Lars Von Trier rendezőt nemkívánatos személynek ítélték Cannes-ban, a Filmfesztiválon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kitiltották a rendezőt a Filmfesztiválról
2011. május 20. 22:55
2011. május 20. 22:58
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12549 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
"Ez a hajó elment, sem magyarázattal, sem anélkül nem kerülhet már vissza a Filmfesztiválra, majd jövőre újra próbálkozhat."
- A hajó nem ment el ugyanis a filmje továbbra is versenyben van a többivel együtt
- A hajó nem ment el ugyanis a filmje továbbra is versenyben van a többivel együtt
![pardon.gif](/images/emoticons/pardon.gif)
2011. május 20. 22:58
Pedig én tudok rengeteget beszélni de ehhez szerintem nem szükséges hozzáfűzni semmit...
2011. május 20. 23:00
_ToTo_
Ne vedd kritizálásnak, de látom hogy szinte mindig javítgatod a cikkeket így hozzászólásban, meg én is találtam rengeteg elírást, helytelen információt. Tényleg nem szemrehányásnak szánom, de nem nézik át a cikkeket mielőtt felkerülnek? Vagy te nem tudsz "belenyúlni"? És akkor már ki is van javítva (:
Ne vedd kritizálásnak, de látom hogy szinte mindig javítgatod a cikkeket így hozzászólásban, meg én is találtam rengeteg elírást, helytelen információt. Tényleg nem szemrehányásnak szánom, de nem nézik át a cikkeket mielőtt felkerülnek? Vagy te nem tudsz "belenyúlni"? És akkor már ki is van javítva (:
2011. május 20. 23:06
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12549 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Idézet (Taurilla @ 2011.05.20. 23:00)
_ToTo_
Én nem tudok belenyúlni, nem is akarok meg nem is az én dolgom. Régebben volt topik ahol lehetett jelezni az elírásokat, csak nem arra használták amire kellett volna ezért le lett zárva.
Prézli, El Mexicano, XBlondie, Coco Selly, Liafen, Courtneyy, Brittany - nekik lehet jelezni a hibákat - csak találd el, hogy pont melyik van 'szolgálatban' - de bármelyiknek írsz - elöbb-utóbb elolvassa és biztos kijavítja.
2011. május 20. 23:07
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.20. 22:58)
"Ez a hajó elment, sem magyarázattal, sem anélkül nem kerülhet már vissza a Filmfesztiválra, majd jövőre újra próbálkozhat."
- A hajó nem ment el ugyanis a filmje továbbra is versenyben van a többivel együtt![pardon.gif](/images/emoticons/pardon.gif)
![pardon.gif](/images/emoticons/pardon.gif)
A filmje ott van, és nem is erre írtam, hanem hogy ő, mint személy nem mehet vissza.
2011. május 21. 00:11
![]() |
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 ![]() |
Az egyik kedvenc rendezőm Trier, vannak furcsa dolgai, de ez tényleg túl ment már egy határon. Ugyanakkor, egy-két popsztár nap mint nap durvábbakat csinál. Egy viszont biztos, a Melankóliát nem ennek alapján kell megítélni.
2011. május 21. 07:45
![]() |
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 ![]() |
lehet, hogy kitiltották, de a filmjei jók!
Kapcsolódó sztárok
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/hailey-bieber-alvos-fotoval-reagalt-arra-hogy-a-ferje-kikovette-ot-01220700.jpg)
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/gigi-hadid-es-bradley-cooper-lanyai-imadjak-egymast-01200921.jpg)
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/harry-styles-1-randi-utan-ghostolta-a-little-mix-enekesnojet-01210658.jpg)
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/ongyilkos-lett-az-armany-es-szenvedely-szinesze-01210525.jpg)
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/kristen-stewart-teljesen-szokere-valtott-01190740.jpg)
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.