Starity

Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 20. 16:13 #221
monika_10
monika_10
új tag

StátuszVas happenin' ? :>
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 129627
de szeep smileeee.gif
2011. június 20. 16:31 #222
- törölt felhasználó -    
Nem olyan rossz.
2011. június 20. 16:34 #223
PinkIce News
PinkIce News
új tag

StátuszLike-old az oldalam, és kövess Twitteren! A legfrissebb hírek minden nap! :)
Hozzászólás: 8
Azonosító: 153126
Erika120 : Nincs megkötve hogy mit írhatok kommentárba, szóval azt írok amit akarok, te csak ne mond meg nekem hogy mit írjak ok? smileeee.gif
Itt nincs semmilyen "szerkeszt" gomb.. ha zavar hogy mit írok, vagy hányszor, akkor így jártál, ez van wink.gif
2011. június 20. 16:35 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (PinkIce News @ 2011.06.20. 16:34)
Erika120 : Nincs megkötve hogy mit írhatok kommentárba, szóval azt írok amit akarok, te csak ne mond meg nekem hogy mit írjak ok? smileeee.gif 
Itt nincs semmilyen "szerkeszt" gomb.. ha zavar hogy mit írok, vagy hányszor, akkor így jártál, ez van wink.gif

Nem kötekedni akarok, de itt nem szokás reklámozni. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. június 20. 16:37 #225
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Idézet (misssha @ 2011.06.20. 11:11)
k.renáta:

akkor ezeket is hallgasd meg:
http://youtu.be/X8LktGKscnE
http://www.youtube.com/watch?v=9OeUd_MURHE (itt 2:32-nél ki is tudta énekelni a nehéz részt)

na mindegy az a lényeg, hogy szerintem ő is tudja hogy nem a legjobb, de legalább nem adja föl és nem playbackel. pedig megtehetné.
de amúgy nincs rossz hangja, sőt, csak kéne járjon énektanárhoz mert nem nagyon tudja kezelni. mert a magasabb részeknél mindig fejhangon énekel, pedig simán kijönne.

Már komolyan azért véditek, mert nem playback-el hanem felválalja, hogy igenis, sz*rul énekel? És bevallom szerintem inkább szánalmasabb, hogy nem adja fel, holott tudja, hogy "nem a legjobb". Személy szerint, ha az élményt nézzünk, inkább elmegyek egy playback-es Britney koncertre, mint erre a Selena koncertre. Harmadrészt meg SELENA NEM TUD ÉNEKELNI. Suttogásnál nem tud jobbat/hangosabbat kikornyikálni magából, erőtlen amit énekel, egyátalán nincsen semmi hangja. Most csak példát hozok fel: egy Miley-nak vagy egy Deminek sokkal erőteljesebb hangja van, sőt, még JB-nek is. Esküszöm, jobb lenne ha playbacke-elne.
A dalról annyit, hogy engem szokás szerint nem nyűgöt le... a régi számait imádtam. Az újak szörnyűek. Ez engem egy 80-as évekbeli disco számra emlékeztett, falra mászom tőle.
2011. június 20. 16:48 #226
PinkIce News
PinkIce News
új tag

StátuszLike-old az oldalam, és kövess Twitteren! A legfrissebb hírek minden nap! :)
Hozzászólás: 8
Azonosító: 153126
Holly Keller: Pedig mások is szoktak... Pl tegnap egy csaj, hogy nézzük meg az oldalát Miley Selena meg Demi ruhája összehasonlítva...o.o még az üzenőfalamra is kiírta...
2011. június 20. 17:21 #227
adaa
adaa

