Ki énekel a legjobban élőben?
2011. június 30. 22:17
Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Selena Gomez és Adam Lambert.
2011. június 30. 22:18
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 832 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline |
Idézet (BarcaFan @ 2011.06.30. 11:00)
Először arra kell rájönni, hogy valóban énekel-e. És csak aztán lehet eldönteni, hogy jó-e Elég bonyolult ez
Rihanna például itt hogy lebukik, bár alapból érezhető a playback, de azért mulatságos látni, ahogy elkezd újra tátogni.
Rihanna például itt hogy lebukik, bár alapból érezhető a playback, de azért mulatságos látni, ahogy elkezd újra tátogni.
Ez a vidii.. istenem.. rendesen bekönnyeztem :'DDD
Amúgy igen, teljesen igazad van.. (:
2011. július 01. 00:48
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline |
Ha magyart kell mondani akkor Mészáros Árpád Zsolt. Ha külföldit akit sokan ismernek akkor Adam Lambert, Jared Leto és Christina Aguilera. De számtalan olyan ázsiai énekest tudnék mondani aki tényleg tud énekelni. Mert náluk rendesen, évekig képzik az előadókat, ott nem létezik az "5 perc/párév hírnév" kategória.
Azt meg, hogy ki énekel élőben legkönnyebben onnan lehet megmondani, hogy megfigyeled a nyakát pontosabban a nyakiütőerét. Ha valaki tényleg énekel akkor nagyon kidülled az ér. Viszont sokan vannak úgy, hogy playbackelnek de közben éneklik a számot csak a mikrofon nincs bekapcsolva. Így ez a módszer nem mindig tökéletes. De mondjuk azt is lehet figyelni, hogy a mondatok végén hallatszik-e ahogy levegőt vesz a következő sorhoz...
Azt meg, hogy ki énekel élőben legkönnyebben onnan lehet megmondani, hogy megfigyeled a nyakát pontosabban a nyakiütőerét. Ha valaki tényleg énekel akkor nagyon kidülled az ér. Viszont sokan vannak úgy, hogy playbackelnek de közben éneklik a számot csak a mikrofon nincs bekapcsolva. Így ez a módszer nem mindig tökéletes. De mondjuk azt is lehet figyelni, hogy a mondatok végén hallatszik-e ahogy levegőt vesz a következő sorhoz...
14 felhasználónak tetszik:
El Mexicano,
tya04,
kriszti03,
An_d_a,
vdorina96,
Bogszics,
WhiteRosee,
Bátor Ventillátor,
bibicsibi,
dóóra,
Black Hearth2,
Glamster,
nicol bellox,
dess
2011. július 01. 00:54
Natu*Cukormázas Vattacukor Pamacs* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1173 Csatolások: 12 Azonosító: 131608 offline |
Lady Gaga , Caramel, Pink
1 felhasználónak tetszik:
Seherezade1050
2011. július 01. 09:09
Én már hallottam élőben Rúzsa Magdit és nagyon jó volt!
2011. július 02. 22:25
A kedvenceim közül Lucía Pérez, Al Bano és Plácido Domingo.
2011. július 02. 22:32
Idézet (Clairy @ 2011.07.01. 00:48)
Helyes megállapítás. Viszont az sem mindegy szerintem, hogy kinek mekkora megerőltetést jelent az élőben éneklés. Valakinek tök könnyen megy, valaki meg majd' megfullad és kapkodja a levegőt, úgy erőlködik, hogy sikerüljön valamit kiénekelnie. Nem véletlen, hogy a legtöbben, akik az utóbbi táborba tartoznak, ha tehetik, nem is énekelnek élőben (ezeket hívják angolul inkább "recording artist"-oknak, vagyis akik a stúdióban gyönyörűen felveszik a dalokat, élőben viszont nem igazán tudnak produkálni).
2011. július 03. 21:11
evoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 406 Csatolások: 3 Azonosító: 131604 offline |
Christina Aguilera,Jessie J,Justin Timberlake,Lady Gaga.
Seherezade1050
2011. július 04. 19:42
Külföldi sztárok közül csak a 30 Seconds Tom Mars-ot hallottam élőben. Szóval szerintem Jared Leto énekel a legjobban. <3
2011. július 04. 19:49
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Elég sok énekes/zenekar koncertfelvételeit felkutatgattam a youtube-on, szóval van összehasonlító alap (és ezek némiben rátettek, hogy akiket említeni fogok, néhány kivétellel a kedvenceim).
Adam Lambert
Nem a kedvencem, de nem is utálom - viszont aki kételkedik a hangjában, hallgassa meg tőle az I Feel Good-ot! Elképesztő, ami ennek a srácnak a torkában van!
Demi Lovato
Ő mindig tisztán énekel és mindig élőben (disneynél menő a playback), azt szeretem benne, hogy változtatja a dallamot, de megmarad a konszonancia.
és szerintem a legjobb.. Björk.
Három oktávos hangja van, méghozzá rohadt tiszta, a hangjával bármit megtehet, ugrálhat több mint tíz hangot is, mindig erőteljes és tökéletes. Imádom!
Adam Lambert
Nem a kedvencem, de nem is utálom - viszont aki kételkedik a hangjában, hallgassa meg tőle az I Feel Good-ot! Elképesztő, ami ennek a srácnak a torkában van!
Demi Lovato
Ő mindig tisztán énekel és mindig élőben (disneynél menő a playback), azt szeretem benne, hogy változtatja a dallamot, de megmarad a konszonancia.
és szerintem a legjobb.. Björk.
Három oktávos hangja van, méghozzá rohadt tiszta, a hangjával bármit megtehet, ugrálhat több mint tíz hangot is, mindig erőteljes és tökéletes. Imádom!
2011. július 04. 20:09
természetesen AXL ROSE!
2011. július 05. 20:26
Lady gaga koncertjén voltam kegyetlen jó hangja volt ;d.
Seherezade1050
2011. július 05. 20:31
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline |
Sztem akiket felsoroltatok mindenki kivéve Lady Gaga
2011. július 12. 14:24
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Adam Lambert és Till Lindemann
2011. július 12. 16:13
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Joan Osborne hihetetlenül tudja nyomni élőben. Fantasztikus, tiszta hangja van, képzett, kifinomult és gyönyörű. Hátborzongató jó, amit csinál. Nem is szeretem, a CD felvételeit, a dalainak leginkább a koncert változatait hallgatom szívesen.
A magyarok közül szerintem László Boldizsár és Szűcs Gabriella a legistenibb élőben. Kozma Orsi szintén nagyon tud, bár őt korántsem szeretem, de ettől még elismerem. Sosem hallottam tőle annak idején egy hamis hangot sem. Le a kalappal az ilyen énekesek előtt.
A magyarok közül szerintem László Boldizsár és Szűcs Gabriella a legistenibb élőben. Kozma Orsi szintén nagyon tud, bár őt korántsem szeretem, de ettől még elismerem. Sosem hallottam tőle annak idején egy hamis hangot sem. Le a kalappal az ilyen énekesek előtt.
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: újabb outfitek a vörös szőnyegről
Még több különleges estélyi!
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.