Starity

Bemutatták Fluor legújabb klipjét, a Lájkot!

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 24. 11:23 #161
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict
 
StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Offline offline
Idézet (Lucy-chan @ 2011.05.23. 19:34)

Istenem, ha a számtól nem is, de attól sírhatnékom van, ahogy a sok 10-13 éves folyamatosan írja, hogy: "naon jó" meg "lájkolom"... Meg amit az egyik kommentelőnél láttam hogy a mai fiatalságot mutatja be. Mi van?  ohmy.gif  Én fiatalnak tartom magam, de nem mondom azt arra ami tetszik, hogy "lájkolom". Most miért nehéz azt kimondani, hogy tetszik? Ráadásul ettől a magyarosítástól a szőr is feláll a hátamon. Nem tudom miért menő az, ha leírjuk a kiejtett angol szót.


Nekem ebben a hozzászólásban az tetszik, hogy Lucy-chan csak pár évvel idősebb, mint azok, akikről a hozzászólása szól. És mégis ekkora a különbség az ő véleménye, és az említett korosztály között.
Azzal pedig külön egyetértek, hogy ezt a magyarosítást el kellene felejten de nagyon gyorsan. Mikor először megláttam leírva, majd egy ismerősöm ez mondta, hogy lájkolom, kedvem támadt volna pofán vágni. De mit akarunk ebben az országban, mikor a nyelvészek elfogadják magyarosított formban az e-mait szót? (Gyk.: ímél omg.gif )

Idézet (Holly Keller @ 2011.05.23. 20:03)

Gyerekek, most komolyan, erre van igény?!...
Miért nem hallgattok olyan zenét, aminek értelme is van és szól is valamiről? Brutális, hogy mikkel tudjuk magunkat égetni, mi magyarok, ami még hagyján, de igény is van rá.


Igen, úgy tűnik, hogy erre van igény. Ha olyan zenét hallgatnának, ami szól is valamiről, akkor az már feltételezné azt, hogy az illető önállóan képes gondolkodni, már-már individuum.
A magyarországi égetésről meg csak annyit, hogy ez a trend nemzetközi szinten is, így könnyű azt mondani, hogy de kérem, ez máshol is így van. (Pl.: JB fear.gif vs. MM fear.gif )

Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.23. 20:30)

Ez valami tragédia. Ez nem a fiatalságnak szól hanem a dedósoknak. Papp Rita gyerekdalai is komolyabbak ennél. Pozitivum: Fluor egymaga felmelegítené a déli sark összes pingvinjét ...


És akkor majd jönnének az állatvédők, és felnégyelnék. rohog.gif

Egyébként egy valamit mindenki előszeretetel hagy figyelmen kívül. Nevezetesen, hogy nem kötelező meghallatni. Ha a rádióban szól, akkor eltekerek onnan, ha tv-ben, akkor elkapcsolom.
9 felhasználónak tetszik: _ToTo_, kriszti145, Grace Benning, Bogszics, Pandus, janet7, Lucy-chan, nothingcanstopme, Ayvi
2011. május 24. 11:34 #162
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥
 
Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.16.
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 0
Azonosító: 151172
Offline offline
szerintem nem annyira jó, egyszer hallgatható biggrin.gif
2011. május 24. 11:39 #163
Victoria Dee
Victoria Dee
új tag
 
StátuszFU
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.23.
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 151629
Offline offline
Ilyen zenék ösztönöznek az öngyilkosságra..Ti normálisak vagytok? omg.gif
2011. május 24. 12:24 #164
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12489
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (joe_r @ 2011.05.24. 11:23)
Egyébként egy valamit mindenki előszeretetel hagy figyelmen kívül. Nevezetesen, hogy nem kötelező meghallatni. Ha a rádióban szól, akkor eltekerek onnan, ha tv-ben, akkor elkapcsolom.