StátuszDon't follow your dreams, lead them... <3
Hozzászólás: 650
Csatolások: 80
Azonosító: 132330
Rekahhh 1000%-ig egyet értek smileeee.gif
2011. június 20. 18:26 #228
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Szerintem szánalmas lett. Üres, semmitmondó, tucat, ahogy az összes többi "dala". Ez a csaj nem tud énekelni, nem tud színészkedni és ráadásul még dalt írni sem tud. Kérdem én, akkor mégis miért sztár? Miért rajonganak érte rengetegen? Számomra ez felfoghatatlan. A s.gge alá lett tolva minden úgy, hogy nem tett érte semmit és nem érdemli meg, mert egyszerűen tehetségtelen. Nem mondok semmit a személyiségéről, hogy így álszent, meg úgy hülye, mert nem ismerem. Nem leszek gyerekes, úgyhogy nem ez alapján fogom elítélni, hanem az alapján, hogy mit nyújt. Semmi hangja nincsen, felkornyikálja a dalt, amit MÁS EMBEREK írnak meg neki, feljavítják a hangját és kész. Itt neki mennyi a munkája, most úgy őszintén? Mert szerintem semennyi. A színészi teljesítményéről inkább szót sem ejtenék. Annyira elkeserítő, hogy manapság ilyenekért rajonganak, közben pedig a tehetségesebbnél tehetségesebb előadók el vannak nyomva és le vannak sz.rva ilyenek miatt. Szégyen. Ennyi erővel már tényleg BÁRKI lehet híresség (igen, direkt nem sztárt írtam), mert úgy tűnik ma már semmi nem kell hozzá. Régen (nem, nem 2-3, hanem mondjuk 10-15-50-100) évvel ezelőtt azért nem lehetett bárkiből híresség, olyan akiért milliók rajonganak, akkor még tenni és tudni is kellett érte valamit. Kétségbeejtő, hogy merre tart a mai zene- és filmipar. Azt külön imádom, hogy valaki itt azzal védte meg, hogy ne szidjuk amiért ÉNEKESNŐ létére NEM TUD énekelni, mert legalább nem playback-el, nem adja fel, hanem megmutatja a nagyközönségnek élőben, hogy még annyira sem tud énekeli, mint amennyire gondolták. Már bocs, de ezért tisztelnem kéne? Ha egyszer nem tud énekelni, akkor igenis adja fel és ne legyen énekesnő. Ahoz, hogy valaki igazi énekesnő legyen, ahoz nem cuki arcocska, tucatabbnál tucatabb zenék és 13 éves elvakult rajongók kellenek, hanem az, hogy az illető tudjon is énekelni, a számai mondjanak valamit és esetleg ne olyanok legyenek, mint minden második dal, és neadjisten' még egyénisége, előadóképessége is legyen. Attól még semmivel sem lesz több, hogy annak ellenére, hogy tehetségtelen, folytatja, mintha tudna. Ettől csak szánalmas lesz. Ha a sok elvakult, művelt kislány azt mondja, hogy ez a csaj tud énekelni, akkor ajánlanám nekik ezt vagy ezt (meg persze még számtalan mást is), amit úgysem fognak meghallgatni, mert kit érdekel, ha nem szelena, vagy valamelyik hozzá hasonló tehetségtelenről van szó. Na mindegy, de az, hogy valaki tud énekelni, nagyjából ezt jelenti, és nem azt amit szelena művel. Ezek után szerintem ha valaki azt írja, hogy szelena tud énekelni, igencsak vicces lesz és ehez már tényleg nagyon-nagyon rossz hallásúnak kell lenni. Ezeknél a tévhiteknél már csak azokon röhögök jobban, amikor olyanokat írtok, hogy "a régi számai sokkal jobbak voltak" _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Hát én ebbe belehalok. Először is: szelena alapból nincsen régen a szakmában, ergo nem lehetnek RÉGI számai. Másodszor: Tudom, hogy az ittlévők igen nagy többségének egy akár 2009-es szám már réginek számít, de ki kell hogy ábrándítsalak titeket: nem az. smileeee.gif Harmadszor: szelenának az általatok réginek tartott számai egyetlen egy fokkal sem jobbak/másabbak, mint ez. Ugyanolyan semmitmondó, igénytelen, kommersz tucatzene mind, mint ez. Ha neadjisten' ezután a hozzászólásom után valaki azt gondolná, hogy májlit, vagy bármelyik hasonló kaliberű sztárocskát egy hangyányival is többre tartom, mint szelenát, akkor óriásit téved. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: raspberry, Bogszics, Holly Keller, Zsife, thunderbird, Grace Benning
2011. június 20. 18:36 #229
k.renáta
k.renáta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 134717
Végre valaki igazat ír, és elismeri h Sel nem tud énekelni. Am. ahogy néztem akik legtöbben védik szinte nincsenek több 12-13 évnél úgyh nem is csodálkozom.
2011. június 20. 19:11 #230
Fruzsma
Fruzsma
visszatérő vendég

