annak ellenére sem, ahogy beszéltek vele. Ez szimpatikus volt. Polgármester továbbra is jófej, szomszéd srác, meg jó arc, bírtam, amikor Rachel veszekedett vele, Ő meg... Nekem meg megint csak az irigykedés jutott
Lemon viszont idegesítő volt ebben a részben. Valahogy az Ő karaktere ilyen kotnyeles, mindenbe beleszól, Ő akar a helyi királynő lenni, és Zoeban bizony ellenfelet lát. Legalábbis, szerintem. Nem igazán tetszett, ahogy megalázta Őt a közösség előtt, de végül is, az indítékát, meg tudom érteni, hiszen, neki nagyon fontos volt ez a parádé, már csak az édesanyja miatt is. Ugyanakkor, a karaktere kezd egyre inkább unszimpatikus lenni. Szinte hihetetlen, hogy ugyan Ő játszott a Pearl Harbour-ban, mert ott meg egy nagyon szerethető lányt alakított. Szóval, róla, mint színésznőről, egyenlőre elég vegyes kép alakult ki bennem.
A blogger csajszit pedig bírom, vicces lány, és aranyos is, de azért még Rachel a szerelmem a sorozatból.
2011. október 10. 21:48
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12091 Csatolások: 196282 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.10. 14:35)
Köszi szépen benyaw De, ahogy látom, a hölgyeknek is lesz mit "nézni" ebben az epizódban.
Bárcsak már ott tartanánk
Egyetértek Bosco. Nekem is nagyon tetszett. Nem tudom eldönteni, hogy melyik srácnak drukkoljak. Tetszik az ügyvéd is meg a szomszéd srác is. Az első részben az ügyvéd jött be jobban, de a másodikban a szomszéd srác. Kis munkakerülő, de azért jól kivágta magát Zoe-nál. Tetszett benne, hogy segített a kis csajnak felszedni a srácot. Előbb-utóbb választok majd, de még nehéz A polgármester is szimpi. Nem is értem, hogy bírt Lemonnal együtt lenni. Nagyon nem bírom a csajt. Már a megjelenése is irritál meg az is, ahogyan Zoe-val bánik. Persze, hogy ellenfelet lát benne. Mi csajok már csak ilyenek vagyunk.
Sőt lehet, hogy azt is látja, hogy a vőlegényének és a polgármesternek is bejön. Féltékeny a csaj.
Alig várom a folytatást. A képeket elnézve jó kis részek jönnek még.
2011. október 14. 17:14
BoscorelliLost but Won |
Idézet (Adrianna @ 2011.10.13. 18:32)
Jobb hírt nem is olvashattam volna ma!
Igazából, engem az lepett volna meg, ha nem folytatják, és nem adnak több esélyt neki, szerintem jó sorozat. Biztosan végignézem az évadot.
Idézet (funny18 @ 2011.10.10. 21:48)
Mi csajok már csak ilyenek vagyunk.
Tudom.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.