Az a baj, ha átkapcsolod, ugyanaz az ótvar 30 előadót nyomják a többi csatornán is. Az egyetlen színes skálájú zene tv a VH1 volt - amig le nem vették nálunk. Én szerettem a zene tvket amig a viva el nem korcsosodott és amig Z+ volt addig vegyes volt a felhozatal. Ezen a magyarított emtívin meg minden megy csak zene nem. Szóuszpark, Párizshilton öribarizik, buli a playboy villában, dörzsishóre, szkinsz, felcsinált tinik, ratyirandi, tinimamik, csőbe húzunk, megadrive, rilvörld, liz vagyok, dudesons, thehillsz, thesziti, ha igazán ismernél és még egy rakat valóságshownak titulált szemét amit felsorolni sem lehet - mindez egy zeneadón ...
A viván éjjel órákon át vv Ágica pofáját kellene nézni amikor 3db tizezrest lobogtat és már ő sem tudja mit mondjon a kamerába. Délutánonként ugyanzokat a kreténeket hívják be a műsorba, hogy jót röhögcséljenek a saját butaságaikon és az 1 órás műsor idő alatt jó ha 3 klip lemegy - ez moslék, nem zeneadó. Most telt be nálam a pohát, jövő hónaptól átváltok digitális szolgáltatásra és berendelek a családi csomag mellé egy zeneadó csomagot havi 1190 forintért és lesz 10 féle zeneadóm, lesz 6 féle MTV-m, külön rock, külön feka, külön pop zenéknek lesz VH1, National Geographic Music television stb - de ezt a 2 szemét magyar zenetévénik kikiáltott okádékot még a programlistából is kitörlöm.
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Rap4ever8, Bogszics, Pandus, janet7, Lucy-chan, Fuller
2011. május 24. 13:23 #165
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict
 
StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Offline offline
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.24. 12:24)

Az a baj, ha átkapcsolod, ugyanaz az ótvar 30 előadót nyomják a többi csatornán is. Én szerettem a zene tvket amig a viva el nem korcsosodott... Ezen a magyarított emtívin meg minden megy csak zene nem. Szóuszpark, Párizshilton öribarizik, buli a playboy villában, dörzsishóre - mindez egy zeneadón ...


Ha elkapcsolom, akkor általában vagy a Eurosport 1-2, vagy a Sport1-2 a célállomás, vagy a National Geographic, illetve a Discovery Chanel. Még ha nem is figylek oda teljesen, akkor is körökkel jobb időtöltés, mint a két magyar ""zenetv"".

Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.24. 12:24)

A viván éjjel órákon át vv Ágica pofáját kellene nézni amikor 3db tizezrest lobogtat és már ő sem tudja mit mondjon a kamerába. Délutánonként ugyanzokat a kreténeket hívják be a műsorba, hogy jót röhögcséljenek a saját butaságaikon és az 1 órás műsor idő alatt jó ha 3 klip lemegy - ez moslék, nem zeneadó.


Nagyon jól meg lehet ezt is magyarázni, ebben az országban ahhoz úgy is mindenki felsőfokon ért. Minek készítenének egy sokrétű műsortervet akár a Viva-n, akár a magyar MTV-n? Ha minden stílushoz lenne egy külön műsor, akkor kellene kettőnél több műsorvezető, az új műsorokhoz új díszletek, ezekhez technikai felszerelés, kamerák, világosítók, sminkesek, egyéb személyzet, stb., stb.
Ehhez képest mennyivel egyszerűbb ezt a sok kritikán aluli szemetet átvenni külföldről, magyar szinten is fillérekért készíteni hozzá egy alámondásos szinkront, és lenyomni az erre a hulladékra kíváncsi emberek torkán.

Az éjszakai játsz-és-nyerj-és-ki-ne-hagyd-el-ne-szalaszd-az-életedet-megváltoztató-lehetőséget műsorokat is gondolom nem különösebben nagy összegért lehet megvenni, ismét nem kell stúdiót bérelni, díszletet építeni, személyzetet fizetni. Nem könnyebb így? Akinek meg nem tetszik, az pedig így járt. Mint mindenben, itt is a marketing pofázik, a nézőnek meg pofa alapállás.
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Rap4ever8, Bogszics, janet7, Lucy-chan, Ayvi, _ToTo_
2011. május 24. 13:33 #166
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap
 
Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.08.02.
Hozzászólás: 9537
Csatolások: 117951
Azonosító: 67956
Offline offline
Borzalmas ez is ugyanúgy, ahogy a Mizu is a zenei világ katasztrófája. Soha nem fogom megérteni, hogy valaki hogyan lehet sikeres és népszerű azzal, hogy ilyen szemetet gyárt sorra. Fluor esetében pedig külön fájó pont, mert tudom, hogy igazából tehetséges. Régen nagyon jó volt. Vele kapcsolatban egyetlen hozzászólást sem tudok úgy megírni, hogy ezt ne hozzam fel, mert mikor meglátom/meghallom miket alkot mostanában belém hasít a fájdalmas kérdés, hogy miért? Annyira jó volt régen... Azoknak pedig csak gratulálni tudok, akik sikeressé teszik ezt a borzalmat és lassan himnusszá alakítják ezt a semmitmondó szemetet. Fluor egyénisége is látszólag meghalt, mert az embereknek nem kellett a valódi értékkel bíró zenéje, ezért beállt a többi tehetségtelen előadó közé és sajnálatos módon a siker nem is maradt el. Ennyit Magyarország színvonaláról... A tehetséges előadók itt nem kellenek, ezért vagy átalakulnak és szemetet gyártanak vagy soha nem érik el az álmaikat...
2 felhasználónak tetszik: Lucy-chan, _ToTo_
2011. május 24. 13:56 #167
sztárcsaj
sztárcsaj
 
StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.24.
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Offline offline
sziasztok!A kommenteket visszaolvasav ledöbbentem egy kicsit!Na ne már,hogy eggyesek még itt is "lájkolni"akarnak? ohmy.gif tudom,hogy most megy ez a facebookmánia,de ez szerintem több a soknál!Én szeretek facebookozni,de nagyon semmi értelme sincs az egésznek,mert ha meg akarsz "osztani"valamit,akkor jobb ha elmondod!általába csak azért lépek fel facebookra,hogy megnézzek pár dolgot,semmi különösebb dologért!Fluorról annyit,hogy egy nagyon elcsépelt egy énekes,nem tom mit lehet szeretni rajta!Egyik számához sem kell különösebb tehetség!Egyépként én is megborzongok néha a lájkoktól,meg a fészektől!Tényleg nagyon semmitmondó a szövege,ettől függetlenül a világ minden táján nyomják szinte(szerintem tuti,mert télen törökországba is hallottam),illetve képtelen vagyok felfogni,mit esznek annyira ezen a korombeliek!Egyszer úgy kiröhögött az egész osztály,mert én voltam az egyedüli,aki utálja a justin biebert,meg nem tudja a mizut kívülről!Kezd egy kicsit az agyamra menni ez a nagy felhajtás fuor körül! sad.gif
2011. május 24. 14:13 #168
Perlita
Perlita
Fänni™
 
StátuszKaulitz Zwillinge ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.20.
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
Offline offline
ez a fluor gyerek nagyon irritál. a szám meg még jobban. szégyen, hog egyesek szerint ez zene.
2011. május 24. 14:16 #169
Pandus
Pandus
 
StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.05.
Hozzászólás: 629
Csatolások: 399
Azonosító: 134321
Offline offline
Ez valami kritikán aluli lett. Katasztrófa. Annyira szörnyű és komolyan TRAGIKUS, hogy ilyenre VAN IGÉNY ITTHON, hogy valakinek ez tetszik. Komolyan ezzel a zenével kínozni lehetne blink.gif Hol vannak az értékek? Amik képviselnek valamit. Hol van a szöveg mögöttes tartalma? Sehol. Már ott tartok komolyan, hogy ennél én is jobbat összetudok hozni. Hihetetlen ami Magyarországon megy, hogy ilyen embereket sztárolnak, meg istenítenek, nulla hangja van a gyereknek, a zene egy rakás sz.r., a szöveg az valami kritikán aluli, a klipről sem érdemes beszélni. Kezdem magam én SZÉGYELLNI azok helyett akiknek ez tetszik. Teljes mértékben Rebecca Black - Friday szinten van az egész, szégyen ami itt megy Magyarországon. SZÉGYEN.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Lucy-chan
2011. május 24. 14:46 #170
Kit-tus96
Kit-tus96
why don't you like me?
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.05.
Hozzászólás: 1605
Csatolások: 34
Azonosító: 124273
Offline offline
a zene szövege szerintem jó smileeee.gif de az eredeti jobb smileeee.gif
2011. május 24. 14:55 #171
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥
 
StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.13.
Hozzászólás: 2352
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Offline offline
fear.gif fear.gif
a fülem is tönkrement és még mindig remegek, pedig csak az első 30 másodpercet hallgattam meg!! mondjuk Fluortól nem vártam jobbat, de akkor is... ha lehet ilyet mondani, a Mizu még talán jobb volt... nem lehet ilyet mondani, ugyanolyan rosszak. és a legmegdöbbentőbb, hogy ezt egyesek még szeretik is. hallottam 5éves kislányokat énekelni a Mizut, és szerintem fogalmuk nem volt róla, hogy mit jelent a szövege. hova süllyedtünk, istenem...? sad.gif
és még valami: a szövege ennek talán egy fokkal jobb, de hogy minden a "fészbúkról" szól... persze, én is regisztrálva vagyok, de ez a lájkos dolog... szörnyű! reklamalo.gif
Fogjunk össze értelmes emberek, és állítsuk meg a világot elárasztó zenei és egyéb borzalmat!! wink.gif
2011. május 24. 15:04 #172
klaudia15
klaudia15
Black Veil Brides Army<3<3
 
