Episode 5
Hart Of Dixie / Szívek doktora (2011-2015)
2011. október 15. 10:56
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14672 Csatolások: 120245 Azonosító: 57759 offline |
2011. október 15. 12:16
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14672 Csatolások: 120245 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.10.15. 12:08)
Ezek már egy oldallal előrébb már fenn vannak. Ezeknek más a színük, de ennyi.
Én általában a más színűeket is fel szoktam tenni, mert lehet hogy csak színben térnek el, de eltérnek a többitől
De ha nem egyezik a szabályzattal akkor töröltetem
2011. október 15. 12:21
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12091 Csatolások: 196282 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.15. 12:16)
Én általában a más színűeket is fel szoktam tenni, mert lehet hogy csak színben térnek el, de eltérnek a többitől
Jó hát tőlem maradhat mert elfér és tudom, hogy milyen nehéz őket meglelni nagy méretben. Azért köszi őket
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 15. 21:06
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5984 Csatolások: 136592 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.10.10. 21:48)
Bárcsak már ott tartanánk
A képeket elnézve jó kis részek jönnek még.
A képeket elnézve jó kis részek jönnek még.
Egy kis kedvcsináló
Öö, ugye ilyeneket be szabad linkelni?
2011. október 18. 22:11
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.10.10. 21:48)
Bárcsak már ott tartanánk
Nem tudom eldönteni, hogy melyik srácnak drukkoljak. Tetszik az ügyvéd is meg a szomszéd srác is. Az első részben az ügyvéd jött be jobban, de a másodikban a szomszéd srác. Kis munkakerülő, de azért jól kivágta magát Zoe-nál. Tetszett benne, hogy segített a kis csajnak felszedni a srácot. Előbb-utóbb választok majd, de még nehéz
Nem tudom eldönteni, hogy melyik srácnak drukkoljak. Tetszik az ügyvéd is meg a szomszéd srác is. Az első részben az ügyvéd jött be jobban, de a másodikban a szomszéd srác. Kis munkakerülő, de azért jól kivágta magát Zoe-nál. Tetszett benne, hogy segített a kis csajnak felszedni a srácot. Előbb-utóbb választok majd, de még nehéz
Ott tartunk.
Én se tudtam választani, de az előző részben és ebben azt hiszem eldöntöttem, hogy Wade lesz a nyerő számomra. Nehéz döntés volt.
Mikor ráöntötte a kancsó jeget, akkorát röhögtem. Meg amikor próbálgatta a cuccokat, annyira aranyos volt, mondtam is neki, hogy "Rachel, neked még a WC ajtó is jól állna" Meg persze a majdnem csók és a rész vége!!
Nagyon tetszik a sorozat! Az egész hangulat, a párbeszédek, a törénések, mind-mind nagyon kedvesek, aranyosak, szinte végig mosolygok a részek alatt. Nem tudok lekattanni arról, hogy Rachel milyen kis tündéri, ebben a részben a kis őrültsége eszembe juttatta az O.C-t, úgy imádtam Summerként.
Lemonon kissé kiakadtam, mikor kiakadt. De utána egyébként aranyosak voltak Levonnal a sírás ellenére. Viszont Tucker is olyan biztosan és hihetően mondta, hogy szereti őt. Most köztük nem tudok dönteni.
Adrianna
2011. október 20. 22:08
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5984 Csatolások: 136592 Azonosító: 67913 offline |
2011. október 22. 15:52
BoscorelliLost but Won |
Idézet (Domcicc @ 2011.10.18. 22:11)
Mikor ráöntötte a kancsó jeget, akkorát röhögtem.
Én mindig azon röhögök, ahogy a polgármestert hívják, még Ő maga is úgy hívja saját magát, hogy Lavooon Hayes.
Nagyon jó részek voltak.
2011. október 22. 22:30
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12091 Csatolások: 196282 Azonosító: 107508 offline |
1×06 The Undead The Unsaid stills HQ
+ 1 Wallpaper
+ 1 Wallpaper
8 felhasználónak tetszik:
Cakey5000,
Boscorelli,
Domcicc,
saii,
Adrianna,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Coco Selly
2011. október 24. 01:50
BoscorelliLost but Won |
Köszi az új képeket funny
Gumbo
Őszintén szólva nem tudtam mi az a Gumbo Az viszont biztos volt, hogy Zoe-nak nehéz lesz beilleszkednie a parádés mutatványa után. Azt hittem, én is, hogy ez a főzőverseny jó ötlet lesz tőle, de hamar rájöttem, hogy még én is jobban főzök.
