Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 19. 23:03
hogyan lehet valaki annyira üres hogy hallgassa az ilyen semmit mondó, semmit érő, abszolút tucat és - szerintem - lopott zenét? csak nekem tűnt fel hogy már hallottam valahol? Selena egy senki és az is marad, ezt már számtalanszor bizonyította, és ne féljetek még fogja is. hogy lehet ő az első 5000 valahány száz rajongóval? bolondok vagytok emberek,ő egy tehetségtelen megcsinált sztár, tegyétek magatokat inkább hasznossá: olvassatok könyvet, tanuljatok nyelvet, hallgassatok olyan zenét aminek van is értelme, segítsetek anyutoknak otthon takarítani akármit. aki meg az ilyet sz@rt szereti annak nagyon tudok gratulálni emberek, a fele társaságnak elmentek otthonról? ez a lánygyerek is már szánalmas annyira pedálozik hogy megtartsa a rajongóit, - aminek ha nem 97 akkor 1%-a sem a 6-13 éves korcsoportból való - hogy az már szinte fájdalmas, mindent bevet hogy a köztudatban maradjon, ti meg istenítitek, hogy ő mennyire aranyos szerény...bla,bla,bla. a fele bagázs IQ light....
2011. június 19. 23:04
![]() |
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 ![]() |
Nem rossz. Amugy én szeretem a smotani meg a régi stílusát is zeneileg
Ebben az nem tetszik, hogy lassú :/ És én most nyári máshogy értelemzve pörgős hangulatomban vok

2011. június 20. 00:03
![]() |
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 ![]() |
Azért szól máshogy a hangja koncerteken,mert más a mikrofon..ahol felénekli a számot az szerintem egy profibb mikrofon,de mind1.
Nekem nagyon tetszik ez a száma is,meg a többi is:D
Nekem nagyon tetszik ez a száma is,meg a többi is:D
2011. június 20. 07:13
![]() |
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 ![]() |
hááth ez úgy pocsék ahogy van. azt hittem jobb lesz.
Fruzsma: nem vagyunk szánalmasak már boccs nem veszekedésből, de most nem mondhatjuk el véleményünket ha tetszik vagy nem?
Fruzsma: nem vagyunk szánalmasak már boccs nem veszekedésből, de most nem mondhatjuk el véleményünket ha tetszik vagy nem?
2011. június 20. 07:50
![]() |
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 ![]() |
Holly Keller: teljesen egyetértek veled, végre egy normális ember!
2011. június 20. 07:52
![]() |
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 ![]() |
LULUPeas: veled is teljesen egyetértek
2011. június 20. 08:34
![]() |
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 ![]() |
Amúgy meg nem értem mit pampog itt mindenki mutassátok meg hogy milyen "tehetséges" vagy szerintem örülnétek ha legalább fele akkora hangotok lenne mint neki.
Jó belátom nála vannak jobb énekesek is DE TI EGYENLŐRE (GYANÍTOM) NEM TARTOZTOK KÖZÉJÜK úgy hogy semmi jogotok ilyeneket írni inkább gondolkodjatok el azon hogy milyen csodálatos ember mert az én ezt jól tudom úgyhogy maradjatok a kicsi feneketeken és próbáljatok legalább annyit elérni mint Sel ENNYI
Jó belátom nála vannak jobb énekesek is DE TI EGYENLŐRE (GYANÍTOM) NEM TARTOZTOK KÖZÉJÜK úgy hogy semmi jogotok ilyeneket írni inkább gondolkodjatok el azon hogy milyen csodálatos ember mert az én ezt jól tudom úgyhogy maradjatok a kicsi feneketeken és próbáljatok legalább annyit elérni mint Sel ENNYI

2011. június 20. 08:52
![]() |
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 ![]() |
Hát Selenanak így stúdióban megcsinálva jó a hangja de am. most néztem a GMA-s koncertet és ott szinte mintha nem is tudna énekelni. Szeretem a számait nem leszólni akarom de nem nagyon megy neki élőben csak ha a stúdióban ki van dolgozva a hangja!
2011. június 20. 08:52
Idézet (Lilla98 @ 2011.06.20. 08:34)
Amúgy meg nem értem mit pampog itt mindenki mutassátok meg hogy milyen "tehetséges" vagy szerintem örülnétek ha legalább fele akkora hangotok lenne mint neki.

Szerintem meg nem arról van szó, hogy Selenának bármennyire is jobb lenne a hangja bármelyikünknél is. Ha a kezed alá nyomnak egy dalszöveget, amit elkornyikálsz, aztán fel auto-tune-olják... nos, azt bárki meg tudja csinálni, még én is. Selenácska kikönyörgött apucitól-anyucitól valami menő producert, aki majd szépen sínre tereli a "karrierjét", szó sincs itt arról, hogy kinek mennyire van hangja, mert ez már nagyon régóta elhanyagolt szempont, ami elég szomorú.

2011. június 20. 08:59
![]() |
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 ![]() |
Ez így igaz, arról nem is beszélve h selenának szinte mindenki írt az albumár szinte csak ő nem (szeretem Sel-t mint színész mert annak nagyon jó de az éneklésről már régen le kellett volna mondania)
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.