Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 19. 20:53
![]() |
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 ![]() |
hát sztem ez nem sikerült olyan jóra
2011. június 19. 21:15
Húú a felső kép nem éppen a legelőnyösebb kép róóla...
A szám nagyon jóó.. egyik kedvenc *-*
A szám nagyon jóó.. egyik kedvenc *-*
2011. június 19. 21:25
![]() |
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 808 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 ![]() |
hát... elmegy!
2011. június 19. 21:29
![]() |
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 ![]() |
S ím, a kivágott rózsaszín lovas 'csoda'

2011. június 19. 21:42
![]() |
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 ![]() |
jó szinésznő, de az éneklést nemkéne erőltetni, egyetértek ezvan.. semmi hangja, annyi van neki, amennyi egy szinművészetin végzett akármelyik diáknak lennie kell és ezvan akármennyirefáj..uncsi stilus egy uncsi csajtól
2011. június 19. 21:46
Gyerekek, csak nekem van már herótom szelenától?! Feljövök és minden második cikk erről szól! Nem unjátok még?
Hihetetlen, hogy a normális, tehetséges sztárokra egy pici időt sem szántok, de az, hogy szeleníta kórházba került, jobban van, vagy valamelyik elvetemült feltöltötte a legújabb dalát a youtube-ra, azt abban a pillanatban meg kell írni. Nem azért, de minden egyes téma róla szól szinte.
Érdemes lenne összeszámolni, hogy az elmúlt héten hány cikket jelentettetek meg róla. Már a könyökömön is ő jön ki.
A dalt már hallottam, de őszintén szólva nem nagy durranás. Tényleg olyan tipikus langyi amerikai zene, ami egy nyári és utána kész. Bár én sem tápláltam hiú reményeket, hogy valami normálisat tákolmányolnak össze neki.
Mert a dalait nem ő írja, a zenét pedig nem ő szerzi. Ennyit arról, hogy ő mekkora művész és mekkora előadó. És ráadásul még így is semmit mondó, unalmas, gagyi dalszövegei vannak. Megérteném, ha ő írná őket, de valahol olvastam, azt hiszem prézli írta, hogy egy darab számot sikerült írnia a három albumra. Gratulálok neki!
Énekelni nem tud, mert a hangját géppel javítják fel, előadni megint csak nem tudja a dalait és dalszöveget sem tud írni, ha már ő ekkora sztár. Dalszöveget sem ír. Kérdem én, mit keres ez a zeneiparban?
Miért szeretitek? Mi benne a jó? Ha elé raknál egy kottát, közölné azt, hogy tök sötét hozzá, mert soha sem tanult zenét (több mint valószínű). Ennyit Szelena Gomezről és az ő remek nagy zenéjéről. Egyszerűen üres a zenéje, üres a személyisége és üres ő maga is. Semmi üzenete nincsen a zenéjének, semmi mondani valója, akkor mi értelme van annak, hogy zenél? Ja, hát a mai 10 éveseknél agysorvadás fedezhető fel, mert egyszerűen hallgatni tudja ezt a zenének nevezett akármit. Írhat akárki akármit, de aki megíratja egy dalszövegíróval azt, hogy bíbőr milyen zsír, dzsonász gyerek meg mekkora mocsok (mert kb. erről szól a bengbengbeng), azt egyszerűen le kéne nézni, mert tényleg olyan, mintha abban a csinike kis fejében egyetlenegy, már haldoklóban lévő agysejtecske lenne. Bár azon kiakadtam, amikor olvastam a bengbengbeng dalszövegében azt, hogy dzsonász nem vágott fel vele, de bíbőr igen. Gyerekek, én úgy kivágnám a páromat, ha csak mutogatna engem a barátainak, haverjainak, ismerőseinek, hogy legalább egy hónapig eltévedve keringene a Földön. És ez volt a baja?! Az, hogy egy gyerek normális barátnőként kezelte őt?! Ennél a csajnál elgurult a gyógyszer, megjegyzem, mert normális csaj nem akarja azt, hogy a pasija mutogassa őt, én legalábbis így vagyok ezzel. Olyan, mintha egy tárgy lennék akkor, egy trófea, amire büszke. Ezt csak azért írtam le, hogy érezzétek azért a dolgok súlyát. Nem értem, hogy mit esztek a csajon. Se tehetség, se előadókészség, semmi. Csinike a pofikája, és akkor mi van? Úgy látszik ez már elég a mai fiataloknak. Mit számít az, hogy valakinek nuku a tehetsége, ha cuki-pofa? Ez vonatkozik szelenára is, és az újdonsült csődörére, bíbőrre is.

A dalt már hallottam, de őszintén szólva nem nagy durranás. Tényleg olyan tipikus langyi amerikai zene, ami egy nyári és utána kész. Bár én sem tápláltam hiú reményeket, hogy valami normálisat tákolmányolnak össze neki.

2011. június 19. 21:48
![]() |
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 ![]() |
tökéletesen egyet értek, örülök hogy nemcsak én gondolom igy:D
2011. június 19. 21:48
Hát ez úgy ahogy elmegy..eddig egyik szám se tetszik az új albumáról,de még ez a "legjobb"...
2011. június 19. 21:50
![]() |
DestinyHopeúj tag |
és tényleg a 10 éveseknek jön be kajakxd beszaráás
2011. június 19. 21:53
![]() |
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 ![]() |
hát, nem mondom, hogy jó...
2011. június 19. 22:21
már az összes száma kiszivárgott az albumról, kivéve az 'Outlaw' és a 'Middle of Newhere' ...
Egyébként jó szám, csak nem tetszik a pipipipipi! Bár a régi stílusa jobban tetszett (pl. Spotlight)
Egyébként jó szám, csak nem tetszik a pipipipipi! Bár a régi stílusa jobban tetszett (pl. Spotlight)
2011. június 19. 22:31
![]() |
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 ![]() |
SZAR..
2011. június 19. 22:33
![]() |
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 ![]() |
előbb bang ban bang most meg pipipipip??? WTF??
am ez a száma egy fél fokkal jobb mint a bang bang bang...
am nekem kb a 3 albuáról 2 dala tetszik. A Naturally, a Rock God, és kb ennyi...
nagyon nyomja a számokat... nekem olyan érzésem van szabadul tőle.
am ez a száma egy fél fokkal jobb mint a bang bang bang...
am nekem kb a 3 albuáról 2 dala tetszik. A Naturally, a Rock God, és kb ennyi...
nagyon nyomja a számokat... nekem olyan érzésem van szabadul tőle.
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.