Starity

Hart Of Dixie / Szívek doktora (2011-2015)

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 20. 19:42 #121
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12091
Csatolások: 196282
Azonosító: 107508
1x20 - The Race and the Relationship stills HQ
8 felhasználónak tetszik: saii, Domcicc, Jessy, Adrianna, Boscorelli, otyg, Coco Selly, nightfever
2012. április 24. 11:33 #122
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (funny18 @ 2012.04.20. 19:42)
1x20 - The Race and the Relationship stills HQ
7 felhasználónak tetszik: saii, Boscorelli, Adrianna, otyg, Domcicc, Coco Selly, nightfever
2012. április 24. 11:37 #123
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
1x21 - Disaster Drills and Departures stills HQ
8 felhasználónak tetszik: saii, Boscorelli, Adrianna, otyg, Jessy, Domcicc, Coco Selly, nightfever
2012. április 24. 19:39 #124
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Az új részről:
Viszonylag pörögtek az események,ez tetszett biggrin.gif Nagyon remélem,hogy George nem fog visszatáncolni Lemonhoz,főleg nem azok után amit bevallott Zoe-nak.Az igaz volt szerintem,még akkor is,ha utána kicsit kiborult.Egyébként ezt a gyász 5 lépcsőjét minden sorozatba beleteszik biggrin.gif George a végén jól behúzott Lavonnak,aki meg jól meg is érezte biggrin.gifD Azt nem szeretem amúgy Lemonban,hogy mindent olyan biztosra vesz,mint most is,hogy George majd megbocsájt neki...George és Zoe közös részei meg nagyon aranyosak voltak,persze főleg a bárban smileeee.gif Remélem lesz még folytatása,ha picit később is smileeee.gif
Ja amikor Wade telefonált a volt feleségének (eddig is ő volt az exe? Nekem vki más rémlett ohmy.gif) azt hittem azért csinálta,hogy esetleg megint megpróbálják,mert Tom beszédén felbuzdulva rájött,hogy tovább kellene lépnie Zoe-n.
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. április 24. 20:46 #125
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Jessy @ 2012.04.24. 19:39)
Az új részről:
Viszonylag pörögtek az események,ez tetszett biggrin.gif Nagyon remélem,hogy George nem fog visszatáncolni Lemonhoz,főleg nem azok után amit bevallott Zoe-nak.Az igaz volt szerintem,még akkor is,ha utána kicsit kiborult.Egyébként ezt a gyász 5 lépcsőjét minden sorozatba beleteszik biggrin.gif George a végén jól behúzott Lavonnak,aki meg jól meg is érezte biggrin.gifD Azt nem szeretem amúgy Lemonban,hogy mindent olyan biztosra vesz,mint most is,hogy George majd megbocsájt neki...George és Zoe közös részei meg nagyon aranyosak voltak,persze főleg a bárban smileeee.gif Remélem lesz még folytatása,ha picit később is smileeee.gif
Ja amikor Wade telefonált a volt feleségének (eddig is ő volt az exe? Nekem vki más rémlett ohmy.gif) azt hittem azért csinálta,hogy esetleg megint megpróbálják,mert Tom beszédén felbuzdulva rájött,hogy tovább kellene lépnie Zoe-n.

Megint teljesen egyetértek veled. biggrin.gif Amúgy ja, kíváncsi vagyok hogy lesz ez a Zoe's crush, mert ugye Wade felé is érzett már azért valamit és volt köztük is kémia, nemcsak George felé nyitott. Bár tény, hogy felé jobban. biggrin.gif Engem is Lemon már nagyon idegesített ezzel a felfogással, végre röhöghettem egyet a képébe. _nevet.gif Amúgy hiányoltam Jesse-t, de nekem különösen tetszett Wade kis Hangoveres része, meg George kisebb őrültségei. Ki gondolta volna, hogy tud énekelni? ohmy.gif A motor meg nagyon jól állt neki... blush.gif Újra nem tudok dönteni a fiúk között amúgy. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Jessy
2012. április 26. 00:04 #126
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet (Adrianna @ 2012.04.24. 20:46)
Megint teljesen egyetértek veled. biggrin.gif Amúgy ja, kíváncsi vagyok hogy lesz ez a Zoe's crush, mert ugye Wade felé is érzett már azért valamit és volt köztük is kémia, nemcsak George felé nyitott. Bár tény, hogy felé jobban. biggrin.gif Engem is Lemon már nagyon idegesített ezzel a felfogással, végre röhöghettem egyet a képébe.  _nevet.gif Amúgy hiányoltam Jesse-t, de nekem különösen tetszett Wade kis Hangoveres része, meg George kisebb őrültségei. Ki gondolta volna, hogy tud énekelni? ohmy.gif A motor meg nagyon jól állt neki...  blush.gif Újra nem tudok dönteni a fiúk között amúgy.  laugh.gif

