Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 20. 09:18
![]() |
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 ![]() |
nem rossz, de volt már jobb is. persze azért várom már, hogy mikor jelenik meg az album, meg a klip.

2011. június 20. 09:29
![]() |
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 ![]() |
nem rossz de nem is a legjobb... és igen, igaz h volt már jobb száma is : ) k.renáta sztem nem kéne egyikről sem lemondania , mivel lehet h ebben a klippjében nem énekel olyan magas hangokat és ezért tűnik neked olyannak de amúgy tehetséges hangja van .. és mennyi rajongónak valna kudarcot azzal ha most lemondana az éneklésről!
2011. június 20. 09:30
![]() |
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 ![]() |
nem rossz
2011. június 20. 09:31
![]() |
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 ![]() |
nem rossz ez a szám,de nem is lett a kedvencem
2011. június 20. 09:44
![]() |
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 ![]() |
bella99 az énekléséről annyit hogy hiába védi bárki Selenát élőben nem tud énekelni és ezt szerintem nagyon sok mindenkinek bebizonyította a múlt heti Good Morning America-ban ismét hiszen 3 számot énekelt az első ez volt ez még úgy ahogy ment neki de a végén a naturally-ban már szinte nem is tudott énekelni amit meg énekelt az hamis volt. Szeretem a számait nem arról van szó de csak úgy lehet hallgani őket ha stúdióban szépen ki vannak javítgatva. (itt a youtube amin látszik h nem megy neki az éneklés élőben: http://www.youtube.com/watch?v=jH68Q58kpdA&feature=related) van még mellette 2 a who says és ez. tudom h sokan támadni fogtok ezért de akkor sem megy neki élőben.
2011. június 20. 09:55
![]() |
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 ![]() |
Nekem tetszik
de nem a legjobb

2011. június 20. 10:05
Idézet (k.renáta @ 2011.06.20. 09:44)
bella99 az énekléséről annyit hogy hiába védi bárki Selenát élőben nem tud énekelni és ezt szerintem nagyon sok mindenkinek bebizonyította a múlt heti Good Morning America-ban ismét hiszen 3 számot énekelt az első ez volt ez még úgy ahogy ment neki de a végén a naturally-ban már szinte nem is tudott énekelni amit meg énekelt az hamis volt. Szeretem a számait nem arról van szó de csak úgy lehet hallgani őket ha stúdióban szépen ki vannak javítgatva. (itt a youtube amin látszik h nem megy neki az éneklés élőben: http://www.youtube.com/watch?v=jH68Q58kpdA&feature=related) van még mellette 2 a who says és ez. tudom h sokan támadni fogtok ezért de akkor sem megy neki élőben.
Oké, ez most mondjuk csak egy fellépés (bár őszintén szólva ez a legrosszabb, amit valaha láttam tőle), de én is több videót nézegettem róla, hátha csak azon az adott fellépésen rosszul érezte magát vagy valami, de az összes fellépése kb. ezen a színvonalon van. Néha egy picit jobb, de sokszor olyan halkan énekel, hogy semmit sem lehet belőle érteni vagy hallani. Ha pedig picit magasabbra veszi a hangját, már hallani, hogy tényleg az egész hamis. Ennyi erővel te is, én is és bárki más lehet sztár.

2011. június 20. 10:26
![]() |
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 ![]() |
nem tom h ki h van vele de sztem Selly számai régebben sokkal jobbak voltak mint most pl a kedvencem a Tell me something I don't know de a mostani számai nekem kifejezetten nem tetszenek!
2011. június 20. 10:36
![]() |
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 ![]() |
sztem jobb mint az a Bang bang bang, nekem tetszik
2011. június 20. 10:47
Fennt van az összes szám már youtube-n
amúgy szeretem

2011. június 20. 11:11
![]() |
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 ![]() |
k.renáta:
akkor ezeket is hallgasd meg:
http://youtu.be/X8LktGKscnE
http://www.youtube.com/watch?v=9OeUd_MURHE (itt 2:32-nél ki is tudta énekelni a nehéz részt)
na mindegy az a lényeg, hogy szerintem ő is tudja hogy nem a legjobb, de legalább nem adja föl és nem playbackel. pedig megtehetné.
de amúgy nincs rossz hangja, sőt, csak kéne járjon énektanárhoz mert nem nagyon tudja kezelni. mert a magasabb részeknél mindig fejhangon énekel, pedig simán kijönne.
akkor ezeket is hallgasd meg:
http://youtu.be/X8LktGKscnE
http://www.youtube.com/watch?v=9OeUd_MURHE (itt 2:32-nél ki is tudta énekelni a nehéz részt)
na mindegy az a lényeg, hogy szerintem ő is tudja hogy nem a legjobb, de legalább nem adja föl és nem playbackel. pedig megtehetné.
de amúgy nincs rossz hangja, sőt, csak kéne járjon énektanárhoz mert nem nagyon tudja kezelni. mert a magasabb részeknél mindig fejhangon énekel, pedig simán kijönne.
2011. június 20. 11:29
![]() |
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 ![]() |
Nem tudom, nekem ez most nem jön be annyira, mint a többis száma...
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.