StátuszBlack Veil Brides<3<3<3<3my heros
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.21.
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 28
Azonosító: 141249
Offline offline
imédom ezt a számot is!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. május 24. 15:13 #173
- törölt felhasználó -    
Egy egyszerű, nemzetközi jellel szeretném kifejezni magam: (N)
2011. május 24. 15:13 #174
- törölt felhasználó -    
a legjobb szó az,hogy borzasztó. Semmi új, a szöveg olyan semmitmondó a klipp meg borzalmas.
2011. május 24. 15:17 #175
Klauc
Klauc
visszatérő vendég
 
StátuszLégy mindig önmagad! :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.13.
Hozzászólás: 348
Csatolások: 44
Azonosító: 133161
Offline offline
húú ahogy olvasom a kommenteket, Fluor tényleg egy megosztó személyiség bár én személy szerint imádom, ki tud kapcsolni és tud még poénkodni is. smileeee.gif Amúgy a zene sem rossz annyira biggrin.gif
2011. május 24. 15:21 #176
evöc XD
evöc XD
 
StátuszThe world is a book, and those who do not travel read only a page.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.05.
Hozzászólás: 836
Csatolások: 0
Azonosító: 146690
Offline offline
nekem nagyon bejön a videó klip is meg a dal is
smileeee.gif
2011. május 24. 15:56 #177
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™
 
StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.06.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Offline offline
Idézet (Lucy-chan @ 2011.05.23. 22:16)

Igen, sajnos tudom, hogy a külföldi zene, ami most menő a fiatalságnál szintén a béka segge alatt van. Én is inkább angol (vagy egyéb más) nyelvű számokat hallgatok, egyrészt, mert a magyar dalszövegek nagy része is semmitmondó.  Vagy csak szimplán arról szól, hogy bulizz, meg szexelj, mert ebből áll az élet, meg ez a menő. Amúgy azt sem értem, hogy voltaképpen miért kell nekünk ennyire "elnyugatiasodnunk". Régen voltak, értékelhető magyar előadók, akik tényleg jó zenét játszottak. És volt értelme a szövegnek. Aztán pár éve Amerikában lett nagy divat, hogy mindegy milyen hangja van valakinek, ha cuki/helyes stb, akkor elég legyártani egy olcsó partizenét és máris világsztár a tinik körében. És persze mivel ez a legjobban befolyásolható korosztály tuti a siker. Csak azt nem értem, hogy ezt nekünk miért kellett átvennünk. Annyi tehetséges előadó van itt Magyarországon (persze nem ilyen Fluor, SP, és társaira gondolok), akik az ilyen megcsinált sztárok miatt nem tudnak kibontakozni, vagy egyszerűen a tinik semmibe sem nézik őket, mert ne adj Isten értelmes zenét csinálnak. Miért kell mindig másokat majmolni? Régen még mielőtt nem Amerika folyt már a csapból is, ugyan úgy buliztak az emberek. És igaz azok a zenék sem voltak olyan hű de elgondolkodtató szerzemények, de mégis legalább volt értelme a szövegüknek.

Igen, én sem nagyon értem, talán ezt látják jó megoldásnak, hogy utánozzák őket, bár nem hiszem, hogy így maradandót tudnának alkotni. Ideiglenesen, talán tudnak "menők" és "híresek" lenni, de pár év múlva, még ha ilyen "amcsi" a stílusuk akkor is elfelejtik őket. blink.gif amúgy a TVD-ben nincsenek drogos vámpírok dry.gif kész sértés.. inkább nem is nézem meg annak az adatlapját aki írtam pardon.gif
2011. május 24. 16:27 #178
Bekyce
Bekyce
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 128108
Offline offline
mondja már el nekem valaki, hogy ezt hogyan lehet szeretni... mert én nagyon nem értem. többen is mondták előttem, nem akarok senkit sem bántani, de igazuk van. a sok értelmetlen szöveg közt már néha mi magunk sem tudjuk melyik az "elviselhetőbb". mert ha valaki netán Beatles-t hallgat vagy John Lennon-t, vagy ABBA-t netán EDDA-t az vér ciki... miközben az ő számaiknak több értelme van... lájk??? milyen cím ez?? már árulkodik valamiről... lehet őket szeretni... csak vegyük észre, hogy semmit mondóak a szövegek... sajnos ma már tényleg csak a népbutítás a lényeg...
2011. május 24. 16:29 #179
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.23.
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Offline offline
Erre nincsenek szavak. Fluor, te ismételten alkottál egy maradandó alkotást. omg.gif Nagyon sokan fogják hallgatni, ezt a "fenomenális" számot. Még több tinilány fog a koncertjeiden tolongani. Gratulálok még egyszer! Bemutattad nekünk, hogy a magyar pop sügérei közé tartozol. omg.gif
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, Holly Keller, Pandus
2011. május 24. 16:44 #180
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Shadowhunter
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.30.
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Offline offline
Nekem a klip nem annyira tetszik.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok