hát ez bunkóság wolt...:\
mondjuk én nem bírom biebert deee azért ez téll illetlen..:|
Justin Bieber ismét elszállt magától
2011. május 20. 13:19
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
nem meglepő...
2011. május 20. 13:25
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
kis hülye gyerek.xDD
2011. május 20. 13:41
én már attól rosszul lettem, hogy ránéztem a képre. ._. amúgy marha bunkó. :S
2011. május 20. 13:47
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
"...megint..."
mikor nem? bunkó kis taknyos mit képzel?!
mikor nem? bunkó kis taknyos mit képzel?!
2011. május 20. 13:54
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline |
Bocs, hogy beszólok de engem idegesítenek ezek, hogy: "elszállt vele a ló" ilyen nincs, elszállt magától vagy elszaladt vele a ló, jelen esetben az utóbbi.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 20. 13:58
beképzelt kis köcsög aki elszállt magától...ennyi :/ bunkó -.-
2011. május 20. 13:58
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Ilyenkor miért nem írnak semmit a kis Justin rajongók? Ja, hogy nem tudnak mit...
Úgy viselkedik, mint hogyha ő sz.rta volna a spanyol viaszt. Ki ő? Mit tett le az asztalra azonkívűl, hogy elnyekeregte, hogy baby baby baby ooh! (megjegyzem renkívűl fantáziadús szöveg!) Semmi mással nem büszkélkedhet, mint a 10-12 évesekből álló rajongótáborával. Remélem valaki egyszer jól helyben hagyja ezt a kölyköt mert már az agyamra megy
Úgy viselkedik, mint hogyha ő sz.rta volna a spanyol viaszt. Ki ő? Mit tett le az asztalra azonkívűl, hogy elnyekeregte, hogy baby baby baby ooh! (megjegyzem renkívűl fantáziadús szöveg!) Semmi mással nem büszkélkedhet, mint a 10-12 évesekből álló rajongótáborával. Remélem valaki egyszer jól helyben hagyja ezt a kölyköt mert már az agyamra megy
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!