Kicsit ügyetlen volt, de egyébként nagyon aranyos volt, főleg, amikor mérgelődött, hogy egy aligátor miatt van ez-az egész.
Lemon kérése érdekes volt, örülök, hogy végre a vőlegénye a sarkára állt, és kijelentette, hogy nem szereti az ultimátumokat. Már épp itt volt az ideje.
Brick dokinak továbbra is elég nagy arca van, de azt kell mondjam, volt igaza, abban, amit Zoe-nak mondott a bárpult előtt. Az Ő része legalább olyan fontos volt, mint Zoe elméleti tudása, úgyhogy igazából ketten mentették meg a férfit.
Wade jó arc volt, hogy megcsinálta a kaját. Azt hittem rájön a dokinéni, de nem.
Heatwave
Eddig ez volt a legjobb rész. Az eleje tényleg poén volt, amikor Wade-el, volt egy pillanatuk, majd leöntötte. Hát, én inkább úgy fogalmaznék, a szó szoros értelmében, leoltotta.
Később voltak olyan jelentei, amikor kb tátott szájjal néztem. Pl. a jégkockával hűtötte magát Zoe. Öö
George szülei kicsit idegesítőek voltak, kicsit nagyon. Így Lemonnal kiegészülve, kész őrület lett volna velük vacsorázni Lavooon Hayes-en látszott is, hogy annyira nem volt jó ötlet, hogy átültek oda
Pedig azt hittem összejön az asszisztenssel, aki egyébként szintén egy elég fura figura számomra. Egyenlőre nem mondom, hogy nem kedvelem, de azt sem, hogy igen. A stílusában van valami bosszantó, ahogy nyújtja a szavakat. Lemon ismét áskálódott, ezen már annyira meg sem lepődtem, azon viszont igen, hogy majdnem kikezdett a polgármesterrel.
Kár, hogy az eső közbe szólt, kíváncsi lettem volna, milyen Zoe, amikor rossz.
Ezek az epizódok is tetszettek, jöhet a folytatás.
Gumbo
Őszintén szólva nem tudtam mi az a Gumbo Az viszont biztos volt, hogy Zoe-nak nehéz lesz beilleszkednie a parádés mutatványa után. Azt hittem, én is, hogy ez a főzőverseny jó ötlet lesz tőle, de hamar rájöttem, hogy még én is jobban főzök.
Kicsit ügyetlen volt, de egyébként nagyon aranyos volt, főleg, amikor mérgelődött, hogy egy aligátor miatt van ez-az egész.
Lemon kérése érdekes volt, örülök, hogy végre a vőlegénye a sarkára állt, és kijelentette, hogy nem szereti az ultimátumokat. Már épp itt volt az ideje.
Brick dokinak továbbra is elég nagy arca van, de azt kell mondjam, volt igaza, abban, amit Zoe-nak mondott a bárpult előtt. Az Ő része legalább olyan fontos volt, mint Zoe elméleti tudása, úgyhogy igazából ketten mentették meg a férfit.
Wade jó arc volt, hogy megcsinálta a kaját. Azt hittem rájön a dokinéni, de nem.
Heatwave
Eddig ez volt a legjobb rész. Az eleje tényleg poén volt, amikor Wade-el, volt egy pillanatuk, majd leöntötte. Hát, én inkább úgy fogalmaznék, a szó szoros értelmében, leoltotta.
Később voltak olyan jelentei, amikor kb tátott szájjal néztem. Pl. a jégkockával hűtötte magát Zoe. Öö
George szülei kicsit idegesítőek voltak, kicsit nagyon. Így Lemonnal kiegészülve, kész őrület lett volna velük vacsorázni Lavooon Hayes-en látszott is, hogy annyira nem volt jó ötlet, hogy átültek oda
Pedig azt hittem összejön az asszisztenssel, aki egyébként szintén egy elég fura figura számomra. Egyenlőre nem mondom, hogy nem kedvelem, de azt sem, hogy igen. A stílusában van valami bosszantó, ahogy nyújtja a szavakat. Lemon ismét áskálódott, ezen már annyira meg sem lepődtem, azon viszont igen, hogy majdnem kikezdett a polgármesterrel.