Igen,Wade-del is megvan a kémia rendesen,de én most éppen benne csalódtam.Eleinte George-párti voltam,aztán mivel annyira odavolt Lemonért úgy voltam vele,hogy akkor legyen vele boldog,ha el bírja viselni.Szóval egy pár rész után Wade-nek szurkoltam smileeee.gif Aztán annyira bunkó kezdett lenni akkor is amikor Zoe aranyos volt vele,hogy kicsit csalódtam benne,még tőle is sok volt amit néha levágott.Úgyhogy aztán megint inkább George felé húztam,ezek után pedig most totálisan Zoe+George (asszem Zorge a nevük,de ez kicsit hülyén hangzik biggrin.gif) vagyok. smileeee.gif Szerintem is tök jól állt neki a motor,meg a hangja is nagyon jó ohmy.gif Olvastam valahol,hogy a való életben egy fiúbanda tagja is volt biggrin.gif biggrin.gif A hangoveres rész tényleg király volt: Big Ethel biggrin.gif
2012. április 28. 20:56 #127
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5984
Csatolások: 136592
Azonosító: 67913
Bepótoltam én is a két részes lemaradásomat. Remek epizódok voltak. beer.gif

Szerintem Wade nem volt bunkó Zoe-val, ha arra az erdős részre gondoltok kifejezetten, én ahogy észrevettem inkább csak a testvérére volt mérges, és Zoe csak úgy a képbe jött, hogy jön az öcsi, és még a lányt is lecsapja, aki Wade-nek is tetszik. Bár megkérdezte, én nem is értem miért nem mondta, hogy igen zavarja. Lehet azért, mert akkor el kellett volna ismernie, hogy nem közömbös Zoe iránt, ami egyébként úgyis látszik. biggrin.gif

George nem tudom miért akadt ki ennyire? Elment NY-ba, elég hosszú időre, és a dolgok változtak. Lemon-nak viszonya volt ez idő alatt Lavon-nal. Nem is tudom, de ez tényleg megcsalásnak számít? think.gif Merthogy Lemon így mondta.. Pedig, az előzmények inkább arra utalnak, hogy akkoriban hónapokig Lavon-nal alkotott egy párt.

Amiről még beszéltetek, azzal én is egyetértek. Szerintem Wade azért hívta vissza magához az exét, hogy némiképp tudassa vele, hogy kész a változásra Ő is, és később megpróbálhatnák újra. Egyébként Tancy wub.gif visszatérését örömmel vettem, remélem a jövőben is viszont láthatjuk. beer.gif

Kíváncsi leszek a folytatásra, főleg a 20. részre, így képekről, Zoe-Wade résznek tűnik. beer.gif

Idézet (Adrianna @ 2012.04.17. 22:40)
Remélem tényleg lesz második évad berendelve, mert annyira bírom ezt a sorozatot. Olyan más, mint a többi. Jó nézni ezt a kisvárosi életet meg nem tudom...  biggrin.gif

Abszolút egyetértek. meghajolo.gif
Sokan biztos mondanák, hogy "jaj kisváros", meg "unalmas", és ezek társai, de nekem nagyon tetszik ez a hangulat, ami kialakult Bluebell-ben, és még bőven lehetne folytatni az eseményeket.
Nos, nemsokára finálé, utána az Upfront-on valószínűleg bejelentik. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Jessy
2012. május 01. 22:48 #128
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
@Boscorelli

