Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 21. 12:25
![]() |
kathrineconrad666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 153452 ![]() |
aaaaaaa whiplash eszméletlenűűűűűl jó
nagyon király lett

2011. június 21. 12:27
![]() |
kathrineconrad666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 153452 ![]() |
num1Kolosszus imádom azt a számoooot
taylor nagyon nagyon jól adta előő
sokkal jobb mint az eredetiiiii

2011. június 21. 13:51
![]() |
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 ![]() |
nagyon jó szám

2011. június 21. 22:29
Ez is kritikán aluli, de nem gáz, már megszoktam tőle.
2011. június 21. 22:57
![]() |
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 ![]() |
hát ez nekem nem jön be thunderbird egyetértek
2011. június 22. 10:06
![]() |
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 ![]() |
Szerintem szuper ez a szám!És imádom Selenát!
Az olyan embereknek pedig akik nem szeretik a zenéjét, hát ne hallgassák!!
Soha nem értettem ,hogy ha nem jön be egy zene egyesek miért hallgatják meg!
Én amelyik előadót nem szeretem azt NEM IS HALLGATOM!
És sajnálatos módon vannak olyan emberek akik csak azért hogy megsértsék a rajongókat, és mert olyan rosszindulatúak, kritizálják az előadókat és zenéiket!
Valószínűleg nincsen jobb dolguk!Ezekről az emberekről meg van a magam véleménye!!Szeretnék magukra felhívni a figyelmet, és a középpontba kerülni azzal hogy mindenki velük vitatkozzon!Ez szánalmas az én szememben, (és szerintem mások szemében is)!
Nekik csak annyit tudok mondani, hogy ha nem tetszik NE HALLGASSÁK!!!
És, hogy találjanak maguknak jobb elfoglaltságot!
Ha pedig végképp nem megy gondolkozzanak el azon, hogy nekik miért okoz örömet mások megbántása, kritizálása?
Ezek a személyek az én szememben szánalmasak!HALLGASSÁK csak az ő ízlésüknek megfelelő dalt!És hagyjanak békén minket!
Csak ennyit szerettem volna mondani!És hogy szerintem ez a szám fantasztikus!Imádom!És, hogy Selena az egyik kedvenc énekesem, és színészem!
Az olyan embereknek pedig akik nem szeretik a zenéjét, hát ne hallgassák!!
Soha nem értettem ,hogy ha nem jön be egy zene egyesek miért hallgatják meg!
Én amelyik előadót nem szeretem azt NEM IS HALLGATOM!
És sajnálatos módon vannak olyan emberek akik csak azért hogy megsértsék a rajongókat, és mert olyan rosszindulatúak, kritizálják az előadókat és zenéiket!
Valószínűleg nincsen jobb dolguk!Ezekről az emberekről meg van a magam véleménye!!Szeretnék magukra felhívni a figyelmet, és a középpontba kerülni azzal hogy mindenki velük vitatkozzon!Ez szánalmas az én szememben, (és szerintem mások szemében is)!
Nekik csak annyit tudok mondani, hogy ha nem tetszik NE HALLGASSÁK!!!
És, hogy találjanak maguknak jobb elfoglaltságot!
Ha pedig végképp nem megy gondolkozzanak el azon, hogy nekik miért okoz örömet mások megbántása, kritizálása?
Ezek a személyek az én szememben szánalmasak!HALLGASSÁK csak az ő ízlésüknek megfelelő dalt!És hagyjanak békén minket!
Csak ennyit szerettem volna mondani!És hogy szerintem ez a szám fantasztikus!Imádom!És, hogy Selena az egyik kedvenc énekesem, és színészem!
2011. június 22. 10:13
![]() |
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 ![]() |
doggirl: Teljesen igazad van!

2011. június 22. 14:26
![]() |
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 ![]() |
Selenát nem bírom de ez a szám egész jó
2011. június 22. 15:39
![]() |
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 ![]() |
régen kedvencem volt,de mostanában megutáltam.az új zenéi nekem nagyon nem tetszenek.föl van javítva az egész...nem is ilyen hangja van....az új zenéire ennyit mondok: egyiket meghallgattam és no comment. a többire nem vagyok kíváncsi
Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.