Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 20. 16:34
![]() |
PinkIce Newsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 153126 ![]() |
Erika120 : Nincs megkötve hogy mit írhatok kommentárba, szóval azt írok amit akarok, te csak ne mond meg nekem hogy mit írjak ok?
Itt nincs semmilyen "szerkeszt" gomb.. ha zavar hogy mit írok, vagy hányszor, akkor így jártál, ez van

Itt nincs semmilyen "szerkeszt" gomb.. ha zavar hogy mit írok, vagy hányszor, akkor így jártál, ez van

2011. június 20. 16:35
Idézet (PinkIce News @ 2011.06.20. 16:34)
Erika120 : Nincs megkötve hogy mit írhatok kommentárba, szóval azt írok amit akarok, te csak ne mond meg nekem hogy mit írjak ok?

Nem kötekedni akarok, de itt nem szokás reklámozni.

2011. június 20. 16:37
![]() |
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 ![]() |
Idézet (misssha @ 2011.06.20. 11:11)
k.renáta:
akkor ezeket is hallgasd meg:
http://youtu.be/X8LktGKscnE
http://www.youtube.com/watch?v=9OeUd_MURHE (itt 2:32-nél ki is tudta énekelni a nehéz részt)
na mindegy az a lényeg, hogy szerintem ő is tudja hogy nem a legjobb, de legalább nem adja föl és nem playbackel. pedig megtehetné.
de amúgy nincs rossz hangja, sőt, csak kéne járjon énektanárhoz mert nem nagyon tudja kezelni. mert a magasabb részeknél mindig fejhangon énekel, pedig simán kijönne.
akkor ezeket is hallgasd meg:
http://youtu.be/X8LktGKscnE
http://www.youtube.com/watch?v=9OeUd_MURHE (itt 2:32-nél ki is tudta énekelni a nehéz részt)
na mindegy az a lényeg, hogy szerintem ő is tudja hogy nem a legjobb, de legalább nem adja föl és nem playbackel. pedig megtehetné.
de amúgy nincs rossz hangja, sőt, csak kéne járjon énektanárhoz mert nem nagyon tudja kezelni. mert a magasabb részeknél mindig fejhangon énekel, pedig simán kijönne.
Már komolyan azért véditek, mert nem playback-el hanem felválalja, hogy igenis, sz*rul énekel? És bevallom szerintem inkább szánalmasabb, hogy nem adja fel, holott tudja, hogy "nem a legjobb". Személy szerint, ha az élményt nézzünk, inkább elmegyek egy playback-es Britney koncertre, mint erre a Selena koncertre. Harmadrészt meg SELENA NEM TUD ÉNEKELNI. Suttogásnál nem tud jobbat/hangosabbat kikornyikálni magából, erőtlen amit énekel, egyátalán nincsen semmi hangja. Most csak példát hozok fel: egy Miley-nak vagy egy Deminek sokkal erőteljesebb hangja van, sőt, még JB-nek is. Esküszöm, jobb lenne ha playbacke-elne.
A dalról annyit, hogy engem szokás szerint nem nyűgöt le... a régi számait imádtam. Az újak szörnyűek. Ez engem egy 80-as évekbeli disco számra emlékeztett, falra mászom tőle.
2011. június 20. 16:48
![]() |
PinkIce Newsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 153126 ![]() |
Holly Keller: Pedig mások is szoktak... Pl tegnap egy csaj, hogy nézzük meg az oldalát Miley Selena meg Demi ruhája összehasonlítva...o.o még az üzenőfalamra is kiírta...
2011. június 20. 18:26
![]() |
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 ![]() |