Én nem kifejezetten arra a részre gondoltam,bár tény,hogy ott sem volt kedves,hanem mikor még egy régebbi részben Judsonnal elment táncolni és az epizód végén Zoe mondta,hogy igen,Wade-nek volt igaza stb.,akkor nagyon bunkó volt vele azzal,hogy fogadott rájuk,hogy szétmennek még aznap este Judsonnal. :S

Mai rész:
Én nem tudom mit szívnak az írók,de hogy nagyon erős cucc,az biztos.Nem hiszem el mit csináltak ebben a részben...Hol van már az önálló,magabiztos ügyvéd George,mára már egy totál papucs lett!Nagyon jól titkolja egyébként hogy mennyire szereti Lemont,mert minden másfeledik részben ki volt akadva valamelyik hülyeségén,mellesleg jogosan,de akkor is már teljesen az agyára mentek Lemon dolgai.Most meg rájön,hogy ő még ezek után is halálosan szerelmes belé.Lemon meg egy megszállott.Azt se értem,hogy akkor ő már most totál elfelejtette Lavont?Mert eddig nem úgy nézett ki...Wade volt a másik vicc: kiakad Zoéra,hogy csak az érdekli amit ő akar és nem érdekli kiket bánt meg,mikor ő is tökre ugyanezt csinálja Tansy-vel.Na jó,mindegy,ez a rész most egy hatalmas csalódás volt. Ja igen,kabaré,hogy George 1 azaz EGY rész alatt megbocsájtott Lemonnak és újra kész feleségül venni...Hozzáteszem,szerintem is korai lett volna még Zoe-val összehozni,de ez meg a másik véglet.Nem tudom mi lesz majd az évadzáróban,de ezt nehéz lesz "helyrehozni".
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Adrianna
2012. május 02. 00:04 #129
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
1x21 promo
2012. május 03. 19:40 #130
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Jessy @ 2012.05.01. 22:48)
@Boscorelli
Én nem kifejezetten arra a részre gondoltam,bár tény,hogy ott sem volt kedves,hanem mikor még egy régebbi részben Judsonnal elment táncolni és az epizód végén Zoe mondta,hogy igen,Wade-nek volt igaza stb.,akkor nagyon bunkó volt vele azzal,hogy fogadott rájuk,hogy szétmennek még aznap este Judsonnal. :S

Igen, mondjuk abban tényleg van valami, ott valóban meglehetősen bunkó volt, de, másnap, akarom mondani, a következő részben, bocsánatot kért Zoe-tól.
Nekem speciel tetszett az a rész, jókat nevettem azon, ahogy Zoe és Wade egymást szívatták. smileeee.gif

Idézet (Jessy @ 2012.05.01. 22:48)
Mai rész...

Nagyon sok gondolatoddal egyetértek, ez tényleg egy meglehetősen váratlan rész volt.

Alapvetően én azt figyeltem meg, hogy itt több háromszög is kialakult, és érdekes módon, Lavon volt az, aki mindenről tudott. biggrin.gif
Én Zoe-n nagyon meglepődtem. Nagyjából 1,5 epizód alatt szerelmes lett George-ba? think.gif
Mármint, amikor kipattant ez-az egész korábbi Lemon-Lavon viszony, utána George mérges volt Zoe-ra is, következő epizódban már New Orleansbe hívta, és nyíltan kikezdett vele, még az utcán is. Majd a mostani részben azzal nyit, hogy legyünk mégiscsak barátok? Ez lol. rohog.gif

Zoe reakciója is érdekes volt. Először látszott rajta, hogy nem tetszik neki az ötlet, majd pár pillanattal később, Lavon-nak már azt mondta, hogy tulajdonképpen jó ez neki, mert a jövőben végre összejöhetnek majd. Végre? think.gif

Csóri Wade ezt most alaposan megszívta. Szerintem alapjában véve jogosan akadt ki. Azért Zoe alaposan megvezette, átverte és még hazudott is neki, mindezt egy napon belül. Wade szerintem nem bánt hasonlóképp Tancy-vel, sőt még maga (Tancy) ismerte el, az epizód végén, hogy próbát akart ezzel tenni, hogy Wade érez-e még valamit Zoe iránt. Szerencsétlen srác meg, amint látott egy hangyányi esélyt Zoe-nál, rögtön lemondta a vacsorát.