Kár, hogy az eső közbe szólt, kíváncsi lettem volna, milyen Zoe, amikor rossz.
Ezek az epizódok is tetszettek, jöhet a folytatás.
2011. október 25. 19:01
BoscorelliLost but Won |
Elkészült Wade adatlapja, és indult két téma is, akit esetleg érdekel
Adrianna
2011. október 25. 20:13
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Jó volt az új rész, alig várom a következőt. Nem tudom a többi csaj hogy van vele, de nálam Wade a nyerő... Eddig ingadoztam közte és George között. Igazából engem most abszolút meggyőzött ez az éneklős Wade, pedig a múltkori részekben sem volt semmi. Például amikor Zoe helyett főzött vagy amikor a tóban fürdött... George kezd kicsit idegesíteni, mert látszik, hogy szereti Lemont, én meg nem rajongok a csajért. Bár azért egy picit megértem, hogy az anyukája miatt ragaszkodik ezekhez a kisvárosi izékhez, de akkor is elviselhetetlen.
Nem hittem volna, hogy így megszeretem ezt a sorozatot. Kellemes csalódás volt nekem nagyon, eddig minden rész tetszett.
Nem hittem volna, hogy így megszeretem ezt a sorozatot. Kellemes csalódás volt nekem nagyon, eddig minden rész tetszett.
2011. október 25. 20:35
funny18epiphany |
Idézet (Adrianna @ 2011.10.25. 20:13)
Jó volt az új rész, alig várom a következőt. Nem tudom a többi csaj hogy van vele, de nálam Wade a nyerő... Eddig ingadoztam közte és George között. Igazából engem most abszolút meggyőzött ez az éneklős Wade, pedig a múltkori részekben sem volt semmi. Például amikor Zoe helyett főzött vagy amikor a tóban fürdött... George kezd kicsit idegesíteni, mert látszik, hogy szereti Lemont, én meg nem rajongok a csajért. Bár azért egy picit megértem, hogy az anyukája miatt ragaszkodik ezekhez a kisvárosi izékhez, de akkor is elviselhetetlen.
Nálam is ugyan ez volt a szituáció. A gumbós rész győzött meg, hogy Wade-nek szurkoljak. Bár a hőhullámos Zoe-s képzelődés sem volt semmi. Sokáig hezitáltam a két srác között, de eldöntöttem. Lemon-t én se csípem valahogy irritál még mindig. Szegény George-ot viszont sajnálom, mert hiába szereti, de még nem tud mindenről. A következő részt én is nagyon várom, de november 7-ig sajnos ki kell bírnunk valahogy
2011. október 27. 01:08
funny18epiphany |
1x07 - The Crush & The Crossbow stills HQ
Domcicc,
Boscorelli,
saii,
Adrianna,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Cakey5000,
Coco Selly
2011. október 28. 18:14
funny18epiphany |
HQ poszter
Boscorelli,
saii,
Domcicc,
Adrianna,
BunnyGirl,
zsofeeh,
Cakey5000,
Coco Selly
2011. október 29. 17:24
BoscorelliLost but Won |
Idézet (funny18 @ 2011.10.25. 20:35)
de november 7-ig sajnos ki kell bírnunk valahogy
November 7-ig? Öhm, hogy-hogy? Csak azért kérdem, mert eddig még csak a 4. részig beszélgettünk az epizódokról, és az 5.-hez is már elérhető a magyar felirat.
Köszi az új posztereket
2011. október 29. 17:42
funny18epiphany |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.29. 17:24)
November 7-ig? Öhm, hogy-hogy? Csak azért kérdem, mert eddig még csak a 4. részig beszélgettünk az epizódokról, és az 5.-hez is már elérhető a magyar felirat.
Köszi az új posztereket
Köszi az új posztereket
A 6. rész lesz november 7-én.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.