Szerintem szánalmas lett. Üres, semmitmondó, tucat, ahogy az összes többi "dala". Ez a csaj nem tud énekelni, nem tud színészkedni és ráadásul még dalt írni sem tud. Kérdem én, akkor mégis miért sztár? Miért rajonganak érte rengetegen? Számomra ez felfoghatatlan. A s.gge alá lett tolva minden úgy, hogy nem tett érte semmit és nem érdemli meg, mert egyszerűen tehetségtelen. Nem mondok semmit a személyiségéről, hogy így álszent, meg úgy hülye, mert nem ismerem. Nem leszek gyerekes, úgyhogy nem ez alapján fogom elítélni, hanem az alapján, hogy mit nyújt. Semmi hangja nincsen, felkornyikálja a dalt, amit MÁS EMBEREK írnak meg neki, feljavítják a hangját és kész. Itt neki mennyi a munkája, most úgy őszintén? Mert szerintem semennyi. A színészi teljesítményéről inkább szót sem ejtenék. Annyira elkeserítő, hogy manapság ilyenekért rajonganak, közben pedig a tehetségesebbnél tehetségesebb előadók el vannak nyomva és le vannak sz.rva ilyenek miatt. Szégyen. Ennyi erővel már tényleg BÁRKI lehet híresség (igen, direkt nem sztárt írtam), mert úgy tűnik ma már semmi nem kell hozzá. Régen (nem, nem 2-3, hanem mondjuk 10-15-50-100) évvel ezelőtt azért nem lehetett bárkiből híresség, olyan akiért milliók rajonganak, akkor még tenni és tudni is kellett érte valamit. Kétségbeejtő, hogy merre tart a mai zene- és filmipar. Azt külön imádom, hogy valaki itt azzal védte meg, hogy ne szidjuk amiért ÉNEKESNŐ létére NEM TUD énekelni, mert legalább nem playback-el, nem adja fel, hanem megmutatja a nagyközönségnek élőben, hogy még annyira sem tud énekeli, mint amennyire gondolták. Már bocs, de ezért tisztelnem kéne? Ha egyszer nem tud énekelni, akkor igenis adja fel és ne legyen énekesnő. Ahoz, hogy valaki igazi énekesnő legyen, ahoz nem cuki arcocska, tucatabbnál tucatabb zenék és 13 éves elvakult rajongók kellenek, hanem az, hogy az illető tudjon is énekelni, a számai mondjanak valamit és esetleg ne olyanok legyenek, mint minden második dal, és neadjisten' még egyénisége, előadóképessége is legyen. Attól még semmivel sem lesz több, hogy annak ellenére, hogy tehetségtelen, folytatja, mintha tudna. Ettől csak szánalmas lesz. Ha a sok elvakult, művelt kislány azt mondja, hogy ez a csaj tud énekelni, akkor ajánlanám nekik ezt vagy ezt (meg persze még számtalan mást is), amit úgysem fognak meghallgatni, mert kit érdekel, ha nem szelena, vagy valamelyik hozzá hasonló tehetségtelenről van szó. Na mindegy, de az, hogy valaki tud énekelni, nagyjából ezt jelenti, és nem azt amit szelena művel. Ezek után szerintem ha valaki azt írja, hogy szelena tud énekelni, igencsak vicces lesz és ehez már tényleg nagyon-nagyon rossz hallásúnak kell lenni. Ezeknél a tévhiteknél már csak azokon röhögök jobban, amikor olyanokat írtok, hogy "a régi számai sokkal jobbak voltak"
Hát én ebbe belehalok. Először is: szelena alapból nincsen régen a szakmában, ergo nem lehetnek RÉGI számai. Másodszor: Tudom, hogy az ittlévők igen nagy többségének egy akár 2009-es szám már réginek számít, de ki kell hogy ábrándítsalak titeket: nem az.
Harmadszor: szelenának az általatok réginek tartott számai egyetlen egy fokkal sem jobbak/másabbak, mint ez. Ugyanolyan semmitmondó, igénytelen, kommersz tucatzene mind, mint ez. Ha neadjisten' ezután a hozzászólásom után valaki azt gondolná, hogy májlit, vagy bármelyik hasonló kaliberű sztárocskát egy hangyányival is többre tartom, mint szelenát, akkor óriásit téved.