Státusz|SECRET| :P
Hozzászólás: 111
Csatolások: 14
Azonosító: 133900
k.renáta:DE azért ott van neked is a kedvenceid között Selena...o.O"
2011. június 20. 20:07 #231
Hold9611
Hold9611
új tag

StátuszNe becsüld le magad, értékes vagy, hisz Isten nem csinál selejtet. - milyen igaz
Hozzászólás: 65
Azonosító: 148019
Őszintén szólva soha nem volt szimpatikus nekem Selena , nincs semmi hangja. janet7 annyi tehetséges ember van aki háttérbe szorul az ilyen sztárocskák miatt. Szomorú, hogy az emberek nem tudják mi az az igazi tehetség
2011. június 20. 20:27 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.06.20. 18:26)
Szerintem szánalmas lett. Üres, semmitmondó, tucat, ahogy az összes többi "dala". Ez a csaj nem tud énekelni, nem tud színészkedni és ráadásul még dalt írni sem tud. Kérdem én, akkor mégis miért sztár? Miért rajonganak érte rengetegen? Számomra ez felfoghatatlan. A s.gge alá lett tolva minden úgy, hogy nem tett érte semmit és nem érdemli meg, mert egyszerűen tehetségtelen. Nem mondok semmit a személyiségéről, hogy így álszent, meg úgy hülye, mert nem ismerem. Nem leszek gyerekes, úgyhogy nem ez alapján fogom elítélni, hanem az alapján, hogy mit nyújt. Semmi hangja nincsen, felkornyikálja a dalt, amit MÁS EMBEREK írnak meg neki, feljavítják a hangját és kész. Itt neki mennyi a munkája, most úgy őszintén? Mert szerintem semennyi. A színészi teljesítményéről inkább szót sem ejtenék. Annyira elkeserítő, hogy manapság ilyenekért rajonganak, közben pedig a tehetségesebbnél tehetségesebb előadók el vannak nyomva és le vannak sz.rva ilyenek miatt. Szégyen. Ennyi erővel már tényleg BÁRKI lehet híresség (igen, direkt nem sztárt írtam), mert úgy tűnik ma már semmi nem kell hozzá. Régen (nem, nem 2-3, hanem mondjuk 10-15-50-100) évvel ezelőtt azért nem lehetett bárkiből híresség, olyan akiért milliók rajonganak, akkor még tenni és tudni is kellett érte valamit. Kétségbeejtő, hogy merre tart a mai zene- és filmipar. Azt külön imádom, hogy valaki itt azzal védte meg, hogy ne szidjuk amiért ÉNEKESNŐ létére NEM TUD énekelni, mert legalább nem playback-el, nem adja fel, hanem megmutatja a nagyközönségnek élőben, hogy még annyira sem tud énekeli, mint amennyire gondolták. Már bocs, de ezért tisztelnem kéne? Ha egyszer nem tud énekelni, akkor igenis adja fel és ne legyen énekesnő. Ahoz, hogy valaki igazi énekesnő legyen, ahoz nem cuki arcocska, tucatabbnál tucatabb zenék és 13 éves elvakult rajongók kellenek, hanem az, hogy az illető tudjon is énekelni, a számai mondjanak valamit és esetleg ne olyanok legyenek, mint minden második dal, és neadjisten' még egyénisége, előadóképessége is legyen. Attól még semmivel sem lesz több, hogy annak ellenére, hogy tehetségtelen, folytatja, mintha tudna. Ettől csak szánalmas lesz. Ha a sok elvakult, művelt kislány azt mondja, hogy ez a csaj tud énekelni, akkor ajánlanám nekik ezt vagy ezt (meg persze még számtalan mást is), amit úgysem fognak meghallgatni, mert kit érdekel, ha nem szelena, vagy valamelyik hozzá hasonló tehetségtelenről van szó. Na mindegy, de az, hogy valaki tud énekelni, nagyjából ezt jelenti, és nem azt amit szelena művel. Ezek után szerintem ha valaki azt írja, hogy szelena tud énekelni, igencsak vicces lesz és ehez már tényleg nagyon-nagyon rossz hallásúnak kell lenni. Ezeknél a tévhiteknél már csak azokon röhögök jobban, amikor olyanokat írtok, hogy "a régi számai sokkal jobbak voltak"  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Hát én ebbe belehalok. Először is: szelena alapból nincsen régen a szakmában, ergo nem lehetnek RÉGI számai. Másodszor: Tudom, hogy az ittlévők igen nagy többségének egy akár 2009-es szám már réginek számít, de ki kell hogy ábrándítsalak titeket: nem az. smileeee.gif Harmadszor: szelenának az általatok réginek tartott számai egyetlen egy fokkal sem jobbak/másabbak, mint ez. Ugyanolyan semmitmondó, igénytelen, kommersz tucatzene mind, mint ez. Ha neadjisten' ezután a hozzászólásom után valaki azt gondolná, hogy májlit, vagy bármelyik hasonló kaliberű sztárocskát egy hangyányival is többre tartom, mint szelenát, akkor óriásit téved. smileeee.gif

