Justin Bieber ismét elszállt magától
2011. május 20. 15:32
JAJJ ISTENEM MÉRT KELL ŐT BÁNTANI SZERINTEM TI IS (AKI LECSESZTE JUSTINT)AZ NÉZZE MEG AZT A VIDEÓT AMI EME97-NÉL VAN!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. május 20. 15:38
Justin a sikerei után nagyon elszállt magától.
Amúgy nem ez az első eset ,hogy ilyen bunkón viselkedett.
Amúgy nem ez az első eset ,hogy ilyen bunkón viselkedett.
2011. május 20. 15:39
eme97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 49855 offline |
nem kell szeretni, de figyelmébe ajánlom minden haternek, az utóbbi időben készült videókat. interjúk, koncertvideó, vagy a sean kingstonnal készült 'won't stop' c. számot, amiben hallható, hogy mélyül a hangja. bírom, amikor úgy ócsárolják valamelyik sztárt, hogy szinte semmit sem tudnak róla. justinnál is mindenki leragadt a babynél, holott van sokkal jobb, inspirálóbb és komolyabb száma is. csak kicsit nézzetek már utána, mielőtt megszólaltok
2011. május 20. 15:55
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Szerintem nemzetközileg kellene felhívást intézni az összes médium,újság,rádió,tv-net,teljesen szüntesse be Justint. Egyszerűen azért életképes mert ezek felfújják!
Egy kis senki lenne,illetve igazából az is. Ennyit erről..no comment
Egy kis senki lenne,illetve igazából az is. Ennyit erről..no comment
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. május 20. 16:11
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
katasztrófa. egyre gázabb ez a gyerek.
2011. május 20. 16:16
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Nem csodálkozom. Egy ilyen beképzelt idiótától mit vár az ember? Látni az arcán, hogy lenéz másokat és csak magával törődik. Egyáltalán nem korához méltóan viselkedik és nem értékeli a rajongóit és még azoknak szüleit sem. Beletapos mindenki lelkébe. Elég gonosz kis figura ez a Justin.
2011. május 20. 16:17
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
hát...ha belegondolna abba hogy hány vele egyidős vagy fiatalabb kis srác vagy lány örülne ha CD-t dedikálhatna meg magán repülő gépe lenne meg tök gazdag lenne...hát nem is tudom bunkó és hálátlan ember öö bocs ...gyerek...hát hogy mi lesz vele ha felnőtt lesz :S ja értem...már ő is "felnőtt"
2011. május 20. 16:19
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
ez egy hülye kis undorító f@sz
2011. május 20. 16:20
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline |
hát szerintem nem tudott mire menni a népszerűség; az agyára biztos nem mivel neki nincs olyan. gusztustalan ez a gyerek, jó lenne már leszállnia a magas lóról
2011. május 20. 16:41
Ebben a gyerekben nincs sem tehetség sem jó modor.Én csodálom hogy ennyien képesek rajongani ezért a gyerekért.
Kapcsolódó sztárok
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.