2011. június 20. 18:36
![]() |
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 ![]() |
Végre valaki igazat ír, és elismeri h Sel nem tud énekelni. Am. ahogy néztem akik legtöbben védik szinte nincsenek több 12-13 évnél úgyh nem is csodálkozom.
2011. június 20. 20:07
![]() |
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 ![]() |
Őszintén szólva soha nem volt szimpatikus nekem Selena , nincs semmi hangja. janet7 annyi tehetséges ember van aki háttérbe szorul az ilyen sztárocskák miatt. Szomorú, hogy az emberek nem tudják mi az az igazi tehetség
2011. június 20. 20:27
Idézet (janet7 @ 2011.06.20. 18:26)
Szerintem szánalmas lett. Üres, semmitmondó, tucat, ahogy az összes többi "dala". Ez a csaj nem tud énekelni, nem tud színészkedni és ráadásul még dalt írni sem tud. Kérdem én, akkor mégis miért sztár? Miért rajonganak érte rengetegen? Számomra ez felfoghatatlan. A s.gge alá lett tolva minden úgy, hogy nem tett érte semmit és nem érdemli meg, mert egyszerűen tehetségtelen. Nem mondok semmit a személyiségéről, hogy így álszent, meg úgy hülye, mert nem ismerem. Nem leszek gyerekes, úgyhogy nem ez alapján fogom elítélni, hanem az alapján, hogy mit nyújt. Semmi hangja nincsen, felkornyikálja a dalt, amit MÁS EMBEREK írnak meg neki, feljavítják a hangját és kész. Itt neki mennyi a munkája, most úgy őszintén? Mert szerintem semennyi. A színészi teljesítményéről inkább szót sem ejtenék. Annyira elkeserítő, hogy manapság ilyenekért rajonganak, közben pedig a tehetségesebbnél tehetségesebb előadók el vannak nyomva és le vannak sz.rva ilyenek miatt. Szégyen. Ennyi erővel már tényleg BÁRKI lehet híresség (igen, direkt nem sztárt írtam), mert úgy tűnik ma már semmi nem kell hozzá. Régen (nem, nem 2-3, hanem mondjuk 10-15-50-100) évvel ezelőtt azért nem lehetett bárkiből híresség, olyan akiért milliók rajonganak, akkor még tenni és tudni is kellett érte valamit. Kétségbeejtő, hogy merre tart a mai zene- és filmipar. Azt külön imádom, hogy valaki itt azzal védte meg, hogy ne szidjuk amiért ÉNEKESNŐ létére NEM TUD énekelni, mert legalább nem playback-el, nem adja fel, hanem megmutatja a nagyközönségnek élőben, hogy még annyira sem tud énekeli, mint amennyire gondolták. Már bocs, de ezért tisztelnem kéne? Ha egyszer nem tud énekelni, akkor igenis adja fel és ne legyen énekesnő. Ahoz, hogy valaki igazi énekesnő legyen, ahoz nem cuki arcocska, tucatabbnál tucatabb zenék és 13 éves elvakult rajongók kellenek, hanem az, hogy az illető tudjon is énekelni, a számai mondjanak valamit és esetleg ne olyanok legyenek, mint minden második dal, és neadjisten' még egyénisége, előadóképessége is legyen. Attól még semmivel sem lesz több, hogy annak ellenére, hogy tehetségtelen, folytatja, mintha tudna. Ettől csak szánalmas lesz. Ha a sok elvakult, művelt kislány azt mondja, hogy ez a csaj tud énekelni, akkor ajánlanám nekik ezt vagy ezt (meg persze még számtalan mást is), amit úgysem fognak meghallgatni, mert kit érdekel, ha nem szelena, vagy valamelyik hozzá hasonló tehetségtelenről van szó. Na mindegy, de az, hogy valaki tud énekelni, nagyjából ezt jelenti, és nem azt amit szelena művel. Ezek után szerintem ha valaki azt írja, hogy szelena tud énekelni, igencsak vicces lesz és ehez már tényleg nagyon-nagyon rossz hallásúnak kell lenni. Ezeknél a tévhiteknél már csak azokon röhögök jobban, amikor olyanokat írtok, hogy "a régi számai sokkal jobbak voltak"
Hát én ebbe belehalok. Először is: szelena alapból nincsen régen a szakmában, ergo nem lehetnek RÉGI számai. Másodszor: Tudom, hogy az ittlévők igen nagy többségének egy akár 2009-es szám már réginek számít, de ki kell hogy ábrándítsalak titeket: nem az.
Harmadszor: szelenának az általatok réginek tartott számai egyetlen egy fokkal sem jobbak/másabbak, mint ez. Ugyanolyan semmitmondó, igénytelen, kommersz tucatzene mind, mint ez. Ha neadjisten' ezután a hozzászólásom után valaki azt gondolná, hogy májlit, vagy bármelyik hasonló kaliberű sztárocskát egy hangyányival is többre tartom, mint szelenát, akkor óriásit téved. 