Lemon-Lavon kapcsolat tényleg nagyon érdekes. A tiszteletesnél Lemon azt mondta, hogy szörnyű hiba volt, de érdekes módon, amíg nem derült ki, addig másképp gondolta. biggrin.gif Sőt korábbi részekben többször is sírva ment át, és volt egy pár pillanatuk, pedig akkor George már Bluebellben volt. Most pedig már szörnyű hiba, érdekes. think.gif

A vége volt a kedvencem, Lavon jó sok füzetet tart a konyhában. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Jessy
2012. május 04. 00:10 #131
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Én egyébként nagyon bírom Wade-t mint karaktert és Zoe-val is működik a hülyülésük,csak nekem inkább George passzolna a dokihoz,bár a legutóbbi rész után nem tudom mit gondoljak...

Igen,most tényleg Lavon lett a kapocs,ő próbál szegény mindenkit megmenteni a csalódástól,miközben az ő szíve is megszakad(t).
Én Zoe-n nem annyira lepődtem meg,mert már az első résztől lehetett tudni,hogy neki George nem csak tetszik,hanem több is van a dologban (vagy pl. mikor elmentek egyszer vacsorázni és utána mondta az asszisztensnek,hogy a megfelelő emberrel tényleg erőlködés nélkül megy a beszélgetés),bár tény,hogy az utóbbi 2 részben vesztette el teljesen a fejét. New Orleans-ban eléggé lazán viselkedett,mondjuk megértem,mert már régóta odavan George-ért.Viszont a legutóbbi részben totál megalázta magát. sad.gif Ez a versenyzünk George kegyeiért dolog nekem nagyon nem tetszett.
Igen,George személyisége és viselkedése gyorsabban változik,mint az időjárás (plusz szeszélyesebb is).
Zoe meg kapaszkodott mindenbe amibe tudott,ezzel csinált magából hülyét végül. :S
Lemon nagyon álszent,szerintem is még totál odavan Lavonért,de legalábbis el még nem felejtette,csak hogy nézne az ki,ha nem George-hoz megy hozzá,azok után,hogy 15 éve együtt vannak...Szerintem ő nem szerelmes már belé,vagy már csak alig,de nem akarja a látszatot feladni,az a legfontosabb.
Tényleg más egy kicsit a helyzet Tansy-vel,de azért őt is átverte Wade,még akkor is,ha szegény lány számított rá.Mondjuk ő valószínűleg könnyebben kiheveri,mint Wade Zoe-t,már ha ki fogja egyáltalán/ki kell neki egyáltalán.

Lavon meg a füzetek szerintem is mindent vittek biggrin.gifD Nem csak 1-2 jegyzetlapot tart ott,hanem komplett füzeteket biggrin.gif

Idézet (Boscorelli @ 2012.05.03. 19:40)
Igen, mondjuk abban tényleg van valami, ott valóban meglehetősen bunkó volt, de, másnap, akarom mondani, a következő részben, bocsánatot kért Zoe-tól.
Nekem speciel tetszett az a rész, jókat nevettem azon, ahogy Zoe és Wade egymást szívatták. smileeee.gif
Nagyon sok gondolatoddal egyetértek, ez tényleg egy meglehetősen váratlan rész volt.
Alapvetően én azt figyeltem meg, hogy itt több háromszög is kialakult, és érdekes módon, Lavon volt az, aki mindenről tudott. biggrin.gif 
Én Zoe-n nagyon meglepődtem. Nagyjából 1,5 epizód alatt szerelmes lett George-ba? think.gif
Mármint, amikor kipattant ez-az egész korábbi Lemon-Lavon viszony, utána George mérges volt Zoe-ra is, következő epizódban már New Orleansbe hívta, és nyíltan kikezdett vele, még az utcán is. Majd a mostani részben azzal nyit, hogy legyünk mégiscsak barátok? Ez lol. rohog.gif
Zoe reakciója is érdekes volt. Először látszott rajta, hogy nem tetszik neki az ötlet, majd pár pillanattal később, Lavon-nak már azt mondta, hogy tulajdonképpen jó ez neki, mert a jövőben végre összejöhetnek majd. Végre? think.gif
Csóri Wade ezt most alaposan megszívta. Szerintem alapjában véve jogosan akadt ki. Azért Zoe alaposan megvezette, átverte és még hazudott is neki, mindezt egy napon belül. Wade szerintem nem bánt hasonlóképp Tancy-vel, sőt még maga (Tancy) ismerte el, az epizód végén, hogy próbát akart ezzel tenni, hogy Wade érez-e még valamit Zoe iránt. Szerencsétlen srác meg, amint látott egy hangyányi esélyt Zoe-nál, rögtön lemondta a vacsorát.
Lemon-Lavon kapcsolat tényleg nagyon érdekes. A tiszteletesnél Lemon azt mondta, hogy szörnyű hiba volt, de érdekes módon, amíg nem derült ki, addig másképp gondolta. biggrin.gif Sőt korábbi részekben többször is sírva ment át, és volt egy pár pillanatuk, pedig akkor George már Bluebellben volt. Most pedig már szörnyű hiba, érdekes. think.gif
A vége volt a kedvencem, Lavon jó sok füzetet tart a konyhában. rohog.gif 
2012. május 04. 00:22 #132
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
1x22 The Big Day stills HQ
w00t.gif ohmy.gif

