Már nincs véleményem a csajról...
NEM TUD ÉNEKELNI mégis istenítik,de hát ha szép vagy akkor nem kell tehetség igaz?
Kérlek ne mondjátok hogy csak a 12-13 évesek szeretik,én 13 vagyok mégis nagyon utálom sőt, ezen az oldalon lévő pár felhasználón kívül nem is ismerek olyan embereket akik szeretnék!Miley és Demi sokkal jobb pedig ők is színészkedéssel kezdték!
Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 22. 16:39
2011. június 22. 17:47
![]() |
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 ![]() |
már bocs, de akkor miért Sel az első? -.-
2011. június 23. 12:50
![]() |
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 ![]() |
volt már jobb...
azt amúgy nem nagyon értem...hogy miért írogatják sokan azt hogy "akinek nem jön be ne hallgassa meg"
figyu már:
egyszer úgyis meg kell hallgatnia,és csak utána tud ítélkezni..attól hogy leírja valaki a véleményét hogy nem tetszik neki,meg volt már jobb, nem kell azt mondani h minek hallgatta meg. Joga van véleményt írni,akkor is ha jó vagy pedig rossz.
Az emberek igazán nem azért kritizálnak hogy titeket bántsanak..nem csak a jó véleményeket lehet ide leírni
Részemről ennyi lenne! És lehet ezután támadni..nem fog érdekelni..
azt amúgy nem nagyon értem...hogy miért írogatják sokan azt hogy "akinek nem jön be ne hallgassa meg"
figyu már:
egyszer úgyis meg kell hallgatnia,és csak utána tud ítélkezni..attól hogy leírja valaki a véleményét hogy nem tetszik neki,meg volt már jobb, nem kell azt mondani h minek hallgatta meg. Joga van véleményt írni,akkor is ha jó vagy pedig rossz.
Az emberek igazán nem azért kritizálnak hogy titeket bántsanak..nem csak a jó véleményeket lehet ide leírni
Részemről ennyi lenne! És lehet ezután támadni..nem fog érdekelni..

2011. június 23. 14:16
![]() |
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 ![]() |
Nagyon jó szám, és a ruhája nagyon tetszik:D De Selenától, mit is várhatnánk? rossz számot?! Nem hiszem

2011. június 23. 18:47
![]() |
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 ![]() |
Bezzo:
Nem foglak kritizálni.Mi nem azt mondjuk hogy valaki ne hallgass meg!Természetesen lehet rosszat is írni,a vélemény nem csak jó lehet!
Mi csak azt mondjuk (legalábbis én) hogy sértő dolgokat ne írjanak.Szerintem annak akinek nem tetszik a szám nem úgy kell tudatnia azt az emberekkel hogy alpári módon szidja és alázza az előadót, márpedig ilyen is volt és mi arra szóltunk rá!Aki csak annyit mondott hogy nem tetszik arra nem mondtunk semmit.Az ő véleménye,de azt ne provokáló módon nyilatkoztassa ki!
Csak ennyit akartam.
Nem foglak kritizálni.Mi nem azt mondjuk hogy valaki ne hallgass meg!Természetesen lehet rosszat is írni,a vélemény nem csak jó lehet!
Mi csak azt mondjuk (legalábbis én) hogy sértő dolgokat ne írjanak.Szerintem annak akinek nem tetszik a szám nem úgy kell tudatnia azt az emberekkel hogy alpári módon szidja és alázza az előadót, márpedig ilyen is volt és mi arra szóltunk rá!Aki csak annyit mondott hogy nem tetszik arra nem mondtunk semmit.Az ő véleménye,de azt ne provokáló módon nyilatkoztassa ki!
Csak ennyit akartam.
2011. június 24. 15:07
Nagyon állat!
Nekem kib**zottul tetszik!!
És én a klippjét is láttam és kur*a jó volt!
Ja,és doggirl,teljes mértékben igazad van és egyet értek veled!!!!
Nagyon jó ez a szám,imádom!!!!4ever Selena ♥♥♥
Nekem kib**zottul tetszik!!
És én a klippjét is láttam és kur*a jó volt!
Ja,és doggirl,teljes mértékben igazad van és egyet értek veled!!!!

2011. június 24. 18:02
![]() |
Seohyunfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 144074 ![]() |
Szeretem Selenát, de egy kicsit unalmasnak tartom ezt a számát.I'm sorry
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.