Tökéletesen egyetértek veled!

2011. június 20. 21:00
![]() |
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 ![]() |
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 20:27)
Tökéletesen egyetértek veled!
Az mondjuk nekem is nonszensz, hogy énekesnő létére nem tud énekelni. Nálam is elvárás az, ha valaki fel tud énekelni valamit egy lemezre, akkor azt tudja is már előadni. A második link az nagyon tetszett. De ott vannak a régebbi tehetségek. Enya, Whitney Houston vagy Tina Turner. Az utolsó kettőnek olyan hangja van, hogy leesik az ember a székéről, főleg Withney-nek. Hiába is a rengeteg tehetség, csak tudod ezek elnyomják és nem tudnak érvényesülni. A diznisek, bíbőr és társai, mint már írtam, egyszerűen üres bábuk, akiket úgy rángatnak pórázon, ahogy csak akarnak. Pontosan azért olyan üres a zenéjük és üres a személyiségük. Úgy látszik mostanában ez bőven elég a fiataloknak. Mibe, hogy a legtöbb magyar kislánynak fogalma sincsen, hogy miről énekelnek ezek a "sztárok"? Nem tudják. Csak az érdekli őket, hogy hú, de jó a ritmusa és szelena is valamit belevernyákol a mikrofonba, amit feljavítanak géppel. Úgy látszik mindig is erre lesz kereslet, és ahogy írtad az előző témában, ők eltűnnek, de jön helyettük az utánpótlás.

Pontosan

2011. június 20. 21:25
![]() |
selenagomez_love97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 132619 ![]() |
nekem tetszik a szám
2011. június 21. 09:32
Ne értsetek félre, de néha annyira fejbe szeretném kólintani ezt a csajt
Remélem nem csak én vagyok így vele. Elképesztő, hogy odáig süllyedtünk ma már, hogy van, aki képes ezt igényes zenének nevezni. Nemhogy az élő hangja nem jó Szelenának, de stúdiófelvételben sem jobb, még akkor sem, ha feljavítják. Azon szakadtam nagyon nagyot, amikor néztem róla egy élő felvételt - az elejét a dalnak gyakorlatilag suttogva "énekelte", a refrén pedig annyira nem jött ki neki, hogy a többi bandatag is inkább beszállt az énekbe, hogy elnyomja a borzalmas hangját.
Mennyiből tartana a 10-13 éves korosztálynak megfogadni egy egyszerű kis tanácsot, feltolni az arcocskájukat YouTube-ra, és valami értelmesebb, igényes zenét meghallgatni? Egyből kiábrándulnának Szelenácskából. Persze én magam is tudom, hogy ebben hiába reménykedek. Szelenácskának ott az aranyos, eladható pofija, de szerintem az ezerszer többet ér, ha valaki inkább azt mondja, hogy "igen, dagadt vagyok és ronda, de büszke vagyok rá, mert tettem le valamit az asztalra". A legjobb lenne, ha Szelena inkább abbahagyná ezt a kornyikálást, és eltűnne a süllyesztőben (ami előbb-utóbb így is, úgy is meg fog történni, de inkább előbb), és ehelyett a "zene" helyett, amit a keze alá nyomnak, inkább valami értelmesre figyelne fel a popszakma.

2011. június 21. 09:59
Tökéletes példa arra, hogy Szelena mennyire jó előadó is igazából:
Selena élőben (You Belong With Me feldolgozás)
Teljesen elrontja az egész dalt, ráadásul még ugrál is a színpadon, mint valami veszett állat, aztán úgy liheg a mikrofonba, mint valami perverz garázdálkodó este a telefonba.
Ezzel szemben az igényes zene:
Taylor élőben (Love The Way You Lie feldolgozás)
Az eredeti dalt én spec. gyűlöltem, de amikor meghallottam ezt a változatát, kezdtem reménykedni benne, hogy az igazi rock and roll és a rockerek (ergó nem azok, aminek Hannah Montana nevezi magát) visszatér a 21. századba.
Én már gyakorlatilag szégyellem összehasonlítani a kettőt
Selena élőben (You Belong With Me feldolgozás)
Teljesen elrontja az egész dalt, ráadásul még ugrál is a színpadon, mint valami veszett állat, aztán úgy liheg a mikrofonba, mint valami perverz garázdálkodó este a telefonba.
Ezzel szemben az igényes zene:
Taylor élőben (Love The Way You Lie feldolgozás)
Az eredeti dalt én spec. gyűlöltem, de amikor meghallottam ezt a változatát, kezdtem reménykedni benne, hogy az igazi rock and roll és a rockerek (ergó nem azok, aminek Hannah Montana nevezi magát) visszatér a 21. századba.
Én már gyakorlatilag szégyellem összehasonlítani a kettőt

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.