Tökéletesen egyetértek veled!smileeee.gif Az mondjuk nekem is nonszensz, hogy énekesnő létére nem tud énekelni. Nálam is elvárás az, ha valaki fel tud énekelni valamit egy lemezre, akkor azt tudja is már előadni. A második link az nagyon tetszett. De ott vannak a régebbi tehetségek. Enya, Whitney Houston vagy Tina Turner. Az utolsó kettőnek olyan hangja van, hogy leesik az ember a székéről, főleg Withney-nek. Hiába is a rengeteg tehetség, csak tudod ezek elnyomják és nem tudnak érvényesülni. A diznisek, bíbőr és társai, mint már írtam, egyszerűen üres bábuk, akiket úgy rángatnak pórázon, ahogy csak akarnak. Pontosan azért olyan üres a zenéjük és üres a személyiségük. Úgy látszik mostanában ez bőven elég a fiataloknak. Mibe, hogy a legtöbb magyar kislánynak fogalma sincsen, hogy miről énekelnek ezek a "sztárok"? Nem tudják. Csak az érdekli őket, hogy hú, de jó a ritmusa és szelena is valamit belevernyákol a mikrofonba, amit feljavítanak géppel. Úgy látszik mindig is erre lesz kereslet, és ahogy írtad az előző témában, ők eltűnnek, de jön helyettük az utánpótlás.
5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Zsife, thunderbird, Grace Benning
2011. június 20. 20:30 #233
k.renáta
k.renáta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 134717
fRUZSMA ÉN SZÍNÉSZNŐKÉNT SZERETEM NEM ÉNEKESKÉNT SZÍNÉSZNEK NAGYON JÓ DE ÉNEKELNI NEM NAGYON TUD.
2011. június 20. 21:00 #234
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 20:27)
Tökéletesen egyetértek veled!smileeee.gif Az mondjuk nekem is nonszensz, hogy énekesnő létére nem tud énekelni. Nálam is elvárás az, ha valaki fel tud énekelni valamit egy lemezre, akkor azt tudja is már előadni. A második link az nagyon tetszett. De ott vannak a régebbi tehetségek. Enya, Whitney Houston vagy Tina Turner. Az utolsó kettőnek olyan hangja van, hogy leesik az ember a székéről, főleg Withney-nek. Hiába is a rengeteg tehetség, csak tudod ezek elnyomják és nem tudnak érvényesülni. A diznisek, bíbőr és társai, mint már írtam, egyszerűen üres bábuk, akiket úgy rángatnak pórázon, ahogy csak akarnak. Pontosan azért olyan üres a zenéjük és üres a személyiségük. Úgy látszik mostanában ez bőven elég a fiataloknak. Mibe, hogy a legtöbb magyar kislánynak fogalma sincsen, hogy miről énekelnek ezek a "sztárok"? Nem tudják. Csak az érdekli őket, hogy hú, de jó a ritmusa és szelena is valamit belevernyákol a mikrofonba, amit feljavítanak géppel. Úgy látszik mindig is erre lesz kereslet, és ahogy írtad az előző témában, ők eltűnnek, de jön helyettük az utánpótlás.

Pontosan meghajolo.gif Igen, nekik is fantasztikus hangjuk van, igazi tehetségek. Whitney-t különösen imádom. Nekem az első videóban a fő énekes csaj A HANG, nekem nála jobb hang nem létezik, ráadásul teljesen olyan a hangja élőben, mint a lemezeken. Ha egy interjúban vagy akárhol megkérik, hogy acapella rögtönözzön, akkor is tökéletesen, fantasztikusan megállja a helyét (mondjuk ezek többnyire inkább régebben voltak, még a 90-es években). Ezt hívják tehetségnek és nem azt, hogy a lemezen feljavítják a hangod és még úgysem esik tőle hasra az ember, élőben meg csak nyekeregsz. De számtalan elképesztő tehetség van még, akikre alig, vagy egyáltalán nem is figyelnek. Ráadásul a legrosszabb, hogy pont ilyenek által vannak elnyomva, akik nem tettek le semmit az asztalra és tehetségük egy szál se. Annyira igazságtalan. reklamalo.gif
6 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Bogszics, Zsife, thunderbird, Grace Benning, raspberry
2011. június 20. 21:02 #235
secret
secret
új tag

StátuszWhere words fail, music speaks. - Hans Christian Andersen
Hozzászólás: 48
Azonosító: 148477
Mostmár az énekléshez nem mondok semmit, nincs értelme hogy leugassatok, de amellett kiállok hogy színészkedni igenis TUD.
2011. június 20. 21:25 #236
selenagomez_love97
selenagomez_love97
új tag

StátuszWiii!!! Felvettek!
Hozzászólás: 7
Azonosító: 132619
nekem tetszik a szám
2011. június 21. 00:31 #237
csepepe93
csepepe93
visszatérő vendég

StátuszI love One Direction (L)
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 207
Azonosító: 138823
imáádom smileeee.gif
2011. június 21. 09:32 #238
- törölt felhasználó -    
Ne értsetek félre, de néha annyira fejbe szeretném kólintani ezt a csajt blink.gif Remélem nem csak én vagyok így vele. Elképesztő, hogy odáig süllyedtünk ma már, hogy van, aki képes ezt igényes zenének nevezni. Nemhogy az élő hangja nem jó Szelenának, de stúdiófelvételben sem jobb, még akkor sem, ha feljavítják. Azon szakadtam nagyon nagyot, amikor néztem róla egy élő felvételt - az elejét a dalnak gyakorlatilag suttogva "énekelte", a refrén pedig annyira nem jött ki neki, hogy a többi bandatag is inkább beszállt az énekbe, hogy elnyomja a borzalmas hangját. _nevet.gif Mennyiből tartana a 10-13 éves korosztálynak megfogadni egy egyszerű kis tanácsot, feltolni az arcocskájukat YouTube-ra, és valami értelmesebb, igényes zenét meghallgatni? Egyből kiábrándulnának Szelenácskából. Persze én magam is tudom, hogy ebben hiába reménykedek. Szelenácskának ott az aranyos, eladható pofija, de szerintem az ezerszer többet ér, ha valaki inkább azt mondja, hogy "igen, dagadt vagyok és ronda, de büszke vagyok rá, mert tettem le valamit az asztalra". A legjobb lenne, ha Szelena inkább abbahagyná ezt a kornyikálást, és eltűnne a süllyesztőben (ami előbb-utóbb így is, úgy is meg fog történni, de inkább előbb), és ehelyett a "zene" helyett, amit a keze alá nyomnak, inkább valami értelmesre figyelne fel a popszakma.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Grace Benning
2011. június 21. 09:56 #239
bella98
bella98
visszatérő vendég

StátuszHarry..*-*
Hozzászólás: 499
Csatolások: 39
Azonosító: 132045
a régi számai jobbak
2011. június 21. 09:59 #240
- törölt felhasználó -    
Tökéletes példa arra, hogy Szelena mennyire jó előadó is igazából:
Selena élőben (You Belong With Me feldolgozás)
Teljesen elrontja az egész dalt, ráadásul még ugrál is a színpadon, mint valami veszett állat, aztán úgy liheg a mikrofonba, mint valami perverz garázdálkodó este a telefonba.
Ezzel szemben az igényes zene:
Taylor élőben (Love The Way You Lie feldolgozás)
Az eredeti dalt én spec. gyűlöltem, de amikor meghallottam ezt a változatát, kezdtem reménykedni benne, hogy az igazi rock and roll és a rockerek (ergó nem azok, aminek Hannah Montana nevezi magát) visszatér a 21. századba.
Én már gyakorlatilag szégyellem összehasonlítani a kettőt blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok