Idézet (Jessy @ 2012.05.15. 17:44)
Na,kinek hogy tetszett a finálé?
A végén szegény Zoe feje priceless volt
Most még jobban örülök,hogy berendelték,mert már most várom a következő részt
A végén szegény Zoe feje priceless volt
Most még jobban örülök,hogy berendelték,mert már most várom a következő részt
Hát én a Zade jeleneteknek nagyon örültem, George-t most megint nem szeretem, mert folyton hezitál és engem ez szörnyen idegesít egy férfiban. Na meg ugye mániája volt, hogy Lavon csak kamuzik, pedig szegény tényleg nem akart rosszat. Szerintem a finálé így volt jó, ahogy megcsinálták, nagyon tetszett G. hülyeségeitől függetlenül. Örültem, hogy az esküvő egy nagy mess lett, azért az a beázó tető meg a többi, és G. magyarázatai viccesek voltak. Ez teljesen olyan, mintha vízesés lenne (vödrökbe csepeg a víz a tetőről) - itt szakadtam a legjobban. Azt hiszem, ezt mondta ott.
Na és a vége, az nekem 5* volt, mert végre Zoe Wade felé is kacsingatott, nem is akárhogy. De sajnos elrontották az ajtón kopogtató George-dzsal. Mondjuk sejteni lehetett, amikor már kiöntötte a lelkét Lemonnek, arról hogy úgy nem veheti el, hogy nem a teljes szívéből szereti, hanem részben másba is szerelmes.
Remélem a második évad se lesz gyengébb, de azért néha egy-két izgalom, mint a mostani vihar, nem ártana.
Ja és Team bébikecske, mert nagyon cuki volt és Team vihar, mert segített annak a bizonyos két embernek tisztázni a dolgokat.