A lányok nagyon szépek! smileeee.gif Wade-re meg végül csak rámosolyog a szerencse?
6 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Adrianna, Alexis_0504, benyaw93, Coco Selly, nightfever
2012. május 04. 00:46 #133
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Ezek még ugye nem voltak? smileeee.gif

(sajnos tagesek)

Promotional Posters
5 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Adrianna, Coco Selly, BunnyGirl, nightfever
2012. május 04. 00:50 #134
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Promotional Shoots
4 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Adrianna, Coco Selly, nightfever
2012. május 05. 09:40 #135
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Jessy @ 2012.05.04. 00:22)
1x22 The Big Day stills HQ
  w00t.gif  ohmy.gif 
5 felhasználónak tetszik: saii, Boscorelli, Adrianna, Domcicc, nightfever
2012. május 05. 18:53 #136
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Na ez eheti rész engem is rendesen feldühített, mégpedig pont a Lemon & George és Wade & Zoe szál miatt. Remélem a finálés képek nem hazudnak Zoe "helyrebillentését" illetően. dry.gif Viszont az a dupla menyasszonyos kép nagyon vicces. Úgy látom George-nak újra kételyei lesznek (álmok formájában?). rohog.gif Már várom. cool.gif
2012. május 11. 23:55 #137
mikieger
mikieger
visszatérő vendég

Státusz♥Tom Holland, Dylan O'Brien♥
Hozzászólás: 340
Csatolások: 457
Azonosító: 124537
A CW berendelte a 2.évadot, 22 rész smileeee.gif
9 felhasználónak tetszik: Jessy, saii, Boscorelli, funny18, benyaw93, Adrianna, Domcicc, Alexis_0504, Coco Selly
2012. május 12. 01:40 #138
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Jaj de jó! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
2012. május 15. 17:44 #139
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Na,kinek hogy tetszett a finálé? smileeee.gif

A végén szegény Zoe feje priceless volt biggrin.gif
Most még jobban örülök,hogy berendelték,mert már most várom a következő részt biggrin.gif
2012. május 15. 18:00 #140
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Jessy @ 2012.05.15. 17:44)
Na,kinek hogy tetszett a finálé? smileeee.gif

Én általában magyar felirattal szoktam nézni, úgyhogy sajnos még nem láttam, mert még csak angolt találtam hozzá. De egy kisebb spoilerbe belefutottam, egy videóba, és az alapján, elég érdekes résznek tűnik. thumbsup.gif

Idézet (Jessy @ 2012.05.15. 17:44)
Most még jobban örülök,hogy berendelték,mert már most várom a következő részt biggrin.gif

Igen, megmondom őszintén én is örülök, hogy marad a sorozat, még egy év Bluebellben. smileeee.gif Aztán ki tudja, lehet még több is lesz, remélem, nekem jobban tetszik, mint októberben. beer.gif
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!